عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
چه نوع کمک هزینه و بورس‌های تحصیلی وجود دارد؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه نوع کمک هزینه و بورس‌های تحصیلی وجود دارد؟
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-08-2012, 11:33 PM
(03-08-2012, 11:03 PM)mehdana نوشته: واسه درخواست scholarship باید با استاد هم صحبت کنیم؟ یعنی تو میلی که بهش میزنیم بگیم این بهمون میتونه تعلق بگیره یانه؟؟؟

اما واسه RA میدونم که باید با استاد هماهنگ کرد اما قضیه ای scholarshiparo نفهمیدم!!!
اسکولارشیپ رو معمولا ادمیژن آفیس یا دپارتمان میده و دست استاد نیست. 99% تماس با استاد برا گرفتن RA هستش.
نقل قول  

آفلاین waterfall
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-08-2012, 02:37 PM
سلام خدمت همه
من با استادی تو آمریکا مکاتبه کردم و استاده خیلی اظهار تمایل کرده برای کار کردن با من و گفته بیا با هم صحبت کنیم ولی من فاند ندارم!!! گفته سعی کن از یه جایی grant گیر بیاری. آخرین حرفشم این بود که اپلای کن ببین چی میشه!! استاد تمامه و من دوست دارم باهاش کار کنم ولی نمی دونم از کجا میشه grant گیر آرود. اخیرا یکی بهم گفت که یه سازمانی هست که به زنان کشورهای در حال توسعه که می خوان بعد از اتمام تحصیلات به کشورشون برگردن فاند اعطا می کنه. ولی اگر وسط کار quit کنن باید هزینه هایی که براشون شده رو برگردونن. می خوام ببینم کسی این سازمان رو میشناسه؟ و آیا چه راه های دیگه ای وجود داره که بشه فاند گیر آورد؟ نظرتون در مورد رقابت برای به دست آوردن بورس وزارت علوم خودمون چیه؟ پیشنهادتون به من چیه در مورد این استاد؟
خیلی ممنون میشم نظرتونو بگین.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-08-2012, 03:02 PM
(21-08-2012, 02:37 PM)waterfall نوشته: ...اخیرا یکی بهم گفت که یه سازمانی هست که به زنان کشورهای در حال توسعه که می خوان بعد از اتمام تحصیلات به کشورشون برگردن فاند اعطا می کنه. ولی اگر وسط کار quit کنن باید هزینه هایی که براشون شده رو برگردونن. می خوام ببینم کسی این سازمان رو میشناسه؟ ...
دوست من، پیشنهاد میکنم به این سایت و این سایت مراجعه کنید، اطلاعات خوبی میتونید در زمینه چگونگی اعطای این کمک ها به زنان کشورهای در حال توسعه بدست بیاورید. اتفاقا هر سال یکسری Grant هم به صورت جایزه (و بر اساس امتیازبندی) به زنان متقاضی ارائه میده.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین waterfall
**
نقل قول

21-08-2012, 11:14 PM
دوست عزیز بابت معرفی سایت ها از شما متشکرم ولی اینطور که من دیدم ایران جزء کشورهایی نبود که این تسهیلات به اون اعطا میشه. نمی دونم شاید به دلیل مسائل اخیر و تحریم ها باشه. از طرفی به زنانی تعلق می گیره که PhD دارن. سازمان دیگری رو سراغ ندارید؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-11-2012, 03:24 PM
سلام، یه سوال دارم: اکثر اساتیدی که از رزومه تعریف میکنن میگن که فاند نداریم و اگه سلف فاند هستی قبولت میکنم و این حرفا. حالا سوال اینه که این اساتید خیلی رو نداشتن فاند تاکید میکنن این به این معنیه که اگه به دانشگاه اپلای کنیم امکان فاند وجود نداره کلا یا فقط منظورشون نداشتن RA ست؟ آخه وقتی از استاده می پرسم در مورد این قضیه، جوابی نمیده!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-11-2012, 07:40 PM
معلومه که دپارتمان روندی جداگانه داره و استاد می گه من فاند ندارم! استاد از کجا می دونه تصمیم دپارتمان در مورد TA شدن شما چیه؟
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-12-2012, 03:57 PM
میشه در مورد اسکولارشیپهایی که در دو لینک زیر گفته و امثال اینا یه توضیح کلی بدید؟
یعنی اول باید پذیرش قطعی از جایی بگیریم و بعد برای این اسکولارشیپها اقدام کنیم؟

http://scholarship-positions.com/wells-m...012/12/11/
http://scholarship-positions.com/2013-in...012/12/11/

خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-12-2012, 04:37 PM
(13-12-2012, 03:57 PM)yasmary14 نوشته: میشه در مورد اسکولارشیپهایی که در دو لینک زیر گفته و امثال اینا یه توضیح کلی بدید؟
یعنی اول باید پذیرش قطعی از جایی بگیریم و بعد برای این اسکولارشیپها اقدام کنیم؟

http://scholarship-positions.com/wells-m...012/12/11/
http://scholarship-positions.com/2013-in...012/12/11/

خیلی ممنون
دوست خوبم

نمیشه در مورد همه یک جور نظر داد
یه سری بورس ها رو دانشگاهها ارایه میدن که مثلا نوشته باید واسه دانشگاه ما اپلای کنید و سپس اگه شرایطتشو داشتین بورسو دریافت میکنین
یه سری دیگه هم مثل لینک اول شما ، مربوط به موسسات خیریه و این چیزاست و ربطی به دانشگاه و رشته شما نداره. شما واسه هر دانشگاهی خواستی تو آمریکا اپلای می کنی و بعدش واسه این فاند هم اپلای میکنی. توحه داشته باش که این نوع دوم فاند ها اکثرا کل هزینه ها رو پوشش نمیدن و تنها قسمتی رو کاور میکنن!

موفق باشی
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین suinitad
**
نقل قول

01-03-2013, 12:34 AM
سلام عذر می خوام دانشجویی که برای دکترا پذیرش همراه با فاند  می گیره از یک کشور خارجی ( فرقی نمی کنه چه کشوری ) این فاند رو فقط باید با تدریس به دست بیاره یا راههای دیگه ای هم هست..؟ ممکنه توضیح بدین لطفا..؟ مثلا برای رشته های  مدیریت ...ممنونم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

01-03-2013, 11:53 AM
خیر، تنها از راه تدریس نیست. دو راه اصلی وجود داره. یکیش همون تدریسه (TA) و یکی انجام کار تحقیقاتی برای استاد (RA). پست اول همین موضوع رو بخونید. توضیحات بیشتری در این زمینه داده شده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 17 بعدی »