07-08-2012, 10:47 AM
(04-08-2012, 10:50 PM)gorgina نوشته: سلام دوستان...من دانشجوی رشته ی معماری مقطع کارشناسی از دانشگاه آزاد تهران هستم...دقیقا 2 سال دیگه از درسم مونده... معدلم هم تا الان 17 هستش و چون تازه تصمیم به پذیرش در دانشگاه خارج از کشور گرفتم می تونم تا 18 هم بالا بیارم معدلم رو...سلام دوست عزیز، به آکادمیا کافه خوش اومدید.
برای کلاس IELTS هم از یک هفته دیگه شروع می کنم ... اما من هیج اطلاعی ندارم که دقیقا باید چیکار کنم برای پذیرش گرفتن در آمریکا یا انگلیس ... و هیچ هزینه ی تحصیلی هم نمی تونم پرداخت کنم در واقع ... می خواستم که من رو راهنمایی کنید که دقیقا چه کارهایی؟ رو کِی ؟ و چِجوری ؟ باید انجام بدم برای ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد
ممنونم از وقتی که می گذارید..
با توجه به اینکه سوال شما خیلی کلی هست و نمی شه در یک پست در موردش توضیح داد، من به شما توصیه می کنم پست اول این تاپیک ، و پست های این تاپیک رو مطالعه بفرمایید. همینطور در رابطه با رشته شما به طور خاص، این انجمن تاپیک هایی داره که به دردتون می خوره. برای مباحث مرتبط با آزمون آیلتس هم به این انجمن مراجعه کنید. اگر باز هم سوالی داشتید یا نیاز به راهنمایی داشتید در تاپیکی که عنوانش مرتبط باشه مطرح کنید. موفق باشید.