عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی برق وضعیت دانشگاه ها و پذیرش در گرایش های مختلف رشته مهندسی برق

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وضعیت دانشگاه ها و پذیرش در گرایش های مختلف رشته مهندسی برق
آفلاین nimamiayad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-02-2015, 12:05 PM
سلام دوستان یه سوال داشتم.

من معدل لیسانسم تو رشته الکترونیک خیلی افتضاح بود.12.5 شدم.میخواستم بدونم اگه برای فوق برم مخابرات و معدلم خیلی خوب شه.و بتونم چند تا مقاله نسبتا خوب بدم.میتونم بورسیه بگیرم با فاند کامل؟

از اطرافیانتون کسی بوده که شرایط منو داشته باشه و موفق شده باشه؟

یه سوال دیگه هم داشتم.رشته مخابرات هیچ ربطی به انرژی های نو یا انرژی های تجدید پذیر نداره؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-02-2015, 01:46 PM
(11-02-2015, 12:05 PM)nimamiayad نوشته:
سلام دوستان یه سوال داشتم.

من معدل لیسانسم تو رشته الکترونیک خیلی افتضاح بود.12.5 شدم.میخواستم بدونم اگه برای فوق برم مخابرات و معدلم خیلی خوب شه.و بتونم چند تا مقاله نسبتا خوب بدم.میتونم بورسیه بگیرم با فاند کامل؟

از اطرافیانتون کسی بوده که شرایط منو داشته باشه و موفق شده باشه؟

یه سوال دیگه هم داشتم.رشته مخابرات هیچ ربطی به انرژی های نو یا انرژی های تجدید پذیر نداره؟

با سلام
دوست عزیز ضعف معدل لیسانس شما به قوت خودش باقی است و اکثر کشورها مثله نیوزیلند کانادا و ..... خیلی به معدل لیسانس حساس هستند . دوستانی بودن که باشرایط شما تونستند از دانشگاه های امریکا با این معدل لیسانس پذیرش بگیرند . بهترین کار اینه که شما معدل فوق لیسانستون رو تا میتونین بالا ببرین متظورم دوره بره ۱۸ و تافل با نمره خوب بگیرین ۱۰۰ و یه gre با نمره عالی بگیرین . یکی دو تا مقاله هم داشته باشین . تاکید میکنم این نقطه ضعف معدل لیسانستون رو فقط gre عالی در وحله اول و سایر موارد مثله معدل ارشد , تافل , معدل ارشدتون و اعتبار دانشگاهاتون , مقاله , sop در وحله دوم جبران میکنند . اگر اینایی که گفتم رو بدست بیارین حتما معدل لیسانستون جبران و پذیرش و فاند خواهید گرفت . همچنین من امریکا رو واسه شما مناسب میدونم چون انعطاف بیشتری دارن .
در اخر هم اگر بتونین gre سابجکت رشته خودتون اگر وجود داشته باشه رو هم بدست بیارین شانستون رو افزایش میده .
امیدوارم مفید واقع شده باشه
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین masoud1240
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-02-2015, 12:20 AM
سلام من کاردانی الکترونیک از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 14،کارشناسی قدرت با معدل 14،ارشد الکترونیک از دانشگاه علم و صنعت با معدل 17.6و نمره زبان 100،یک سال سابقه کار در عسلویه به عنوان کارشناس ابزار دقیق دارم. برای دکترای فول فاند الکترونیک یا کنترل در آمریکا چقدر امیدوار باشم.؟والبته متاهل هستم خانمم دانشجوی پزشکی دانشگاه دولتی شهرستان است.آیابرای دانشگاه های تگزاس اقدام کنم میتوانم بصورت پاره وقت در شرکت‌های نفتی اونجا کار کنم؟
نقل قول  

آفلاین kamran70
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-07-2015, 09:43 AM
درود بر دوستان

در مورد مقطع ارشد گرایش مخابرات ترجیحا ، بنده آلمان را انتخاب کرده بودم ولی دوستان گفتند به استرالیا و ایتالیا هم فکر کن . نظر شما در مورد این کشورها چی هست ؟
نقل قول  

آفلاین mostafa.
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-08-2015, 05:46 PM
سلام به همه دوستان;
من ارشد برق قدرت با معدل 17.5 هستم لیسانسمم 16.40  هر دو هم دانشگاه سراسری بودم.
میخواستم بدونم چه دانشگاهی خوبه در زمینه برق قدرت (آلمان)و چطور میتونم بورس بگیرم.
ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین saeid_samady
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-09-2015, 09:16 PM
با عرض سلام

من متولد 1365 دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه ازاد تهران جنوب هستم که فقط پایان نامم مونده معدلم حدود 17 هستش
کارشناسی از دانشگاه ازاد با معدل 14
کاردانی  از دانشگاه ازاد با معدل   12.5

موضوع پایان نامم در مورد مبدل های الکترونیک قدرت در انرژی های تجدید پذیر (renewable energy ) هستش.
برای دکترا هم خیلی دوست دارم تو همین زمینه کار کنم.

میخواستم بدونم با توجه به معدل پایینم در کاردانی و کارشناسی اگر برای زبان IELTS نمره 7 بگیرم ویا خیلی خوش بینانه 7.5 و اینکه بتونم چنتا کنفرانس داخلی باز هم در حالت خوش بینانه isi با توجه به پایان نامم بدم.  ایا شانسی برای پذیرش و گرفتن فاند دارم؟ فاند برام مهمه. بیشتر المان مد نظرمه. خیلی دوست دارم بتونم المان پذیرش بگیرم.
یکم هم از سنم که بالا رفته نگرانم.حدود 30 سالمه. ایا تاثیری داره؟
البته از طرف یک استاد ایرانی که توی المان و انگلیس تدریس میکنه هم میتونم recomend بگیرم. این تاثیر زیادی داره یا نه؟
اینکه شما به همه امید میدید خیلی کاره قشنگیه انسان با امید زندس. ولی لطفا در مورد سوال من خیلی واقع بینانه جواب بدید تا نسبت به مسیر زندگیمم بتونم بهتر تصمیم بگیرم.
با تشکر از توجه شما.
نقل قول  

آفلاین haghighat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-10-2015, 02:27 PM
با سلام خدمت دوستان و سپاس از اطلاعات مفید شما
من تمام صفحات این وبلاگ را مطالعه کردم ولی پاسخ سوالم را نیافتم. لطفا راهنمایی نمایید. ( عجله دارم، ممنون )
من لیسانس الکترونیک دارم . 5 سال سابقه کار درزمینه های مخابراتی و شبکه های کامپیوتری دارم ( نه خیلی تخصصی ) . 
قصد دارم ارشد بخونم. هدفم گرفتن فاند برای دکترا از کشورهای خارجی خوب است (آمریکا ، کانادا، استرالیا، اروپا ) .
با توجه به شانس گرفتن فاند برای دکترا و بازار کار خارج از کشور ، ارشد در ایران را چه گرایشی بخونم ؟ 
بعض ها میگن مخابرات خیلی خوبه. بعضی ها میگن پردازش تصویر الکترونیک . بعضی ها میگن انرژی های نو (الکترونیک قدرت، سیستم های قدرت )

ارشد در ایران چی بخونم ؟
من لیسانس الکترونیک دارم. میخوام در ایران ارشد بخونم. برای اینکه بتونم پایان نامه ارشدم رو در ارتباط با انرژیهای تجدیدپذیر خصوصا انرژی بادی تهیه کنم. ارشد باید الکترونیک بخونم یا قدرت ؟
سوال اصلی من اینه که جایگاه الکترونیک در پروژه های انرژیهای نو کجاست ؟ مثلا برای همچین پروژه هایی اگر بخوان دانشجوی دکترا بگیرن . مکانیک ، شیمی ، برق قدرت و.... رو میگیرن. آیا رشته الکترونیک هم برای این پروژه ها میگیرن یا نه ؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-10-2015, 03:08 PM
(02-10-2015, 02:27 PM)haghighat نوشته: با سلام خدمت دوستان و سپاس از اطلاعات مفید شما
من تمام صفحات این وبلاگ را مطالعه کردم ولی پاسخ سوالم را نیافتم. لطفا راهنمایی نمایید. ( عجله دارم، ممنون )
من لیسانس الکترونیک دارم . 5 سال سابقه کار درزمینه های مخابراتی و شبکه های کامپیوتری دارم ( نه خیلی تخصصی ) . 
قصد دارم ارشد بخونم. هدفم گرفتن فاند برای دکترا از کشورهای خارجی خوب است (آمریکا ، کانادا، استرالیا، اروپا ) .
با توجه به شانس گرفتن فاند برای دکترا و بازار کار خارج از کشور ، ارشد در ایران را چه گرایشی بخونم ؟ 
بعض ها میگن مخابرات خیلی خوبه. بعضی ها میگن پردازش تصویر الکترونیک . بعضی ها میگن انرژی های نو (الکترونیک قدرت، سیستم های قدرت )

ارشد در ایران چی بخونم ؟
من لیسانس الکترونیک دارم. میخوام در ایران ارشد بخونم. برای اینکه بتونم پایان نامه ارشدم رو در ارتباط با انرژیهای تجدیدپذیر خصوصا انرژی بادی تهیه کنم. ارشد باید الکترونیک بخونم یا قدرت ؟
سوال اصلی من اینه که جایگاه الکترونیک در پروژه های انرژیهای نو کجاست ؟ مثلا برای همچین پروژه هایی اگر بخوان دانشجوی دکترا بگیرن . مکانیک ، شیمی ، برق قدرت و.... رو میگیرن. آیا رشته الکترونیک هم برای این پروژه ها میگیرن یا نه ؟

درود
دوست عزیز انرژی ها نو زیر شاخه قدرت هستش 
جرء دروسی هست که اختیاری هستش در ارشد گرایش قدرت
تلفیق اون با الکترونیک قدرت 1 و 2 و همچنین روش های نوین کنترل مبدل های الکترونیک فدرت
80% بازار کار امروز مربوط به الکترونیک فدرت و تلفیقش با انرژی های نو هستش
اگه از الکترونیک بخوای تغییر گرایش بدی باید ماشین 3 بررسی 2 و الکترونیک صتعتی و در بعضا جاها هم عایق فشار قوی رو پاس کنی
موفق باشی
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین mephobia
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-01-2016, 02:19 AM
سلام دوستان
من دارم برای ارشد در آمریکا اپلای میکنم. لیسانس قدرت دارم. برای انتخاب گرایش ارشد مابین کنترل و انرژی های نو مودم ولی علاقه بیشتری به انرژیهای نو دارم.
تقریبا سایت اکثر دانشگاههای آمریکارو سرچ کردم و دانشگاههایی که گرایش قدرتو ارایه میدن به نسبت دانشگاههایی که گرایش کنترل ارایه میدن خیلی کمتره و این انتخابو سخت میکنه. از دوستان دانشگاهی میشناسن که در مقطع ارشد به صورت تخصصی روی انرژی نو و خورشیدی تمرکز داشته باشه؟ چون بیشتر گرایش قدرت ارایه میدن و تو چارتشون نهایتا یه درس سه واحدی برای انرژی خورشیدی قرار دادن که اصلا مفید نیست و اون تمرکزی که باید داشته باشه متاسفانه وجود نداره.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-07-2016, 10:11 PM
سلام .
میخواستم بدونم رشته ی مهندسی انرژی دانشجوی خانم هم می پذیرد؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »