عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش روادید اتریش ویزای تحصیلی اتریش

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای تحصیلی اتریش
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-12-2015, 08:54 AM
(23-12-2015, 07:08 AM)Artemiss نوشته: آیا کسی از اعضای فروم میتونه اطلاعات واضحی در ارتباط با ویزای تحصیلی اتریش برای رشته هوافضا داره؟؟
من طی پیگیریهایی که انجام دادم از یکی از موسسات رسمی اعزام دانشجو گفتن که به کسی که مقطع لیسانسش هوافضا بوده باشه برای مقطع فوق برای مکانیک یا خود هوافضا، ویزا نمیدن به هییییچ وجه!!!

رشته هوافضا جزو رشته های حساس برای کشورهای اروپایی هست تا اونجا که اطلاع دارم سفارت همچنان براش یه فرم اختصاصی داره که باید پر کنید  ( نروژ، اتریش ، المان، فرانسه و ایتالیاو...) و این فرم به اداره امنیت کشور ارسال میشه و عملاً ممکنه رد بشه. اما برای گرایشهای مکانیک بعید میدونم. عملاً چیزی نشنیدم که ویزا رد بشه. بهتره این موضوع رو در نظر بگیرید و رشته گرایشهای دیگر و نزدیک به علاقمندی خودت رو انتخاب کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین pary1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-01-2016, 05:10 PM
سلام دوستان همسر بنده پذیرش از دانشگاه اتریش گرفته. میخواستیم برای ویزا ،من و دختر17 ساله ام به عنوان ویزای همراه با همسرم اقدام کنیم.کسی از دوستان اطلاع داره که آیا دخترم برای ویزای همراه اتریش محدودیت سنی داره یا نه؟میشه براش اقدام کرد؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-01-2016, 07:57 PM
(26-01-2016, 05:10 PM)pary1 نوشته: سلام دوستان همسر بنده پذیرش از دانشگاه اتریش گرفته. میخواستیم برای ویزا ،من و دختر17 ساله ام به عنوان ویزای همراه با همسرم اقدام کنیم.کسی از دوستان اطلاع داره که آیا دخترم برای ویزای همراه اتریش محدودیت سنی داره یا نه؟میشه براش اقدام کرد؟

ببینید برحسب تجربه بهتره اصل کلی در صدور روادید دانشجویی براین است که، دانشجو پس از پایان یافتن تحصیلات خود، خاک اتریش را ترک نماید. بنابراین اگر دانشجو متاهل باشد و در زمان ارایه درخواست روادید تحصیلی، برای همسر خود نیز درخواست دهد امکان موافقت با روادید تحصیلی خود را کاهش داده است چرا که دانشجو دیگر کسی را در ایران ندارد که پس از پایان تحصیل، به خاطر وی، بازگردد. در مواردی این چنین بهتر است ابتدا دانشجو درخواست روادید خود را بدهد و سپس از طریق ارایه درخواست الحاق به همسر و یا درخواست دیدار همسر اقدام نماید. لازم به ذکر است که در صورتی که دانشجو از توان مالی بالایی برخوردار باشد، امکان صدور روادید تحصیلی همزمان برای دانشجو و همسر وی، افزایش می یابد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین adventure
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-07-2016, 10:22 AM
دوستان سلام اگر به علت نداشتن مدرک زبان ریجکت شم کی می تونم دوباره برای ویزا اقدام کنم؟شنیدم تا سه ماه نمیشه صحت داره؟الان که پرونده ام تو جریان می تونم ایمیل بزنم باز وقت بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-07-2016, 01:37 PM
(10-07-2016, 10:22 AM)adventure نوشته: دوستان سلام اگر به علت نداشتن مدرک زبان ریجکت شم کی می تونم دوباره برای ویزا اقدام کنم؟شنیدم تا سه ماه نمیشه صحت داره؟الان که پرونده ام تو جریان می تونم ایمیل بزنم باز وقت بگیرم؟

متاسفانه از تاریخ JUNE 2016
سفارت اتریش روی مدارک زبان المانی (سطح B1-B2) و نمره زبان انگلیسی همانند نمره ای که دانشگاه مد نظرشه ازتون مدرک میخواد اگر نداشته باشید رد میشید و بین 3-6 ماه بعد باید نوبت بگیرید
نقل قول  

آفلاین sadafabbasi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-07-2016, 12:45 PM
با سلام نمونه فرم تعهد نامه محضری برای ساپورت مالی واسه ارایه به سفارت در ایران در روز مصاحبه میخوام. ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

25-07-2016, 09:36 AM
(13-07-2016, 12:45 PM)sadafabbasi نوشته: با سلام نمونه فرم تعهد نامه محضری برای ساپورت مالی واسه ارایه به سفارت در ایران در روز مصاحبه میخوام. ممنون میشم راهنماییم کنید

از روبروی سفارت میتونی تهیه کنی اون جا افرادی( با ماشین و تبلیغات سیار) هستند که این تعهد نامه را براتون فراهم میکنند.
نقل قول  

آفلاین Gemma
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-12-2016, 10:23 PM
کسی میدونه آیا برای ویزای "فرصت مطالعاتی" اتریش، معاینات پزشکی لازمه؟

کلا برای چه کشورهایی لازمه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-12-2016, 06:55 PM
(15-12-2016, 10:23 PM)Gemma نوشته: کسی میدونه آیا برای ویزای "فرصت مطالعاتی" اتریش، معاینات پزشکی لازمه؟

کلا برای چه کشورهایی لازمه؟

من تا اونجا که اطلاع دارم لازم نیست و تنها گواهی سوء پیشینه نیازه. البته خود سایت سفارت اکثر اطلاعاتش بروز هست و اونجا هم از گواهی پزشکی صحبتی نکرده. بیشتر این معاینات پزشکی برای کشورهای شرق اسیا و برخی نقاط اون دیگر دنیا مثلاً در کاناد او امریکا (بعنوان مهاجر نه دانشجو)
نقل قول  

آفلاین mehr.rah
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-01-2017, 01:32 AM
سلام دوستان من تمکن مالی 12 هزار یورو و سه ماه گرش خودم را به سفارت دادم و مدارک ساپورترم را هم دادم تعهدنامه مخضری فیش حقوقی و سه ماه گردش اما سفارت گفت تمکن مالی هم تز ساپورترم ببرم کسی نمیدونه چقدر باید مبلغ تمکن ساپورترم باشه ؟ آیا باید همون 10 هزار یورو باشه یا میتونه کمترم باشه ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »