عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟

صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 54 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟
آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-12-2012, 07:25 PM
(29-12-2012, 03:34 PM)nani123 نوشته: ممنون ميشم در مورد شانس پذیرش من هم توضيحي بدين

1-كارشناسي كامپيوتر(سخت افزار)

2-دانشگاه ازاد نجف آباد

3-معدل کل 14.70

4-ايلتس قراره بدم احتمالا حدود 7

5-مقاله نداشتم

6- 2 تا توصيه نامه

مستر هوش مصنوعي يا روباتيك يا اتوماسيون و يا كامپيوتر(با فاند و كمك هزينه )
دوست عزیز
اگر رزومه ی خوبی دارین پس بهتر بود جزئیاتشو هم میگفتین.
طبق چیزی که خودتون گفتین معدل نسبتا پایینی دارین و دانشگاه خیلی شاخی هم نبودین.همچنین هنوز وضعیت زبانتون مشخص نیست و مقاله و سابقه کار هم که ندارین. بهتر بود نقطه ی قوت خودتونو هم میگفتین که بشه بهتر نظر داد.
اما با این شرایطی که خودتون گفتین طبق اطلاعاتی که دارم به احتمال 99.99999% نمیتونی بورس ایفل رو بگیری.اینم برای این صریح بهت میگم که بی خودی هزینه ی ترجمه و پست مدارک رو نکنی. حداقل برای بورس دولتی چین اقدام کن که شانست بیشتر
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-01-2013, 01:31 AM
به نظر من هم شانس بورسهای دولتی رو در شرق آسیا بیشتر دارید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Amir_Hamidi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Question  01-01-2013, 02:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-01-2013, 02:39 AM توسط Amir_Hamidi.)
سلام.
اگه برای دوستان امکان داره امکان پذیرش من رو بگن:

رشته: کارشناسی مهندسی راه آهن- گرایش خط و سازه ریلی

دانشگاه: دانشگاه اصفهان

معدل کارشناسی: 16.08 (جزء 20درصد اول)

زبان: فعلا ندارم ولی آوریل تافل امتحان میدم، فکرکنم 85 رو بیارم.

مقالات:
3تا ژورنال علمی-پژوهشی خارجی
1 عدد کنفرانس داخلی
2تا کنفرانس بین المللی داخلی(اردیبهشت امسال قراره برگزار بشه!)
1 عدد ژورنال ISI (هنوز چاپ نشده ولی چاپ خواهد شد!)

تعداد توصیه نامه: هرچقدر که دلتون بخواد، آخه با استادای زیادی کار کردم، میشناسنم!

سایر موارد: پروژه های درسی زیاد و بسیارخوبی در رابطه با رشته م انجام دادم(از این کارای کپی پیست که خیلیا میکنن نبوده)؛ چندتا ترجمه در رابطه با رشته م دارم؛ 3ماه سابقه کار بصورت کارآموز دارم(از این کارآموزیای الکی که همه میگذرونن نبوده، پوستم کنده شد!)، البته اینایی که گفتم شاید به درد اپلای نخوره کلا! Undecided

نقاط قوت رشته من: رشته من یه مقدار خاص هست، خیلی از دانشگاه ها این رشته رو ندارن ولی اونایی که عمران-راه دارن جزء زمینه های تحقیقاتیشون هست!

خواسته ها: مستر مهندسی راه آهن یا عمران، در اروپا یا استرالیا یا کانادا یا آمریکا، بصورت فول فاند!
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود، و هرکس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد!
(دکتر محمود حسابی)
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-01-2013, 10:36 AM
(01-01-2013, 02:35 AM)Amir_Hamidi نوشته: سلام.
اگه برای دوستان امکان داره امکان پذیرش من رو بگن:

رشته: کارشناسی مهندسی راه آهن- گرایش خط و سازه ریلی

دانشگاه: دانشگاه اصفهان

معدل کارشناسی: 16.08 (جزء 20درصد اول)

زبان: فعلا ندارم ولی آوریل تافل امتحان میدم، فکرکنم 85 رو بیارم.

مقالات:
3تا ژورنال علمی-پژوهشی خارجی
1 عدد کنفرانس داخلی
2تا کنفرانس بین المللی داخلی(اردیبهشت امسال قراره برگزار بشه!)
1 عدد ژورنال ISI (هنوز چاپ نشده ولی چاپ خواهد شد!)

تعداد توصیه نامه: هرچقدر که دلتون بخواد، آخه با استادای زیادی کار کردم، میشناسنم!

سایر موارد: پروژه های درسی زیاد و بسیارخوبی در رابطه با رشته م انجام دادم(از این کارای کپی پیست که خیلیا میکنن نبوده)؛ چندتا ترجمه در رابطه با رشته م دارم؛ 3ماه سابقه کار بصورت کارآموز دارم(از این کارآموزیای الکی که همه میگذرونن نبوده، پوستم کنده شد!)، البته اینایی که گفتم شاید به درد اپلای نخوره کلا! Undecided

نقاط قوت رشته من: رشته من یه مقدار خاص هست، خیلی از دانشگاه ها این رشته رو ندارن ولی اونایی که عمران-راه دارن جزء زمینه های تحقیقاتیشون هست!

خواسته ها: مستر مهندسی راه آهن یا عمران، در اروپا یا استرالیا یا کانادا یا آمریکا، بصورت فول فاند!
شرایط کلیت خوبه. آمریکا که به نمره ی GRE شما بستگی داره.
برای مستر در اروپا شانس نسبتا خوبی داری.اما باید اینو بدونی که اروپا برای مستر فاند خیلی کم پیدا میشه.شما بهتره درباره ی بورس های اراسموس تحقیق کنین و اگر هنوز ددلاین ها نگذشته باشه براشون اپلای کنین.
کشورهای رایگان اروپایی برای مستر فاندی نمیدن کلا. پس اگر به دنبال فاند هستین کشورهایی مثل المان نروژ فنلاند رو بی خیال بشین.
فرانسه شاید برای بعضی بورسهایی که دانشگاه ها میدن شاید شانس داشته باشی.اما مثل پست بالایی به نظرم بد نیست حداقل برای یک دانشگاه شانستو برای بورس های دولتی چین و کره جنوبی هم امتحان کنی
نقل قول  

آفلاین Amir_Hamidi
**
نقل قول

01-01-2013, 01:52 PM
(01-01-2013, 10:36 AM)rulany نوشته: شرایط کلیت خوبه. آمریکا که به نمره ی GRE شما بستگی داره.
برای مستر در اروپا شانس نسبتا خوبی داری.اما باید اینو بدونی که اروپا برای مستر فاند خیلی کم پیدا میشه.شما بهتره درباره ی بورس های اراسموس تحقیق کنین و اگر هنوز ددلاین ها نگذشته باشه براشون اپلای کنین.
کشورهای رایگان اروپایی برای مستر فاندی نمیدن کلا. پس اگر به دنبال فاند هستین کشورهایی مثل المان نروژ فنلاند رو بی خیال بشین.
فرانسه شاید برای بعضی بورسهایی که دانشگاه ها میدن شاید شانس داشته باشی.اما مثل پست بالایی به نظرم بد نیست حداقل برای یک دانشگاه شانستو برای بورس های دولتی چین و کره جنوبی هم امتحان کنی
آخه تو دانشگاه های آمریکا نمینویسه که جی آر ای حتما باید داشته باشید! تو سایتاشون که نیست والا! کانادا هم همینطوریه!
اراسموس مگه فقط مخصوص سوئد نیست؟؟؟
تو فرانسه که به فرانسوی تدریس میشه درسها!
منظورتون از بورسهای دولتی کره و چین اینه که برم واسه دانشگاه های کره و چین اپلای کنم؟؟؟
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود، و هرکس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد!
(دکتر محمود حسابی)
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

01-01-2013, 02:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-01-2013, 02:07 PM توسط salazar716.)
(01-01-2013, 01:52 PM)Amir_Hamidi نوشته: آخه تو دانشگاه های آمریکا نمینویسه که جی آر ای حتما باید داشته باشید! تو سایتاشون که نیست والا! کانادا هم همینطوریه!
اراسموس مگه فقط مخصوص سوئد نیست؟؟؟
تو فرانسه که به فرانسوی تدریس میشه درسها!
منظورتون از بورسهای دولتی کره و چین اینه که برم واسه دانشگاه های کره و چین اپلای کنم؟؟؟
اگه GRE مهم نبود این همه آدم نمیرفتن که امتحان بدن و پول هنگفتی رو بریزن تو جیب ETS!!! شما ندیدی داداش!! البته واسه کانادا اگه دانشگاهی بخواد تو سایتش میگه...
اراسموس بورس اروپا هست که یک پروگرم خاص برای ایران و عراق و سوریه هم داره...
همه ی درس ها به زبان فرانسوی نیست، کورس های انگلیسی هم داره، بگرد پیدا میکنی...
پَ نَ پَ چون کره ای ها و چینی ها عاشق چشم و ابروی ما هستن میگن شما برین آمریکا درس بخونین و ما خرجتون رو میدیم!
نقل قول  

