عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟

صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 54 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟
آفلاین sanay
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-03-2014, 06:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2014, 06:35 PM توسط sanay.)
(09-03-2014, 07:36 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
والا دانشگاههای زیادی هستن که میتونی اقدام کنید. در گرفتن بورس شانس هم دخیل هست. شما خودت به اندازی کافی دانشگاه مرتبط به رشته ات رو پیدا کردی و بهتره شانست رو امتحان کنی و کشورهای دیگر رو هم در نظر بگیرید. نمره ایلتس بالا و مقالات شانس و معدل شما رو تقویت خواهد کرد اما شرط کافی نخواهد بود. امیدوار باش
دانشگاههای کشورهای اسکاندیناوی خیلی در زمینه معماری پیشرو نیستن. اما اگر بخوای میتونی اقدام کنی. اما من تا اونجا که میدونم باید یه پرتیفیلو خوبی داشته باشی و دنبال موقعیت خالی بگردی. اما در کل اتریش، ایتالیا، اسپانیا و چک جزو کشورهای سرامد در رشته معماری در اروپا هستن. باید دنبال موقعیت خالی و مکاتبه با اساتید بپردازی.
ازاد اندیش باشی

خیلی وقت بود منتظر جواب بودم دوستم... ممنون که پاسخم رو دادین... من همچنان در حال نوشتن مقالات هستم و به زودی 2 مقاله آی اس آی خواهم داشت... و به خاط اینکه 10 سال سابقه کار دارم کلی پروزه اجرایی در آرشیوم دارم که همشون طرح خودمه و همینطور پروزه های دانشجویی که طی تحصیل انجام دادم هم هست...
کشورهای اسکاندیناوی رو با توجه به اینکه بورس خوبی به مقطع دکتری می ده  و در بعضیهاشون راحت تر می تونی اقامت بگیری خواهانشون شدم... این کشورهایی که شما نام بردین چه شرایط کلی دارن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-03-2014, 06:55 PM
(10-03-2014, 06:31 PM)'sanay' نوشته:
خیلی وقت بود منتظر جواب بودم دوستم... ممنون که پاسخم رو دادین... من همچنان در حال نوشتن مقالات هستم و به زودی 2 مقاله آی اس آی خواهم داشت... و به خاط اینکه 10 سال سابقه کار دارم کلی پروزه اجرایی در آرشیوم دارم که همشون طرح خودمه و همینطور پروزه های دانشجویی که طی تحصیل انجام دادم هم هست...
کشورهای اسکاندیناوی رو با توجه به اینکه بورس خوبی به مقطع دکتری می ده  و در بعضیهاشون راحت تر می تونی اقامت بگیری خواهانشون شدم... این کشورهایی که شما نام بردین چه شرایط کلی دارن؟

در کل در اروپا بیشتر دانشگاهها روال یکسانی دارن و باید بدنبال استاد یا موقعیت خالی بگردی، سپس میشه به راحتی اقدام کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Uper
**
نقل قول

18-03-2014, 05:56 PM
سلام
لطفا من رو هم راهنمایی بفرمایید
برنامه نویس حرفه ای وب هستم
مجردم و سربازی نرفتم ( البته این رو حلش می کنم )
از سوئد دعوتنامه می تونم داشته باشم
اما نروژ یا سویس رو بیشتر دوست دارم
حداقل نیازهای مالی برای شروع چقدر هست ؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-03-2014, 06:23 PM
(18-03-2014, 05:56 PM)'Uper' نوشته: سلام
لطفا من رو هم راهنمایی بفرمایید
برنامه نویس حرفه ای وب هستم
مجردم و سربازی نرفتم ( البته این رو حلش می کنم )
از سوئد دعوتنامه می تونم داشته باشم
اما نروژ یا سویس رو بیشتر دوست دارم
حداقل نیازهای مالی برای شروع چقدر هست ؟

سلام و خوش اومدید به اینجا    Smile
اینطور که شما میگید مشخص نیست که برای کار میخاید برید یا تحصیل یا دعوتنامه ای....  اینا هر کدومش فرق داره...
اول شما باید بدونید که برای تحصیل میخاید برید یا نه و اگه برای تحصیل میخاید برید دیگه دعوتنامه خیلی به دردتون نمیخوره...  
ما اگه شرایطِ تحصیلی و علمیِ شما رو بدونیم خیلی بهتر میتونیم نظر بدیم، هم شانستون برای رفتن و هم خرجتون به کشوری که میخاید برید خیلی بستگی داره اما به طورِ کلی نروژ اول و سوییس دوم هستن در گرونی در اروپا!!   اگه فرض کنیم که یه پذیرش بگیرید و برید مثلا سوئد، برای شروع غیر از هزینه هایی که ایران دارید برای وسایلتون و بلیط هواپیما، حدودِ 10000 کرون خرج ماه اولتون میشه تقریبا و بعدش هم حدود 5000 کرون در ماه...  البته اینا خرج های با لحاظِ صرفه جویی هست...
امیدوارم به یه سری از سوال هاتون جواب داده باشم...  برای شروع بهتره شما اول جزوه و فروم رو با دقت و کامل بخونید تا بیشترِ سوالاتتون جواب داده بشه...
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین morteza6
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-03-2014, 02:37 PM
(18-09-2013, 01:40 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان.
من یه مدت هست رشته تربیت بدنی رو در دانشگاه های مختلف اروپا (بخصوص آلمان و نروژ و فنلاند) سرچ میکنم. فعلا تا اونجایی که بررسی کردم متوجه شدم برنامه های مستر مربوط به آسیب شناسی و حرکات اصلاحی نسبت به شاخه های دیگه (مثل روانشناسی ورزش و فیزیولوژی و...) خیلی کمتر ارائه میشه. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟ من 2تا حدس دارم:
1) تو این زمینه نیروی متخصص دارن و نمیخوان فعلا نیروی متخصص جدید تربیت کنن
2) نحوه جستجوی من اشتباه هست و مثلا برنامه های مربوط به آسیب شناسی و حرکات اصلاحی ورزشی رو باید در دپارتمانهای دیگه مثل پزشکی و فیزیوتراپی و... پیدا کنم!
نظر شما چیه دوستان؟

علتش این هست که اسیب شناسی و حرکات اصلاحی در خارج از کشور به شکل ایران نیست و رشته حرکات اصلاحی زیر مجمعه فیزیوتراپی هست و رته ای که در خارج از ایران شبیه رشته اسیب شناسی در ایران هست athletic trainer هست که اونم باز با اسیب شناسی به صورتی که داخل ایران هست تفاوت دارد
نقل قول  

آفلاین rezaarya
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-04-2014, 09:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2014, 09:08 PM توسط rezaarya.)
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا
سلام دوستان عزیز
رشته: مهندسی برق سیستم های قدرت
کارشناسی با معدل 14/84 دانشگاه سمنان 
ارشد معدل 17/84 دانشگاه سمنان و شاگرد اول
یک مقاله کنفرانسی داخلی2 تا مقاله ISI در یکی از بهترین ژورنال های برق دنیا
یک ثبت اختراع در ایرانمشاور یک طرح پژوهشی برای وزارت نیرو
سابقه حل تمرین و استائ دانشگاه آزاد
7 IELTS 
رنک دانشگاه مهم نیست اما حتما فاند داشته باشه که کل هزینه ها رو پوشش بده.به نظر شما چقدر شانس دارم و برای کدوم دانشگاها؟؟؟
مرسی از همتون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-04-2014, 07:49 AM
(02-04-2014, 09:05 PM)'rezaarya' نوشته:
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا
سلام دوستان عزیز
رشته: مهندسی برق سیستم های قدرت
کارشناسی با معدل 14/84 دانشگاه سمنان 
ارشد معدل 17/84 دانشگاه سمنان و شاگرد اول
یک مقاله کنفرانسی داخلی2 تا مقاله ISI در یکی از بهترین ژورنال های برق دنیا
یک ثبت اختراع در ایرانمشاور یک طرح پژوهشی برای وزارت نیرو
سابقه حل تمرین و استائ دانشگاه آزاد
7 IELTS 
رنک دانشگاه مهم نیست اما حتما فاند داشته باشه که کل هزینه ها رو پوشش بده.به نظر شما چقدر شانس دارم و برای کدوم دانشگاها؟؟؟
مرسی از همتون

دروود.
از اونجایی که دانشگاه محل تحصیلت خوبه و معدل و کارهای پژوهشی خوب به نظر میرسه. به نظرم اگر دانشگاه تاپ واست مهم نیست بهتره برای آلمان ابتدا اقدام کنی و سپس گزینه های همچون سوئد، هلند، ایتالیا و اسپانیا رو قرار بدی به هر حال هر کدوم برای دکتری فاند به همراه دارند. از اونجایی که رشته شما موقعیت خالی زیادی داره بهتره اقدام کنی. موقعیت خالی پیدا کردن به همراه استاد نقش مهمی داره.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین rezaarya
**
نقل قول

05-04-2014, 02:34 PM
(05-04-2014, 07:49 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود.
از اونجایی که دانشگاه محل تحصیلت خوبه و معدل و کارهای پژوهشی خوب به نظر میرسه. به نظرم اگر دانشگاه تاپ واست مهم نیست بهتره برای آلمان ابتدا اقدام کنی و سپس گزینه های همچون سوئد، هلند، ایتالیا و اسپانیا رو قرار بدی به هر حال هر کدوم برای دکتری فاند به همراه دارند. از اونجایی که رشته شما موقعیت خالی زیادی داره بهتره اقدام کنی. موقعیت خالی پیدا کردن به همراه استاد نقش مهمی داره.

ممنون از پاسخ خوبتون. نه زیاد دنبال دانشگاههای تاپ نیستمو دنبال دانشگاهی هستم که بتونم فاند بگیرم.  برای آلمان از الان باید زبان آلمانی یاد گرفتن رو شروع کنم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-04-2014, 04:59 PM
(05-04-2014, 02:34 PM)'rezaarya' نوشته:
ممنون از پاسخ خوبتون. نه زیاد دنبال دانشگاههای تاپ نیستمو دنبال دانشگاهی هستم که بتونم فاند بگیرم.  برای آلمان از الان باید زبان آلمانی یاد گرفتن رو شروع کنم؟

بیشتر دوره ها دکتری در المان به انگلیسی است و نیاز به یادگیری عالی نیست برای اینکه دوره به انگلیسیه اما اگر علاقمند به یادگیری ان هستید در حد مکالمه برای طولانی مدت خوبه.
نقل قول  

آفلاین rezaarya
**
نقل قول

05-04-2014, 05:36 PM
(05-04-2014, 04:59 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
بیشتر دوره ها دکتری در المان به انگلیسی است و نیاز به یادگیری عالی نیست برای اینکه دوره به انگلیسیه اما اگر علاقمند به یادگیری ان هستید در حد مکالمه برای طولانی مدت خوبه.

درسته دوره انگلیسی هست اما شنیدم یکی از شرایطش گرفتن پذیرش در اکثر دانشگاه ها داشتن مدرک زبان آلمانی سطح B1 می باشد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 54 بعدی »