عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP چگونه SoP بنویسیم؟

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه SoP بنویسیم؟
آفلاین kimiya_ab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-12-2015, 07:19 PM
(13-12-2015, 06:48 PM)Matinking نوشته: سلام

SoP جای پرداختن به برنامه های تحقیقاتی و plan های "آینده" هست، نه وقایع "گذشته"...
به گذشته فقط وقتی باید بپردازید که اهمیت اون در شکل گیری آینده شما کاملا حیاتی و ملموس بوده باشه...
مواردی که فرمودید به نظر در چنین حیطه ای ذشته بندی نمیشن...

براتون آرزوی موفقیت دارم

خب مسئله اینجاس که من الان دانشجوی کارشناسی م !! و خیلی ضربتی دارم تموم میکنم ! یعنی دقیق بخوام بگم الان ترم 6 هستم و با 14 واحد الکی مث آزمایشگاه و واحد های وازده ای که اهمیتی نداشتن زیاد تو رشته (پیشنیاز نبودن) !!!
من تو این مدت تنها هنری که داشتم این بوده که معدم 18 هس حدودا !
اصن فرصتی برای مقاله و تحقیقات نداشتم !
تازه این ترم میخوام برم تو تیم تحقیقاتی یکی از استاد هام !!!
چی باید بنویسم اصن ؟؟؟؟؟ Sad ینی در واقع چی میتونم بنویسم ؟
میشه راهنماییم کنین ؟؟؟؟ Sad

The freedom to make my own mistakes Was all I've ever wanted
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-12-2015, 07:26 PM
(13-12-2015, 07:19 PM)kimiya_ab نوشته: خب مسئله اینجاس که من الان دانشجوی کارشناسی م !! و خیلی ضربتی دارم تموم میکنم ! یعنی دقیق بخوام بگم الان ترم 6 هستم و با 14 واحد الکی مث آزمایشگاه و واحد های وازده ای که اهمیتی نداشتن زیاد تو رشته (پیشنیاز نبودن) !!!
من تو این مدت تنها هنری که داشتم این بوده که معدم 18 هس حدودا !
اصن فرصتی برای مقاله و تحقیقات نداشتم !
تازه این ترم میخوام برم تو تیم تحقیقاتی یکی از استاد هام !!!
چی باید بنویسم اصن ؟؟؟؟؟ Sad ینی در واقع چی میتونم بنویسم ؟
میشه راهنماییم کنین ؟؟؟؟ Sad

سلام

- از علایقتون بگید که قصد دارید اونها رو به عنوان زمینه های تحقیقاتی مدنظرتون در پیش بگیرید...
- توضیح بدید که دروسی که گذروندید به چه صورت راه شما رو برای اینده هموارتر کرده ان...
- به این موضوع پبردازید که اصلا چرا دنبال فلان position هستید و اهداف تحقیقاتی و professional تون به چه صورت بوسیله این positon تحت تاثیر قرار خواهد گرفت...
- چرا فلان دانشگاه رو برای ادامه تحصیل مد نظر قرار داده اید...
- و ...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
**
نقل قول

14-12-2015, 12:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-12-2015, 12:34 PM توسط kimiya_ab.)
یه سوال ! من از بچگی یه هیرو داشتم نه اینکه خیلی آدم عجیب غریب یا سلبیریتی باشه ! یه آدم عادی بود که صرفا شغل خوبی داشت تو آمریکا! و قوی بود و PHD بود و ایرانی هم بود اتفاقا ! که همیشه میخواستم به جایی برسم که بتونم مث اون آدم کار کنم و قوی باشم ! آیا خوبه که اسم طرف رو بیارم و بگم که دوس داشتم اون مدل شخصیتی بشم ؟ و الان تا یه جاهایی از راه رو رفتم ؟

نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
14-12-2015, 01:56 PM
(14-12-2015, 12:26 PM)kimiya_ab نوشته: یه سوال ! من از بچگی یه هیرو داشتم نه اینکه خیلی آدم عجیب غریب یا سلبیریتی باشه ! یه آدم عادی بود که صرفا شغل خوبی داشت تو آمریکا! و قوی بود و PHD بود و ایرانی هم بود اتفاقا ! که همیشه میخواستم به جایی برسم که بتونم مث اون آدم کار کنم و قوی باشم ! آیا خوبه که اسم طرف رو بیارم و بگم که دوس داشتم اون مدل شخصیتی بشم ؟ و الان تا یه جاهایی از راه رو رفتم ؟

سلام
حتما لازم نیست اسم خود طرف رو بیاری میتونی اشاره کنی، که همچین شخصی با چنین مشخصاتی بوده که از اون زمان ایده آل من به عنوان انسان موفق بوده و در مسیر موفقیت و تبدیل شدن به اون ایده آل هایی که مد نظرم هست یکی از مسیرهای مهمی که باید طی کنم این دوره تحضیلی هست، که با توجه به انگیزه و هدفی که دارم و اشتیاق رسیدن بهش به بهترین نحو دوست دارم این دوره تحصیلی رو در دانشگاهایی که بهترین استانداردها رو دارن طی کنم. و دانشگاه (ایکس) یکی از دانشگاهایی هست که میتونه با امکانات و اساتیدی که داره منو به هدفم و تبدیل شدن به فرد ایده آلی که از کودکی ارزوش رو داشتم برسونه و کمک کنه این دوره تحصیلی رو با استاندارهای مد نظرم به پایان برسونم.
منظور اینکه از همون سوژه برای بسط دادن جملات و انگیزه خودت استفاده کن با دلیل و ارتباط دادنش به دانشگاهی که انتخاب کردی و تاثیری که رو انگیزت داره.
همین ها رو در قالب انشای فرمال و نامه نویسی انگلیسی بیان کن. خیلی هم عالی هست. متن از خودت باشه و هرچقدر واقعی تر بیشتر رو خواننده تاثیر داره تا اینکه کپی کنی. ولی قالب انشایی رو بدون و طبق اون بنویس
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-12-2015, 10:22 PM
(14-12-2015, 12:26 PM)kimiya_ab نوشته: یه سوال ! من از بچگی یه هیرو داشتم نه اینکه خیلی آدم عجیب غریب یا سلبیریتی باشه ! یه آدم عادی بود که صرفا شغل خوبی داشت تو آمریکا! و قوی بود و PHD بود و ایرانی هم بود اتفاقا ! که همیشه میخواستم به جایی برسم که بتونم مث اون آدم کار کنم و قوی باشم ! آیا خوبه که اسم طرف رو بیارم و بگم که دوس داشتم اون مدل شخصیتی بشم ؟ و الان تا یه جاهایی از راه رو رفتم ؟

میتونید بیارید ولی اون بخش از SOP خیلی خوب باید نوشته بشه که تاثیر گذار باشه در غیر اینصورت تلف کردن فضا هستش چون شما در sop‌ حرف های بسیار مهمی دارید برای گفتن.
بعد از نوشتن حتما از چند نفر نظر بپرسید (اینجا بپرسید یا میتونید از دوستان صمیمیتون بپرسید) تا ببینید چقدر خوب میدونن اون بخش رو.
تا الان من هرچی sop دیدم وقتی خواستن از افراد تاثیرگذار بگن انقدر شعاری شده که واقعا آسیب زده به کل sop. به هر حال این نکته رو مد نظر داشته باشید

موفق باشید Smile

نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
**
نقل قول

14-12-2015, 10:34 PM
(14-12-2015, 10:22 PM)nasim1234 نوشته: میتونید بیارید ولی اون بخش از SOP خیلی خوب باید نوشته بشه که تاثیر گذار باشه در غیر اینصورت تلف کردن فضا هستش چون شما در sop‌ حرف های بسیار مهمی دارید برای گفتن.
بعد از نوشتن حتما از چند نفر نظر بپرسید (اینجا بپرسید یا میتونید از دوستان صمیمیتون بپرسید) تا ببینید چقدر خوب میدونن اون بخش رو.
تا الان من هرچی sop دیدم وقتی خواستن از افراد تاثیرگذار بگن انقدر شعاری شده که واقعا آسیب زده به کل sop. به هر حال این نکته رو مد نظر داشته باشید

موفق باشید Smile

خب آخه من دانشجوی کارشناسی هستم
کاره عجیب غریبی انجام ندادم که بتونم خیلی حرف بزنم راجع بهش ! Sad

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-12-2015, 06:36 AM
(14-12-2015, 10:34 PM)kimiya_ab نوشته: خب آخه من دانشجوی کارشناسی هستم
کاره عجیب غریبی انجام ندادم که بتونم خیلی حرف بزنم راجع بهش ! Sad

نگران نباشین. تعداد کسایی که کار خاصی انجام دادن در دوره کارشناسی کم هستن واقعا/
مواردی که میتونید بهش اشاره کنید مثلا پروژه کارشناسی هست اگر پروژه نداشتین به درسی که خیلی مرتبطه و شما هم نمره خوب گرفتین اشاره کنید و مثلا بگین فلان مقاله رو تو اون درس خوندم و خیلی علاقه مند شدم
یا بگین مطالعه جانبی داشتم تو این زمینه و فهمیدم علاقه دارم (یه پاراگراف) اگر تو درسی پروژه ای بوده میتونید بهش اشاره کنید مقاله اگر دارید که عالیه ندارید به ریسرچتون در آز اشاره کنید اگر ریسرچ هم نداشتین sop‌نوشتن سخت میشه کمی.
یه پاراگراف اهدافتونو بگین (که یه جوری هم مچ باشه با اون دانشکده مربوطه)
به اساتید و آز هایی که دوست دارین باهاشون کار کنید اشاره کنید (حداکثر سه مورد)
اگر بنویسید یه درفتی من میتونم بهتر کمک کنم ضمنا اصلا لازم نیست خیلی طولانی باشه حتی یک صفحه هم بشه اما خوب و تاثیر گزار عالیه.
ضمنا کتاب Graduate admission essays نوشته Donald Asher‌هم حرف نداره عالیه. خیلی ایده بهتون میده. امیدوارم لینک دانلودش رو راحت پیدا کنید. من کاغذیش رو دارم فقط.

نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
**
نقل قول

15-12-2015, 09:53 AM
(15-12-2015, 06:36 AM)nasim1234 نوشته: نگران نباشین. تعداد کسایی که کار خاصی انجام دادن در دوره کارشناسی کم هستن واقعا/
مواردی که میتونید بهش اشاره کنید مثلا پروژه کارشناسی هست اگر پروژه نداشتین به درسی که خیلی مرتبطه و شما هم نمره خوب گرفتین اشاره کنید و مثلا بگین فلان مقاله رو تو اون درس خوندم و خیلی علاقه مند شدم
یا بگین مطالعه جانبی داشتم تو این زمینه و فهمیدم علاقه دارم (یه پاراگراف) اگر تو درسی پروژه ای بوده میتونید بهش اشاره کنید مقاله اگر دارید که عالیه ندارید به ریسرچتون در آز اشاره کنید اگر ریسرچ هم نداشتین sop‌نوشتن سخت میشه کمی.
یه پاراگراف اهدافتونو بگین (که یه جوری هم مچ باشه با اون دانشکده مربوطه)
به اساتید و آز هایی که دوست دارین باهاشون کار کنید اشاره کنید (حداکثر سه مورد)
اگر بنویسید یه درفتی من میتونم بهتر کمک کنم ضمنا اصلا لازم نیست خیلی طولانی باشه حتی یک صفحه هم بشه اما خوب و تاثیر گزار عالیه.
ضمنا کتاب Graduate admission essays نوشته Donald Asher‌هم حرف نداره عالیه. خیلی ایده بهتون میده. امیدوارم لینک دانلودش رو راحت پیدا کنید. من کاغذیش رو دارم فقط.

من هرجور میتونستم نوشتم SOP رو ! اما قدرت خدا هر دانشگاهی واسه خودش سورپرایزی داره برای آدم
الان دانشگاهی که میخوام اپلای کنم اینو خواسته :
Tell us about your research interest. Be sure to list preferred research area(s), and indicate how strongly focused or flexible your research interests are.

و 

Describe your objectives in seeking an advanced degree. Tell us what you want to do five or ten years from now, and what career path you might prefer (academia, research institute, consulting, industry, military, government).
نمیدونم چی باید بگم واقعا !! میشه راهنماییم کنین ؟؟ Sad Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes

نقل قول  

آفلاین sara.asharioun
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-12-2015, 10:27 PM
سلام دوستان

کسی نمونه sop برای مهندسی شیمی داره برای مقطع ارشد
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-12-2015, 10:39 PM
(31-12-2015, 10:27 PM)sara.asharioun نوشته: سلام دوستان

کسی نمونه sop برای مهندسی شیمی داره برای مقطع ارشد

یک نمونه رو میتونید اینجا ملاحظه کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-05-2025، 10:35 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی