عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-09-2013, 09:13 PM
حق با شماست. من متوجه این موضوع نشده بودم که آخرین زمان آنلاین با بازدید صفحات جدید به‌روز می‌شه.
حتما بررسی می‌کنم ببینم به چه ترتیب می‌شه در صورت مخفی بودن کاربر این اطلاعات به‌روز نشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-09-2013, 09:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-09-2013, 11:22 PM توسط Leopold.)
ممنون از توجهتون. به نظرم اگه گزینه آخرین ورود با فعال کردن invisible کلا غیر فعال بشه، همه چی درست خواهد شد Big Grin
در مورد پیام خصوصی هم به دلیل وجود گزینه پیگیری که در نرم افزار این فروم وجود داره فرستنده پیام به محض اینکه دریافت کننده پیام را باز میکنه متوجه میشه. در سایر نرم افزار ها اگه کاربری گزینه پیگیری را فعال کنه در صورتی متوجه باز شدن پیامش میشه که دریافت کننده گزینه تایید دریافت را موقع باز شدن پیام زده باشه. البته به نظرم تمام این موارد میتونه از مزایای نرم افزار این فروم باشه. مثلا همینکه تمامی کاربرا به پیام های بازدید کننده سایر کاربرا دسترسی دارن باعث هر چه بهتر شدن روابط بین کاربرا میشه Wink
(19-09-2013, 09:13 PM)'Babak' نوشته: حق با شماست. من متوجه این موضوع نشده بودم که آخرین زمان آنلاین با بازدید صفحات جدید به‌روز می‌شه.
حتما بررسی می‌کنم ببینم به چه ترتیب می‌شه در صورت مخفی بودن کاربر این اطلاعات به‌روز نشه.

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-09-2013, 04:40 AM
این مورد انجام شد و تا زمانی که کاربر گزینه پنهان بودن رو در تنظیماتش چک زده باشه، زمان آخرین فعالیتش به سایر کاربران نمایش داده نخواهد شد.

در مورد پیام‌های خصوصی، وقتی پیام جدیدی دریافت می‌کنید، در کنار عنوان پیام یک لینک با عنوان «انکار دریافت» وجود داره که در صورتی که کلیک کنید، فرستنده پیام دیگه قادر به پیگیری پیام نخواهد بود و متوجه نخواهد شد که آیا شما پیام رو خونده‌اید یا خیر.
پیام‌های پروفایل هم فرق‌شون با پیام خصوصی همینه که در پروفایل شما ظاهر می‌شه و در دسترس سایر کاربران هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-09-2013, 09:00 AM
سلام، آقا بابک متاسفانه این مدت زمان آنلاین بودن هم علارغم invisible بودن بازهم آپدیت میشه. فکر کنم همون بلایی که سر زمان آخرین ورود آوردی روی مدت زمان آنلاین بودن هم بیاری ردیفه Big Grin
(20-09-2013, 04:40 AM)'Babak' نوشته: این مورد انجام شد و تا زمانی که کاربر گزینه پنهان بودن رو در تنظیماتش چک زده باشه، زمان آخرین فعالیتش به سایر کاربران نمایش داده نخواهد شد.
در مورد پیام‌های خصوصی، وقتی پیام جدیدی دریافت می‌کنید، در کنار عنوان پیام یک لینک با عنوان «انکار دریافت» وجود داره که در صورتی که کلیک کنید، فرستنده پیام دیگه قادر به پیگیری پیام نخواهد بود و متوجه نخواهد شد که آیا شما پیام رو خونده‌اید یا خیر.
پیام‌های پروفایل هم فرق‌شون با پیام خصوصی همینه که در پروفایل شما ظاهر می‌شه و در دسترس سایر کاربران هست.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

23-09-2013, 12:41 AM
هر تاپیکی رو که باز میکنم یا احیانا میکنیم، به جا اینکه پست اول رو نشون بده میره رو باکسی که برای پاسخ هست قرار میگیره و این به شدت رو نِرو من داره راه میره...مشکل منه یا اینجوری پِروگِرَمد شده؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-09-2013, 09:14 PM
من با فایرفاکس که امتحان کردم این مشکل رو دیدم ولی با کروم این مشکل نیست. من تغییراتی دادم که با فایرفاکس هم دیگه این مشکل نباید باشه. اگر احیانا باز هم این مشکل رو می‌بینید یک رفرش اساسی (Ctrl+F5) بزنید.

نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-09-2013, 08:40 AM
سلام، میخواستم ببینم امکانش هست که نوار ابزار هم به پیام های کاربر اضافه بشه؟ البته بعضی از ابزار ها نه همشون مثل، گنجاندن/ویرایش پیوند، تصویر، درشت کردن نوشته ها و...
ممنونم

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-09-2013, 02:15 PM
کاربرد پیام‌های پروفایل در ارسال متن‌های ساده و کوتاهه و فرض بر اینه که نیاز چندانی به قالب‌بندی متن نیست. به همین خاطر ویرایشگر پیام‌ها ساده است و بر خلاف ویرایشگر پست‌ها، نیاز به فضای زیادی در صفحه هم نداره.

نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

15-10-2013, 04:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2013, 04:06 AM توسط M1KE.)
سلام. اگر امکان اون وجود داشته باشه که مشابه فروم های خارجی که در ابتدای هر تاپیک یک گزینه "View first unread post" دارند، اینجا هم یگ گزینه "نمایش نخستین پست خوانده نشده" به شکلی که در تصویر زیر نشون دادم قرار داده بشه، پیگیری مطالب خیلی راحت تر خواهد شد.

نیاز به این مورد به ویژه با شلوغ تر شدن انجمن و زیاد شدن تاپیک هایی که فرد باید به اونها سرکشی کنه بیشتر خواهد شد و به نظرم بد نیست که در برنامه های بهبود فروم گنجونده بشه. با توجه به اینکه در کنترل پنل کاربر هر کاربر، تاپیک هایی که دارای پست جدید هستند نمایش داده می شوند پس اصولا نرم افزار فروم متوجه وجود پست جدید به ازای کاربرهای مختلف میشه و از نظر تئوری می بایست امکان اون فراهم باشه که به شکلی به اون پست جدید لینک داده بشه.

موفق باشید.
[عکس: 25121766119524239366.png]
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-10-2013, 10:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2013, 10:26 AM توسط Babak.)
این امکان همین الان هم وجود داره. در جاهایی که لیست موضوعات نمایش داده می‌شه، مثلا در انجمن‌ها یا در قسمت ارسال‌های تازه و غیره، اگر موضوعی دارای پست جدید باشه، عنوانش به صورت پررنگ (bold) نمایش داده و در کنارش یک فلش سبز رنگ نمایش داده می‌شه (عکس رو ببینید). اگر روی این فلش سبز رنگ کلیک کنید، شما رو به اولین پست خوانده نشده می‌بره.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 51 بعدی »