عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی وثیقه

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وثیقه
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-09-2012, 10:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-09-2012, 12:48 PM توسط MaMi.)
(27-09-2012, 10:57 PM)ahmad97 نوشته: آخه متاسفانه بانک ها میگن فقط نقد؟؟؟؟
هر جا میرم میگن سند ما نمیخواییم هیچی ئنمیخواییم ما فقط پول نقد بیار قبول کنیم
خوب مثلا من 20 میلیون دارم
15 میلیون نقد بذارم اینجا با چه پولی برم ادامه تحصیل؟
دوست من، طبق قوانین نظام وظیفه، شما میتونید به جای پول نقد، سند ملکی رو به رهن نظام وظیفه در بیارید، ولی الان با توجه به وضعیت اقتصادی، بانک ها صرفا برای جذب سرمایه ریالی به شما عنوان کردند که فقط پول نقد دریافت میکنیم. به نظر من اگر با بانکی آشنا هستید، حتما از اون طریق پیگیری کنید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین anabita
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-10-2012, 01:32 AM
سلام...من هند زندگی میکنم...سربازی نرفتم و با وثیقه ی 15 میلیونی از ایران خارج شدم حالا میخوام واسه فوق برم اتریش درس بخونم...اگه پذیرش دانشگاه بیاد من باید بیام ایران و سفارت اتریش یا توی هند هم میشه اقدام کرد؟ همسرم با ویزای همراه میتونه بیاد یا باید اونم دانشجو باشه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

02-10-2012, 01:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-10-2012, 01:50 AM توسط MaMi.)
(02-10-2012, 01:32 AM)anabita نوشته:
سلام...من هند زندگی میکنم...سربازی نرفتم و با وثیقه ی 15 میلیونی از ایران خارج شدم حالا میخوام واسه فوق برم اتریش درس بخونم...اگه پذیرش دانشگاه بیاد من باید بیام ایران و سفارت اتریش یا توی هند هم میشه اقدام کرد؟ همسرم با ویزای همراه میتونه بیاد یا باید اونم دانشجو باشه؟
دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، شما از طریق سفارت ایران در هند هم میتونید برای تمدید معافیت تحصیلی تون اقدام کنید (به شرط اینکه قبل از اینکه مدت معافیت تحصیلی کنونی شما تموم بشه، از یکی از دانشگاه های مورد تائید وزارت علوم در اتریش پذیرش بگیرید). ضمن اینکه اگر خودتون هم تشریف نیاورید ایران، یکی از اقوام شما میتونه کارهای تمربوط به نظام وظیفه (وثیقه و...) به جای شما انجام بده. ضمن اینکه مراحل دریافت ویزای اتریش (یا هر کشور دیگه) از طریق سفارت اون کشور (در هر کشوری) قابل پیگیری است و لزومی برای مراجعه به ایران نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین afshin.sat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-10-2012, 11:36 PM
با سلام یه سوال در مورد ضمانت نامه بانکی داشتم، راستش من با یکی از بانک ها (پست بانک) در مورد گرفتن ضمانت نامه صحبت کردم، به من گفتن که 10 درصد مبلغ کل رو باید سپرده بزاری و دو تا ضامن داشته باشی. ولی در این مورد بهم جواب ندادن که برای خروج از کشور آیا ضمانتنامشون مورد قبول نظام وظیفه هست یا نه؟! دوستان اگر کسی مطلع هست ممنون می شم پاسخ بده.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

11-10-2012, 12:28 AM
دوست من، در مورد ضمانت نامه برای تودیع وثیقه، نظام وظیفه یک فرم دارد، شما اون فرم رو که از نظام وظیفه دریافت کردی، به هر بانک دولتی یا خصوصی (+ موسسه قوامین) مراجعه کنید، میتونید مراحل اداری اش رو طی کنید.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-10-2012, 12:48 AM
می خواستم فرق وثیقه 15میلیونی که بایت سفر تفریحی با معافیت تحصیلی میریم رو با وثیقه 15 میلیونی که بابت پذیرش برای ادامه تحصیل میدیم رو بدونم؟
آیا برای هر کدومشون چیز دیگه ای هم میگیرن(مثلا چک ضمانت یا ضامن)؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

19-10-2012, 12:58 AM
(19-10-2012, 12:48 AM)mhz_ir نوشته:
می خواستم فرق وثیقه 15میلیونی که بایت سفر تفریحی با معافیت تحصیلی میریم رو با وثیقه 15 میلیونی که بابت پذیرش برای ادامه تحصیل میدیم رو بدونم؟
آیا برای هر کدومشون چیز دیگه ای هم میگیرن(مثلا چک ضمانت یا ضامن)؟
هیچ فرقی با هم ندارند دوست من. مهم اون 15 میلیون است که میگذاری و ضامن و چک ضمانت لازم نیست.
نقل قول  

آفلاین vaghef
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-11-2012, 02:59 PM
سلام و خسته نباشید
1-به جای پول نقد نمیشه چک یا سفته داد؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

09-11-2012, 04:17 PM
(09-11-2012, 02:59 PM)vaghef نوشته: سلام و خسته نباشید
1-به جای پول نقد نمیشه چک یا سفته داد؟
درود و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
اگر قصد شما برای خروج از کشور، ادامه تحصیل است، تا جایی که من اطلاع دارم، حتما باید وجه نقد بگذارید و اگر برای زیارت عراق و عربستان است، 500هزار تومان + تعهد محضری کفایت میکند. منبع
نقل قول  

آفلاین payman748
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-02-2013, 09:07 PM
سلام ، من دانشجوی ارشد معماری دانشگاه آزاد هستم ...
می خواستم بپرسم که اگه از یه دانشگاه در خارج از کشور پذیرش بگیرم دوباره برای ارشدم می تونم با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج شم . یا به خاطر دانشجو بودنم تو همین مقطع نمی ذارن که خارج شم. و بهم معافیت تحصیلی دوباره نمی دن ؟ ممنون می شم اگه کمکم کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »