عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP چگونه SoP بنویسیم؟

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه SoP بنویسیم؟
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-01-2015, 07:10 PM
(17-01-2015, 01:04 PM)'ALIREZA77' نوشته: سلام من برای یه دانشگاه اروپایی دارم اقدام می کنم استاد مربوطه از رزومم خوشش اومده گفته حتما sop برام میل کن . من هم چیزی نمیدونم این دوازده صفحه هم مطالعه کردم اما در صورت امکان میشه قسمت های یه sop رو از عنوان تا اخرش مشخص کنید . من میخوام اول به فارسی بنویسم بعد به انگلیسی ترجمش کنم واسه همین ممنون میشم که چاارچوب کلیشو به فارسی بگین و راهنماییم کنین.

سلام برای دانشگاه اروپا یک مقداری سیستم نوشتن SoP فرق میکنه بهتر که تو سایت دانشگاه چک کنی که چه مواردی باید در اون اشاره کنی و نمونه های نوشته شده که در اینترنت فراوان بخوانی تا با روند نوشتن اشنا بشوی. حالت کلی به این صورت که اگر برای پزیشن خاصی اپلای می کنی بهتر با این جمله که برای این پوزیشن اپلای می کنم شروع کنی و در ادامه به سوابق تحصیلی خودت اشاره کنی و در پاراگراف بعد در مورد کارهایی که کردی در تحصیل و پروژه بگی یک پاراگراف در مورد دلیل انتخاب این موقعیت توضیح بدهی. اخر هم با تشکر و نوشتن اینکه منتظر پاسخ و این نوع مطالب نوشته پایان می دهی.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
17-01-2015, 07:40 PM
(01-10-2014, 03:58 PM)'shnairi000' نوشته: سلام میشه یه نمونه کامل از sop مکانیک برام بذارید برا دانشگاه سیدنی می خوام ممنون میشم

(05-12-2014, 03:53 PM)'mahya.honey' نوشته: سلام دوست عزیز
SOP یک محتوای شخصی است و بهتره جدا از نمونه ها و قالب های موجود استفاده نکنید.

(17-01-2015, 01:04 PM)'ALIREZA77' نوشته: سلام من برای یه دانشگاه اروپایی دارم اقدام می کنم استاد مربوطه از رزومم خوشش اومده گفته حتما sop برام میل کن . من هم چیزی نمیدونم این دوازده صفحه هم مطالعه کردم اما در صورت امکان میشه قسمت های یه sop رو از عنوان تا اخرش مشخص کنید . من میخوام اول به فارسی بنویسم بعد به انگلیسی ترجمش کنم واسه همین ممنون میشم که چاارچوب کلیشو به فارسی بگین و راهنماییم کنین.

سلام 
تمام نکاتی که دوستان و فرید بزرگوار فرمودند صحیح هست فقط من یک نکته عرض کنم که به هیچ عنوان از نمونه های موجود استفاده نکنید بلکه با زبان خودتان بنویسید در اروپا تک تک اس او پی ها را با نرم افزار چک می کنند اگر کپی و پیست باشد پرونده شما ریجکت می شود
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ALIREZA77
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-01-2015, 12:35 PM
(17-01-2015, 07:10 PM)'فرید' نوشته:
سلام برای دانشگاه اروپا یک مقداری سیستم نوشتن SoP فرق میکنه بهتر که تو سایت دانشگاه چک کنی که چه مواردی باید در اون اشاره کنی و نمونه های نوشته شده که در اینترنت فراوان بخوانی تا با روند نوشتن اشنا بشوی. حالت کلی به این صورت که اگر برای پزیشن خاصی اپلای می کنی بهتر با این جمله که برای این پوزیشن اپلای می کنم شروع کنی و در ادامه به سوابق تحصیلی خودت اشاره کنی و در پاراگراف بعد در مورد کارهایی که کردی در تحصیل و پروژه بگی یک پاراگراف در مورد دلیل انتخاب این موقعیت توضیح بدهی. اخر هم با تشکر و نوشتن اینکه منتظر پاسخ و این نوع مطالب نوشته پایان می دهی.

سلام مجدد  دوستان من دارم برای هلند و دانشگاه امستردام اقدام می کنم در ادامه انگیزه نامه ب هنظرتون به این سوالت چی جواب بدم بهتره:
چرا هلند رو انتخاب کردین؟
-چرا این شهر رو انتخاب کردین؟
-چرا این دانشگاه رو انتخاب کردین؟
-بعد از تحصیل می خواین چیکار کنین؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
19-01-2015, 12:56 PM
به نظرم سعی کنید جواب هایی بدین که به شکلی به اهداف تحصیلی مرتبط باشند. مثلا بگین که اون دانشگاه جزو بهترین دانشگاه هایی هست که در زمینه موردنظر شما وجود داره و فضای علمی اون و استادهاش می تونند شما رو در رسیدن به هدف تون کمک کنند. برای بعد از تحصیل هم که در واقع مشخص کننده هدف بلندمدت تون هست می بایست به چیزهایی اشاره کنید که به زمینه تحصیلی تون مربوط باشه که نشون بده به رشته تون و موضوعی که قراره درش کار کنید علاقه و انگیزه دارید.

(19-01-2015, 12:35 PM)'ALIREZA77' نوشته:
سلام مجدد  دوستان من دارم برای هلند و دانشگاه امستردام اقدام می کنم در ادامه انگیزه نامه ب هنظرتون به این سوالت چی جواب بدم بهتره:
چرا هلند رو انتخاب کردین؟
-چرا این شهر رو انتخاب کردین؟
-چرا این دانشگاه رو انتخاب کردین؟
-بعد از تحصیل می خواین چیکار کنین؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Lightbulb  24-01-2015, 07:00 PM
سلام دوستان
sop باید صد در صد unique  باشه؟ وقتی با سایتهایی مثل plagtracker و یا (مخصوصا) با smallseotools.com چک میکنم. به ترتیب میزنه 97% و 80% در صد unique .
سایت اول فقط یک جمله رو ایراد میگیره و راست میگه دیدم کپی این یک تکه از جمله تو نت هست...(من اینجوری سابمیتش کرده بودم، مشکلی پیش نیاد؟).
ولی سایت دوم منابعی که ذکر میکنه هیچ ربطی و شباهتی نداره، فقط شاید سه تا کلمه اونم نه پشت سر هم و تو یک جمله، کلا بی ربط.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-01-2015, 07:28 PM
(24-01-2015, 07:00 PM)'ftn' نوشته: سلام دوستان
sop باید صد در صد unique  باشه؟ وقتی با سایتهایی مثل plagtracker و یا (مخصوصا) با smallseotools.com چک میکنم. به ترتیب میزنه 97% و 80% در صد unique .
سایت اول فقط یک جمله رو ایراد میگیره و راست میگه دیدم کپی این یک تکه از جمله تو نت هست...(من اینجوری سابمیتش کرده بودم، مشکلی پیش نیاد؟).
ولی سایت دوم منابعی که ذکر میکنه هیچ ربطی و شباهتی نداره، فقط شاید سه تا کلمه اونم نه پشت سر هم و تو یک جمله، کلا بی ربط.

ببینید این سایتها خیلی هم دقیق نیستند. اما تا اندازه ای میشه بهشون اتکا کرد. به نظر من هیچ ایراد نداره که جملات تکرار بشن، اما نه پاراگراف و حتی ساختارها. وقتی شما در SOP تون مینویسید که مثلاً به PE علاقه دارم، ممکنه این مسأله در سراسر نت یافت بشه و همچنان جمله شما اوریجینال باشه. به نظر من کسانی که مسئول بررسی هستند به اندازه کافی تجربه دارند که حتی بدون استفاده از این نرم افزارها بتونن تشخیص بدن. هر چی باشه سالیانه کلی اپلیکشن دریافت می‌کنند و میشه گفت که تمام نمونه های موجود رو قبلاً به نحوی ای دیدن. مهمه که جمله مال خودتون باشه و بتونید با سوابق تحصیلی و کاریتون مچ کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

14-02-2015, 02:07 PM
سلام
دوستان من رشتهٔ مهندسی‌ کامپیوتر خوندم و برای مستر دانشگاههای آمریکا می‌خوام اقدام کنم... چند تا سؤال واسه نوشتن SOP برام پیش اومده...

۱) SOP حداقل و حداکثر چند پاراگراف باید داشته باشه... ؟

۲) دربارهٔ برگشتن یا موندن تو اون کشور باید صحبت کرد ؟؟ مثلا من می‌خوام از محل کارم برای سفارت مدرکی‌ ببرم که بعد اتمام تحصیلم... فلان کار و پوزیشن واسم وجود داره... اما تو SOP دلیل تحصیلم و هدفم رو بهتره بگم که برگشتن به کشور خودمه یا موندنن؟؟ یا اصلا صحبتی‌ ازش نشه؟؟

۳) من ۵ سال سابقه‌ی کاری مرتبط دارم… می‌خوام بگم از دورهٔ دبیرستان به این رشته علاقمند شدم و اونم بیشتر بخاطر این که کار دادشم و پروژه‌های که انجام میداد رو دیدم… می‌خوام بگم من در دورهٔ دانشگاه به صورت کار اموزیی تو این شرکت بودم و با کارشون آشنا شدم و بعد به صورت رسمی مشغول به کار شدم… نام بردن تعدادی از پروژه‌های کاریی به صورت فنی به تفکیک زمان انجام… میتونه کاربردی باشه ؟؟

۴) مسئول فنی اصلیه شرکت که من بیشتر باهاش کار می کردم… حدود ۱ سال که تو یکی‌ از شرکتایی مطرح آمریکا مشغول به کار هست ( با گرفتن مدارک سیسکو )… ایشون قراره یکی‌ از نامه های رکام منو واسه هر دانشگاهی که می‌خوام بفرستم پر کنن… اشاره به ایشون و حتی شرکتی که توش کار میکنه میتون جالب باشه؟؟ و یا گفتن اینکه ما قبلا باهم فلان پروژه رو انجام داددیم …
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-02-2015, 01:16 AM
1- گاهی در وبسایت دانشگاه موردنظر تعداد واژگان یا تعداد صفحاتی که باید به کار بره و حتی فرمت اون اشاره میشه. در صورتی که اشاره نشده باشه، در بیشتر موارد توصیه میشه که به طور متوسط از یک و نیم صفحه بیشتر نشه. پیشنهاد شخصی خود من اینه که از یک صفحه بیشتر نباشه.

2- نیازی نیست به اینکه بعد از تحصیل "در کدوم کشور" خواهید بود اشاره کنید. می تونید فقط به نوع شغل یا زمینه ای که علاقه دارید در آینده کار کنید اشاره کنید.

3- بله به نظرم خوبه که اشاره کنید.

4- برای دانشگاه خوبه ولی برای سفارت خوب نیست و شانس ویزاتون رو کاهش میده. در کل هر چه شما در آمریکا آشنایان کمتری داشته باشید شانس گرفتن ویزاتون از دید وابستگی اجتماعی بیشتر خواهد بود.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

15-02-2015, 11:07 AM
(15-02-2015, 01:16 AM)'M1KE' نوشته: 1- گاهی در وبسایت دانشگاه موردنظر تعداد واژگان یا تعداد صفحاتی که باید به کار بره و حتی فرمت اون اشاره میشه. در صورتی که اشاره نشده باشه، در بیشتر موارد توصیه میشه که به طور متوسط از یک و نیم صفحه بیشتر نشه. پیشنهاد شخصی خود من اینه که از یک صفحه بیشتر نباشه.
2- نیازی نیست به اینکه بعد از تحصیل "در کدوم کشور" خواهید بود اشاره کنید. می تونید فقط به نوع شغل یا زمینه ای که علاقه دارید در آینده کار کنید اشاره کنید.
3- بله به نظرم خوبه که اشاره کنید.
4- برای دانشگاه خوبه ولی برای سفارت خوب نیست و شانس ویزاتون رو کاهش میده. در کل هر چه شما در آمریکا آشنایان کمتری داشته باشید شانس گرفتن ویزاتون از دید وابستگی اجتماعی بیشتر خواهد بود.

ممنون از راهنماییتون... فقط یه مسئله.. چیزی که تو  SoP  آورده می شه.. ربطی به سفارت هم پیدا می کنه... ؟ یعنی ممکنه تو سفارت هم SoP رو بخوان ییا بهش دسترسی داشته باشن .. ؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-02-2015, 02:50 PM
سفارت گاهی از شما متنی با عنوان Purpose of Travel (قصد سفر) می خواد که خیلی ها همین SOP شون رو به جای اون میدن. به هر حال در سفارت گاهی در مورد زمینه ی تحقیق سوال میشه و ممکنه حتی از شما SOP تون رو بخوان. در هر حال در این حالت ها شما می تونید اون دو سه خطی که به این مورد اشاره کردین رو از SOP ای که به سفارت میدین حذف کنید (این کار رو برخی دانشجویان در مورد رزومه شون هم می کنند و سعی می کنند رزومه ای که به سفارت میدن خلاصه تر از رزومه ای باشه که به دانشگاه میدن) ولی یک درصد کمی ممکنه که سفارت از دانشگاه در مورد پرونده شما استعلام هایی بکنه. در این مورد آخری هیچکس به طور رسمی از ساز و کار سفارت و مراحل کلیرنسش اطلاع نداره و بیشتر بر اساس حدس و گمان هست. در هر حال شما سعی کنید در خود سفارت به این موضوع اشاره نکنید مگر اینکه ایشون آشنای خانوادگی نزدیک شما باشند که در اون صورت مجبور هستین در فرم DS160 به ایشون اشاره کنید.

(15-02-2015, 11:07 AM)'nox' نوشته:
ممنون از راهنماییتون... فقط یه مسئله.. چیزی که تو  SoP  آورده می شه.. ربطی به سفارت هم پیدا می کنه... ؟ یعنی ممکنه تو سفارت هم SoP رو بخوان ییا بهش دسترسی داشته باشن .. ؟

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 03:27 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی