عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش روادید اتریش ویزای تحصیلی اتریش

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای تحصیلی اتریش
آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-08-2017, 12:01 AM
دوستان من کلا آلمانی بلد نیستم و فقط انگلیسی می دونم. اما یک پذیرش ارشد به زبان آلمانی دارم که توش مدرک زبان ذکر نشده, اما تو سایت هست که در صورتی که نمره زبان مورد نظر را نداشته باشین, باید تو کلاسهای زبان قبل از دوره شرکت کنید. آیا سفارت به این پذیرش ویزا میده یا به خاطر عدم آشنایی با آلمانی ردم می کنه؟
نقل قول  

آفلاین hamid19934
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-12-2017, 01:57 AM
سلام خدمت همه عزیزان
من برایه تحصیل مقطع کارشناسی دانشگاه مهندسی وین از طریق یه موسسه مهاجرتی قدارم کردم با مدرک دیپلم ریاضی فیزیک با معدل ۱۶. زبان هم فرانسه و اینگلیسی بلدم. زبان مادریمم ترکیه. الانم درحال تحصیل زبان المانیم. سوالم از دوستان این بود که موسسه به من گفته راحت میتونه پذیرش تویه رشته کارشناسی علوم کامپیوتر رو بگیره. ولی استاد زبانمون گفت که ب ایه دانشگاه های اتریش همشون یه امتحان ورودی دارن که کمنر کسی تونسته توش قبول بشه. میخواستم ببینم این حرف صحت داره یا نخ؟ چون اگه امتحان داشته باشه خیلی برام سخت میشه و نمیتونم. که مقصدمو عوص کنم و یه کشور دیگه اقدام کنم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-12-2017, 11:59 AM
(19-08-2017, 12:01 AM)amirfriendship نوشته: دوستان من کلا آلمانی بلد نیستم و فقط انگلیسی می دونم. اما یک پذیرش ارشد به زبان آلمانی دارم که توش مدرک زبان ذکر نشده, اما تو سایت هست که در صورتی که نمره زبان مورد نظر را نداشته باشین, باید تو کلاسهای زبان قبل از دوره شرکت کنید. آیا سفارت به این پذیرش ویزا میده یا به خاطر عدم آشنایی با آلمانی ردم می کنه؟

در صورتی که نمره مورد نظر را نداشته باشید با هیچ آشنایی با زبان آلمانی ندارد متفاوت است. عنوان کنید که خود دانشگاه کلاس زبان برگزار می‌کند. به نظر من احتمال دریافت ویزا برای شما 50% است.

(25-12-2017, 01:57 AM)hamid19934 نوشته: سلام خدمت همه عزیزان
من برایه تحصیل مقطع کارشناسی دانشگاه مهندسی وین از طریق یه موسسه مهاجرتی قدارم کردم با مدرک دیپلم ریاضی فیزیک با معدل ۱۶. زبان هم فرانسه و اینگلیسی بلدم. زبان مادریمم ترکیه. الانم درحال تحصیل زبان المانیم. سوالم از دوستان این بود که موسسه به من گفته راحت میتونه پذیرش تویه رشته کارشناسی علوم کامپیوتر رو بگیره. ولی استاد زبانمون گفت که ب ایه دانشگاه های اتریش همشون یه امتحان ورودی دارن که کمنر کسی تونسته توش قبول بشه. میخواستم ببینم این حرف صحت داره یا نخ؟ چون اگه امتحان داشته باشه خیلی برام سخت میشه و نمیتونم. که مقصدمو عوص کنم و یه کشور دیگه اقدام کنم

سلام
به وب سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید، اگر چنین مساله‌ای صحت داشته باشد در وب‌سایت عنوان شده است، اگر در وب سایت نبود، حتما با اداره پذیرش یا منشی دانشکده تماس برقرار کنید و این مساله را جویا شوید، تنها حرف مسئولان و حضار در دانشگاه معتبر است و نه حرف استاد شما یا دیگران.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین mah.s
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-02-2018, 09:55 PM
سلام و عرض ادب
اگر کسی بخواد دعوت نامه تجاری از اتریش ارسال کنه معمولا چه مدت طول میکشه تا دعوتنامه بیاد؟
و اینکه بعداز اینکه درخواست وقت سفارت کنی چندروزه جواب وقت میاد؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-02-2018, 03:44 PM
(18-02-2018, 09:55 PM)mah.s نوشته: سلام و عرض ادب
اگر کسی بخواد دعوت نامه تجاری از اتریش ارسال کنه معمولا چه مدت طول میکشه تا دعوتنامه بیاد؟
و اینکه بعداز اینکه درخواست وقت سفارت کنی چندروزه جواب وقت میاد؟

سلام
از جزئیات اطلاع دقیق ندارم اما اگر اشتباه نکنم مجموعا کمتر از یک هفته زمان نیاز دارد. البته وقت سفارت اگر باز باشد میتوانید رزرو کنید و بعدا برای مصاحبه اقدام کنید.

پی نوشت: دعوتنامه تجاری خیلی خاص نیست، فقط یک نامه رسمی است که مهر و امضا شرکت در آن درج میشود و البته عرض کردم از جزئیات دقیق بی اطلاع هستم اما نوشتن یک نامه رسمی و ارسال به ایران نهایتا 3 روز زمان نیاز دارد حتی اگر از دورترین کشور به ایران (آمریکا) ارسال شده باشد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Delaraaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-03-2019, 12:34 PM
با سلام، من از دانشگاه وین اتریش پذیرش گرفتم میخواستم بدونم داشتن مدرک زبان در گرفتن ویزای تحصیلی ضروریه؟
نقل قول  

آفلاین artingh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-05-2021, 08:52 PM
سلام. دوستان اطلاعات بروزی درباره نحوه پانچ کردن(پلمپ) مدارک تحصیلی برای گرفتن تایید سفارت اتریش دارید؟ مدارک باید به چه صورت و چه ترتیبی پانچ بشه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5