عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین Rezaslm
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-02-2015, 02:48 PM
سلام عزیزان. یه سوال داشتم و به علت بالا بودن تعداد صفحات نتونستم کامل همه ش رو بخونم امیدورام تکراری یا اسپمی حساب نشه. من 89 کنکور سراسری دادم و بعد چهار ترم به پیام نور انتقالی گرفتم. البته تقریبآ همه واحدهام تطبیق شد و هزینه اش رو هم ازم گرفتن و بقیه واحدها رو هم پولی پاس کردم. امسال هم ارشد دادم و خوب بودم. حالا سوالات: من اگه بخوام مدرک کارشناسیم آزاد بشه دیگه اون چنننند میلوین تومن رو دیگه نباید بدم درسته؟؟ دوم اگه حساب ارشد هم مثل کارشناسی هست من تو انتخاب رشته شبانه رو بزنم و باز پول بدم واسه واحدها بهتره تا بعدآ خدا تومن واسه آزاد کردن مدرک ارشدم بهتر نیست؟ چون از لحاظ هزینه فکر کنم کمتر بشه برای من.. ممنون.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-02-2015, 03:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2015, 03:20 PM توسط blur.)
(25-02-2015, 02:48 PM)'Rezaslm' نوشته: سلام عزیزان. یه سوال داشتم و به علت بالا بودن تعداد صفحات نتونستم کامل همه ش رو بخونم امیدورام تکراری یا اسپمی حساب نشه. من 89 کنکور سراسری دادم و بعد چهار ترم به پیام نور انتقالی گرفتم. البته تقریبآ همه واحدهام تطبیق شد و هزینه اش رو هم ازم گرفتن و بقیه واحدها رو هم پولی پاس کردم. امسال هم ارشد دادم و خوب بودم. حالا سوالات: من اگه بخوام مدرک کارشناسیم آزاد بشه دیگه اون چنننند میلوین تومن رو دیگه نباید بدم درسته؟؟ دوم اگه حساب ارشد هم مثل کارشناسی هست من تو انتخاب رشته شبانه رو بزنم و باز پول بدم واسه واحدها بهتره تا بعدآ خدا تومن واسه آزاد کردن مدرک ارشدم بهتر نیست؟ چون از لحاظ هزینه فکر کنم کمتر بشه برای من.. ممنون.

یعنی چهار ترم شبانه بودین؟ منظورتون هزینه این چهار ترمه؟ اگر پولشو پرداخت کردین که دیگه تموم شده و نیازی نیست پولی بدین. مدرک شبانه آزاده و فقط احیانا اگر وامی گرفته باشین باید تسویه کنید. در مورد مابقی که تو پیام نور بودین من زیاد از قوانین پیام نور اطلاعی ندارم ولی اگر کلا دوره پولی و با شهریه بوده فکر نمی کنم مشکلی برای آزادسازی مدرکتون داشته باشین.
در مورد دوم، برای آزادسازی مدرک ارشدتون می تونید از روش کاریابی استفاده کنید ولی یک سال بعد از فارغ التحصیلی می تونید این کارو انجام بدین. در غیراینصورت و اگر عجله داشته باشین ظاهرا که هزینه های شبانه پایین تره از آزاد کردن مدرک روزانه ست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Rezaslm
**
نقل قول

25-02-2015, 08:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2015, 09:00 PM توسط Rezaslm.)
(25-02-2015, 03:01 PM)'blur' نوشته:
یعنی چهار ترم شبانه بودین؟ منظورتون هزینه این چهار ترمه؟ اگر پولشو پرداخت کردین که دیگه تموم شده و نیازی نیست پولی بدین. مدرک شبانه آزاده و فقط احیانا اگر وامی گرفته باشین باید تسویه کنید. در مورد مابقی که تو پیام نور بودین من زیاد از قوانین پیام نور اطلاعی ندارم ولی اگر کلا دوره پولی و با شهریه بوده فکر نمی کنم مشکلی برای آزادسازی مدرکتون داشته باشین.
در مورد دوم، برای آزادسازی مدرک ارشدتون می تونید از روش کاریابی استفاده کنید ولی یک سال بعد از فارغ التحصیلی می تونید این کارو انجام بدین. در غیراینصورت و اگر عجله داشته باشین ظاهرا که هزینه های شبانه پایین تره از آزاد کردن مدرک روزانه ست.

نه من روزانه بودم. ولی از ترم پنجم تو پیام نور ادامه دادم. منظورم اینه که اون تعداد واحدی که تو سراسری پاس کردم هم پولش رو ازم گرفتن و بعد تطبیق دادن...حالا شما گفتید هزینه های آزاد کردن مدرک شبانه پایین تر از روزانه ست؟ مگه شبانه شهریه نمیگیرن؟ اگه شهریه می گیرن پس دیگه چه هزینه ایی داره؟ یه سوال دیگه. راستی اگه بخوام هزینه ترمی ارشد شبانه تو رشته خودم رو پیدا کنم کجا سر بزنم؟ سایتی چیزی هست؟

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-02-2015, 10:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2015, 10:29 PM توسط blur.)
(25-02-2015, 08:56 PM)'Rezaslm' نوشته:
نه من روزانه بودم. ولی از ترم پنجم تو پیام نور ادامه دادم. منظورم اینه که اون تعداد واحدی که تو سراسری پاس کردم هم پولش رو ازم گرفتن و بعد تطبیق دادن...حالا شما گفتید هزینه های آزاد کردن مدرک شبانه پایین تر از روزانه ست؟ مگه شبانه شهریه نمیگیرن؟ اگه شهریه می گیرن پس دیگه چه هزینه ایی داره؟ یه سوال دیگه. راستی اگه بخوام هزینه ترمی ارشد شبانه تو رشته خودم رو پیدا کنم کجا سر بزنم؟ سایتی چیزی هست؟

اینو بهتره از آموزش دانشگاه، واحد مربوطه ش سوال کنید، چون یه بخشی روزانه بودید و یه بخشی پیام نور و نمیشه دقیق گفت چطور عمل میکنن ولی اگر پولی که گرفتن دقیقا هزینه دوره بوده باشه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. حتما سوال کنید.
دوست گرامی من تو کدوم جمله م گفتم هزینه های آزاد کردن مدرک شبانه پایین تر از روزانه ست؟!! من نوشتم مدرک شبانه آزاده چون شهریه پرداخت کردید مگه وامی چیزی داشته باشین که باید تسویه کنید وگرنه میتونید برید دانشنامه رو تحویل بگیرید. خرید مدرک روزانه کمی گرونتر از اون شهریه ای درمیاد که شبانه ها پرداخت میکنن... میتونید هزینه آزاد سازی مدرک رو با شهریه شبانه در یک ورودی خاص پیدا کنید و مقایسه کنید.
برای پیدا کردن هزینه ها، معتبرترین جا همون سایت وزارت علومه. قسمت آموزش رایگان و لغو تعهد.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Rezaslm
**
نقل قول

27-02-2015, 02:51 PM
(25-02-2015, 10:26 PM)'blur' نوشته:
اینو بهتره از آموزش دانشگاه، واحد مربوطه ش سوال کنید، چون یه بخشی روزانه بودید و یه بخشی پیام نور و نمیشه دقیق گفت چطور عمل میکنن ولی اگر پولی که گرفتن دقیقا هزینه دوره بوده باشه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. حتما سوال کنید.
دوست گرامی من تو کدوم جمله م گفتم هزینه های آزاد کردن مدرک شبانه پایین تر از روزانه ست؟!! من نوشتم مدرک شبانه آزاده چون شهریه پرداخت کردید مگه وامی چیزی داشته باشین که باید تسویه کنید وگرنه میتونید برید دانشنامه رو تحویل بگیرید. خرید مدرک روزانه کمی گرونتر از اون شهریه ای درمیاد که شبانه ها پرداخت میکنن... میتونید هزینه آزاد سازی مدرک رو با شهریه شبانه در یک ورودی خاص پیدا کنید و مقایسه کنید.
برای پیدا کردن هزینه ها، معتبرترین جا همون سایت وزارت علومه. قسمت آموزش رایگان و لغو تعهد.

" 
ممنون رفیق.
[align=right]معذرت وقتت رو می گیرم. من نگاه کردم شهریه هر ترم برای فنی مهندسی تو سال 92-93 2/400/000ت هست. با احتساب چهار ترم میشه تقریبآ 10/000/000ت. ولی اونجور که بدونم تو همون ورودی آزاد کردن مدرک حول و حوش 14/000/000ت هزینه داشته.. "
نقل قول  

آفلاین bahar110
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-02-2015, 02:39 PM
سلام 
من ورودی 82 لیسانس روانشناسی بالینی بودم. برای آزاد کردن مدرکم باید سال ورودیمو در نظر بگیرم یا سال فارغ التحصیلیمو؟ اگه سال ورودی باید باشه از کجا باید قیمتهارو بفهمم؟ ممنون میشم راهنمایم کنید
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-02-2015, 02:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-02-2015, 02:48 PM توسط pama.)
(28-02-2015, 02:39 PM)'bahar110' نوشته: سلام 
من ورودی 82 لیسانس روانشناسی بالینی بودم. برای آزاد کردن مدرکم باید سال ورودیمو در نظر بگیرم یا سال فارغ التحصیلیمو؟ اگه سال ورودی باید باشه از کجا باید قیمتهارو بفهمم؟ ممنون میشم راهنمایم کنید

سلام دوست من، به فروم خوش اومدین Smile
بله برای محاسبه ی نرخ آزاد کردن مدرک باید به سال ورودتون توجه کنید، این ارسال کاملا شما رو راهنمائی میکنه، همینطور میتونید جدول قیمتها رو هم تو پستی که عرض کردم مشاهده کنید. همونطور هم که blur عزیز تو این ارسال راهنمائی کردن، سامانه ی خدمات آموزشی وزارت علوم مناسبترین رفرنس هست برای محاسبه ی قیمت.
موفق باشید.

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-03-2015, 07:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-03-2015, 07:39 PM توسط eliha1.)
(07-12-2011, 10:01 AM)Pejman نوشته: محسن جان دوستانی که در دانشگاه های سراسری روزانه تحصیل کرده اند، به دلیل اینکه از تحصیل رایگان استفاده کرده اند، بعد از فارغ التحصیلی مدرک بهشون داده نمی شه تا زمانی که یا معادل سالهای تحصیلشون پول مدرک رو بپردازند و یا معادل سالهای تحصیل از فارغ التحصیلیشون بگذره (البته برای افرادی که مناطق دو و سه بودند، دو و سه برابر مدت تحصیل). نرخ های هر سال هم که تو فایل هایی که آیدا گذاشته هست.

در واقع عنوان رسمی اش تعهد خدمت آموزش رایگان هست و یعنی اینکه کسی که رایگان تحصیل کرده باید معادل سالهای تحصیلش برای کشورش خدمت کنه و بعد اصل مدرک و ریزنمرات رسمی رو بهش می دند. برای کسی که زودتر از این زمان مدرکش رو می خواد، باید این پول تحصیل رایگان پرداخته بشه.

سلام ببخشید چندتا سوال ازتون دارم
پس کسانی که دانشگاه ازاد درس خوندن برای ازاد کردن مدرکشون نباید پول پرداخت کنن؟اصلا ازاد کردن مدرک یعنی همون که فارغ التحصیل میشیم میریم فارغ التحصیلان درخواست مدرک میکنیم و بعد از ی سری از مراحل که انجام میدیم مثل فرستادن تاییدیه تحصیلی براشون وغیره بعد از چند ماه مدرکمونو میدن؟من میخوام برای بورسیه خارج از ایران اقدام کنم رشتم معماری دانشگاه ازاد بودم میشه راهنماییم کنید؟ممنون
نقل قول  

آفلاین h.younesi
**
نقل قول

30-03-2015, 03:30 AM
سلام به همگی. ممنون بابت مطالب. خیلی چیزا دستگیرم شد بعد از خوندن مطالب. سوال من اینه که مطمئنا سوال خیلی دیگه از دوستان هم هست:
من بعد از فارغ التحصیلی از ارشد دقیقا 1 سال کار کردم و الان هم تو دوره سربازی هستم. تعهد خدمت برای ما 4 سال به ازای مدرک کارشناسی و 2 سال ارشد هست. آیا دوره سربازی هم جزو سابقه بیمه محاسبه میشه؟
آیا 1 سالی که کار کردم و بیمه دارم برای تعهد خدمت محاسبه میشه یا سابقه بیمه ای به حساب میاد که بعد از سربازی باشه؟
و اینکه آیا میتونم مدرک کارشناسی رو خریداری کنم و از سابقه بیمه برای ارشد استفاده کنم؟

ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمک کنه Smile
نقل قول  

آفلاین mahboobeh1991
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-04-2015, 04:25 PM
سلام دوستان. آیا لغو تعهد از طریق عدم کاریابی پس از یک سال کاملا برداشته شده؟؟ 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 49 بعدی »