عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
هزینه زندگی در آمریکا

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه زندگی در آمریکا
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-05-2013, 11:00 PM
(01-05-2013, 07:32 PM)'ahmadpashaei' نوشته: برای کار کردن و در آوردن هزینه زندگی حتی به صورت پاره وقت و یا ایجاد اشتغال انفرادی مثل مغازه و کار فنی و ... : 1- برای دانشجو با ویزای f1 و   2- برای مهاجر با ویزای j1 ؟ و یا هر راهکار دیگه ای که تا حالا یاد گرفتین چیه؟

همونظوری که بارها اشاره کردم و بابک عزیز هم گفتن. کارشما منوط به ویزاتون هست. اگر F1 باشید حق 20 ساعت کار در هفته در دانشگاه رو دارید و تابستون هم می تونید کارآموزی بگیرید. غیر از اون خق کار ندارید.
ویزای J1  رو اطلاعی ندارم. دوستانی که می دونن بهتره راهنمایی کنن.
راهکار بعدی تبدیل ویزا به H1  یا ویزای کار هست...بعدش هم گرین کارت و اقامت دائم.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین armince
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-05-2013, 12:23 AM
خب همون Internship کلی درآمد داره واسه یه دانشجو
یادمه تو همون pdf ی که بابک عزیز و دوستان زحمتشو کشیدن نوشته بود گاهی میزان درآمد کارآموزی برابری میکنه با کل فاند 9 ماه دیگه
همونم کلیه! ازش ماشین و کلی گجت و مسافرت بیرون میاد!
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
16-05-2013, 11:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-05-2013, 04:59 AM توسط mahyarelc.)
خدمات پزیشک توی امریکا زیاد جالب نیست...فقط به طور کلی بگم:
اگه خدایی نکرده رفتید اورژانس توقع نداشته باشید سریع ببرنتون تو و دکتر بیاد و..... حد اقل 3-4 ساعت می شینید تو نوبت..اسمش اورژانس هست فقط.... مگر در مواقع واقعاً خاص: زایمان- سکته ی قلبی یا مغزی....و رسماً هم بهتون می گن: شما برو دکتر خانوادگیت .

من یه بار سال اولی که اومده بودم واکسن آنفولانزا زدم و اینقدر خوش شناسم سریع آنفولانزا گرفتم.... 5 روز استراحت مطلق فقط پا می شدم شیر گرم می خوردم میخوابیدم...استخون درد...4-5 روز هم تعطیلات پشت سره هم بود....دیگه دیدم نه رو به قبله هستم رفتم اورژانس...بعد از 8 ساعت انتظار یه دکتر اومد...گفت ببین این یه ویروسه..خب؟! گفتم بله...گفت بهش می گن فلو...استراخت کن خوب می شی! ] با تشکر از دکتر محترم) گفتم من گوش و گلوم داره منفجر می شه...دید گفت آهان گوشت چرک کرده ظاهراً...گفتم بلــــــــــــه... 3 عدد کپسول بهم داد :|

بجز اینها  خیلی هول نمی کنن مثل ایران...دکتره میاد به دیوار تکیه می ده می گه مشکلت چیه؟! 
آخه آدم چی بگه؟ [عکس: 406819_brodkavelarg.gif]

خلاصه اومدید اینجا شوکه نشید.... این چیزاشون آن تایم نیست.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

20-05-2013, 07:49 PM
یه نفر اینو ازم پرسید گفتم شاید خوب باشه اینجا هم بنویسم:
برای خرید وسایل خونه  ....ببینید بستگی داره از کجا خرید کنید. مثل تهران...یه سری می رن بازار مبل یافت آباد- یه سری می رن پاساژ دفینه تو میر داماد! همش به پول آدم بستگی داره [عکس: 856519_money1.gif]
اولاً من به همه توصیه می کنم سال اول زیاد وسایل درو خودتون جمع نکنن. بذارید استیبل بشید یه کم بعد. یه گزینه ی خیلی خوب برای تخت و مبل از اینایی هست که مبله بعد تخت می شه. IKEA هم داره. توی آمازون هم زیاده. هم راحته هم به صرفه.
TV همه مدلی هست... بستگی داره چه قیمت و چه ابعادی بخواید. به نظرم می تونید برید توی فروشگاه ها مدل TV رو ببینید و بعد از آمازون سفارش بدید.الیته اینقدر درس و مشق و تفریحات دارید که باور کنید نمی رسید TV رو روشن کنید [عکس: 46219_ni6qd8cj0nttk7t5.gif]. آخرین برنامه ای که من دیدم بازی های المپیک بود! [عکس: 454519_olympix.gif] بعدشم TV معمولی 4-5 تا کانال بیشتر نداره. کلی باید پول بدید تا کانال بیشتر بگیرید. تازه همه ی برنامه ها رو آنلاین می شه دید. ( فکر کنم از خرید TV منصرف شدید[عکس: 135919_nerdylaff%5B1%5D.gif])

