عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
هزینه زندگی در آمریکا

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه زندگی در آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-09-2013, 01:58 PM
دوستان عزیز کلا فرق شهرهای کوچک و بزرگ تو چی هستش از نظر هزینه ها؟
میدونم جز به جز بهتره بررسی بشه ولی کلا میخوام بپرسم که ممکنه تو یه شهری مثلا نشه یه چیز رو خرید؟! یا پیدا کرد؟
به خصوص از نظر خوراکی و پوشاک؟
و منطقیه بگیم چون شهر کوچیک هستش پس تنوع فروشگاهی نداریم و قیمت همون قیمت مثلا یک یا دو فروشگاهه؟
و سوال دومم اینه که ایا میشه گفت چون شهر کوچیک هستش پس رفتن از خونه تا دانشگاه نمیتونه زیاد هزینه بر باشه و صرفه اقتصادی داره نسبت به شهرهای بزرگ؟
و اینکه ایا دوچرخه این امکان رو میده؟
خیلی ممنون
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

24-09-2013, 04:13 PM
 از نظر هزینه نمیشه گفت چون شهر کوچیکه پس هزینه کمه. این موضوع بیشتر بستگی به ایالت داره.
من قبلاً تو یه شهر کوچیکی بودم که ایالتش گرون بود و الان که اومدم تو یه شهر بزرگتر و ایالت متفاوت میبینم هزینه ای که من 5 سال پیش برای یه آپارتمان 1 خوابه توی یه محله ی معمولی میدادم معادل هزینه ی اجاره ی یه آپارتمان در طبقه ی دهم توی بهترین برج توی مرکز شهر این شهر جدید هست!!!!! 
دسترسی به فرودگاه ها...مترو.... اتوبوس ....مدرسه ی خوب و.... خیلی چیزا رو مشخص میکنه. اصولاً شهرهایی که مترو داشته باشن گرون تر هستن نسبت به شهر هایی که ساعتی یه بار یه اتوبوس رد میشه.( البته خلافش هم میشه)

توی امریکا همه چی همه جا هست ممکنه فواصل یه کم متقاوت باشه. تو این شهری که هستم همه چی در شعاع 2-3 مایلی پیدا میشه ولی تو شهرهای دیگه شاید مجبور باشید 7-8 مایل رانندگی کنید تا به یه فروشگاه برای خرید مواد غذایی برسید... واین فاصله برای کسی که ماشین نداره یه جورایی کشنده هست! مگر اینکه اتوبوس خورش خوب باشه.

خب اگه شهری که شما هستید فواصل کم باشه و به جایی که ماشین ببرید بتونید از دوچرخه استفاده کنید یا پیاده برید و بیاید چرا بد باشه؟ هزینه ی بنزین چیز کمی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد. یا هزینه ی ماشین و بیمه و....

این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-09-2013, 04:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2013, 04:51 PM توسط Torkan.)
(24-09-2013, 04:13 PM)'lavender' نوشته:  از نظر هزینه نمیشه گفت چون شهر کوچیکه پس هزینه کمه. این موضوع بیشتر بستگی به ایالت داره.
من قبلاً تو یه شهر کوچیکی بودم که ایالتش گرون بود و الان که اومدم تو یه شهر بزرگتر و ایالت متفاوت میبینم هزینه ای که من 5 سال پیش برای یه آپارتمان 1 خوابه توی یه محله ی معمولی میدادم معادل هزینه ی اجاره ی یه آپارتمان در طبقه ی دهم توی بهترین برج توی مرکز شهر این شهر جدید هست!!!!! 
دسترسی به فرودگاه ها...مترو.... اتوبوس ....مدرسه ی خوب و.... خیلی چیزا رو مشخص میکنه. اصولاً شهرهایی که مترو داشته باشن گرون تر هستن نسبت به شهر هایی که ساعتی یه بار یه اتوبوس رد میشه.( البته خلافش هم میشه)
توی امریکا همه چی همه جا هست ممکنه فواصل یه کم متقاوت باشه. تو این شهری که هستم همه چی در شعاع 2-3 مایلی پیدا میشه ولی تو شهرهای دیگه شاید مجبور باشید 7-8 مایل رانندگی کنید تا به یه فروشگاه برای خرید مواد غذایی برسید... واین فاصله برای کسی که ماشین نداره یه جورایی کشنده هست! مگر اینکه اتوبوس خورش خوب باشه.
خب اگه شهری که شما هستید فواصل کم باشه و به جایی که ماشین ببرید بتونید از دوچرخه استفاده کنید یا پیاده برید و بیاید چرا بد باشه؟ هزینه ی بنزین چیز کمی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد. یا هزینه ی ماشین و بیمه و....

بسیار ممنون دوست من فقط ای کاش اون ایالتتون رو هم اشاره میکردین اگه امکانش بود تا دوستان استفاده کنن
احیانا از ایالت SOUTH CAROLINA اطلاع ندارین که ؟
و یا از شهر CLEMSON؟
حالا شهر بماند اگر از ایالتش اطلاعاتی داشتین ممنون میشم
بااحترام

دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
01-10-2013, 06:01 PM
برای خونه به چند تا چیز خیلی دقت کنید:
1. ماشین لباسشویی توی یونیت.
2. هزینه ی آب و برق و گاز و اینترنت.
3. هزینه ی آشغالی و چمن زنی و این جور چیزا.
4. فرنیش بودن آپارتمان.
بعضی وقتا هیمن ماشین لباسشویی توی یونیت کلی می ارزه. یا همین که هزینه ی شارژها با اجاره ی آپارتمان باشه.
* بعضی از مجتمع ها هزینه ی اپلیکیشن رو برای دانشجو ها حذف می کنن. برای همین حتماً تاکید کنید که دانشجو هستید.

این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-10-2013, 08:06 AM
ممنون از دوستان عزیز بابت راهتمایی
کسی میتونه بگه قیمت های هارد اکسترنال 500MB و 1TB چقدره الان تو امریکا؟
درسته انواع مختلف داره ولی میانگین میخوام مقایسه کنم با اینور اب!
ممنون
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-10-2013, 08:10 AM
(06-10-2013, 08:06 AM)'Charming' نوشته: ممنون از دوستان عزیز بابت راهتمایی
کسی میتونه بگه قیمت های هارد اکسترنال 500MB و 1TB چقدره الان تو امریکا؟
درسته انواع مختلف داره ولی میانگین میخوام مقایسه کنم با اینور اب!
ممنون

همیشه بهترین راه برای اینکه بتونید مقایسه قیمتی بکنید استفاده از سایت amazon هست. 
برای هارد اکسترنال می تونید از اینجا استفاده کنید.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین mrlzdh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-10-2013, 12:47 PM
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم برم آمریکا و دارم کارای گرین کارتم رو انجام میدم بعضی از دوستان توصیه کردن که برای زندگی به یکی از شهرهای
 San Francisco، New York و Seattle برم  میخواستم هزینه زندگی تو این شهر هارو بدونم در ضمن تو کدوم یکی از این شهرها میشه راحتتر کار پیدا کرد.
مدرک تحصیلی : مهندسی نرم افزار کامپیوتر
سابقه کار تو چاپخانه ، خدمات کامپیوتری ( البته فقط تو کار چاپخونه یک سال و 8 ماه سابقه بیمه دارم تو سابقم هم ذکر شده اپراتور هستم )
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-10-2013, 12:12 PM
همون طور که می‌دونید نحوه زندگی کردن و خرید تاثیر زیادی در هزینه‌های زندگی داره و نمی‌شه خیلی عدد و رقم خاصی رو در نظر گرفت. برای مقایسه هزینه‌های زندگی در سیاتل و نیویورک اینجا و برای مقایسه سن‌فرانسیسکو با سیاتل اینجا رو ببینید. این‌ها به شما یک تخمین و دید کلی در مورد هزینه‌های اجاره و خورد و خوراک می‌دهند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sor400
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-11-2013, 05:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2013, 05:06 PM توسط sor400.)
سلام دانشجوی حسابداری کارشناسی هستم میخوام برای ادامه تحصیلم برم آمریکا به نظر شما خرج من چقدر میشه و آیا برم یا نه یا یه کشور دیگه رو برای ادامه تحصیلم انتخاب کنم؟؟؟
آیا میتونم اونجا کار گیر بیارم اصلا شرایطش چجوریه میشه مو به مو توضیح بدید...
چون یکی دوساعت نیس راهی که میخوام برم و همینجوری هم نمیشه بدون تحقیق پاشی بری مرسی از سایت خوبتون....
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-11-2013, 05:22 PM
بهتره اینو دوستانی که در آمریکا زندگی کرده اند نقل کنند، ولی سایتی که بابک عزیز معرفی کرده خیلی اطاعات جامعی (حداقل در مورد شهرهای معتبر) به اشتراک می گذاره.

http://www.numbeo.com/common/
[عکس: map-view-cost-of-living.png]
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 14 بعدی »