عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری کنفرانس‌ها پوستر و سوالات مرتبط

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پوستر و سوالات مرتبط
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-04-2016, 03:28 PM
(23-04-2016, 02:41 PM)parsley نوشته: با این اوصاف شما می گید ارسال پوستر به کنفرانس، حتما شامل هزینه می شه؟ این در مورد همه کنفرانس ها (بین المللی) صدق می کنه؟

سلام اساسا برای شرکت در کنفرانس نیاز به registration هست و این در مورد همه کنفرانس ها صادق هست...
این participation می تونه oral presentation، poster presentation یا حتی حضور بدون مقاله باشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-06-2016, 01:27 PM
دوستان، لطفا اگر کتاب یا کتابچه ای (ترجیحا مختصر و مفید) درباره طراحی پوستر علمی دارید یا می شناسید خودش یا لینکشو معرفی کنید. ممنون می شم.
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Milados
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-06-2016, 01:47 PM
(23-06-2016, 01:27 PM)parsley نوشته: دوستان، لطفا اگر کتاب یا کتابچه ای (ترجیحا مختصر و مفید) درباره طراحی پوستر علمی دارید یا می شناسید خودش یا لینکشو معرفی کنید. ممنون می شم.

سلام،

تو گوگل سرچ کنید کلی سایت با سمپل های متنوع برای طراحی پوستر هست.

پیشنهاد: اگه مقاله اتون داخلی اِ بی خودی وقت براش نذارید. همینجوری کپی پیست کنید بره پی کارش. هیشکی نگاه نمی کنه.

موفق باشید
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-06-2016, 04:31 PM
(23-06-2016, 01:27 PM)parsley نوشته: دوستان، لطفا اگر کتاب یا کتابچه ای (ترجیحا مختصر و مفید) درباره طراحی پوستر علمی دارید یا می شناسید خودش یا لینکشو معرفی کنید. ممنون می شم.

سلام

من تجربه خودم رو در اختیارتون میزارم: عنوانی که قراره براش پوستر طراحی کنید رو به همراه واژه پوستر به صورت انگلیسی گوگل کنید کلی پوسترهای متفاوت میاره که میتونه بهتون ایده بده و کمکتون کنه یه بک گراند اولیه راجه به طراحی پوستر خودتون داشته باشید. با یکم خلاقیت میتونین یه چیز تر و تمیز آماده کنید. من با گفته اون دوستمون که میگن اگه پوستر داخلی هست وقت نذارید و کسی نگاه نمیکنه موافق نیستم. به نظر من هر کاری که به اسم ما ثبت بشه و هر جایی ارائه بشه جز سوابق ماست و چه بهتر که این سوابق جز بهترین ها باشه که اگه روزی هر جا دیده شد خاطره ی خوبی رو زنده کنه.
ریا نباشه من با همین نگرش دو پوستر داخلی طراحی کردم یکی برای اولین کنفرانس بیوشیمی فیزیک اردبیل که اونجا کارم به عنوان پوستر برتر معرفی شد و یک ربع سکه هدیه گرفتم، یکی هم برای کنفرانس ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی که اونجا هم کارم به عنوان پوستر دوم انتخاب شد و یک نیم سکه هدیه گرفتم.  به این ترتیب بعد هر کنفرانس حسابی خستگی یک روزه طراحی پوسترم هم در اومد.
موفق باشید

ارداتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

23-06-2016, 08:46 PM
(23-06-2016, 01:47 PM)Milados نوشته: سلام،

تو گوگل سرچ کنید کلی سایت با سمپل های متنوع برای طراحی پوستر هست.

پیشنهاد: اگه مقاله اتون داخلی اِ بی خودی وقت براش نذارید. همینجوری کپی پیست کنید بره پی کارش. هیشکی نگاه نمی کنه.

موفق باشید

میشه لطفا نمونه ای معرفی کنید؟

من سرچ کردم اما چیز خاصی بدست نیاوردم. اکثر تمپلیت ها برای پاورپوینت یا مربوط به پوسترهای تجاری هست!

نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

23-06-2016, 11:44 PM
(23-06-2016, 08:46 PM)parsley نوشته: میشه لطفا نمونه ای معرفی کنید؟

من سرچ کردم اما چیز خاصی بدست نیاوردم. اکثر تمپلیت ها برای پاورپوینت یا مربوط به پوسترهای تجاری هست!

سلام
در اکثر موارد ( به جرات میشه گفت در 99% موارد) سایت کنفرانس یک نمونه اولیه برای طراحی پوستر به شما معرفی میکنه، که در اون نمونه اولیه سایز  پوستر و چیدمان کاملا رعایت شده و شما میتونید بر اساس همون پوستر خودتون رو تهیه کنید ( این کار به دلیل یکسان سازی کلیه پوسترهای ارائه شده در کنفرانس هست)

در صورتی که در سایت کنفرانس چنین نمونه ای قرار داده نشده باشه؛ این امکان برای شما وجود داره که با هر سبک و سایزی پوسترتون رو تهیه کنید.
من یک فایل پاورپوینت قرار میدم که چند نمونه پوستر در اون آورده شده که میتونید از نوع چیدمانشون استفاده کنید و پوستر خودتون رو بسازید.

فایل‌های پیوست
.rar   Strong Poster Presentation Examples.rar (اندازه 2.65 MB / تعداد دانلود: 20)
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

23-06-2016, 11:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-06-2016, 11:56 PM توسط parsley.)
(23-06-2016, 04:31 PM)szeinalilathori نوشته: سلام

من تجربه خودم رو در اختیارتون میزارم: عنوانی که قراره براش پوستر طراحی کنید رو به همراه واژه پوستر به صورت انگلیسی گوگل کنید کلی پوسترهای متفاوت میاره که میتونه بهتون ایده بده و کمکتون کنه یه بک گراند اولیه راجه به طراحی پوستر خودتون داشته باشید. با یکم خلاقیت میتونین یه چیز تر و تمیز آماده کنید. من با گفته اون دوستمون که میگن اگه پوستر داخلی هست وقت نذارید و کسی نگاه نمیکنه موافق نیستم. به نظر من هر کاری که به اسم ما ثبت بشه و هر جایی ارائه بشه جز سوابق ماست و چه بهتر که این سوابق جز بهترین ها باشه که اگه روزی هر جا دیده شد خاطره ی خوبی رو زنده کنه.
ریا نباشه من با همین نگرش دو پوستر داخلی طراحی کردم یکی برای اولین کنفرانس بیوشیمی فیزیک اردبیل که اونجا کارم به عنوان پوستر برتر معرفی شد و یک ربع سکه هدیه گرفتم، یکی هم برای کنفرانس ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی که اونجا هم کارم به عنوان پوستر دوم انتخاب شد و یک نیم سکه هدیه گرفتم.  به این ترتیب بعد هر کنفرانس حسابی خستگی یک روزه طراحی پوسترم هم در اومد.
موفق باشید

ارداتمند
الهام

ممنون. اینبار هم چیز خاصی پیدا نکردم!
میشه بگید شما پوسترهاتونو با چه نرم افزاری تهیه می کنید؟

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

23-06-2016, 11:56 PM
(23-06-2016, 11:51 PM)parsley نوشته: ممنون. میشه بگید شما پوسترهاتونو با چه نرم افزاری تهیه می کنید؟

سلام

- بسته Beamer در LaTeX

- Powerpoint

- Inkscape

- Adobe Illustrator

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-06-2016, 10:46 AM
(23-06-2016, 11:51 PM)parsley نوشته: ممنون. اینبار هم چیز خاصی پیدا نکردم!

@parsley

نرم افزار خاصی نبود: پاورپوینت . به نظر من نکته مهم در ط راحی پوستر استفاده به جا از رنگهای جذاب که در جذب مخاطب به شما کمک میکند، کادر بندی مطالب به صورت یکپارچه و مدون، بیشترین استفاده از عکس ها و داده های به دست آمده ی اطلاعاتی و تا حد امکان کمترین استفاده از متن است که در عین حال که شیواست و مطلب را به صورت کلی به مخاطب منتقل میکند، نیازی نیست جزئیات را داشته باشد. در صورت نیاز از اون جزئیات از شما سوال خواهد شد.

ارادتمند 
الهام
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-06-2016, 11:17 AM
(23-06-2016, 11:51 PM)parsley نوشته: ممنون. اینبار هم چیز خاصی پیدا نکردم!

سلام

من خودم پوسترهامو با نرم افزار Microsoft Publisher  تهیه میکنم خیلی هم راحته و برای طراحی های مختلف دستتون بازه

موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی 
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......

....listen
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 17-05-2025، 02:31 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی