عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT همکلاسی یا پارتنر برای آزمون iBT

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
همکلاسی یا پارتنر برای آزمون iBT
آفلاین soniasa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-12-2013, 11:44 AM
راستش من سطح زبانم بالای متوسط (UI) هستش...
بهار سال آینده باید مدرک تافل رو با نمره بالا داشته باشم....

تا جایی که من تحقیق کردم آقایان اعلایی و علی محمدی رو به عنوان اساتید خوب و قوی تافل پیدا کردم

من ساکن کرج هستم و فقط روزای 5 شنبه می تونم فول تایم برای زبان وقت بذارم. کلاس نیمه خصوصی اگه تهران هم باشه و روزای 5 شنبه باشه من می تونم شرکت کنم.

لطفا نظر بدین؟ راستی کسی از کرج هست؟

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Exclamation  05-12-2013, 06:09 PM
(05-12-2013, 11:44 AM)'soniasa' نوشته: راستش من سطح زبانم بالای متوسط (UI) هستش...
بهار سال آینده باید مدرک تافل رو با نمره بالا داشته باشم....
تا جایی که من تحقیق کردم آقایان اعلایی و علی محمدی رو به عنوان اساتید خوب و قوی تافل پیدا کردم
من ساکن کرج هستم و فقط روزای 5 شنبه می تونم فول تایم برای زبان وقت بذارم. کلاس نیمه خصوصی اگه تهران هم باشه و روزای 5 شنبه باشه من می تونم شرکت کنم.
لطفا نظر بدین؟ راستی کسی از کرج هست؟

سلام به شما
قطعا در کرج مربی های خوب و با سابقه ای هستند و میتونید همونجا برید کلاس.منطقی نیست برای کلاس انگلیسی اینهمه زمان رفت و آمد تلف کنید و بهتره بیشتر بخونید و کلاس برید.هفته ای یک روز خیلی کمه و راه دور بین دو استان هم باعث کاهش کارایی شما میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین soniasa
**
نقل قول

06-12-2013, 09:46 PM
(05-12-2013, 06:09 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام به شما
قطعا در کرج مربی های خوب و با سابقه ای هستند و میتونید همونجا برید کلاس.منطقی نیست برای کلاس انگلیسی اینهمه زمان رفت و آمد تلف کنید و بهتره بیشتر بخونید و کلاس برید.هفته ای یک روز خیلی کمه و راه دور بین دو استان هم باعث کاهش کارایی شما میشه.

شما مربی خوب و حرفه ای و یا آموزشگاه خوب و جدی رو برای تافل توی کرج سراغ دارین؟ اگه دارین ممنون می شم که معرفی کنین
نقل قول  

آفلاین soniasa
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-12-2013, 09:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-12-2013, 09:42 AM توسط soniasa.)
سلام
چی میشد اگه به اتفاق  3-4 نفر از دوستانی که قصد آمادگی برای آزمون تافل رو دارند جمع می شدیم و یه گروه نیمه خصوصی راه می انداخیتم و اساتیدی مثل آقایان علیمحمدی و علائی رو می آوردیم توی کرج و اونجا یه کلاس تشکیل می دادیم. انصافا رفت و آمد برای دوستان کرجی به تهران ، خیلی وقت گیر و سخته....

لطفا کسانی که در کرج هستن و با این پیشنهاد موافق هستن نظر بدن
نقل قول  

آفلاین mahya
**
نقل قول

20-12-2013, 03:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-12-2013, 05:46 PM توسط blur.)
سلام، نمره بالای نود، سطح advanced اینترنتی، با هم برا ibt برنامه ریزی کنیم. نمره بالای 100.
نقل قول  

آفلاین mahya
**
نقل قول

20-12-2013, 06:51 PM
سلام من خیلی وقته زبان میخونم و دنبال یه پارتنر برا زبان هستم که تافل عالی امتحان بدیم.و کسایی که منظم هستند و سر وقت می تونند اینترنت بیان , و با هم برنامه ریزی کنیم.این آیدی یاهو مسنجر من هست.mahyaaa48
نقل قول  

آفلاین m.naeimi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-01-2014, 12:19 AM
سلام دوستان من مجتبی هستم از اراک،(فوق لیسانس RS & GIS)بیشتر ترجمه  کار کردم و از لحاظ لغت مشکل ندارم ولی تو speasking & listening ضعیفم،دنبال یه همکلاسی مصمم هستم .(m.naeimi30@gmail.com)
نقل قول  

آفلاین archiman
**
نقل قول

30-01-2014, 03:35 AM
دوستان اینجا کسی مثه من نیست اماتور باشه و بخواد از اول شروع کنه؟من از غرب مازندرانم..
دوستان اگه واسه استارت زدن کمکی میتونن بهم بکنن(معرفی منابع - روش مطالعه و ...) واقعا ممنون میشم.واقعا سردرگمی داره اذیتم میکنه
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Thumbs Up  30-01-2014, 10:06 AM
(30-01-2014, 03:35 AM)'archiman' نوشته: دوستان اینجا کسی مثه من نیست اماتور باشه و بخواد از اول شروع کنه؟من از غرب مازندرانم..
دوستان اگه واسه استارت زدن کمکی میتونن بهم بکنن(معرفی منابع - روش مطالعه و ...) واقعا ممنون میشم.واقعا سردرگمی داره اذیتم میکنه

سلام.به آکادمیاکافه خوش اومدین و امیدوارم بتونید استفاده کنید.اینجا منابع بسیار زیادی هست و فقط باید وقت بذارید و با حوصله مطالعه کنید.برای منابع تافل به http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9...%DB%8C-iBT برید و برای استفاده مفید از همین تاپیک هم باید از پست اول میدیدین که باید طبق چه فرمتی اصلاعاتتون رو بذارید.یعنی به شکل زیر:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...46#pid1046
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین rainbow trout
**
نقل قول

30-01-2014, 11:41 AM
سلام دوستان...
خسته نباشید. من سطح زبانم نسبتا خوب هست. و مقاله  انگلیسی نیز دارم می نویسم. تازه می خواهم شروع کنم برای زبان.کسی هست مثل من تازه کار باشه و بتونیم با هم  شروع و ادامه بدیم.از استان مرکزی هستم

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 14-05-2025، 07:48 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی