عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-12-2017, 03:52 PM
(01-12-2017, 07:26 PM)amirmj نوشته: درود بر شما

ضمن عرض تشکر،جواب سوالات قبل دریافت شد اما ...

من درخواست مصاحبه کردم و موافقت شد اما یک سوال ذهن من و مشغول کرده و آنهم این هست که زمان درخواستی برای خروج را 03/02 در نظر گرفتم و این تاریخ و به عنوان date of your travel در نظر گرفتم اما بلیط هواپیما زودتر از 05/02 موجود نیست ....
1. آیا این موضوع در روز مصاحبه مشکلی ایجاد میکند؟
2. زمان ورود و خروج در فرم باید طبق تاریخ بلیط هواپیما تکمیل گردد یا طبق زمان ارسالی درخواست مصاحبه؟
سپاسگزارم

1. فکر نمی‌کنم مشکلی به وجود آورد، عنوان کنید بلیط هواپیما در این روز موجود نبود (که البته اصلا بهانه خوبی نیست اما چاره‌ای نیست).
2. اگر اشتباه نکنم بلیط.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Mehdi_rpd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-12-2017, 09:55 PM
سلام
وقت بخیر
در خواست ویزای توریستی شنگن از طرف سفارت فرانسه برای من و همسرم با وجود کامل بودن تمام مدارک به دلیل ” قصد شما مبنی بر ترک حوزه شنگن بیش از سررسیدن موعد انقضای روادید به اثبات نرسید ” رد شد. این درحالیه که من گواهی اشتغال معتبر به همراه برگ مرخصی و تاریخ بازگشت به کار ارایه کرده بودم و بلیط برگشتم تهیه کرده بودم.
چه دلیلی میتونه داشته باشه و مجددا کی میتونم برا اخذ ویزا اقدام کنم و از کدوم کشو میتونم راحت تر اینکارو انجام بدم. ممنون
نقل قول  

آفلاین amirmj
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-01-2018, 12:56 PM
درود بر شما
با عرض تشکر و قدردانی بابت پاسخگویی به سوالات
آخرین سوال :

دختر خاله مادر به همراه همسرشان که هلندی هستند من و مادر را دعوت نموده اند،آیا نیازی به پر کردن سوالات 34 و 35 می باشد؟اگر بله مشخصات کدامیک را بنویسم ؟سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-01-2018, 09:21 PM
(20-12-2017, 09:55 PM)Mehdi_rpd نوشته: سلام
وقت بخیر
در خواست ویزای توریستی شنگن از طرف سفارت فرانسه برای من و همسرم با وجود کامل بودن تمام مدارک به دلیل ” قصد شما مبنی بر ترک حوزه شنگن بیش از سررسیدن موعد انقضای روادید به اثبات نرسید ” رد شد. این درحالیه که من گواهی اشتغال معتبر به همراه برگ مرخصی و تاریخ بازگشت به کار ارایه کرده بودم و بلیط برگشتم تهیه کرده بودم.
چه دلیلی میتونه داشته باشه و مجددا کی میتونم برا اخذ ویزا اقدام کنم و از کدوم کشو میتونم راحت تر اینکارو انجام بدم. ممنون

سلام
برای اطمینان ترجمه سند ملکی (در صورت وچود) به همراه داشته باشید، در غیر این صورت می‌توانید از طرف آژانس‍های معتبر که به صورت مداوم تورهای مسافرتی به فرانسه دارند اقدام کنید.
اگر فرزند ندارید و به همراه همسرتان قصد سفر دارید احتمال ریجکت بسیار بالا است، مخصوصا که از یکی دو سال قبل افرادی از این طریق اقدام کرده اند و پ ن ه ا ن د گ ی دریافت کرده اند و چنین مشکلاتی را برای سایر افراد به وجود آورده اند. زمان سفر نیز به نظر من برای مواقع شلوغ و توریستی باشد با این کار اگرچه هزینه سفر بالاتر می‌شود، اما احتمال دریافت ویزا بهتر خواهد بود.

(07-01-2018, 12:56 PM)amirmj نوشته: درود بر شما
با عرض تشکر و قدردانی بابت پاسخگویی به سوالات
آخرین سوال :

دختر خاله مادر به همراه همسرشان که هلندی هستند من و مادر را دعوت نموده اند،آیا نیازی به پر کردن سوالات 34 و 35 می باشد؟اگر بله مشخصات کدامیک را بنویسم ؟سپاسگزارم

سلام
پاسخ شما در ارسال زیر وجود دارد.
لینک
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین paarshin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-01-2018, 03:42 AM
سلام دوستان خسته نباشید
من و خانوادم(پدر و مادر)  قراره سفری به اسپانیا داشته باشیم اولین بار هستش و اینکه پدر بنده بازنشسته هستش و مادرم خانه دار و خود من هم بیکار هستم و دانشجو هم نیستم و 24 سالمه
یک سفر 4 روزه هستش و حساب بانکی پدرم 90 تومن موجودی داره و سند خونه و اینا هم داریم من هم کارت معافیت دارم
حالا میخاستم ببینم چقدر اختمال رد شدن من هست؟؟؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-01-2018, 04:14 PM
(09-01-2018, 03:42 AM)paarshin نوشته: سلام دوستان خسته نباشید
من و خانوادم(پدر و مادر)  قراره سفری به اسپانیا داشته باشیم اولین بار هستش و اینکه پدر بنده بازنشسته هستش و مادرم خانه دار و خود من هم بیکار هستم و دانشجو هم نیستم و 24 سالمه
یک سفر 4 روزه هستش و حساب بانکی پدرم 90 تومن موجودی داره و سند خونه و اینا هم داریم من هم کارت معافیت دارم
حالا میخاستم ببینم چقدر اختمال رد شدن من هست؟؟؟

سلام
احتمال دریافت ویزا وجود دارد اما زیاد نیست. به هر حال شما امیدوار باشید، ترجمه رسمی سند ملکی حتما همراه داشته باشید.

پی نوشت: احتمال رد شدن فقط برای شما نیست، برای تمام خانواده است.
محک
نقل قول  

آفلاین amirmj
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-01-2018, 01:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-01-2018, 01:28 PM توسط amirmj.)
مراحل پر کردن فرم و ارایه مدارک به شرکت vfs global

دوستان تجربه شخصی خود را در ارایه مدارک و تکمیل فرم جهت دریافت ویزای هلند را خدمتتان توضیح میدهم

1. ارسال ایمیل به آدرس  appt.netherlands@vfshelpline.com  با مشخصات ذیل :
  • Full Name      همه مشخصات طبق پاسپورت تکمیل گردد

• Passport Number

• Date of Birth

• Passport Expiry Date

• Nationality

•  Telephone Number

• Date of Travel         تاریخ مدنظر برای خروج از کشور مطابق با بلیط رزرو شده
2. دعوتنامه من تا 5 بهمن 96 اعتبار داشت و برای ایمیل اول تاریخ 21 دسامبر 2017 را درخواست کردم که مورد قبول واقع نشد در اینجا این نکته را در نظر داشته باشید که برای ارسال تاریخ مجدد ایمیل جدیدی نزنید و ایمیل ریجکت شده را reply نمایید و در این حالت تاریخ خروج جدید را با مشخصات کامل که در بالا نوشته شده ارسال نمایید که من تاریخ جدید را 03 فوریه 2018 نوشتم و شرکت طبق یک ایمیل جدید تاریخ 11 ژانویه را برای من در نظر گرفت که شما باید ایمیل های شرکت را فقط Reply نمایید و از ارسال ایمیل جدید به شدت پرهیز نمایید.

3. در ضمن هر ایمیل شرکت را به دقت و بدون عجله مطالعه بفرمایید چون در پایین بیشتر ایمیل ها گزینه هایی هست که باید تایید نمایید مثلا بعد از ارسال زمان مد نظر شرکت برای مصاحبه که برای من 11-jan-2018 بود یک فیلد آبی رنگ در انتهای ایمیل بود که باید تایید میشد یعنی باید apply نمود و غیره.

4. در انتها از ایمیل آخر که نام شما و اعضاء خانواده شما با تاریخ مصاحبه و آدرس هست یک پرینت بگیرید تا روز مصاحبه اجازه ورود داشته باشید
5. زمان مصاحبه من و مادرم ساعت 12 و  12.15 بود،ما 11 در محل مورد نظر بودیم اما 11.55 اجازه ورود به اتفاق دادند یعنی من به همراه مادر
6. سعی کنید به غیر از مدارک هیچ وسیله همراه نداشته باشید اعم از کیف،لوازم آرایش و غیره
7.سعی کنید یک همراه داشته باشید تا در صورت نقص برخی مدارک بتواند در همان جا تهیه و به شما کمک نماید
8. پس از بازرسی و دریافت شماره به محل ارایه مدارک وارد میشوید تا شماره شما خوانده شود
9.محیط به شدت رصد میشود با تلفن همراه صحبت نکنید چون ماموران امنیتی مرتب تذکر میدهند

10. مدارکی که ارایه دادم و حتما میخواستند :
  • ترجمه شناسنامه،اصل شناسنامه،کپی از تمام صفحات
  • فرم پر شده
  • ترجمه گواهی کار یا کد اقتصادی یا بیمه شغلی یا هرچیزی که اثبات کند شما شاغل هستید
  • رزرو معتبر بلیط
  • تمکن مالی +پرینت 3 ماهه حساب بانکی (اگر کارکرد حساب بالا نیست فرم تمکن مالی از بانک بگیرید)
  • بیمه نامه(حداقل30 هزار یورو ضمانت،با ضمانت انتقال بیمه شده به بیمارستان و برگشت شخص در صورت فوت..دور از جون)
  • اصل پاسپورت و کپی صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود یا خروج شینگن دارند حتی اگر پاسپورت قبلی شما مهر دارد از صفحات اول و مهردار ها پرینت بگیرید
  • اصل و کپی دعوتنامه با کپی صفحات پاسپورت و سه صورتحساب بانکی شخص دعوت کننده
  • 1 قطعه عکس جدید که با چهره روز شما تطابق داشته باشد برای من نداشت و 9 یورو پرداخت کردم و عکس بی کیفیت و زشتی ارایه شد
  • خانمهایی که تحت تکلف هستند باید ترجمه فیش حقوقی،حکم کارگزینی و پرینت حساب با زمان تاسیس حساب پدر ،برادریا شخص مورد نظر با کپی پاسپورت صفحه اول وی ارای گردد
  • البته برای افراد زیر 18 سال همراه یا نوزاد هم شرایطی هست که لطفا با شماره 02127674000 تماس حاصل فرمایید.
  • برای دعوتنامه های غیر دیدار فامیل و دوستان باید رزرو هتل،برنامه سفر،حساب بانکی فعال و شرایط دیگر نیز مهیا باشد لطفا پیگیر باشید.
11. لطفا به آدرس http://www.vfsglobal.com/netherlands/iran/index.html مراجعه نمایید و اطلاعات به روز را کسب نموده و فرمها را نیز دانلود نمایید.
12. نگران فرم هم نباشید بسیار ساده هستند و طبق تاپیک پیش بروند.
13. برای اطلاع از شرایط سایر کشورها و مدارک مورد نظر به vfsglobal مراجعه کنید اما میدانم که کشورهایی چون آفریقای جنوبی، قبرس، انگلیس، فرانسه، هلند، نروژ، سوئد و اتریش با این شرکت قرارداد بستند.
14. در انتها یادتان باشد که حتما یورو به همراه داشته باشید از ما اصلا ریال قبول نکردند،60 یورو سفارت،28 یورو شرکت،3 یورو پیامک اطلاع از وضعیت،9 یورو عکس و غیرو...پرینت بسیار گران هست حتما از همه مدارک کپی داشته باشید و یا یک همراه تا در طبقات پایین برای شما کپی بگیرند.
نقل قول  

آفلاین salman1779
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-06-2018, 10:48 PM
خسته نباشید
یک سوالی که واسم مهم هست رو دارم.اگه بدونین ممنون میشم راهنمایی کنید
توی فرم ویزا ورود و خروج از کشور ویزا دهنده هست و بلیط ها های ارائه شده به سفارت هم همینطور.حالا اگه وسط مسافرت 2 3روز با هواپیما به کشور دیگه(همون اروپا) رفت و باز به کشور ویزا دهنده برگشت و بعد از اون هم به ایران مشکلی پیش نمی یاد چون تو فرم ویزا نوشته نشده و به سفارت بلیط ها ارائه نشده ؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

08-06-2018, 03:20 AM
(05-06-2018, 10:48 PM)salman1779 نوشته: خسته نباشید
یک سوالی که واسم مهم هست رو دارم.اگه بدونین ممنون میشم راهنمایی کنید
توی فرم ویزا ورود و خروج از کشور ویزا دهنده هست و بلیط ها های ارائه شده به سفارت هم همینطور.حالا اگه وسط مسافرت 2 3روز با هواپیما به کشور دیگه(همون اروپا) رفت و باز به کشور ویزا دهنده برگشت و بعد از اون هم به ایران مشکلی پیش نمی یاد چون تو فرم ویزا نوشته نشده و به سفارت بلیط ها ارائه نشده ؟
با تشکر

خیر،
با شرایطی که شما اعلام کردید مشکلی نخواهد بود.
محک
نقل قول  

آفلاین shahabeddin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-11-2018, 01:23 PM
با سلام و احترام
من  سال 2017 یک ویزای یکساله تجاری شینگن داشتم و 3 بار سفر داشتم. اواسط سال 2018 ویزای تجاری یک ساله جدید از آلمان گرفتم که تاکنون استفاده نشده و فکر نکنم با توجه به شرایط کشور امکان استفاده تجاری داشته باشد. برای 4 ماه آینده قصد سفر به سوئد برای دیدار خواهرم را دارم. آیا می توانم به همراه همسرم ویزای دو هفته ای شینگن از سفارت سوئد بگیرم یا باید ویزای قبلی رو باطل کنم یا با همون ویزا میتونم برم سوئد؟
با تشکر فراوان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 بعدی »