یه میز تحریر و یه صندلی برای اوایل کافیه...در صمن زندگی دانشجوییه دیگه... درس و کار تحقیق [عکس: 589119_mpr.gif]
خودم رو دارم می بینم الان. باید برم یه ایالت دیگه دارم وسایلم رو جمع می کنم. هــــــــــــی به خودم بد و بیراه می گم . تازه من فقط وسایل شخصیم رو می برم نه فرنیچر.... شاید بعد از 5 سال اینقدر وسایل عادی باشه اما خب باز زیاده.

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین jake
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-05-2013, 12:13 AM
lavender عزیز میشه بفرمایید الان میانگین هزینه ماهیانه در حدود چقدر هستش ؟! 
زندگی دانشجویی و زندگی یک فرد مجرد !! 

ممنون
\\\\\\\\\\\//////////
| MY dream is to be FREE |
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-05-2013, 07:56 AM
(21-05-2013, 12:13 AM)'jake' نوشته: lavender عزیز میشه بفرمایید الان میانگین هزینه ماهیانه در حدود چقدر هستش ؟! 
زندگی دانشجویی و زندگی یک فرد مجرد !! 
ممنون

دوست عزیز این پست رو اول بخونید...بعد هر سئوالی داشتید دوستان تا اونجایی که بدونن راهنمایی می کنن.

یه نکته ای که هست هر ایالتی با هم فرق داره- جدای از اون هر شهر تو یه ایالت با هم فرق داره خرج و مخارجش.
من و یکی از دوستام تو یه ایالت هستیم ولی دو شهر جدا که خدود 20 مایل با هم فاصله داریم. قیمت خونه و بنزین و... خیلی متفاوت هست.

البته چیزی که من همیشه می گم اینه که دوتا چیز تعیین کننده هست: 1:میزان قرتی بودن آدمها و عشق برند بودن که بر می گرده به مدل خرید کردن هر فرد-  2: ماشین داشتن یا نداشتن. 

یا یکی از دوستای من می ره دمپایی می خره 45 دلار- من می خرم 9دلار-
یکی عاشق حراج هست و کوپن بازی.... اون یکی یه چیز کوچیک غیر از فلان فروشگاه بخره افت کلاس داره براش.

برای همین اصلاً نمی شه کلی گفت: یه آدم مجرد خرجش ماهی اینقدر هست....مثلاً 800 دلار.

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

12-06-2013, 08:48 AM
اگر عینک میزنید خیلی مواظب باشید...شیشه ی عینک خیلی گرون هست. ممکنه 150$ پول قاب بدید ولی 250$ باید پول شیشه ی عینک رو بدید.

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-08-2013, 04:45 AM
سلام

بهترین بیمه ای که می توان گرفت در آمریکا کدومه؟ بیمه ای که برای ویزیت مجبور به انتظار 1-2 ماهه نبود
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-08-2013, 12:10 PM
یکی از انواع خوب بیمه که به شما اجازه دسترسی راحت‌تر به متخصصین مختلف رو می‌ده PPO هست. شرکت‌های مختلف انواع بیمه‌های PPO رو ارائه می‌دند که بسته به میزان پوشش هزینه‌ها و سایر شرایط هزینه ماهیانه متفاوتی دارند. شرکت‌های Blue Cross و United Healthcare از جمله شرکت‌های معروف ارائه خدمات بیمه درمانی هستند که می‌تونید برای گرفتن بیمه بهشون مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
08-09-2013, 07:47 PM
به هیچ وجه این ریسک رو نکنید که به خاطر هزینه خودتون رو بیمه نکنید. هزینه ی بیمه کردن خیلی خیلی کمتر از هزینه ی یه سرما خوردگی ساده هست.[img]images/smilies/confused.gif[/img]
خدایی نکرده یه اتفاق کوچیک بیفته شبی 8 تا 10 هزار دلار بیاد هزینه کنید... و بیمارستان هم از خیر پولش نمیگذره. پس خوتون ( که اتوماتیک بیمه می شید) و همسرتون رو بیمه کنید.

چند روز پیش با یکی از دوستام داشتم در مورد بیمه حرف می زدیم و هزینه ی درمانی و این صحبت ها.... می گفت یکی از دوستاش حالش بد شده یهو و بیمه نداشته و بیمارستان و اسکن کردن سرتا پاش رو.... ( کار متعادلی که تو اورژانس های اینجا می کنن) ...رسماً 100 هزار دلار براش بیل اومده !!!!!!!!!!!!!!!! حالا باز بگید بیمه نمی خوایم[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »