عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-10-2012, 04:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2012, 04:52 PM توسط aida_11041.)
(22-10-2012, 09:18 PM)ali-r نوشته: سلام، ببخشید ولی من نتونستم چیزی درباره امکان آزاد کردن مدرک با وثیقه پیدا کنم. اگه شما اطلاعی درباره این موضوع دارید، میتونم خواهش کنم برام توضیح بدید. اگر لینکی از وزارت علوم یا بخشنامه هاش دارید هم بتونید به من معرفی کنید، ممنون میشم.
من هم دقیق اطلاعی ندارم، شما باید از طریق سمانه نشا اقدام کنید، اول در اون سامانه ثبت نام کنید و بعد مراحل گذاشتن وثیقه رو همونجا ببینید
موفق باشید
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین li
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-11-2012, 11:03 PM
سلام

من فارغ التحصیل از دوره شبانه هستم که گواهی موقتم رو گرفتم ولی چون وام دانشجویی گرفته بودم دانشنامم و ریز نمراتم رو هنوز نگرفتم.

الان برای گرفتن این مدارک واسه ارسال به دانشگاه های خارج باید کاملا با اداره رفاه تسویه کنم و وام هام رو کامل پرداخت کنم؟یا خیر؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-11-2012, 11:27 PM
(09-11-2012, 11:03 PM)li نوشته: سلام

من فارغ التحصیل از دوره شبانه هستم که گواهی موقتم رو گرفتم ولی چون وام دانشجویی گرفته بودم دانشنامم و ریز نمراتم رو هنوز نگرفتم.

الان برای گرفتن این مدارک واسه ارسال به دانشگاه های خارج باید کاملا با اداره رفاه تسویه کنم و وام هام رو کامل پرداخت کنم؟یا خیر؟

ممنون
بله
نهایتا باید تسویه کنید ولی برای اپلای اولیه واسه دانشگاهها میتونین همون ریزنمرتون رو بفرستین بدون مدرک ولی بعد گرفتن ادمیشن و رفتن به اون دانشگاه باید اصل مدرک رو ببرید
(البته این روال واسه اکثر دانشگاههای دنیا هست ولی بازم قبل ارسال مدارک به دانشگاه مقصد از طریق ایمیل ازشون بپرسین این موضوع رو)
موفق باشی
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین adonis_691
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-11-2012, 06:12 PM
سلام
کسانی که سهمیه منطقه هستند و رتبه کشوریشون به نسبت همکلاسیهاشون توی دانشگاههای منطقه یک خوب هست می تونن از این روش استفاده کنن :
1. میرید دانشگاهی که ازش فارغ التحصیل شدین و درخواست نامه تغییر سهمیه برای سازمان سنجش رو میدین
2. نامه رو میبرین سازمان سنجش. بهتون یه فیش میده
3. سنجش خودش بررسی میکنه اگر رتبه کشوری شکما نسبت به بقیه قبولی های همون سال در اون دانشگاه خوب باشه سهمیه شما رو به منطقه یک تغییر میده و خودش به دانشگاه شما نامه میفرسته
4. حالا منطقه یک میشید و در نتیجه تعهد خدمت شما به اندازه سالهای تحصیلتون هست نه دوبرابرش. الان فقط یه گواهی اشتغال به کار از هر شرکتی که باشه میخاید به مدت 4 سال.

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین li
**
نقل قول

11-11-2012, 12:18 AM
(09-11-2012, 11:27 PM)amirhossein.gh نوشته: بله
نهایتا باید تسویه کنید ولی برای اپلای اولیه واسه دانشگاهها میتونین همون ریزنمرتون رو بفرستین بدون مدرک ولی بعد گرفتن ادمیشن و رفتن به اون دانشگاه باید اصل مدرک رو ببرید
(البته این روال واسه اکثر دانشگاههای دنیا هست ولی بازم قبل ارسال مدارک به دانشگاه مقصد از طریق ایمیل ازشون بپرسین این موضوع رو)
موفق باشی

ممنون از جواب شما

پس یعنی دانشگاه ریز نمرات بدون تسویه هم میده و این ریز نمرات قابل ترجمه است؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-11-2012, 01:26 AM
(11-11-2012, 12:18 AM)li نوشته: ممنون از جواب شما

پس یعنی دانشگاه ریز نمرات بدون تسویه هم میده و این ریز نمرات قابل ترجمه است؟
بستگی به دانشگاه هم داره این قضیه ولی اغلب میدن... منتها قابل ترجمه رسمی نیستن این ریزنمرات. ترجمه غیررسمی (unofficial) میشه کرد.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-12-2012, 03:00 PM
آخرین نامه وزارت علوم در مورد شماره حساب لغو تهعد خدمت:

کلیک کنید!

همچنین آخرین شماره تماس خانم محمدی، کارشناس این امور:
88823001-2
بگین وصل کنه خانم محمدی
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

غایب farzanehjun
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2013, 10:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2020, 08:56 AM توسط Babak.)
سلام
گفتید اگر قصد برگشت داشته باشیم، می شه با وثیقه مدرک رو آزاد کرد؟
من مخابرات خوندم (ارشد)، و به آموزش و پرورش هم تعهد خدمتی دارم
الان یه موقعیت PHD برام هست، قصد موندنم ندارم، حتما بر میگردم
اونقد که بتونم مدرکم رو آزاد کنم، پول ندارم
اگر بشه با وثیقه مدرک رو آزاد کرد، خیلی عالیه
می شه اطلاعات بیشتری بهم بدید؟
مثلا چقد وثیقه؟ از کجا باید شروع کنم؟ چقد طول میکشه؟ تعهد آموزش و پرورش رو چی کار می تونم بکنم؟
اگر کمکم کنید واقعا ممنون میشم
منتظرم

(23-09-2011, 08:11 AM)Rfdesign نوشته: ...............................................................................................................................................................................................
خلاصه تاپیک
...............................................................................................................................................................................................
به منظور خرید تعهدات تحصیلات رایگان به آموزش دانشگاه محل تحصیل مراجعه کنید و تقاضای آزاد سازی مدرک ( دانشنامه و ریز نمرات ) رو بدهید. با توجه به سال ورود ،رشته و منطقه مبلغ بدهی محاسبه شده و بعد از پرداخت بدهی و تحویل فیش پرداخت به آموزش کل، پروسه صدور دانشنامه و ریز نمرات طی خواهد شد.
نحوه محاسبه: نرخ آزاد کردن مدرک در هر رشته و نیز با توجه به سال ورود به دانشگاه،متفاوت است. این مبلغ در تعداد ترمهای تحصیلی ، و سپس در منطقه دانشجو ضرب می شود. .یعنی اگر منطقه یک هستند همان مبلغ را می دهند و اگر منطقه 2 هستند مبلغ محاسبه شده در2 ضرب می شود. برای کاهش هزینه دانشجو می تواند به سازمان سنجش مراجعه کند و در صورت امکان نامه ای بگیرد که در آن قید شده باشد که اگر با همان درصد ها که در کنکور زده اید با سهمیه منطقه شرکت کرده بودید؛ باز هم این دانشگاه قبول می شدید. با این نامه دانشجوی متقاضی جزو منطقه یک محسوب خواهد شد. . طبق بخشنامه، از سال 89 قیمتها افزایش پیدا کرده اند ولی برای دانشجویانی که رتبه اول ورودی خود هستند و همینطور خانوادهای شهدا و افرادی که بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی برای خرید تعهد اقدام می کنند در نظر گرفته شد. علاوه بر این افرادی که قصد برگشت به ایران را دارند می توانند با دادن وثیقه به وزارت علوم، اقدام به آزاد کردن مدرک کنند.

برای مشاهده جدول محاسبه هزینه آزاد سازی مدرک تحصیلی به لینک های زیر
مراجعه کنید:
محاسبه هزینه ها تا سال 85
محاسبه هزینه ها 86-87
محاسبه هزینه ها 87-88
محاسبه هزینه ها 89-90

در حال حاضرقانون كاريابي و كسر تعهد رايگان از طريق كار در حين تحصيل ( برای دانشجویان روزانه ) منتفی شده و قابل اجرا نيست. ولی دانشجویان شبانه می توانند از قانون عدم کاریابی در حین تحصیل استفاده کنند. برا ی کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید.

لینک اول
لینک دوم

همچنین برای دوستانی که از منطقه‌های دو و سه در کنکور قبول شده‌اند، این امکان وجود داره هزینه‌ها رو بدون ضریب پرداخت کنند. برای توضیحات بیشتر به این ارسال مراجعه کنید.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی یکی از دوستان لطف کرده بودند توضیحاتی دادن
اما به فرض اینکه حالا 6 ماه نتونستیم صبر کنیم
هزینه های آزاد کردن مدرک اگه در دوره ی روزانه در کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل کرده باشیم ،
چقدر میشه و مراحل آزاد کردن مدرک به چه صورنه؟
مرسی.
........
نقل قول  

آفلاین sadeqkazemi
**
نقل قول

11-02-2013, 01:04 AM
سلام
وقت بخیر
من از شروع مقطع فوق تا یکسال پس از دفاعم (جمعا به مدت 3 سال) با دانشگاه بصورت حق التدریس همکاری داشتم. آیا این همکاری به نوان سابقه کار حساب میشه و آیا از این طریق برای من تخفیف قایل می شن؟

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-02-2013, 01:20 AM
(11-02-2013, 01:04 AM)sadeqkazemi نوشته: سلام
وقت بخیر
من از شروع مقطع فوق تا یکسال پس از دفاعم (جمعا به مدت 3 سال) با دانشگاه بصورت حق التدریس همکاری داشتم. آیا این همکاری به نوان سابقه کار حساب میشه و آیا از این طریق برای من تخفیف قایل می شن؟
به فروم خودتون خوش اومدید.
طبق آخرین بخش نامه در سال 89، فقط سابقه کار غیر همزمان با تحصیل برای کاهش بدهی شما به دانشگاه مد نظر قرار می گیره. پس برای کیس شما فقط اون 1 سال بعد از دفاعتون برای کسر مبلغ تعهد، محاسبه می شه.

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 49 بعدی »