عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
هزینه زندگی در آمریکا

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه زندگی در آمریکا
آفلاین matrix84
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-05-2014, 11:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2014, 11:19 AM توسط matrix84.)
مرسی  M1KE عزیز

منظورم همون سال اوله که تا بشه کار پیدا کرد . باتوجه به چیزایی که تو اینجا خوندم حداقل باید ماهی 1200 دلار واسه خرج مسکن و خورد و خوراک در نظر بگیرم که با توجه به پول ما تقریبا 3.5 میلیون میشه شایدم بیشتر .
ایا ایالتی هست که واقعا این هزینه رو بشه نصف کرد ؟
و اینکه اونجا میشه کسی و پیدا کرد که راهنماییم کنه و یا ایرانی باشه ؟
روزهای اول تا بتونی جایی پیدا کنم باید هتل برم درسته ؟(هزینه هتل چقدره )
نقل قول  

آفلاین aliiu
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-05-2014, 11:01 PM
با سلام
من دانشجوی دوره دکتری هستم که برای یک دوره فرصا مطالعاتی 6 ماهه می خواستم برم دانشگاه ایلی نویز. با توجه به اینکه وزارت علوم نزدیک 15 میلیون تومان برای این دوره هزینه میکنه می خواستم از وضعیت کلی این دانشگاه و شهرش و متوسط هزینه زندگی برای این 6 ماه اطلاعاتی کسب کنم. و این که ایا این مقدار پول کفاف این دوره 6 ماهه رو میکنه؟ به طور مثال هزینه یک اتاق مجردی و یا خوراک ماهانه به طور متوسط چقدر میشه. اگه اطلاعاتی رو در اختیار من قرار بدید سپاسگذار میشم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-05-2014, 11:32 PM
کدوم دانشگاه ایلینویز؟ دوتای اول در شهر شیکاگو قرار دارند که مسلما هزینه های زندگی بیشتر از دو شهر دیگست.
  • University of Illinois at Chicago
  • Illinois Institute of Technology
  • University of Illinois at Springfield
  • University of Illinois at Urbana–Champaign

(08-05-2014, 11:01 PM)'aliiu' نوشته: با سلام
من دانشجوی دوره دکتری هستم که برای یک دوره فرصا مطالعاتی 6 ماهه می خواستم برم دانشگاه ایلی نویز. با توجه به اینکه وزارت علوم نزدیک 15 میلیون تومان برای این دوره هزینه میکنه می خواستم از وضعیت کلی این دانشگاه و شهرش و متوسط هزینه زندگی برای این 6 ماه اطلاعاتی کسب کنم. و این که ایا این مقدار پول کفاف این دوره 6 ماهه رو میکنه؟ به طور مثال هزینه یک اتاق مجردی و یا خوراک ماهانه به طور متوسط چقدر میشه. اگه اطلاعاتی رو در اختیار من قرار بدید سپاسگذار میشم.
با تشکر

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین aliiu
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-05-2014, 03:13 AM
با سلام
من دانشجوی دوره دکتری هستم که برای یک دوره فرصا مطالعاتی 6 ماهه می خواستم برم University of Illinois at Urbana–Champaign. با توجه به اینکه وزارت علوم نزدیک 15 میلیون تومان برای این دوره هزینه میکنه می خواستم از وضعیت کلی این دانشگاه و شهرش و متوسط هزینه زندگی برای این 6 ماه اطلاعاتی کسب کنم. و این که ایا این مقدار پول کفاف این دوره 6 ماهه رو میکنه؟ به طور مثال هزینه یک اتاق مجردی و یا خوراک ماهانه به طور متوسط چقدر میشه. اگه اطلاعاتی رو در اختیار من قرار بدید سپاسگذار میشم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 12
09-05-2014, 07:24 AM
هزینه زندگی خیلی به سبک زندگی بستگی داره. برای نمونه یک خونه دو خوابه رو شما ممکنه در مرکز شهر ماهی 1200 دلار و بیشتر براش پرداخت کنید و کمی که از مرکز دور بشین ماهی 600 دلار. در همون دو خوابه اگر شما اون رو با یکی از دوستانتون به طور مشترک بگیرید برای شما میشه ماهی 300 دلار. با توجه به اینکه حدود 60-50 درصد هزینه های زندگی همین بحث اجاره هست اینکه کجا و چطور زندگی کنید خیلی تاثیرگذار هست. اگر بتونید به صورت مشترک با یک دانشجو یا فرد دیگری جایی رو بگیرید یا خودتون به تنهایی یک استودیوی کوچیک رو کرایه کنید هزینه این قسمت خیلی پایین میاد (به طور معمول اگر مشترک بگیرید کمتر از استودیو میشه). منتهی در مورد موقعیت هم بحث هزینه های حمل و نقل رو در نظر بگیرید و طوری باشه که به شبکه حمل و نقل عمومی نزدیک باشه وگرنه باید ماشین شخصی داشته باشید. به طور سرانگشتی اگر در فاصله یکی دو کیلومتری Downtown در جستجوی خونه باشین تقریبا بهینه ترین حالت هست.

به غیر از بحث اجاره هزینه های خورد و خوراک هست که دوباره به سبک زندگی بستگی داره. فردی که زیاد رستوران بره شاید ماهی 400-300 دلار خرج کنه و فردی که خودش پخت و پر کنه شاید ماهی 250-200 دلار خرج کنه. اگر در حدود ماهی 50-30 دلار برای موبایل و حدود 80-70 دلار برای حمل و نقل (که بسته به شهر و شیوه استفاده ممکنه خیلی متغیر باشه) در نظر گرفته بشه به عددی حدود 800 تا 1200 دلار ماهانه می رسید.

برای فردی که مقیم باشه امکان کار کردن خیلی راحت تر فراهم هست و میتونه یک کار معمولی مثل شاگرد مغازه ای چیزی پیدا کنه و ماهی حدود 1500 دلار درآمد داشته باشه تا به تدریج جا بیافته. ولی برای فردی که فرصت مطالعاتی رفته و دانشجو هست و نه به اون صورت فرصت کار براش فراهم هست و نه استادش بهش پولی میده می بایست دست کم ماهی 1000 دلار رو برای هزینه های زندگی در نظر بگیره و حدود 3000-2000 دلار هم به عنوان ذخیره برای اموری مثل بلیت هواپیما و موارد ضروری همراه داشته باشه. 

برای یک مقیم این آزادی عمل وجود داره که ایالت های ارزون تر رو انتخاب کنه. در کل اگر بتونید یک ایرانی رو در اون شهر پیدا کنید که با شیوه زندگانی و صرفه جویی در اون شهر آشنا باشه و روزهای اول راه و چاه رو به شما نشون بده خیلی صرفه جویی خواهید کرد. اگر بتونید به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با یکی از دانشجویان یکی از دانشگاه های اون شهر رابطه برقرار کنید و اطلاعات بگیرید خیلی خوبه.
(07-05-2014, 11:18 AM)'matrix84' نوشته: مرسی  M1KE عزیز
منظورم همون سال اوله که تا بشه کار پیدا کرد . باتوجه به چیزایی که تو اینجا خوندم حداقل باید ماهی 1200 دلار واسه خرج مسکن و خورد و خوراک در نظر بگیرم که با توجه به پول ما تقریبا 3.5 میلیون میشه شایدم بیشتر .
ایا ایالتی هست که واقعا این هزینه رو بشه نصف کرد ؟
و اینکه اونجا میشه کسی و پیدا کرد که راهنماییم کنه و یا ایرانی باشه ؟
روزهای اول تا بتونی جایی پیدا کنم باید هتل برم درسته ؟(هزینه هتل چقدره )

(09-05-2014, 03:13 AM)'aliiu' نوشته: با سلام
من دانشجوی دوره دکتری هستم که برای یک دوره فرصا مطالعاتی 6 ماهه می خواستم برم University of Illinois at Urbana–Champaign. با توجه به اینکه وزارت علوم نزدیک 15 میلیون تومان برای این دوره هزینه میکنه می خواستم از وضعیت کلی این دانشگاه و شهرش و متوسط هزینه زندگی برای این 6 ماه اطلاعاتی کسب کنم. و این که ایا این مقدار پول کفاف این دوره 6 ماهه رو میکنه؟ به طور مثال هزینه یک اتاق مجردی و یا خوراک ماهانه به طور متوسط چقدر میشه. اگه اطلاعاتی رو در اختیار من قرار بدید سپاسگذار میشم.
با تشکر

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین attdp
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-07-2014, 04:20 PM
(24-03-2012, 01:40 AM)'Saeid' نوشته: برای فوق لیسانس هم فاند تعلق میگیره ولی گرفتنش به مراتب سختره نسبت به دکترا....زندگی متوسطی هم میشه داشت.....البته برا شما که لیسانس هستید direct phd فکر کنم بهتر باشه

با سلام ،
1- من دانشجوی فوق لیسانس در ایرانم ، میخواستم برای دکترا در امریکا اقدام کنم ، اما از چندین نفر که اونجا بودن شنیدم که بازار کار برای فوق لیسانس خیلی بهتر از دکترا هستش و بهتره از اول یه فوق لیسانس دیگه بگیرم تا دکتری ، با توجه به این که من ارشدم دانشگاه قویی نخوندم تو ایران و فکر میکنم دکتری توی آمریکا خیلی سخت باشه واسم.  نظر شما چیه ؟
2 - هزینه دانشگاه برای دکترا خیلی بیشتر از فوق ؟
3- وضعیت کار جانبی برای دانشجوی ارشد باید بهتر از دکتری باشه ؟ درسته ؟ ( اخه از الان دنبال گرفتن مدرک ارایشگری و مربی گری و... هستم که راحت تر بتونم اونجا کار دانشجویی پیدا کنم )

نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-07-2014, 01:41 AM
(15-07-2014, 04:20 PM)'attdp' نوشته:
با سلام ،
1- من دانشجوی فوق لیسانس در ایرانم ، میخواستم برای دکترا در امریکا اقدام کنم ، اما از چندین نفر که اونجا بودن شنیدم که بازار کار برای فوق لیسانس خیلی بهتر از دکترا هستش و بهتره از اول یه فوق لیسانس دیگه بگیرم تا دکتری ، با توجه به این که من ارشدم دانشگاه قویی نخوندم تو ایران و فکر میکنم دکتری توی آمریکا خیلی سخت باشه واسم.  نظر شما چیه ؟
2 - هزینه دانشگاه برای دکترا خیلی بیشتر از فوق ؟
3- وضعیت کار جانبی برای دانشجوی ارشد باید بهتر از دکتری باشه ؟ درسته ؟ ( اخه از الان دنبال گرفتن مدرک ارایشگری و مربی گری و... هستم که راحت تر بتونم اونجا کار دانشجویی پیدا کنم )
اینکه بازار کار برای فوق‌لیسانس بهتر از دکتراست، به طور کلی حرف درستیه، ولی خیلی هم به نوع کاری که دنبالشین، رشته و .. هم بستگی داره، و اگر هدفتون کار غیر آکادمیکه، احتمالاً گرفتن فوق لیسانس گزینه بهتر و سریعتریه، ولی با این حال جوانب مختلفش رو ببینین. یه موردی که خودتون گفتین وضعیت کمک‌هزینه دانشگاهه، که برای دکترا، خیلی راحت‌تره گرفتنش نسبت به فوق‌لیسانس.
در مورد اینکه هزینه کدوم بیشتره، تفاوت زیادی بین هزینه سالیانه دکترا و فوق‌لیسانس و جود نداره، ولی با توجه به اینکه دکترا معمولاً دو برابر فوق‌لیسانس طول می‌کشه، هزینه کل دکترا دوبرابر می‌شه. خیلی متفاوته، ولی به عنوان به تخمین خیلی حدودی، سالی 40000 دلار مجموع هزینه شهریه دانشگاه و زندگی رو در نظر بگیرین، حالا برای فوق ضرب در 2 و برای دکترا ضربدر 4 کنید، به تعداد سال‌هایی که احتمالاً طول می‌کشه.

برای کار، شما فقط مجازین که توی دانشگاه کار کنید، و تفاوت خیلی معنی داری هم بین دانشجوهای دکترا و ارشد وجود نداره، من دقییقاً منظورتون رو از مربی‌گری متوجه نشدم، ولی اگر مربی‌گری ورزشی مد نظرتونه، داشتن مدرکش در صورتی که دانشگاه دنبال تخصص شما باشه، مفیده، و شانستون رو زیادتر می‌کنه، ولی کلاً در نظر بگیرین که کار فقط می‌تونه تو دانشگاه باشه، و خیلی روش برای پرداخت هزینه‌ها حساب نکنید، یه کمک خرج می‌تونه باشه، ولی نمی‌شه ازش همه‌ی هزینه‌ها رو در آورد.

در مجموع، الان که شما وسط فوق‌لیسانس ایرانتون هستین، پیشنهاد من اینه که سعی کنید یکی دوتا مقاله خوب داشته باشین، و زیانتون رو تقویت کنید و معدلتون رو بالا نگه دارین و برای دکترا اقدام کنید، جز اینکه بخواین با هزینه خودتون یه فوق مجددد بگیرین تو آمریکا.
موفق باشین.
نقل قول  

آفلاین mojtabaap
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-07-2014, 08:06 PM
سلام لیسانس جوشکاری دارم.کسی میدونه درامد یه جوشکار اونجا چقدر هست.واینکه ایا میشه باهاش یه زندگی مجردی متوسط توی شهرهای بزرگتر داشت.راستی شرایطی واسه یاد گرفتن جوشکاری زیر اب برام پیش اومده که البته در اون صورت مجبورم 5سال تو شرکت نفت کار کنم و ایران بمونم به نظر شما اگه الان بیام میتونم به عنوان یه جوشکار اونجا زندگی نسبتا راحتی داشته باشم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
27-07-2014, 10:59 PM
از نظر شرایط زندگی که شما هر کار تمام وقتی هم که داشته باشید از رفتگری گرفته تا خیلی شغل های جنرال دیگه می تونید یک زندگی متوسط داشته باشید. جوشکاری با توجه به اینکه شغلی هست که نیازمند تخصص هست متوسط حقوقش بالاتر از شغل های جنرال هست و در شروع میشه اون رو معادل تکنسین ها در نظر گرفت که حد وسط شغل های جنرال (با حداقل درآمد ساعتی حدود 12 دلار) و مهندسی (با حداقل حدود 30 دلار) در تظر گرفت. فرض رو بر این بگذارید که در ابتدا با سالی حدود 35 هزار دلار در سال شروع می کنید و به تدریج با افزایش سابقه کار به حدود 60 هزار دلار میرسه و اگر در صنایع خاص و شرایط سخت باشه به مبلغ های بیشتری هم میتونه برسه. اینکه شرایط بازار کار جوشکارها از نظر فرصت های شغلی موجود به چه شکل باشه اطلاعی ندارم.

در حالت کلی، بسته به ایالت، ابعاد شرکت، شرایط کار و نوع کیفیت کاری که ارائه میدین درآمدها خیلی متفاوت هست. برای نمونه قیمت اتحادیه ای جوشکاری لوله در فلوریدا ساعتی 42 دلار هست که تقریبا معادل 70 هزار دلار در سال میشه. جوشکارهای معمولی که درون شهر و در شرایط معمولی فعالیت می کنند ممکنه ساعتی 25 دلار (حدود سالی 40 هزار دلار) درآمد داشته باشند. جوشکارهایی که برای شرکت های نفت و گاز و در محیط های صنعتی فعالیت می کنند درآمد سالانه شون ممکنه تا 90 هزار دلار در سال و بیشتر هم برسه. گاهی ممکنه جوشکاری در دمای هوای 30- درجه یا مثلا در عمق آب نیاز باشه که همه اینها ضریب صعوبت به کار وارد می کنند و همین طور اگر جوشکاری کیفیت کارش خوب باشه طبیعتا درآمد بیشتری هم خواهد داشت.

(27-07-2014, 08:06 PM)'mojtabaap' نوشته: سلام لیسانس جوشکاری دارم.کسی میدونه درامد یه جوشکار اونجا چقدر هست.واینکه ایا میشه باهاش یه زندگی مجردی متوسط توی شهرهای بزرگتر داشت.راستی شرایطی واسه یاد گرفتن جوشکاری زیر اب برام پیش اومده که البته در اون صورت مجبورم 5سال تو شرکت نفت کار کنم و ایران بمونم به نظر شما اگه الان بیام میتونم به عنوان یه جوشکار اونجا زندگی نسبتا راحتی داشته باشم

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Smile  18-08-2014, 04:11 PM
(01-05-2013, 03:34 AM)'lavender' نوشته:
خب ببینید دیداکتبل توضیحش یه کم سخته ( چرا منو تو این موقعیت می ذارید آخه؟[عکس: 398719_boredsmiley.gif])  واستید با یه مثال بگم که ملموس تر باشه:
ببینید مثلاً شما از تاریخ 1 فروردین 1391 تا 1 فروردین 1392 بیمه می شید. شما هر ما 150$ حق بیمه می دید.می گن دیداکتبل شما 1000 دلاره  , fee  برای دکتر متخصص 20 دلار- برای دکتر عمومی 10 دلار.
حالا شما که می رید دکتر همیشه ازتون می پرسه دیداکتبل رو میت کردید یا نه؟ این یعنی چی؟
یعنی شما هر وقت می رید دکتر با اینکه دارید حق بیمه می دید، انگار نه انگار بیمه دارید...اگر ویزست دکتر بدون بیمه 100 دلار هست شما باید 100 دلار بدید.
این هزینه ها تا زمانی باید پرداخت شه که 1000 دلار شما پر شه و این موضوع هر سال تکرار می شه.
وقتی 1000 دلار رو پر کردید حالا بیمه می گه : من پوشش می دم شما رو..... دکتر عمومی به جای 100 دلار از شما 10 دلار می گیره و .....
متوجه شدید چی شد؟
قضیه ی پوشش بیمه هم اینکه چند% از هزینه ها رو بیمه می ده و چند% رو خودتون باید بدید. مثلاً یه بیمه می گه بعد از دیداکتبل 80% پوشش می ده همه چیز رو و20% رو باید از جیب بدید.
البته بیمه هایی هستن که دیداکتبل ندارن ولی حق بیمش خیلی بالاست.

سلام. حالا یک سوال جالب:
در ایران ما همینقدرم الان نداریم و تا آخر هرسال باید کل پول دارو و ... خودمون بپردازیم، چرا که فقط اگر پیش پزشک خانواده برید هزینه ویزیت نمیدین (که چیزی نیست) و اینجور که من دیدم دارو هم آزاد حساب میشه(هم تامین اجتماعی و هم خدمات درمانی)!! اینو هم برای سه تا از اعضای خانواده دیدم! حالا چجوریه نمیدونم!! حالا اینجا بیمه بعد از بازنشستگی حقوق میده به بیمه گذارها. میخوام بدونم در آمریکا چجوریه و بعد از بازنشستگی کدوم ارگان حقوق بازنشسته ها رو میده؟ صندوق بازنشستگی ارگانی که کار کردن یا همون بیمه؟ با توجه به این پست بعدی شما:
نقل قول:
له برای همینه که کاندیدا های ریاست جمهوری سره بیمه اینقدر بحث می کنن با هم.
[align=right]نه خبری از ورشکستگی نیست.... بیمه ها دزد ترین ارگان توی امریکا هستن. اینو همه باور دارن.
[align=right]حتی بعضی از بیمه ها می گن نباید از قبل بیماری داشته باشید که مبادا خرج رو دستشون بذاریدو....
اگر مثل ایران باشه و بیمه حقوق بازنشستگی رو بپردازه باید گفت شرکتهای بیمه ایران از شرکتهای بیمه آمریکا هم کثیف تر و دزدتر هستن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 بعدی »