عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟

صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 54 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟
آفلاین Amir_Hamidi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-01-2013, 11:51 AM
(02-01-2013, 10:46 AM)rulany نوشته: دوست عزیز مگه میخوای بری چین بمونی؟دو سال میخوای درس بخوانی! تازه باید کلاهمونو بندازیم هوا که بریم مفت درس بخوانی چین. رنکینگ دانشگاه هاش که خیلی خوبه.این همه چینی هم که دارن سالانه از همین دانشگاه ها میرن امریکا و اروپا . بیجینگ و شانگهای هم که شهرهای تاپ دنیا هستند. دیگه چی میخوای؟
در ضمن در مورد بورس اراسموس باید بگم کی گفته برای سوئد؟ برای کل اروپاست.شما یه سرچی همین فروم بکنی حل قضیه.
90% دانشگاه های امریکا میگن GRE میخوایم . کجاها رو دیدی شما که نگفتن GRE نمیخوایم؟ بگو ما هم اپلای کنیم Big Grin
خب من هرجا برم میخوام اقامت بگیرم و بمونم! البته میشه دکترا رو برم جای دیگه!
بله، دیروز متوجه شدم درمورد اراسموس!
اینو به دوستمونم گفتم:
GRE فقط یه نکته مثبت تو رزومه محسوب میشه، واسه همین خیلیا فقط دنبال این
هستن که نمرشو داشته باشن، زیاد به فکر اینکه چه نمره شاخی دارن نیستن،
نمونه ش دوست خودم که فقط رفت امتحان داد و یه نمره معمولی گرفت خودشم
میگفت زیاد مهم نیست و فاند کامل از امریکا گرفت، یا اون یکی دوستم با تافل
100 فاند از امریکا گرفت و جی آر ای هم امتحان نداده! منظور من این بود که
خیلی چیزا مثل معدل و مقاله و تافل براشون مهمه و اگر GRE نداشته باشی
زیاد گیر نمیدن، پس اصولا مهم نیست براشون. [عکس: undecided.gif]
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود، و هرکس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد!
(دکتر محمود حسابی)
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-01-2013, 11:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2013, 12:08 PM توسط blur.)
(02-01-2013, 11:51 AM)Amir_Hamidi نوشته: خب من هرجا برم میخوام اقامت بگیرم و بمونم! البته میشه دکترا رو برم جای دیگه!
اینو به دوستمونم گفتم:
دوست عزیز آخه چرا پافشاری میکنی؟!! اکثریت قریب به اتفاق دانشگاه های امریکا بسیار به این نمره اهمیت میدن...فقط خیلیا تو سایتشون می نویسن که مینی مم GRE نداریم ولی این به اون معنی نیست که اهمیت نمیدن به اون معنیه که هرچی بالاتر بهتر...شما فکر کن من کامنت یکی رو میخوندم نوشته بود تو یه دانشگاه (متوسط) یکی دو روز قبل ددلاین بهش میل زده بودن گفته بودن چون بالاترین نمره GRE رو بین کسایی که اپلای کردن داری پس ادمیشنت حتمیه...خیلی خیلی مهمه این نمره...شماهم اگه میخوای امریکا اپلای کنی بی نهایت جدی بگیرش! هرکی نگرفته پشیمون شده! مگر اینکه کدوم دانشگاه میرین و فاند گرفتن براتون مهم نباشه....در این صورت بله، فقط یه نمره داشته باشین شاید کافی باشه!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-01-2013, 12:46 PM
(02-01-2013, 11:51 AM)Amir_Hamidi نوشته: خب من هرجا برم میخوام اقامت بگیرم و بمونم! البته میشه دکترا رو برم جای دیگه!
اینو به دوستمونم گفتم:
جل الخالق!!!
GRE برای امریکا مهم نیست؟! اشتباه فهمیدین گلم Tongue
اون اروپا اونم بعضی دانشگاه هاش هستند که GRE میتونه تاثیر گذار باشه و اجباری نیست.تازه اروپایی ها هم خیلی هاشون دارن به سمت اجباری کردن GRE میرن.مثل اخن و هامبورگ در المان.
پس اگر به فکر اپلای در امریکا هستی اصلا و بی هیچ وجه به GRE اینجوری نگاه نکن.
نقل قول  

آفلاین Amir_Hamidi
**
نقل قول

02-01-2013, 12:59 PM
(02-01-2013, 12:46 PM)rulany نوشته: جل الخالق!!!
GRE برای امریکا مهم نیست؟! اشتباه فهمیدین گلم Tongue
اون اروپا اونم بعضی دانشگاه هاش هستند که GRE میتونه تاثیر گذار باشه و اجباری نیست.تازه اروپایی ها هم خیلی هاشون دارن به سمت اجباری کردن GRE میرن.مثل اخن و هامبورگ در المان.
پس اگر به فکر اپلای در امریکا هستی اصلا و بی هیچ وجه به GRE اینجوری نگاه نکن.
خب من که نمونه هاشو خدمتتون عرض کردم...! باور ندارید معرفیشون کنم و خودتون باهاشون صحبت کنید...! وااالا...!
.
ددلاین چین و کره رو میدونید تا چه زمانی هست؟؟؟
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود، و هرکس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد!
(دکتر محمود حسابی)
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-01-2013, 01:06 PM
(02-01-2013, 12:59 PM)Amir_Hamidi نوشته: خب من که نمونه هاشو خدمتتون عرض کردم...! باور ندارید معرفیشون کنم و خودتون باهاشون صحبت کنید...! وااالا...!
.
خوب همون طور دوستمون گفتن بعضی ها انقدر رزومه شون خوب هست در حد لالیگا که اساتید شرط جی ار ایی رو بر میدارن. اما برای کسایی که در حد لیگ برتر ایران هستند جی ار ایی خیلی مهم!
ددلاین هم دانشگاه ا دانشگاه فرق میکنه. اما عموما تا اوریل وقت هست
نقل قول  

آفلاین Amir_Hamidi
**
نقل قول

02-01-2013, 01:06 PM
(02-01-2013, 11:59 AM)blur نوشته: دوست عزیز آخه چرا پافشاری میکنی؟!! اکثریت قریب به اتفاق دانشگاه های امریکا بسیار به این نمره اهمیت میدن...فقط خیلیا تو سایتشون می نویسن که مینی مم GRE نداریم ولی این به اون معنی نیست که اهمیت نمیدن به اون معنیه که هرچی بالاتر بهتر...شما فکر کن من کامنت یکی رو میخوندم نوشته بود تو یه دانشگاه (متوسط) یکی دو روز قبل ددلاین بهش میل زده بودن گفته بودن چون بالاترین نمره GRE رو بین کسایی که اپلای کردن داری پس ادمیشنت حتمیه...خیلی خیلی مهمه این نمره...شماهم اگه میخوای امریکا اپلای کنی بی نهایت جدی بگیرش! هرکی نگرفته پشیمون شده! مگر اینکه کدوم دانشگاه میرین و فاند گرفتن براتون مهم نباشه....در این صورت بله، فقط یه نمره داشته باشین شاید کافی باشه!
پافشاری نمیکنم، خب نمونه هاشو دیدم که میگم!
رزومه مهم تره باور کنید!
(دکتر محمود حسابی)
نقل قول  

آفلاین Amir_Hamidi
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-01-2013, 01:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2013, 01:21 PM توسط Amir_Hamidi.)
(02-01-2013, 01:06 PM)rulany نوشته: خوب همون طور دوستمون گفتن بعضی ها انقدر رزومه شون خوب هست در حد لالیگا که اساتید شرط جی ار ایی رو بر میدارن. اما برای کسایی که در حد لیگ برتر ایران هستند جی ار ایی خیلی مهم!
ددلاین هم دانشگاه ا دانشگاه فرق میکنه. اما عموما تا اوریل وقت هست
والا اونهایی که مثال زدم براتون یکیشون تافل 87+یک مقاله ISI+ جی آر ای معمولی+ معدلش فکرکنم خوب نبود چون 5ساله تموم کرد! و برای مستر فاند 24000$ از امریکا گرفت، رشته شم فیزیک بود.
اون یکی دیگه تافل100+جی آر ای نداره+2تا مقاله کنفراسی داخلی و خارجی. فاند برای دکترای مهندسی عمران از امریکا گرفته.
هردوتاشون مخ استادو زدن!!! Big Grin
(دکتر محمود حسابی)
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-01-2013, 01:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2013, 01:18 PM توسط MaMi.)
(02-01-2013, 12:59 PM)Amir_Hamidi نوشته: خب من که نمونه هاشو خدمتتون عرض کردم...! باور ندارید معرفیشون کنم و خودتون باهاشون صحبت کنید...! وااالا...!.
دوست من، صحبت کلی دوستان این است که یکی از ملاک های جذب دانشجو در دانشگاه های امریکا (و اخیرا بعضی از دانشگاه های اروپا) داشتن نمره GRE است و خب مسلما همون طور که خودت هم میدونی، هیچ وقت استثناها، قانون کلی رو نقض نمیکنند. بله من هم دوستی دارم که با معدل کارشناسی 20 از دانشگاه گیلان (رشته فیزیک) و معدل 19.40 از دانشگاه شریف، فقط با نمره TOEFL و با نمره GRE بسیار بسیار معمولی، در حال تحصیل در دانشگاه Princeton است ولی آیا این به معنی است که دانشگاه Princeton برای جذب دانشجو، نمره GRE رو مدنظر قرار نخواهد داد؟از طرفی شما عامل تاثیر گذار شانس در فرآیند پذیرش رو هم در نظر بگیرید، مسلما شما با داشتن نمره GRE شانس پذیرش و دریافت فاند رو افزایش خواهید داد، چه در اروپا و چه در امریکا.

فقط در آخر یک نکته رو یادآوری کنم که مسلما برای همه موارد، همیشه مثال نقضی وجود داره و قرار هم نیست اینجا، کسی به فرد دیگه ای ثابت کنه که اشتباه فکر میکنه یا خودش فقط درست میگه Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Amir_Hamidi
**
نقل قول

02-01-2013, 01:34 PM
(02-01-2013, 01:17 PM)MaMi نوشته:
دوست من، صحبت کلی دوستان این است که یکی از ملاک های جذب دانشجو در دانشگاه های امریکا (و اخیرا بعضی از دانشگاه های اروپا) داشتن نمره GRE است و خب مسلما همون طور که خودت هم میدونی، هیچ وقت استثناها، قانون کلی رو نقض نمیکنند. بله من هم دوستی دارم که با معدل کارشناسی 20 از دانشگاه گیلان (رشته فیزیک) و معدل 19.40 از دانشگاه شریف، فقط با نمره TOEFL و با نمره GRE بسیار بسیار معمولی، در حال تحصیل در دانشگاه Princeton است ولی آیا این به معنی است که دانشگاه Princeton برای جذب دانشجو، نمره GRE رو مدنظر قرار نخواهد داد؟از طرفی شما عامل تاثیر گذار شانس در فرآیند پذیرش رو هم در نظر بگیرید، مسلما شما با داشتن نمره GRE شانس پذیرش و دریافت فاند رو افزایش خواهید داد، چه در اروپا و چه در امریکا.

فقط در آخر یک نکته رو یادآوری کنم که مسلما برای همه موارد، همیشه مثال نقضی وجود داره و قرار هم نیست اینجا، کسی به فرد دیگه ای ثابت کنه که اشتباه فکر میکنه یا خودش فقط درست میگه Smile
خب بله، منم دارم همینو میگم.
میگم اگه رزومه خوب باشه و استاد از طرف خوشش بیاد میتونه GRE چشم پوشی بشه! تافل قانون 100درصدی هست ولی GRE با یه نمره معمولی کار رو حل میکنه.
(دکتر محمود حسابی)
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-01-2013, 11:42 AM
با سلام
من با شرایط زیر چقدر برای بورس شانس دارم
لیسانس مدیریت صنعتی با معدل 14.70 /دو سال اخر 16 از پیام نور
فوق لیسانس مدیریت مالی با معدل 16 (بدون پایان نامه) از دانشگاه تهران
مقاله 3 تا ISI در زمینه مدیریت مالی با ایمپکت خوب
یک ترم سابقه تدریس در دانشگاه پیام نور .
یکسال سابقه کار در زمینه مرتبط .
تافل میگیرم حدود 90
دیگر مدارک معتبر رو هم دارم مثل ISO
راستش میخواستم اینم بدونم که بع از اتمام تحصیلات کجا برای موندن خوبه .اروپا یا استرالیا وکانادا
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 54 بعدی »