آفلاین Amir_Hamidi
**
نقل قول

01-01-2013, 03:01 PM
(01-01-2013, 02:06 PM)salazar716 نوشته: اگه GRE مهم نبود این همه آدم نمیرفتن که امتحان بدن و پول هنگفتی رو بریزن تو جیب ETS!!! شما ندیدی داداش!! البته واسه کانادا اگه دانشگاهی بخواد تو سایتش میگه...
اراسموس بورس اروپا هست که یک پروگرم خاص برای ایران و عراق و سوریه هم داره...
همه ی درس ها به زبان فرانسوی نیست، کورس های انگلیسی هم داره، بگرد پیدا میکنی...
پَ نَ پَ چون کره ای ها و چینی ها عاشق چشم و ابروی ما هستن میگن شما برین آمریکا درس بخونین و ما خرجتون رو میدیم!
چرا میزنی دوست من!
GRE فقط یه نکته مثبت تو رزومه محسوب میشه، واسه همین خیلیا فقط دنبال این هستن که نمرشو داشته باشن، زیاد به فکر اینکه چه نمره شاخی دارن نیستن، نمونه ش دوست خودم که فقط رفت امتحان داد و یه نمره معمولی گرفت خودشم میگفت زیاد مهم نیست و فاند کامل از امریکا گرفت، یا اون یکی دوستم با تافل 100 فاند از امریکا گرفت و جی آر ای هم امتحان نداده! منظور من این بود که خیلی چیزا مثل معدل و مقاله و تافل براشون مهمه و اگر GRE نداشته باشی زیاد گیر نمیدن، پس اصولا مهم نیست براشون. Undecided
.
واسه کره و چین هم من راستش تعجب کردم، حالا کره رو بذاریم کنار، واسه چین اپلای کردن زیاد جالب بنظر نمیاد! آخه کشورهای کمونیستی مثل چین و روسیه که اون رفتار رو با مردم خودشون میکنن به چه دردی میخورن، مردم چین فقط حق دارن یه اتاق داشته باشن و یه حقوق مشخص بخور نمیر! من که راستش حاضر نیستم برم اونجاها حتی اگه تا آخر عمر بهم فاند بدن، بنظرم ایران بهتر از اونجاهاست والا! حداقل آدم آزادی اقتصادی داره! Huh
درضمن دوست من، بورسهایی هستن که به مردم کشورهای دیگه تعلق میگیره! شما ندیدی ولی من دیدم! Tongue
(دکتر محمود حسابی)
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

01-01-2013, 03:20 PM
(01-01-2013, 03:01 PM)Amir_Hamidi نوشته: چرا میزنی دوست من!
GRE فقط یه نکته مثبت تو رزومه محسوب میشه، واسه همین خیلیا فقط دنبال این هستن که نمرشو داشته باشن، زیاد به فکر اینکه چه نمره شاخی دارن نیستن، نمونه ش دوست خودم که فقط رفت امتحان داد و یه نمره معمولی گرفت خودشم میگفت زیاد مهم نیست و فاند کامل از امریکا گرفت، یا اون یکی دوستم با تافل 100 فاند از امریکا گرفت و جی آر ای هم امتحان نداده! منظور من این بود که خیلی چیزا مثل معدل و مقاله و تافل براشون مهمه و اگر GRE نداشته باشی زیاد گیر نمیدن، پس اصولا مهم نیست براشون. Undecided
.
واسه کره و چین هم من راستش تعجب کردم، حالا کره رو بذاریم کنار، واسه چین اپلای کردن زیاد جالب بنظر نمیاد! آخه کشورهای کمونیستی مثل چین و روسیه که اون رفتار رو با مردم خودشون میکنن به چه دردی میخورن، مردم چین فقط حق دارن یه اتاق داشته باشن و یه حقوق مشخص بخور نمیر! من که راستش حاضر نیستم برم اونجاها حتی اگه تا آخر عمر بهم فاند بدن، بنظرم ایران بهتر از اونجاهاست والا! حداقل آدم آزادی اقتصادی داره! Huh
درضمن دوست من، بورسهایی هستن که به مردم کشورهای دیگه تعلق میگیره! شما ندیدی ولی من دیدم! Tongue
کلی ابراز احساسات تو پست من بود! " میزنی" چیه!!
اگر استادی کسی رو بخواد و قدرتش رو داشته باشه میتونه مثلا GRE رو waive کنه، ولی همینجوری بخوای اپلای کنی جز یه سری دانشگاه که اصن GRE لازم نیستن بقیه نمره اش رو میخوان، اگر رزومه ی یه نفر به قدر کافی قوی باشه نمره ی معمولی GRE بسه، ولی من یکی رو میشناسم که با همین GREاش تونست آمریکا فاند بگیره(GRE 1560).
مگه کره مشکلش چیه؟!
چین هم داره سمت سوسیال شدن میره حاجی، مگه قراره اونجا اقامت بگیری؟! درست رو میخونی بعدش هم میری از اونجا دیگه...
سوالی برای من پیش اومد در مورد جمله ی آخرت، چه دلیلی داره یه کشوری به شهروند یه کشور دیگه کمک بدون چشمداشت داشته باشه؟ :-?
بیخیال بحث، ربطی به تاپیک نداره میان هممون رو جمع میکننWink
نقل قول  

آفلاین Amir_Hamidi
**
نقل قول

01-01-2013, 03:43 PM
(01-01-2013, 03:20 PM)salazar716 نوشته: کلی ابراز احساسات تو پست من بود! " میزنی" چیه!!
اگر استادی کسی رو بخواد و قدرتش رو داشته باشه میتونه مثلا GRE رو waive کنه، ولی همینجوری بخوای اپلای کنی جز یه سری دانشگاه که اصن GRE لازم نیستن بقیه نمره اش رو میخوان، اگر رزومه ی یه نفر به قدر کافی قوی باشه نمره ی معمولی GRE بسه، ولی من یکی رو میشناسم که با همین GREاش تونست آمریکا فاند بگیره(GRE 1560).
مگه کره مشکلش چیه؟!
چین هم داره سمت سوسیال شدن میره حاجی، مگه قراره اونجا اقامت بگیری؟! درست رو میخونی بعدش هم میری از اونجا دیگه...
سوالی برای من پیش اومد در مورد جمله ی آخرت، چه دلیلی داره یه کشوری به شهروند یه کشور دیگه کمک بدون چشمداشت داشته باشه؟ :-?
بیخیال بحث، ربطی به تاپیک نداره میان هممون رو جمع میکننWink
تورو جون من از این ابراز احساساتها به کسی نکن! شرمنده ش میکنی، خیس عرق میشه!!! Wink
الان یعنی رزومه من خوب نیست؟! Blush
.
من درمورد کره چیزی نگفتم! البته امیدوارم کره شمالی منظورت نباشه که دیگه اون دیگه بدجور کمونیستیه...! Big Grin
حالا کو تا چین عوض بشه، تازه تضمینی نیست که قوانینشونو تغییر بدن که!
نه خب من میخوام هرجا که میرم اونجا اقامت بگیرم و برنگردم!
.
بهرحال هست، شاید کمکهای انسان دوستانه است! شایدم تهش یه کاری چیزی ازت بخوان!
(دکتر محمود حسابی)
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-01-2013, 10:46 AM
(01-01-2013, 03:43 PM)Amir_Hamidi نوشته: تورو جون من از این ابراز احساساتها به کسی نکن! شرمنده ش میکنی، خیس عرق میشه!!! Wink
الان یعنی رزومه من خوب نیست؟! Blush
.
من درمورد کره چیزی نگفتم! البته امیدوارم کره شمالی منظورت نباشه که دیگه اون دیگه بدجور کمونیستیه...! Big Grin
حالا کو تا چین عوض بشه، تازه تضمینی نیست که قوانینشونو تغییر بدن که!
نه خب من میخوام هرجا که میرم اونجا اقامت بگیرم و برنگردم!
.
بهرحال هست، شاید کمکهای انسان دوستانه است! شایدم تهش یه کاری چیزی ازت بخوان!
دوست عزیز مگه میخوای بری چین بمونی؟دو سال میخوای درس بخوانی! تازه باید کلاهمونو بندازیم هوا که بریم مفت درس بخوانی چین. رنکینگ دانشگاه هاش که خیلی خوبه.این همه چینی هم که دارن سالانه از همین دانشگاه ها میرن امریکا و اروپا . بیجینگ و شانگهای هم که شهرهای تاپ دنیا هستند. دیگه چی میخوای؟
در ضمن در مورد بورس اراسموس باید بگم کی گفته برای سوئد؟ برای کل اروپاست.شما یه سرچی همین فروم بکنی حل قضیه.
90% دانشگاه های امریکا میگن GRE میخوایم . کجاها رو دیدی شما که نگفتن GRE نمیخوایم؟ بگو ما هم اپلای کنیم Big Grin
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 54 بعدی »