عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پایان مسؤولیت آکادمیاکافه

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پایان مسؤولیت آکادمیاکافه
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-10-2024, 10:54 AM
آکادمیاکافه حدود ۱۴ سال پیش با شروع سال ۲۰۱۱ متولد شد. در این ۱۴ سال سعی آکادمیاکافه بر این بود تا با در اختیار گذاشتن اطلاعات مفید و تجربیات دوستانی که در گذشته مسیر گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل در خارج از ایران را طی کرده‌اند، سهم کوچکی در ارتقا دانش جامعه داشته باشد.
در سال‌های اخیر با گسترش شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای مختلف برای گوشی‌های هوشمند، کاربرد نرم‌افزارهای انجمن، مثل آکادمیاکافه، کمتر از گذشته شده است. بعلاوه، اطلاعات گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل بسیار بیشتر از گذشته در دسترس عموم قرار گرفته است و نیاز به وجود آکادمیاکافه کمتر شده است.
به همین دلیل، آکادمیاکافه به زودی و در ماه‌های آینده پس از ۱۴ سال خدمت، به مسوولیت خود پایان خواهد داد.

شایسته است از تمام کاربران، مدیران، و همراهانی که در این سال‌ها در کنار آکادمیاکافه بوده‌اند قدردانی کنم. بدون همکاری شما عزیزان هرگز آکادمیاکافه به اهداف خود نمی‌رسید.
برای همه شما دوستان، آرزوی به‌روزی، صلح، و آرامش دارم.

بابک
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین سروش شاوردی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-10-2024, 03:04 PM
(26-10-2024, 10:54 AM)Babak نوشته: آکادمیاکافه حدود ۱۴ سال پیش با شروع سال ۲۰۱۱ متولد شد. در این ۱۴ سال سعی آکادمیاکافه بر این بود تا با در اختیار گذاشتن اطلاعات مفید و تجربیات دوستانی که در گذشته مسیر گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل در خارج از ایران را طی کرده‌اند، سهم کوچکی در ارتقا دانش جامعه داشته باشد.
در سال‌های اخیر با گسترش شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای مختلف برای گوشی‌های هوشمند، کاربرد نرم‌افزارهای انجمن، مثل آکادمیاکافه، کمتر از گذشته شده است. بعلاوه، اطلاعات گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل بسیار بیشتر از گذشته در دسترس عموم قرار گرفته است و نیاز به وجود آکادمیاکافه کمتر شده است.
به همین دلیل، آکادمیاکافه به زودی و در ماه‌های آینده پس از ۱۴ سال خدمت، به مسوولیت خود پایان خواهد داد.

شایسته است از تمام کاربران، مدیران، و همراهانی که در این سال‌ها در کنار آکادمیاکافه بوده‌اند قدردانی کنم. بدون همکاری شما عزیزان هرگز آکادمیاکافه به اهداف خود نمی‌رسید.
برای همه شما دوستان، آرزوی به‌روزی، صلح، و آرامش دارم.

بابک

سلام
من به تازگی وارد بحث اپلای شدم و تازه این فروم رو پیدا کردم, برام خیلی عجیبه که یه زمانی این فروم خیلی معروف بود و الان اینطوری هیشکی خبری ازش نداره.
ممنون ازتون که این فروم رو ساختید و ۱۴ سال نگهش داشتید
موفق باشید Smile
نقل قول  

آفلاین 7shayan7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-11-2024, 04:36 PM
سپاس برای همه سال هایی که در کنار ما بودین.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

07-11-2024, 07:54 PM
درود بر آقا بابک عزیز و تمامی همراهان گرامی
در زمانی که با بازکردن شیر آب، آب شرب در اختیار شما است و با زدن کلید برق به روشنایی روز در منزل شما پدیدار می شود،درک این موضوع که در گذشته این ها فقط افسانه بود و آب شرب در چشمه و روشنایی روز در چراق نفتی وجود داشت، برای انسان های امروزی کار بسیار سخت است.

در زمانی که اینترنت 256 کیلوبیت فقط در انحصار افراد خاص بود و نیاز به مجوز داشت، زمانی که تلفن های همراه فقط 14 پیام حافظه داشتند و اینترنت دایل آپ حداکثر دسترسی ما به علم به روز بود و تهران نهایت علم و شهرستان ها در پی علم بودند، این فروم با منش، تفکر و زحمت آقا بابک عزیز و سایر دوستان به وجود آمد تا ما و عده ی زیادی بتوانند مسیر زندگی شان را تغییر دهند و به اهدافشان نزدیک تر شوند، این فروم باعث آشنایی ما با دوستانی شد که هر کدام در حال حاضر در یک کشور و یک گوشه ی این کره ی آبی خاکی قرار گرفته اند و زمانی همکاری بسیاری داشتیم و از علم و تجربه همه بهره مند شدیم. آن زمان کار تیمی و کمک به دیگران بسیار ارزشمند بود و حال آنکه فرهنگ در ایران تغییر پیدا کرده و شبکه های اجتماعی و هزاران بلاگر، ولاگر، یوتوبر و از این (-ِر ) ها دیگر از حقیقت و همکاری و صمیمیت صحبت نمیکنند و فقط به دنبال دلار هستند.
حقیقتا از تمام وجود متشکر و ممنوندار تمامی دوستان عزیز هستم، آمریکا، کانادا، ترکیه، ایتالیا، استرالیا، آنقدر دوستانم در سراسر کره ی زمین زندگی میکنند که همه جای دنیا آشنایی برای صحبت هست.
دم همگی گرم، زندگیتان پر از خوشی، سلامتی و درود به لحظه ی دیدار یکایک شما عزیزان که 10 سال در کنار شما بودم و منتظر دیداری دیگر.
درود به شرف همیگتان
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

11-11-2024, 12:59 PM
بابک عزیز،
من به عنوان یکی از کاربران قدیمی سایت، از صمیم قلب از زحمات شما در طول این سال‌ها تشکر می‌کنم. شما با راه‌اندازی و مدیریت آکادمیاکافه، بستری ارزشمند برای راهنمایی و حمایت از دانشجویان و پژوهشگران ایرانی ایجاد کردید که در این مسیر از تجربیات گرانبها و اطلاعات بی‌نظیر شما بهره‌مند شدند.
بدون شک، بسیاری از ایرانیان در سراسر جهان از کمک‌ها و راهنمایی‌های شما بهره‌مند شده‌اند و شما در مسیر موفقیت و پیشرفت آنان سهم بزرگی داشته‌اید. امیدوارم بتوانید این میراث ارزشمند را به نحوی بایگانی کنید تا همچنان قابل دسترس برای علاقه‌مندان و پژوهشگران باشد.
از شما بابت تمامی تلاش‌ها، راهنمایی‌ها و حمایت‌های بی‌دریغتان در این سال‌ها قدردانی می‌کنم. برای شما بهترین‌ها را آرزو دارم و امیدوارم همواره در مسیر زندگی و حرفه‌ای خود موفق و پایدار باشید.

با احترام و سپاس فراوان،

حامد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

14-11-2024, 03:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2024, 03:01 AM توسط salazar716.)
سلام.
باورم نمیشه ۵ سال از آخرین پستم گذشته! یادش بخیر، چه روزهای خوبی رو تو سال‌های اول این فروم داشتیم؛ چقدر خاطرات قشنگ ساختیم و دوستانی پیدا کردیم که هنوز هم به یادشون هستم. تقریباً ۱۲ سال پیش بود که من تازه شروع به جمع‌آوری اطلاعات برای اپلای کردن کردم و این فروم یکی از بزرگترین پشتیبان‌های من تو اون مسیر بود. واقعاً قدردان همه‌ی کمک‌ها و حمایت‌های شما دوستان هستم.
تشکر میکنم از شما آقا بابک عزیز، از همه‌ی دوستانی که اون سال‌ها فعال بودند و به هر کسی که اینجا دنبال راهنمایی بود کمک می‌کردند. امیدوارم هر کسی که این متن رو می‌خونه، هر جا که هست، شاد و سلامت باشه.
برای همه‌تون بهترین‌ها رو آرزو می‌کنم.
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-11-2024, 10:51 PM
امیدوارم این پست هم مثل پایینی دروغ سیزده باشه!
https://www.academiacafe.com/pf/Thread-%...9%81%D9%87
البته ظاهرا حضرات مسئولین معصومین زودتر فروم رو در داخل ایران تعطیل کرده اند!!
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر