عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت ترتیب اسامی مولفان مقاله
آفلاین m.i1994
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-11-2017, 12:49 AM
ببخشید میشه از پایان نامه هایی که در بعضی از سایت ها واسه فروش گذاشته مقاله isi استخراج کرد ؟
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-11-2017, 01:27 AM
(08-11-2017, 12:49 AM)m.i1994 نوشته: ببخشید میشه از پایان نامه هایی که در بعضی از سایت ها واسه فروش گذاشته مقاله isi استخراج کرد ؟

نه دوست عزیز، سرقت علمی دقیقا همینه!! بچسبید به تز خودتون و از اون سعی کنید مقاله در بیارید
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین pedi9004
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-06-2018, 07:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-06-2018, 07:18 PM توسط pedi9004.)
با سلام خدمت شما دوستان گرامی. بنده در دوران کارشناسی ارشد 2 تا مقاله از پایان نامه خودم به زبان انگلیسی استخراج کردم و در اختیار استاد راهنما گذاشتم. ایشون قرار شد در زمان سابمیت اسم بنده را به عنوان نویسنده اول و اسم خودش را به عنوان نویسنده مسئول قرار دهد. امروز ایمیلی به دست بنده رسید که مقاله در فرایند سابمیت قرار گرفته و بنده به عنوان یکی از نویسندگان همکار معرفی شدم. من متن ایمیل را برای شما می گذارم. سوال بنده اینجاست که ایا بنده نویسنده اول هستم و ایشون واقعا فقط به عنوان نویسنده مسئول خود را معرفی کرده یا خیر؟ در متن زیر که قرار میدهم در قسمت full author list اسم بنده را در اول امده اما به عنوان نویسنده همکار به بنده پیام داده شده و در متن زیر ذکر شده که مقاله با نام استاد راهنما سابمیت شده و ایشون میتواند که وضعیت مقاله را بررسی کند

Full author list: اسم بنده اول امده

Dear mr. ,

We have received the submission entitled: "" for possible publication in Environmental Earth Sciences, and you are listed as one of the co-authors.

The manuscript has been submitted to the journal by Dr. Dr.  who will be able to track the status of the paper through his/her login.

If you have any objections, please contact the editorial office as soon as possible. If we do not hear back from you, we will assume you agree with your co-authorship.

Thank you very much.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

28-06-2018, 09:48 PM
(28-06-2018, 07:17 PM)pedi9004 نوشته: با سلام خدمت شما دوستان گرامی. بنده در دوران کارشناسی ارشد 2 تا مقاله از پایان نامه خودم به زبان انگلیسی استخراج کردم و در اختیار استاد راهنما گذاشتم. ایشون قرار شد در زمان سابمیت اسم بنده را به عنوان نویسنده اول و اسم خودش را به عنوان نویسنده مسئول قرار دهد. امروز ایمیلی به دست بنده رسید که مقاله در فرایند سابمیت قرار گرفته و بنده به عنوان یکی از نویسندگان همکار معرفی شدم. من متن ایمیل را برای شما می گذارم. سوال بنده اینجاست که ایا بنده نویسنده اول هستم و ایشون واقعا فقط به عنوان نویسنده مسئول خود را معرفی کرده یا خیر؟ در متن زیر که قرار میدهم در قسمت full author list اسم بنده را در اول امده اما به عنوان نویسنده همکار به بنده پیام داده شده و در متن زیر ذکر شده که مقاله با نام استاد راهنما سابمیت شده و ایشون میتواند که وضعیت مقاله را بررسی کند

Full author list: اسم بنده اول امده

Dear mr. ,

We have received the submission entitled: "" for possible publication in Environmental Earth Sciences, and you are listed as one of the co-authors.

The manuscript has been submitted to the journal by Dr. Dr.  who will be able to track the status of the paper through his/her login.

If you have any objections, please contact the editorial office as soon as possible. If we do not hear back from you, we will assume you agree with your co-authorship.

Thank you very much.

شما اسم اول و ایشان CORRESPONDING AUTHOR هست
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین pedi9004
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-06-2018, 12:45 AM
(28-06-2018, 09:48 PM)Torkan نوشته: شما اسم اول و ایشان CORRESPONDING AUTHOR هست

ممنون از پاسخ شما. در بحث امتیاز دهی آیا شخصی که اسم اول باشد بیشترین امتیاز را دارد و در واقع به عنوان شخصی که بیشترین کار را انجام داده شناخته می شود(مثل مورد بنده که الان اسم اول هستم)؟ چون بنده واقعا روی این پایان نامه خیلی کار کردم و به همین دلیل حساسم. ممنون از شما.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

29-06-2018, 09:41 AM
(29-06-2018, 12:45 AM)pedi9004 نوشته: ممنون از پاسخ شما. در بحث امتیاز دهی آیا شخصی که اسم اول باشد بیشترین امتیاز را دارد و در واقع به عنوان شخصی که بیشترین کار را انجام داده شناخته می شود(مثل مورد بنده که الان اسم اول هستم)؟ چون بنده واقعا روی این پایان نامه خیلی کار کردم و به همین دلیل حساسم. ممنون از شما.
خواهش

تقریبا همواره اسم اول کسی هست که در مقاله جولان داده و بیشترین کار رو کرده
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11