عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا
آفلاین popcorn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-08-2014, 03:57 PM
حالا یه سوال در مورد بورس disu
من تمام مدارک شامل فیش حقوقی پدر، ترجمه شناسنامه پدر، اجاره نامه، کاردکس حقوقی،گواهی یورویی بانک مرکزی رو ترجمه و به تایید سفارت رسوندم و قراره که تا 23 سپتامبر که اخرین مهلت ارسال پستی مدارک هست همراه با پرینت فرم آنلاین از طریق پست dhl پست کنم. حال با توجه به نداشتن کیت پرمسو (اقامت) به دلیل حضور فعلی در ایران و باتوجه به گفته حضرتعالی در مورد شروع کلاس ها در نوامبر سوال من اینجاست که آیا اگه من تمام مدارک فوق بدون بدون کیت پرمسو پست کنم و زمانی که وارد رم شدم نقص پرونده م که کیت پرمسو هستش رو رفع نقص کنم ایرادی نداره؟
نقل قول  

آفلاین shooshia
**
نقل قول

30-08-2014, 10:01 PM
دوستان عزیز. کسی میدونه Admission exams  چی هست که برخی دانشگاههای ایتالیا مثل Politecnico di Torino دارند و برای چه مقطعی است؟ و یا STATE EXAM چی هست؟ آیا برای ورود به آنها آزمون کتبی ورودی و حضوری لازمست؟
 اینکه آیا برای دکترا دو نوع اپلای هست؟
·  PhD programs XXX cycle و·  Take part to the competition ؟
3- آیا دانشگاهی سراغ دارید که ددلاین اپلای اون هنوز برای دکترا نگذشته باشد؟

نقل قول  

آفلاین tintila
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Shocked  16-09-2014, 12:05 AM
سلام خسته نباشید... منلیسانس سخت افزار کامپیوترم با معدل 14.07 و دانشجوی ارشد معماری ترم 3... معدل 19.33...هر دو دانشگاه ازاد... دارم مقاله مینویسم....زبانم خوبه... دانشگاه پلی تکنیک میلان یا تورین به من پذیرش میدن برای دکترا معماری؟ من اراده قوی دارم و الان یه کم سر در گمم که تو این یه سال که درسم تموم شه چی کار کنم که پذیرش رو هموارتر کنه...ایتالیایی بخونم؟ وضعیت کار چطوره در اینالیا؟ واقعا ممنون میشم کمکم کنین
نقل قول  

آفلاین msmd_1985
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-10-2014, 10:06 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من واسه مقطع Phd اپلای کردم دانشگاه میلان ( پلی تکنیک نه ! خود دانشگاه میلان )
برای رشته Food Science & Technology 
جهت ترم زمستان 2014 (فوریه 2014)
لیسانس : معدل 15.35 دانشگاه آزاد
ارشد : معدل 17.10 دانشگاه آزاد
بدون مقاله 
مدارکم را فرستادم ، اولا بفرمایید احتمال پذیرش من چه قدره؟ (بدون بورس هم باشه مشکلی نیست !)
دوما اینکه هنوز چیزی اعلام نکردن که تاریخ مصاحبه کی هستش
قرار بود تا نیمه اکتبر خبر بدن ، هنوز خبری نیست ، یعنی احتمال این هستش که بدون مصاحبه بر اساس همون مدارکی که واسشون فرستادم ( توصیه نامه ، انگیزه نامه ، مدارک لیسانس و ارشد ، و با توجه به معدل دو مقطع ) دانشجو accept کنن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-10-2014, 08:09 PM
(19-10-2014, 10:06 PM)'msmd_1985' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
من واسه مقطع Phd اپلای کردم دانشگاه میلان ( پلی تکنیک نه ! خود دانشگاه میلان )
برای رشته Food Science & Technology 
جهت ترم زمستان 2014 (فوریه 2014)
لیسانس : معدل 15.35 دانشگاه آزاد
ارشد : معدل 17.10 دانشگاه آزاد
بدون مقاله 
مدارکم را فرستادم ، اولا بفرمایید احتمال پذیرش من چه قدره؟ (بدون بورس هم باشه مشکلی نیست !)
دوما اینکه هنوز چیزی اعلام نکردن که تاریخ مصاحبه کی هستش
قرار بود تا نیمه اکتبر خبر بدن ، هنوز خبری نیست ، یعنی احتمال این هستش که بدون مصاحبه بر اساس همون مدارکی که واسشون فرستادم ( توصیه نامه ، انگیزه نامه ، مدارک لیسانس و ارشد ، و با توجه به معدل دو مقطع ) دانشجو accept کنن؟

برای دانشگاه میلان چون خیلی متقاضی زیادی از ایران نداره ممکنه روندش کمی متفاوت از دانشگاه صنعتی باشه. اما در کل دکتری در ایتالیا محاصبه بخشی از روند بوده. مگر اینکه حالا یا پرونده شما خوب بوده که نیاز نبوده یا اینکه ممکنه بدون اطلاع شما کنار رفته باشه. بهتره در این مورد ایمیل به دانشگاه بزنید. پذیرش شما با بورس کمی سخته چون مقاله نداری و نمره زبان هم به همچنین. 
اما پذیرش قبولی دور از تصور نیست اون هم با هزیینه شخصی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mahsa4001
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2015, 04:24 AM
ﺳﻠﺎﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺍﺭﺷﺪ ﻣﺮﻣﺖ ﺑﻨﺎﻫﺎﻱ ﺗﺎﺭﻳﺨﻲ ﺩﺍﺭﻡ و ﺑﺮﺍﻱ PHD ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﻮﺭﺳﻴﻪ ﺑﻜﻴﺮﻡ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﺘﺎﻟﻴﺎ
ﻭﻟﻲ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺍﺯ ﻛﺠﺎ و ﺟﻂﻮﺭ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﻛﻨﻢ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﺩﺍﺭﻡو ﻫﻤﺠﻨﻴﻦ ﺍﻛﺮ ﺑﻮﺭﺳﻴﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺭﻓﺘﻦ و ﺯﻧﺪﻛﻲ ﺟﻘﺪ و ﺟﻂﻮﺭﻩ?
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Brick  01-02-2015, 01:14 PM
(01-02-2015, 04:24 AM)'Mahsa4001' نوشته: ﺳﻠﺎﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺍﺭﺷﺪ ﻣﺮﻣﺖ ﺑﻨﺎﻫﺎﻱ ﺗﺎﺭﻳﺨﻲ ﺩﺍﺭﻡ و ﺑﺮﺍﻱ PHD ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﻮﺭﺳﻴﻪ ﺑﻜﻴﺮﻡ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﺘﺎﻟﻴﺎ
ﻭﻟﻲ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺍﺯ ﻛﺠﺎ و ﺟﻂﻮﺭ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﻛﻨﻢ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﺩﺍﺭﻡو ﻫﻤﺠﻨﻴﻦ ﺍﻛﺮ ﺑﻮﺭﺳﻴﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺭﻓﺘﻦ و ﺯﻧﺪﻛﻲ ﺟﻘﺪ و ﺟﻂﻮﺭﻩ?

سلام. به این سایت خوش اومدین. 
در این سایت بیشتر بچه های فنی هستن و اطلاعات برای رشته شما کمه ولی روال کلی پذیرش و راهنمایی های لازم رو دوستان در خدمت هستن. ببینید اول توصیه می کنم جزوه راهنمای سایت رو بخونید و بعد از این لینک رنک overall و از این لینک (بعد از پیدا کردن رشته خودتون) رنک دانشگاه های رشته خودتون رو در بین دانشگاه های دنیا و ایتالیا رو ببینید تا دید خوبی پیدا کنید و بعد وارد سایت دانشگاه های منتخب شده و شروع به جستجوی دانشگاه و استادا و زمینه کاریشون و شرایط پذیرش و ... بکنید. برای دکترا به هر حال باید استاد مرتبط پیدا کنید. اگر موقعیتی باشه و شما رو بخوان بورسیه هم تقریبا حتمی هست و علاوه بر اینکه کل هزینه هاتون رو میده معمولا تا حدی میشه پس اندازم کرد.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین sara13
**
نقل قول

17-02-2015, 01:50 AM
سلام.
همسر من کارشناسی ژنتیک از دانشگاه دولتی با معدل 14.50و کارشناسی ارشد ژنتیک مولکولی ازپردیس دانشگاه دولتی بامعدل16.50 هستن.3مقاله پژوهشی دارن..مدرک کارگاه های استخراج آنزیم ، بیوانفورماتیک ، کشت بافت گیاهی دارن.سابقه 4سال تدریس زیست شناسی و ژنتیک در مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی مدارس مختلف دارن..سابقه کارهای دیگه ای هم مثل (مربی تنیس،مربی کاراته،مربی آمادگی جسمانی و رتبه و مدال در کدوم از این رشته ها در سطح استانی و کشوری)دارن که نمیدونم اهمیتی داره یا نه.مدرک آکادمی زبان دارن و در حال حاضر برای ایلتس آماده میشن.آیا برای پذیرش در مقطع دکترای ژنتیک انسانی دانشگاه های ایتالیا شانسی دارن؟ممنون میشم از راهنماییتون.
نقل قول  

آفلاین Mitrakhanom
**
نقل قول

23-04-2015, 03:04 PM
با سلام
اگه امكانش هست چند تا دانشگاه خوب براي دكتري ژنتيك انساني به من معرفي كنيد.
هزينه دكتري رايگانه؟ و ايا به دانشجويان دكتري حقوق هم مي دهند؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-04-2015, 09:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-04-2015, 09:27 PM توسط Shihan.)
(23-04-2015, 03:04 PM)'Mitrakhanom' نوشته: با سلام
اگه امكانش هست چند تا دانشگاه خوب براي دكتري ژنتيك انساني به من معرفي كنيد.
هزينه دكتري رايگانه؟ و ايا به دانشجويان دكتري حقوق هم مي دهند؟

خیلی نمیشه در ایتالیا به راحتی رشته ها رو جستجو کرد (منظور موتور جستجوگری باشه) اما باید دانشگاه به دانشگاه بگردید. اما من لیست کشورهای اروپایی که در بخش ژنتیک دوره دکتری برگزار میکنند رو اینجا گرد اوری کردم.
دوره دکتری در ایتالیا بسیار شهریه پایینی داره سالی حدود 1000 یورو از طرفی اگر بورس هم بگیرید که به رزومه شما بستگی داره همه هزینه ها کسر خواهد شد. 

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15 بعدی »