عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP چگونه SoP بنویسیم؟

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه SoP بنویسیم؟
آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-12-2011, 07:11 PM
(09-12-2011, 07:00 PM)SOP نوشته: این بلاگ برای کسانی که میخوان SOP بنویسن میتونه مفید باشه:
http://sopdevelopment.blogspot.com/
SOP عزیز ممنون از معرفی این سایت. ولی مثل اینکه فی * لتر شده. البته میشه از راههای دیگه به این سایت دسترسی پیدا کرد ولی چون ممکنه بعضی از کاربران از طریق اینترنت Dial up وصل بشن دسترسی به اینجور سایتها براشون سخت بشه. لطفا اگه در همین مورد سایتهای دیگه ای می شناسین که فی * لتر نیستن رو معرفی کنید
ممنونم دوست عزیز

نقل قول  

آفلاین SOP
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-12-2011, 01:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2011, 01:06 AM توسط SOP.)
سلام AVA
ممنون از فیدبک سریعت.
راستش این بلاگ فارسیه و تازه راه افتاده. چون 5 سالی هست که ایران نیستم نمیدونم چرا فی * لتر هست و نمیدونم چه جوری من از بیرون ایران میتونم بفهمم که آیا فی * لتر هست یا نه! اگه راهی هست بگی ممنون میشم.
تشکر مجدد
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

10-12-2011, 01:26 AM
(10-12-2011, 01:06 AM)SOP نوشته: سلام AVA
ممنون از فیدبک سریعت.
راستش این بلاگ فارسیه و تازه راه افتاده. چون 5 سالی هست که ایران نیستم نمیدونم چرا فی * لتر هست و نمیدونم چه جوری من از بیرون ایران میتونم بفهمم که آیا فی * لتر هست یا نه! اگه راهی هست بگی ممنون میشم.
تشکر مجدد
راستش جواب سوال شما رو دقیق نمی دونم. ولی فکر نمی کنم شما از خارج ایران بتونین سایتهایی که فیل % تر هستند رو شناسا یی کنید مگر اینکه دوستان از داخل ایران با مراجعه به این وب سایتها متوجه فیل $ تر بودن یا نبودن اونها بشن.

نقل قول  

آفلاین SOP
**
نقل قول

10-12-2011, 01:50 AM
(09-12-2011, 07:11 PM)AVA نوشته: SOP عزیز ممنون از معرفی این سایت. ولی مثل اینکه فی * لتر شده. البته میشه از راههای دیگه به این سایت دسترسی پیدا کرد ولی چون ممکنه بعضی از کاربران از طریق اینترنت Dial up وصل بشن دسترسی به اینجور سایتها براشون سخت بشه. لطفا اگه در همین مورد سایتهای دیگه ای می شناسین که فی * لتر نیستن رو معرفی کنید
ممنونم دوست عزیز
(10-12-2011, 01:26 AM)AVA نوشته: راستش جواب سوال شما رو دقیق نمی دونم. ولی فکر نمی کنم شما از خارج ایران بتونین سایتهایی که فیل % تر هستند رو شناسا یی کنید مگر اینکه دوستان از داخل ایران با مراجعه به این وب سایتها متوجه فیل $ تر بودن یا نبودن اونها بشن.
به هر صورت تنکس AVA! امیدوارم ملت بتونن یه جوری بخونن این بلاگو!

نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-12-2011, 12:37 AM
سلام.این سوالو قبلا پرسیدم اما خواسته شد اینجا مطرحش کنم.آیا معدل حتما باید در رزومه نوشته بشه؟(معدل 13 نوشتن داره؟ننوشتنش بهتر از نوشتنش نیست؟)و یکی از دوستان گفتن بنویس و دلیلش هم بگو.سوال اینه :مثلا چه دلیلی؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

13-12-2011, 12:47 AM
(13-12-2011, 12:37 AM)khorshid20 نوشته: سلام.این سوالو قبلا پرسیدم اما خواسته شد اینجا مطرحش کنم.آیا معدل حتما باید در رزومه نوشته بشه؟(معدل 13 نوشتن داره؟ننوشتنش بهتر از نوشتنش نیست؟)و یکی از دوستان گفتن بنویس و دلیلش هم بگو.سوال اینه :مثلا چه دلیلی؟
دوست عزیز...sop فقط باید نکته مثبت توش ذکر بشه...این اشتباه که شما بیای بگی من معدلم کم بوده مشکل داشتم و این جور حرفا...بگو من سعی و تلاش کردم و روز به روز معدلمو بردم بالا....اینکه بگی کم بوده به این دلیل و اون دلیل کاملا اشتباهه بر خلاف تصور عام

نقل قول  

آفلاین SOP
**
نقل قول

13-12-2011, 12:49 AM
خورشید!
من همونجا یه جواب نیم-یند واست نوشتم. خوندی؟
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

13-12-2011, 01:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-12-2011, 01:22 AM توسط aida_11041.)
(13-12-2011, 12:37 AM)khorshid20 نوشته:
سلام.این سوالو قبلا پرسیدم اما خواسته شد اینجا مطرحش کنم.آیا معدل حتما باید در رزومه نوشته بشه؟(معدل 13 نوشتن داره؟ننوشتنش بهتر از نوشتنش نیست؟)و یکی از دوستان گفتن بنویس و دلیلش هم بگو.سوال اینه :مثلا چه دلیلی؟
بعضی ها میگن مسائلی مثل این رو که نکته منفی حساب میشه ، تو sop ننویسین
اما اگه خودت تشخیص میدی که بهتره توضیح بدی ، میتونی دلیلی هم برای اینکه معدلت کم شده بیاری ،چون اگه دانشگاه معدلت رو یه نکته منفی حساب میکنه ، اینجوری شاید نظر استاد و دانشگاه راجع به نمرت خنثی بشه
دلایل زیادی هست ، مثلا دلیل واقعی اینکه نمرت کم شده ؟؟،
اگه معدل دانشگاه و رشتت کمه میتونی بگی که کلا رنج نمره کم بوده و دانشگاهت سختگیر بودن
میتونی بگی تو تئوری زیاد قوی نبودی و عملی بهتر کار میکنی ، یا کارهای پژوهشی میکردی و زیاد به درسات نرسیدی ،
یا اینکه مشکل روحی داشتی و الان میخوای جبران کنی و ...

جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-12-2011, 02:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-12-2011, 02:41 AM توسط m0h3n.)
(13-12-2011, 12:37 AM)khorshid20 نوشته: سلام.این سوالو قبلا پرسیدم اما خواسته شد اینجا مطرحش کنم.آیا معدل حتما باید در رزومه نوشته بشه؟(معدل 13 نوشتن داره؟ننوشتنش بهتر از نوشتنش نیست؟)و یکی از دوستان گفتن بنویس و دلیلش هم بگو.سوال اینه :مثلا چه دلیلی؟

بنظر من اگر معدلتون پایین هست هیچ کجا عنوان نکنید. (نه در SOP نه CV نه ..... مگر اینکه دانشگاه مورد نظر برای اپلای از شما خواسته باشه) (مانور روی نقاط مثبت، کم رنگ کردن نقاط منفی)
مگر در حالتی که استثنائا معدل یک ترم با دلیلی موجه و منطقی پایین بوده باشه که می تونید دلیل اونرو توضیح بدید.
بهرحال معدل شما در ریزنمرات شما در نهایت وجود داره و در نهایت مدنظر خواهد بود.
خوبیه این مسئله این هست که حداقل معدل پایین شما رو با Full Application شما در اختیار دارند و میتونن نقاط قوت شما رو در بقیه موارد بررسی کنند.

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-12-2011, 09:03 PM

من ۱ سوال دارم دوست دارم همه بچه‌ها جوابش رو بدهند.
یه SOP خوب به چه SOP ای میگند؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 16 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 03:29 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی