عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی وثیقه

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وثیقه
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-02-2013, 10:22 PM
(03-02-2013, 09:07 PM)payman748 نوشته: سلام ، من دانشجوی ارشد معماری دانشگاه آزاد هستم ...
می خواستم بپرسم که اگه از یه دانشگاه در خارج از کشور پذیرش بگیرم دوباره برای ارشدم می تونم با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج شم . یا به خاطر دانشجو بودنم تو همین مقطع نمی ذارن که خارج شم. و بهم معافیت تحصیلی دوباره نمی دن ؟ ممنون می شم اگه کمکم کنید.
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
دوست عزیز، شما در هر مقطع تحصیلی فقط یکبار میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید.، مگر اینکه از اون مقطع تحصیلی انصراف بدهید (البته در کل دوران تحصیل، از کارشناسی تا دکتری فقط یکبار میتونید از مقطعی انصراف داده و دوباره با استفاده از معافیت تحصیلی در همون مقطع ادامه تحصیل بدهید).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین payman748
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-02-2013, 05:26 PM
آهان مرسی، پس من می تونم پس از گرفتن پذیرش انصراف بدم .... وثیقه بذارم و دوباره معافیت تحصیلی بگیرم برای خارج از کشور . اما اگر نتونم ویزا بگیرم چی ؟ چون پذیرش یه مرحله است و گرفتن ویزا خودش یه داستانه جدا . یعنی باید پس از گرفتن پذیرش انصراف داد یا می شه پس از گرفتن ویزا این کار و کرد ؟ چون می خوام از رفتنم از ایران مطمئن شم و بعد انصراف بدم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

04-02-2013, 07:16 PM
(04-02-2013, 05:26 PM)payman748 نوشته:
آهان مرسی، پس من می تونم پس از گرفتن پذیرش انصراف بدم .... وثیقه بذارم و دوباره معافیت تحصیلی بگیرم برای خارج از کشور . اما اگر نتونم ویزا بگیرم چی ؟ چون پذیرش یه مرحله است و گرفتن ویزا خودش یه داستانه جدا . یعنی باید پس از گرفتن پذیرش انصراف داد یا می شه پس از گرفتن ویزا این کار و کرد ؟ چون می خوام از رفتنم از ایران مطمئن شم و بعد انصراف بدم.
دوست من اینکه شما کی میتونید انصراف بدید رو من اطلاع ندارم ولی میدونم که اگر شما گذرنامه نداشته باشید، تا انصراف نداده و برگه پذیرشتون رو به تائید وزارت علوم نرسونید، نمیتونید برای دریافت معافیت تحصیلی مجدد از طریق نظام وظیفه اقدام کرده و درخواست صدور گذرنامه بدید. ضمن اینکه تا انصراف ندید نمیتونید نامه معرفی به نظام وظیفه رو از دانشگاه بگیرید و بدون اون نامه نخواهید تونست، مدرک کارشناسی خودتون رو آزاد/دریافت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین payman748
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Smile  04-02-2013, 07:45 PM
(04-02-2013, 07:16 PM)MaMi نوشته:
دوست من اینکه شما کی میتونید انصراف بدید رو من اطلاع ندارم ولی میدونم که اگر شما گذرنامه نداشته باشید، تا انصراف نداده و برگه پذیرشتون رو به تائید وزارت علوم نرسونید، نمیتونید برای دریافت معافیت تحصیلی مجدد از طریق نظام وظیفه اقدام کرده و درخواست صدور گذرنامه بدید. ضمن اینکه تا انصراف ندید نمیتونید نامه معرفی به نظام وظیفه رو از دانشگاه بگیرید و بدون اون نامه نخواهید تونست، مدرک کارشناسی خودتون رو آزاد/دریافت کنید.
خوشبختانه من گذرنامه دارم .می مونه معافیت تحصیلیم .اتفاقا امروز خودم به نظام وظیفه رفتم . بهم گفتند که باید انصراف بدم و برگه پذیرش رو براشون ببرم و این کار شدنیه . ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین SSK
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-04-2013, 01:36 AM
با عرض سلام و خسته نباشید. 

من تقریبا همه مطالب تاپیک وثیقه رو خوندم.

چند تا سوالی که برام پیش اومده اینه که

1) برای گرفتن ضمانت نامه بانکی (برای سفر تفریحی) به ارزش 15 میلیون تومان، آیا با سفته میشه اقدام کرد یا نه فقط پول نقد؟
2) یکی از دوستان نوشته بودند که نظام وظیفه، ضمانت نامه های سفته ای رو شاید قبول نکنه؟

3) آیا برای گرفتن ضمانت نامه، خود شخص باید حضور داشته باشه؟
4) و سوال آخر اینکه (غیر مرتبط با این تاپیک !) آیا همه کارهای مربوط به گذرنامه در تهران انجام میشه یا باید از طریق نظام وظیفه استان محل سکونت اقدام بشه؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون! Smile
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

03-04-2013, 09:35 AM
(03-04-2013, 01:36 AM)'SSK' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید. 
1) برای گرفتن ضمانت نامه بانکی (برای سفر تفریحی) به ارزش 15 میلیون تومان، آیا با سفته میشه اقدام کرد یا نه فقط پول نقد؟
2) یکی از دوستان نوشته بودند که نظام وظیفه، ضمانت نامه های سفته ای رو شاید قبول نکنه؟
4) و سوال آخر اینکه (غیر مرتبط با این تاپیک !) آیا همه کارهای مربوط به گذرنامه در تهران انجام میشه یا باید از طریق نظام وظیفه استان محل سکونت اقدام بشه؟

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
1- تا جایی که من اطلاع دارم، برای وثیقه، بانک ها فقط پول نقد قبول خواهند کرد.
2- صراحتا در سایت نظام وظیفه ذکر شده است که پول نقد یا ضمانت نامه بانکی ولی در مورد سفته، اطلاع دقیقی ندارم. منبع
3- اگر صاحب حساب شما باشید، برای صدور ضمانت نامه، بله باید حضور داشته باشید ولی اگر صاحب حساب شخص دیگری باشه، خیر نیازی به حضور شما نیست.
4- شما میتونید از طریق نظام وظیفه و مدیریت گذرنامه استان محل سکونت تون اقدام کنید و نیازی به مراجعه به تهران نیست.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-04-2013, 06:26 PM
البته بانک ها سند ملکی هم قبول می کنند برای ضمانت.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

03-04-2013, 06:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-04-2013, 06:35 PM توسط MaMi.)
(03-04-2013, 01:36 AM)'SSK' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید. 

(03-04-2013, 06:26 PM)'mohamad0014' نوشته: البته بانک ها سند ملکی هم قبول می کنند برای ضمانت.

درسته محمد جان، من گفتم فقط پول نقد، چون دوستمون سوال کرده بود 15 میلیون پول نقد یا سفته و گرنه همونطور که میدونیم، وثیقه ملکی هم مورد قبول بانک ها و متعاقبا نظام وظیفه هم هست.

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

23-06-2013, 03:27 AM
نکته: 
پیشنهاد میکنم به جای افتتاح حساب و واریز پول نقدی،  حساب پس انداز  بازکنید یا از آن هوشمندانه، از طریق خرید اوراق مشارکت این کار را انجام دهید. سود اوراق مشارکت بیشتر است (برای مدتی که پولتان بلوکه است شما سود میگیرد)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین proxima
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-11-2013, 02:43 PM
می خواستم ببینم که من الان دانشجو ترم 7م و می خوام اپلای کنم واسه یه دانشگاه اگه قبول بشم و ویزا بگیرم چقدر باید ضمانت بزارم که برگه خروج بهم بدن؟ چون الان معافیت تحصیلی دارم.
من شنیده بودم انگار 15 میلیون هست اره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »