عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی امریکا شود؟

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی امریکا شود؟
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-10-2012, 07:58 AM
درود

اقدام همزمان برای ویزای یک کشور دیگه مثل استرالیا، اگر ویزای استرالیا رو زودتر گرفته باشیم مشکلی ایجاد می کنه در گرفتن ویزای آمریکا؟ من ترجیحم البته فعلا استرالیاست و اگر اونجا اسکالرشیپ بگیرم اونجا می رم. این سوال رو از این بابت می پرسم که به دلایلی مثل اینکه ویزا گرفتن قطعی نیست همه تخم مرغها روتوی سبد یک کشور نمی شه گذاشت. اونها هم اینو درک می کنند؟

(برعکس این سوال رو اگر نیاز هست توی انجمن استرالیا می پرسم)
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

26-10-2012, 10:16 AM
امریکا تا چند سال گذشته روی این مساله که شما ویزای جای دیگه‌ای رو گرفته باشید حساسیتی نشون نمی‌داد و مشکلی وجود نداشت، اما نمی‌دونم که سیاست‌شون اخیرا تغییری کرده یا خیر. دوستانی که اخیرا برای ویزای امریکا اقدام کرده‌اند اگر در این زمینه تجربه‌‌ای دارند لطفا به اشتراک بگذارند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Meli83
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-04-2013, 02:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2013, 02:29 PM توسط Meli83.)
سلام
من پذیرش PhD (مستقیم از لیسانس) یکی از دانشگاه های آمریکا مربوط به Fall 2012 رو به دلیل نداشتن Fund تا الان دیفر کردم و تا حالا هم علی رغم مکاتبه هایی که با استادا داشتم نتونستم کمک هزینه بگیریم دیگه تصمیم گرفتم بدون کمک هزینه برم واسه ویزا. چند تا سوال داشتم از دوستانی که تجربه لازم رو دارن

1- تو I-20 من اومده  که Student's Personal Funds صفر هست و کل مبلغ مورد نیاز از Funds from another source اومده که از نوع Personal Sponsor محسوب میشه البته اسمش هم اومده ( این فرد یکی از دوستان ما در آمریکاست) با توجه به اینکه مدارک مالی برای Spring 2013 رفته بود و همچنان معتبر بود ( تا 9 ماه برای دانشگاه معتبر بود ) دانشگاه I20 پاییز رو هم از روی همون مدارک صادر کرده  البته اون فرد همون زمان در چند نسخه تایید بانک برای مبلغ موجود که روی فرم های دانشگاه تاییده شده بود به تاریخ 9 اکتبر 2012 از بانک گرفتن و برای من پست کردن با این همه توضیح، سوال من اینه که برای روز مصاحبه باید BS از حساب خودم یا خانواده ببرم یا دیگه نیاز نیست , و فقط کافی همون صفحه مربوط به official certification of sources of funds and amounts دانشگاه رو که دوستمون مهر و امضای بانک رو گرفتن و پست کردن با خودم ببرم. ( البته اگر بردن مدارک مالی از حساب خودم یا خانواده در شرایط من الزامی باشه میتونم توضیح بدم که در زمان ارسال  مدارک به دانشگاه پول لازم موجود نبود ) 
2- با توجه به اینکه کمک هزینه ندارم کدام سفارت و بیشتر توصیه میکنید مخصوصا با احتمال بیشتر برای مالتیپل؟ البته خوب میدونم که هیچ چیز قطعی نیست.

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-04-2013, 06:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2013, 06:16 PM توسط Simon2007.)
 اكثرا توصيه ميشه BS به مبلغ خرج يكسال مال خودتون باشه يا نهايتا اقوام درجه يك. 
توصيه ميشه شخص BS دهنده مقيم نباشه خودش. 
آگر آفيسر پرسيد اگر اين دوستتون پول نده بعدش چيكار ميكني اونجا چي داريد به عنوان برگ برنده رو كنيد؟ 
تاريخ BS دوست شما داره ميره تو 3 ماه توصيه ميشه براي سفارت بيشتر از 1 ماه نشه و هرچه تازه تر بهتر. 
الان اوضاع سفارتها قابل پيش بيني نيست. بايد نتايج تجربيات رو بخونيد و با حسي كه در درونتون نسبت به يكي ايجاد ميشه وقت بگيريد با توجه به اينكه اكثرا دارن وقتهاي اواخر جون رو پر ميكنند بايد عجله كنيد وگرنه به ترم پاييز نميرسيد اگر كليرنس بخوريد. 
من نظرم نقد و بچسبيد ؛ مالتيپل نسيه اگر شانستون بالا باشه نصيبتون ميشه وگرنه كه شكرگزار همون سينگل هم باشيد كه دوستاني دارم 220 روزه منتظرن كلير شن و چك كردن سايت شده مثل مسواك زدنشون جزئي از برنامه ي روزانه. شادزي [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-04-2013, 06:19 PM
(26-10-2012, 07:58 AM)'Shahrouz' نوشته: درود
اقدام همزمان برای ویزای یک کشور دیگه مثل استرالیا، اگر ویزای استرالیا رو زودتر گرفته باشیم مشکلی ایجاد می کنه در گرفتن ویزای آمریکا؟ من ترجیحم البته فعلا استرالیاست و اگر اونجا اسکالرشیپ بگیرم اونجا می رم. این سوال رو از این بابت می پرسم که به دلایلی مثل اینکه ویزا گرفتن قطعی نیست همه تخم مرغها روتوی سبد یک کشور نمی شه گذاشت. اونها هم اینو درک می کنند؟
(برعکس این سوال رو اگر نیاز هست توی انجمن استرالیا می پرسم)

اگر آفيسر پرسيد در جواب ميگين چون برام خيلي اهميتي نداشت آمريكا بيام [img]images/smilies/heart.gif[/img]و برام بيشتر فيلد كاريه استاد بود كه مهم بود و از اونجا هم پذيرش داشتم و با توجه به اينكه نتايج شما گاها دير اعلام ميشه نخواستم بين درسم فاصله بيوفته و ويزاشو اكي كردم و با خيال راحت پيگير كار شما هستم. از خداشونم باشه كه شما از جاي ديگه اكي شدي و اين نشون ميده هدفت مهاجرت به آمريكا نبوده .مدارك پذيرش جاهاي ديگه روز مصاحبه همراهت باشه. شادزي [img]images/smilies/wink.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-04-2013, 09:04 PM
(15-04-2013, 02:28 PM)'Meli83' نوشته: سلام
من پذیرش PhD (مستقیم از لیسانس) یکی از دانشگاه های آمریکا مربوط به Fall 2012 رو به دلیل نداشتن Fund تا الان دیفر کردم و تا حالا هم علی رغم مکاتبه هایی که با استادا داشتم نتونستم کمک هزینه بگیریم دیگه تصمیم گرفتم بدون کمک هزینه برم واسه ویزا. چند تا سوال داشتم از دوستانی که تجربه لازم رو دارن
1- تو I-20 من اومده  که Student's Personal Funds صفر هست و کل مبلغ مورد نیاز از Funds from another source اومده که از نوع Personal Sponsor محسوب میشه البته اسمش هم اومده ( این فرد یکی از دوستان ما در آمریکاست) با توجه به اینکه مدارک مالی برای Spring 2013 رفته بود و همچنان معتبر بود ( تا 9 ماه برای دانشگاه معتبر بود ) دانشگاه I20 پاییز رو هم از روی همون مدارک صادر کرده  البته اون فرد همون زمان در چند نسخه تایید بانک برای مبلغ موجود که روی فرم های دانشگاه تاییده شده بود به تاریخ 9 اکتبر 2012 از بانک گرفتن و برای من پست کردن با این همه توضیح، سوال من اینه که برای روز مصاحبه باید BS از حساب خودم یا خانواده ببرم یا دیگه نیاز نیست , و فقط کافی همون صفحه مربوط به official certification of sources of funds and amounts دانشگاه رو که دوستمون مهر و امضای بانک رو گرفتن و پست کردن با خودم ببرم. ( البته اگر بردن مدارک مالی از حساب خودم یا خانواده در شرایط من الزامی باشه میتونم توضیح بدم که در زمان ارسال  مدارک به دانشگاه پول لازم موجود نبود ) 
2- با توجه به اینکه کمک هزینه ندارم کدام سفارت و بیشتر توصیه میکنید مخصوصا با احتمال بیشتر برای مالتیپل؟ البته خوب میدونم که هیچ چیز قطعی نیست.

در این موارد نمی‌شه نظر قطعی داد و صرفا نظرات بر اساس تجربیات و شنیده‌هاست. با این توضیح، من نظر خودم رو می‌گم:
۱. ترجیحا اگر بتونید از حساب خودتون یا پدر یا مادر نامه بانکی بگیرید بهتره، اما اگر ممکن نیست طبیعتا چاره‌ای ندارید جز این که از نامه بانکی همین فرد استفاده کنید، اما به نظر من بهتره که نامه جدیدتر بگیرید. از اکتبر ۲۰۱۲ بیشتر از شش ماه گذشته و بهتره که موقع مصاحبه نامه جدید داشته باشید.
۲. براساس تجربیات سال‌های قبل آنکارا یا عشق‌آباد احتمالا بهتر خواهند بود، اما همون طور که خودتون هم می‌دونید در این موارد نمی‌شه خیلی راحت پیش‌بینی کرد که کجا بهتر ویزا خواهد داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Meli83
**
نقل قول

16-04-2013, 02:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2013, 08:56 AM توسط Babak.)
تشکر می‌کنم از جوابها، فکر می‌کردم اگه آفیسر بپرسه چرا پرسنال اسپانسر دارم؟ یا اگه اسپانسر نتونه ساپورت کنه چه جوابی‌ بدم؟ می‌خواستم واقعیتو بگم، که در تاریکه ددلاین برای ارسال مدارک مالی اسپرینگ 2013 به خاطره متغیر بودنه نرخ عرض تواین ایران بانک‌ها از ارائه باس به دلار که خود داری کردن هیچ حتا حاضر نشدن مبلغو به ریال بنویسن و نرخ عرض در یون روز رو هم بیارن، چون میگفتن نرخ عرض مشخص نیست، من هم به خاطره صورت دادن به کار مجبور شدم از کمک دوستمون در آمریکا استفاده کنم. 1- باید چنتا پرینت از حساب ببرم؟ از زمان افتتاح؟ 1 سال قبل؟ 6 ماه قبل؟ 1 ماه قبل؟ 
2- اگه مثلا چن روز قبل از تاریکه باس این پول بیاد تواین حساب شخصی‌ خودم کافی‌؟ یا باید حد عقل یک ماه بمونه بد پرینت و بگیرم؟؟ 3- ازونجیی که بانک‌ها باس و به ریال میدان باید حتما نرخ عرض و تواین یون روز بنویسن؟؟ 4- باید فرمت خاصی‌ از باس باشه؟ منظورم اینکه بانک خاصی‌ باید این باس و بده؟ 5- اگه زمین یا خونه‌ای به نامون باشه هم ترجمه بشه کافی‌؟ یا حتما باس باید باشه؟ 6- به نظرتون اشاره به موضوعِ بیماری خاص برادرم که همزمان با موضوعِ ادمیشنِ این دانشگاه اتفاق افتاد و من مجبور به دیفر شدم میتون قابل اهمیت باشه واسه مولتیپل انترنک ویزا؟ مدارک پزشکی‌ که ثابت می‌کنه این بیماریو باید ببرم؟ رابطهٔ خواهر، برادری، یا مادر و فرزندیو چجوری باید اثبات کرد؟ مثلا اگه از حساب مادرم باس ببرم؟
مرسی‌
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

16-04-2013, 09:23 AM
۱ و ۲. بانک وقتی به شما نامه می‌ده بر اساس موجودی فعلی می‌ده و بودن پول در حساب به مدت فقط چند روز کافیه و معمولا سفارت احتیاج به گردش مالی نداره. اگر براتون ممکنه، بد نیست گردش مالی هم همراه‌تون باشه که احیانا اگر خواستند نشون بدید.
۳. نرخ ارز ضروری نیست. سفارت خودش نرخ ارز می‌دونه. بد نیست که آدرس یک سایت معتبر که نرخ تبدیل ارز رو نشون می‌ده هم به خاطر داشته باشید که اگر پرسیدند بهشون بگید کجا می‌تونند ببینند.
۴. فرمت خاصی نداره و نشون دادن میزان موجودی کافیه. برای توضیحات بیشتر این موضوع رو ببینید.
۵. سند زمین یا خونه کار BS رو انجام نمی‌ده. سفارت نمی‌تونه ارزش زمین یا خونه رو تخمین بزنه، ولی داشتن سند ترجمه شده برای نشون دادن این که شما به ایران وابستگی اقتصادی دارید موثره.
۶. جواب این سوال رو نمی‌دونم. فکر نمی‌کنم بشه فرمول خاصی برای ویزای مالتیپل در آورد و بیشتر به شانس‌تون بستگی داره.

نقل قول  

آفلاین samani_ghaemi
**
نقل قول

29-04-2013, 10:55 PM
دوستان سلام.
یک سوال.
آیا نزدیک بودن زمان عقد یا ازدواج به تاریخ مصاحبه، باعث ریجکت شدن میشه؟
من با همسرم تازه دو روز دیگه قراره عقد کنیم. ولی خب 4-5 سال دوست و نامزد بودیم. داریم میریم عشق آباد برای نیمه می. عشق آباد هم که اصلاً عقد نامه رو نگاه نمیکنن به گزارش دوستان.
حالا به نظرتون چی کار کنم؟
اگر پرسید چند وقته عروسی کردید:
1- دروغ بگم، مثلاً بگم چهار پنج ماه.
2- بگم ده دوازده روزه، ولی 5 سال با هم نامزد بودیم.

ممنون میشم راهنماییم کنید. خیلی نگرانم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-05-2013, 10:35 AM
به نظر من اصلا جای نگرانی نیست. راستش رو بگید. سفارت اگر احساس کنه که عقد شما به صورت صوری بوده و مثلا از شخصی پول گرفتید تا همراه خودتون به امریکا ببریدش بهتون ویزا نخواهد داد، اما این موارد واقعا نادر هستند و بسیار زیاد پیش اومده که دوستان با فاصله نه چندان زیادی از وقت مصاحبه ازدواج کرده‌اند و ویزا هم گرفته‌اند. دروغ گفتن در این زمینه باعث دردسر خواهد شد، به خصوص این که تاریخ ازدواج بعدها در سیستم‌های اداره مهاجرت زیاد به کار میاد. مثلا وقتی می‌خواهید برای گرین کارد اقدام کنید و غیره. اگر احیانا تاریخ نادرستی بهشون بدید، ممکنه در آینده براتون دردسر درست کنه.

کاری که خیلی از دوستان می‌کنند این هست که با خودشون عکس‌های عقد یا عروسی‌شون رو هم همراه می‌برند که نشون بدند واقعا مراسمی بوده و ازدواج صوری نبوده.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »