عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن
آفلاین mana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-12-2012, 01:04 PM
(27-12-2012, 04:12 PM)M0TRIX نوشته: mana عزیز !

درس هوش مصنوعی رو که نمیگین ؟ اخه دو واحد هوش مصنوعی هست تو it

نه منظورم رشته بود فکر کردم یکی از گرایشای IT ولی دیدم دارم اشتباه میکنم ممنون
everythings gonna be alright
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-06-2013, 01:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-08-2015, 08:28 PM توسط ForeverBlue.)
تا جایی که من اطلاع دارم هوش مصنوعی لزوما مربوط به کامپیوتر نیست هرچند در ایران و برخی کشورها در دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات قرار داد. این رشته در کشورهای دیگر نیز رواج دارد ولی عمدتا با اسم سیستمهای هوشمند یا ...
مثلا در دانشگاه استانفورد یا بارسلونا  یا ....

رشته ساده ای نیست و به ریاضیات نسبتا قوی و علاقه فراوان نیاز دارد. همچنین باید مباحث الگوریتمها را به خوبی دانست.
نقل قول  

آفلاین ahratat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-05-2015, 03:31 PM
سلام تا اونجایی که من میدونم هوش برای مهندسی نرم هست. اصلا نشنیدم که یکی از گرایش های it باشه.جالب بود برام
کدوم دانشگاه تحصیل می کنید؟
نقل قول  

آفلاین k1h
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-08-2015, 07:52 PM
@Babak

سلام
کاردانی و کارشناسی ناپیوستۀ ریاضی (دولتی ولی با معدل پایین) و کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوتر نرم افزار (دانشگاه آزاد با معدل بالای 17) دارم (کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوترمو با همون کاردانی ریاضی به عنوان مدرک پایه گرفتم). به علوم شناختی علاقه مندم و دوست دارم در این زمینه ادامه تحصیل بدم. اما با توجه به این که در ایران با رویکرد روان شناسی به این موضوع پرداخته می شه (لااقل تو ارشد)، می خوام به یه کشور دیگه برم. در ضمن مقاله ای هم ندارم و مدرک زبانم ندارم.
با این اوصاف پیشنهاد شما دوست عزیز چیه؟
1. به نظرتون زبانمو تقویت کنم و به فکر نوشتن مقاله باشم بلکه جذب بشم و این که واسه مستر یا مستقیماً به دکترا اقدام کنم؟
2. یا این که تو ایران هوش مصنوعی بخونم (ارشد) و واسه دکترا برای یه کشور دیگه (یا تو ایران) اقدام کنم (واسه همین رشتۀ علوم شناختی)؟
3. و یا پیشنهادای دیگه ای دارین؟
4. در ضمن کدوم کشورا و چه دانشگاه هایی در چه مقاطعی در این رشته فعالن و پذیرش می دن؟
بسیار ممنون از پاسخگوییتون و معذرت بابت سؤالای زیادم
نقل قول  

آفلاین ehsan70
**
نقل قول

21-08-2015, 09:39 PM
با سلام خدمت دوستان
بنده پشت کنکوری ارشد هستم و علاقه دارم که در گرایش الگوریتم و محاسبات تحصیلمو ادامه بدم میخواستم بدونم ارائه مقالات و تحقیق برای ارشد در ایران و شرایط پذیرش برای اپلای در دانشگاه های دیگر به چه شکله بخصوص در US.

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

21-08-2015, 10:39 PM
(21-08-2015, 09:39 PM)ehsan70 نوشته: با سلام خدمت دوستان
بنده پشت کنکوری ارشد هستم و علاقه دارم که در گرایش الگوریتم و محاسبات تحصیلمو ادامه بدم میخواستم بدونم ارائه مقالات و تحقیق برای ارشد در ایران و شرایط پذیرش برای اپلای در دانشگاه های دیگر به چه شکله بخصوص در US.
در مورد مقاله دادن در ایران اگر استاد خوبی پیدا کنید میتونید مقاله بدید ولی کلا کار الگوریتم محاسبات سخت هست تا حدی.
در آمریکا هم از نظر پذیرش مثل سایر گرایش های کامپیوتر اپلایش خوبه نسبتا ولی فکر می کنم اگر مقاله ندین برای پذیرش کارتون سخت بشه. ضمن اینکه رقباتون فقط کامپوتری ها نیستن و مثلا کسایی که ریاضی خوندن هم ممکنه الگوریتم محاسبات اپلای کنن (با دید کلی تر منظورمه نه فقط ایران رقبا از سایر کشورها)
توجه کنید که اگر ارشد رو در یک دانشگاهمعمولی ایران بخونین و مقاله هم ندین برای اپلای سخت میشه کارتون. ولی اگه چند دانشگاه اول ایران قبول بشین جای نگرانی نداره.
اگر جزیی تر بپرسین بهتر میتونم کمک کنم

نقل قول  

آفلاین ehsan70
**
نقل قول

21-08-2015, 11:23 PM
(21-08-2015, 10:39 PM)nasim1234 نوشته: در مورد مقاله دادن در ایران اگر استاد خوبی پیدا کنید میتونید مقاله بدید ولی کلا کار الگوریتم محاسبات سخت هست تا حدی.
در آمریکا هم از نظر پذیرش مثل سایر گرایش های کامپیوتر اپلایش خوبه نسبتا ولی فکر می کنم اگر مقاله ندین برای پذیرش کارتون سخت بشه. ضمن اینکه رقباتون فقط کامپوتری ها نیستن و مثلا کسایی که ریاضی خوندن هم ممکنه الگوریتم محاسبات اپلای کنن (با دید کلی تر منظورمه نه فقط ایران رقبا از سایر کشورها)
توجه کنید که اگر ارشد رو در یک دانشگاهمعمولی ایران بخونین و مقاله هم ندین برای اپلای سخت میشه کارتون. ولی اگه چند دانشگاه اول ایران قبول بشین جای نگرانی نداره.
اگر جزیی تر بپرسین بهتر میتونم کمک کنم

ممنون. در فکر هستم که حتما مقاله ای بدم. و اینکه این گرایش فقط در شریف  و دانشگاه تهران ارائه میشه. میخواسم نسبت به گرایش های دیگه بسنجم که بازدهی اون از لحاظ تحقیقاتی و پذیرش نسبت به گرایشایی مثل هوش و گرایش های دیگه چقدره. مثلا مگه در گرایش هایی دیگه اگر مقاله ندیم مگر میشه اپلای کرد؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-08-2015, 11:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2015, 11:33 PM توسط nasim1234.)
(21-08-2015, 11:23 PM)ehsan70 نوشته: ممنون. در فکر هستم که حتما مقاله ای بدم. و اینکه این گرایش فقط در شریف  و دانشگاه تهران ارائه میشه. میخواسم نسبت به گرایش های دیگه بسنجم که بازدهی اون از لحاظ تحقیقاتی و پذیرش نسبت به گرایشایی مثل هوش و گرایش های دیگه چقدره. مثلا مگه در گرایش هایی دیگه اگر مقاله ندیم مگر میشه اپلای کرد؟

من شریف درس خوندم نمیدونستم کجاها ارایه میشه  Blush
بله میشه بدون مقاله هم اپلای کرد. مخصوصا در شریف کم نیستن کسانی که بدون مقاله اپلای میکنن. خصوصا از لیسانس به دکترا با ریکام خوب و معدل خوب شریف خیلی راحته اپلای. من بدون مقاله واترلو پذیرش گرفتم که نرفتم البته. ضمنا معدل من بالا نبود.
نسبت به گرایش های دیگه سخت تره به نظر من. من در دوره لیسانس یک دوره کوتاه با یک دانشجوی دکترا کار می کردم و ایشون میگفت سخته مقاله دادن. نهایتا البته ایشون ۴ یا ۵ مقاله داد و تاپ ۱۰ گرفت. از حرفم ناراحت نشین ولی سخت که میگم از نظر ذهنیه مثلا من ذهنم در اون حد قوی نبود که ایده بزنم تو این گرایش و ادامه ندادم
اگر شریف و تهران برین و مقاله بدین بعیده به مشکلی بخورین برای اپلای. تو شریف دکتر قدسی الگوریتم کار می کنه فکر کنم و ریکامش بسیار بسیار راهگشاست  Wink

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-08-2015, 02:24 AM
(20-08-2015, 07:52 PM)k1h نوشته: @Babak

سلام
کاردانی و کارشناسی ناپیوستۀ ریاضی (دولتی ولی با معدل پایین) و کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوتر نرم افزار (دانشگاه آزاد با معدل بالای 17) دارم (کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوترمو با همون کاردانی ریاضی به عنوان مدرک پایه گرفتم). به علوم شناختی علاقه مندم و دوست دارم در این زمینه ادامه تحصیل بدم. اما با توجه به این که در ایران با رویکرد روان شناسی به این موضوع پرداخته می شه (لااقل تو ارشد)، می خوام به یه کشور دیگه برم. در ضمن مقاله ای هم ندارم و مدرک زبانم ندارم.
با این اوصاف پیشنهاد شما دوست عزیز چیه؟
1. به نظرتون زبانمو تقویت کنم و به فکر نوشتن مقاله باشم بلکه جذب بشم و این که واسه مستر یا مستقیماً به دکترا اقدام کنم؟
2. یا این که تو ایران هوش مصنوعی بخونم (ارشد) و واسه دکترا برای یه کشور دیگه (یا تو ایران) اقدام کنم (واسه همین رشتۀ علوم شناختی)؟
3. و یا پیشنهادای دیگه ای دارین؟
4. در ضمن کدوم کشورا و چه دانشگاه هایی در چه مقاطعی در این رشته فعالن و پذیرش می دن؟
بسیار ممنون از پاسخگوییتون و معذرت بابت سؤالای زیادم

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
در هر صورت و برای گرفتن پذیرش و تحصیل باید زبان خود را تقویت کنید و آیلتس 6.5 یا بالاتر (یا تافل حداقل 100) را داشته باشید.
با داشتن فوق لیسانس ایران، گرفتن پذیرش دکتری در خارج از ایران سخت  است. اگر هدف تان دکتری است بهتر است فوق لیسانس خود را هم در همان کشور و ترجیحا دانشگاهی بگذرانید که میخواهید دکتری بگیرید.
دانشگاه های صنعتی در امریکا و کشورهای اروپایی برنامه های خوبی برای این رشته دارند. از دانشگاه استانفورد گرفته تا سایر دانشگاه ها.
این که چطور میتوانید پذیرش بگیرید هم به معدل و نمره زبان بستگی دارد.
پیشنهاد میکنم جزوه سایت را نیز مطالعه کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین kambiz_af
**
نقل قول

24-08-2015, 01:13 PM
با سلام،
رشته لیسانس و فوق من ریاضی محض بوده. با توجه به علاقه اینجانب به هوش مصنوعی و برنامه  نویسی و ریاضی،  کدام گرایش هوش مصنوعی را بهم پیشنهاد می کنید؟
در ضمن C++  بلدم. 5 تا مقاله آی اس آی غیر مرتبط و 3 تا ثبت اختراع داخلی دارم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »