عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟

صفحه‌ها (54): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 54 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-12-2011, 12:43 PM
بهنوش جان من فکر می کنم دلیل اختلاف نظر ما اختلاف رشته هامون باشه. من تجربه خودم و دوستانم که الان در اروپا دکترا می خونند رو عنوان می کنم.

در مورد رشته های مهندسی، چون اصولاً پروژه ها از صنعت میاد و اتلاف وقت نباید بشه، هر زمان موقعیت خالی برای دکترا پیدا بشه، تو این سایت ها اعلام می کنند. دیگه صبر نمی کنند تا ددلاین کلی دانشگاه... البته همونطور که گفتید بعضی دانشگاه ها ددلاینی هستند و در زمانهای مشخصی از سال دانشجوی دکترا می گیرند.

من بیشتر منظورم این هست که با توجه به سوال دوستمون که گفتند در تمام طول سال برای اروپا شانس پذیرش هست یا نه، جواب مثبته و ایشون می تونه امیدوار باشه. این دوستمون می تونه از الان به این سایت هایی که مثال زدم و همینطور سایتهای دیگه ای که در خصوص اوپن پوزیشن هست رجوع کنه و در طول سال شانس پیدا کردن موقعیت خالی رو امتحان کنه. اگر هم دانشگاه بخصوصی مد نظرشون هست باید به سایتش رجوع کنه که اگر ددلاین داره، ددلاین رو از دست نده.

نقل قول  

آفلاین salamsalam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-12-2011, 01:54 PM
سلام
چه دانشگاهی زو با شرایط زیز به من پیشنهاد میکنید.خودم به کشور هلند علا قه دارم ایا میتونم از دانشگاه های هلند پذیرش بگیرم

لیسانس کامپیوتر :معدل 14.20
فوق لیسانس اقتصاد:16
ایلتس :6.5
مقاله ندارم

برای دکترای اقتصاد میخوام اقدام کنم.ایا شانس بورس یا فاند رو دارم
نقل قول  

آفلاین Behnoosh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-12-2011, 05:08 PM
سلام
اگر از هلند بتوانید پذیرش دکترا اخذ بفرمایید الزاما با فاند خواهد بود.
وضعیت شما خیلی عالی نیست و خیلی پارامتر شانس دخیل خواهد بود ولی اگر GRE بدهید و همینطور مقاله شانس شما افزایش می یابد.
برای هلند شیوه پذیرش دکترا اپن پوزیشن می باشد پس دائما سایت های مربوطه را چک بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

22-12-2011, 06:52 PM
(22-12-2011, 01:54 PM)salamsalam نوشته: سلام
چه دانشگاهی زو با شرایط زیز به من پیشنهاد میکنید.خودم به کشور هلند علا قه دارم ایا میتونم از دانشگاه های هلند پذیرش بگیرم

مقاله ندارم

بنده کشور ایتالیا رو به شما پیشنهاد میکنم که دانشگاه های علوم اقتصادی خوبی دارد
البته در نظر داشته باشین که اگه توانایی پرداخت هزینه هاتون را دارید کشور انگلستان بزرگترین و پیشروترین کشور در زمینه اقتصاد و مدیریت است
موفق باشین

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

22-12-2011, 09:46 PM
شانس فاند در انگلیس با این وضعیت تقریبا صفر است.سراغ آلمان و ایتالیا بروید.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

23-12-2011, 02:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-12-2011, 02:55 AM توسط m0h3n.)
(22-12-2011, 01:54 PM)salamsalam نوشته: سلام

مقاله ندارم

اگر دنبال فاند هستید و شرایطتون فقط همین مواردی هست که ذکر کردید و اگر زمان دارید، اول GRE بدبد بعد اپلای کنید.
این نکته رو هم اضافه کنم که دانشگاه بن آلمان در رشته شما قوی هست.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین salamsalam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-12-2011, 09:34 AM
(23-12-2011, 02:53 AM)m0h3n نوشته: اگر دنبال فاند هستید و شرایطتون فقط همین مواردی هست که ذکر کردید و اگر زمان دارید، اول GRE بدبد بعد اپلای کنید.
این نکته رو هم اضافه کنم که دانشگاه بن آلمان در رشته شما قوی هست.
مرسی از راهنمایی تون. ایا امکان داره با این شرایط و با جی آرای مثلا1200 از دانشگاه بن المان پذیرش با فاند بگیرم؟ایا باید زبان المانی هم بلد باشم؟
ایا برای پذیرش در مقطع دکترا در این دانشگاه باید به دنبال موقعیت خالی باشم

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-12-2011, 09:33 PM
(21-12-2011, 10:09 PM)Aleni32 نوشته: الف)
با سلام شرایط من به شرح زیر است. ممنون میشم که کمکم کنید. چون تازه برای دانشگاههای اروپا دارم اقدام می کنم.
1. material and metallurgy engineering.
2. لیسانس از دانشگاه تهران--ارشد از دانشگاه علم و صنعت
3. معدل لیسانس 14.36---معدل ارشد 14.02
4. نمره زبان تافل 92---نمره GRE Quant=154 analytical=145 writing=3
5. مقاله ISI با IF=2.09 یک مقاله
6. 2 تا توصیه نامه از اساتید راهنما دارم
7. واسه دکترا درخواست پذیرش دارم fund شامل شهریه و کمک هزینه باشه.

ب)
یک مطلب دیگه هم میخوام مطرح کنم. یکی از دوستان پیشنهادی داد شامل اینکه چون معدلم پایینه تو اروپا فوق لیسانس بخون بعد واسه دکترا واسه آمریکا یا کانادا اقدام کن.
با توجه به شرایط من نظرتون درباره این پیشنهاد چیست؟
دوست من سلام Smile
1. متاسفانه معدل شما خیلی بالا نیست و این یه مقدار قضیه رو سخت میکنه براتون توی فاند گرفتن... یه نکته مهم در رزومه شما اینه که مقاله داری و دانشگاه های خوبی درس خوندی که داشتن مقاله خیلی مفیده و توی اروپا متاسفانه حتی دانشگاه تهران هم شناخته شده نیست....
2. حتما و حتما برای دکترا با فاند اپلای کنید و تمام تلاش خودتون رو بکنید.... یه نکته که شانستون رو زیاد میکنه در این رابطه این هست که رشتتون صنعتی و فنی هست که شانس زیادی داره نسبت به بقیه رشته ها اما اینکه چقدر موفق بشید در فاند گرفتن رو دقیقا نمیشه پیشبینی کرد اما امیدوارم ناراحت نشی به نظر من خیلی شانست بالا نیست.... مخصوصا برای دانشگاه ها و تا یه حدی کشور های درجه یک اروپا از نظر علمی....

با توجه به اون دو مورد پیشنهاد های من اینطوری هست نسبتا:
حتما اپلای کن و خوب هم اپلای کن!!! همین سایت میتونه خیلی بهت کمک کنه و بدون که دقیق بودن توی اپلای و آماده کردن مدارک و کامل بودن مدارک و خوب بودن نامه ها و سی وی خیلی خیلی توی موفقیت موثره...
اگه فاند گرفتی که دیگه بحثی نیست!
احتمال داره اگه خوب تلاش کنی و چند تا دانشگاه توی سطح های مختلف اپلای کنه پذیرش دکترا بگیری اما بدون فاند. اینجا یه راهت اینه که نری و دوباره تلاش کنی یا اینکه ارشد بخای بخونی اما این رو بدون که من به شخصه خیلی کم دیدم که دکترا رو شروع کنن و بعد از یه سال منبع درآمد دانشگاهی پیدا نکنن... یه پروژه ای کلاسی چیزی بهت میدن معمولا بعد از یه مدت.... اما خب بازم ریسک داره...
در مورد ارشد این هم برنامه ی بدی نیست اما یه مقدار هزینه ی وقتی و مالی داره که حتی ممکنه خیلی هم شانست رو زیاد نکنه!! به نظر من اگه جای این کار دو تا دیگه مقاله آی اس آی بدی و امتحان جی آر ای با نمره ی بالا شانست برای آمریکا خیلی هم بالاتر میره!!
و اینکه چه دانشگاه هایی؟
به نظر من کشور های اسکاندیناوی غیر از سوئد، آلمان، اسپانیا و یکم هم فرانسه احتمالش وجود داره بورس بگیری و از انگلیس هم میتونی پذیرش بدون بورس بگیری.... کانادا خیلی برات مناسب نیست چون به معدل خیلی گیر میدن و آمریکا هم خوبه برات اما باید جی آر ای امتحان بدی....

برای جمع بندی اگه من جات بودم در حال حاضر اروپا اپلای میکردم برای دکترا و از یکی دو ماه دیگه که فصلش تموم میشه در صورتی که فاند نمیگرفتم شروع میکردم جی آر ای خوندن و مقاله کار کردن برای آمریکا....

موفق باشی Smile

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

23-12-2011, 10:04 PM
(23-12-2011, 09:34 AM)salamsalam نوشته: مرسی از راهنمایی تون. ایا امکان داره با این شرایط و با جی آرای مثلا1200 از دانشگاه بن المان پذیرش با فاند بگیرم؟ایا باید زبان المانی هم بلد باشم؟
ایا برای پذیرش در مقطع دکترا در این دانشگاه باید به دنبال موقعیت خالی باشم

برای اطلاعات بیشتر در زمینه پذیرش در این رشته به وب سایت دانشگاه و انجمن آلمان مراجعه کنید.
زبان آلمانی هم معمولا نیاز نیست ولی اگر بلد باشید برای خودتون بهتر هست. گرچه اینجا واقعا من به شخصه مشکلی با زبان انگلیسی ندارم.

این نکته رو هم عرض کنم که تنها این دانشگاه مدنظرتون نباشه. چندین دانشگاه رو باید بررسی کنید. البته نمره GRE رو فراموش نکنید.

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Aleni32
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-12-2011, 12:01 AM
با سلام.
من از سایت استفاده کردم. فقط می خواستم بدونم که این سایت تمام کشورهای اروپایی مثل المان، سوئد، دانمارک، ایتالیا رو پوشش میده؟
آیا همه دانشگاههای اروپا رو پوشش می دهد یا اینکه بخشی از دانشگاهها یا کشورها رو پوشش میده؟
با تشکر فراوان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (54): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 54 بعدی »