عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-09-2012, 03:51 PM
(21-09-2012, 09:08 PM)ali.chabok نوشته: با عرض سلام.ببخشید من یه سوال داشتم.من دانشجوی دوره دکتری هستم؟ آیا میتونم حین تحصیل مدارک و ریزنمرات دوره کارشناسی و ارشد رو آزاد کنم و بعد انصراف بدم؟
بله، میتونید هزینه مدارک دورهای پایین تر رو پرداخت کنید، و مدرک اونها رو دریافت کنید، ولی باید هزینه تحصیل در دوره دکترای خودتون رو هم برابر با مدتی که تحصیل کردید ، بپردازید.
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین ali.chabok
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-09-2012, 02:57 PM
ممنون. ولی من اگه بخوام اقدام کنم برا خارج فقط به مدارک کارشناسی و ارشد احتیاج دارم دیگه.چه لزومی داره برا دکتری تسویه کنم؟چه مشکلی پیش میاد اگه تسویه نکنمو برم؟
نقل قول  

آفلاین ali.chabok
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-09-2012, 02:59 PM
من هدفم اینه که در حین تحصیل مدارک کارشناسی و ارشدمو آزاد کنم. ودر حین اینکه دارم دکتری میخونم اپلای کنم.که اگه جواب مثبت گرفتم دیگه دنبال دکتری نرم.یعنی کلا نمیخوام حتی برا انصراف هم برم.مشکلی پیش میاد؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-09-2012, 11:59 PM
(23-09-2012, 02:59 PM)ali.chabok نوشته: من هدفم اینه که در حین تحصیل مدارک کارشناسی و ارشدمو آزاد کنم. ودر حین اینکه دارم دکتری میخونم اپلای کنم.که اگه جواب مثبت گرفتم دیگه دنبال دکتری نرم.یعنی کلا نمیخوام حتی برا انصراف هم برم.مشکلی پیش میاد؟

شما به هیچ جایی نیاز نیست که در مورد تحصیل دکتراتون بگید. اشتباهتون رو برای ورود به دوره دکترا، با یک اشتباه دیگه تکمیل نکنید. بعید می دونم که این مسئله در آزاد کردن مدارک کارشناسی و ارشد شما مشکلی ایجاد کنه. فقط در هیچ مرحله ای هیچ اشاره ای به تحصیل دوره دکتراتون نکنید. حتی اگر پرسیدند هم خیلی خونسرد بگید خیر! البته این رو برای شرایطی عرض می کنم که می خواید از طریق کاریابی مدرک رو آزاد کنید اگر نه که خیر، شما هزینه هر مدرک رو بدید اصلا مهم نیست که جایی دکترا می خونید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین milad_m2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-10-2012, 09:00 PM
(29-07-2012, 09:31 PM)Behnoush نوشته: مطمئن نیستم این مطلب قبلا ذکر شده یا نه ولی دوستانی که قصد خرید مدرک دارن میدونن که اگه سهمیه کنکور کارشناسی منطقه دو یا سه بوده باشین هزینه خرید مدرک ضربدر 2 میشه ولی اگه رتبه ی شما از رتبه آخرین نفر قبولی در منطقه یک در همون رشته بهتر و بالاتر باشه میتونید هزینه منطقه ی یک رو بپردازید یعنی دیگه ضربدر 2 نمیشه . برای اینکه بدونید رتبه ی شما اینجور بوده یا نه دانشگاه محل تحصیل شما باید یه نامه خطاب به سازمان سنجش بنویسه و درخواست بررسی کنه . اگه نامه رو خودتون از دانشگاهتون بگیرید و شخصا ببرید سازمان سنجش و اونجا هم خودتون تحویلش بگیرید کار یکی دو روز هست ولی اگه بذارید خود دانشگاه و سازمان سنجش نامه نگاری کنن ممکنه تا یک ماه هم طول بکشه.
سلام. من الان دانشجوی ارشد هستم و می خواستم مدرک کارشناسیمو بخرم، از اونجایی که منطقه 2 بودم رفتم دنبال همین موضوعی که گفتین ولی گفتن چنین چیزی نیست!!! از کجا می تونم این قضیه رو پیگیری کنم؟؟ کارمم یکم فورسه، تا 17 روز دیگه باید اپلای کنم Sad
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-10-2012, 03:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2012, 03:08 AM توسط aida_11041.)
(14-10-2012, 09:00 PM)milad_m2 نوشته: سلام. من الان دانشجوی ارشد هستم و می خواستم مدرک کارشناسیمو بخرم، از اونجایی که منطقه 2 بودم رفتم دنبال همین موضوعی که گفتین ولی گفتن چنین چیزی نیست!!! از کجا می تونم این قضیه رو پیگیری کنم؟؟ کارمم یکم فورسه، تا 17 روز دیگه باید اپلای کنم Sad
سلام، همونطور که در پست بالا هم نوشته شده، شما میتونید یک نامه از از طرف دانشگاهتون برای سازمان سنجش بفرستید که بررسی کنند که بدون استفاده از سهمیه هم در اون رشته قبول میشدید یا نه، در صورت مثبت بودن جواب، شما هزینه منظقه یک رو میپردازید، اما این کار حدود یک ماه و یا بیشتر زمان میبره، مگر اینکه خودتون شخصا نامه رو ببرید سازمان سنجش و از همونجا پیگیری کنید.
از طریق آموزش دانشگاه پیگیری کنید، بخشنامه مربوط به اینکار رو باید داشته باشند.
از اونجا که صدور دانشامه ممکنه در دانشگاهتون طول بکشه از همین الان کارهای مربوط به اون رو انجام بدید.
نقل قول  

آفلاین milad_m2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-10-2012, 11:04 AM
(15-10-2012, 03:07 AM)aida_11041 نوشته: سلام، همونطور که در پست بالا هم نوشته شده، شما میتونید یک نامه از از طرف دانشگاهتون برای سازمان سنجش بفرستید که بررسی کنند که بدون استفاده از سهمیه هم در اون رشته قبول میشدید یا نه، در صورت مثبت بودن جواب، شما هزینه منظقه یک رو میپردازید، اما این کار حدود یک ماه و یا بیشتر زمان میبره، مگر اینکه خودتون شخصا نامه رو ببرید سازمان سنجش و از همونجا پیگیری کنید.
از طریق آموزش دانشگاه پیگیری کنید، بخشنامه مربوط به اینکار رو باید داشته باشند.
از اونجا که صدور دانشامه ممکنه در دانشگاهتون طول بکشه از همین الان کارهای مربوط به اون رو انجام بدید.
درست شد. رفتم آموزش دانشگاهSmile نامه به سازمان سنجش هم نمی خواست. همونجا یه لیست داشتن تو اون نوشته بود. مرسییییی Smile 1.176.000 تومن جولو افتادم Big Grin
نقل قول  

آفلاین ali-r
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-10-2012, 09:18 PM
(06-12-2011, 01:55 AM)aida_11041 نوشته: نه درسته ، از سال 89 قیمت ها خیلی زیاد شد ، اما اگه بخشنامه رو بخونی برای شاگرد اولها و خانواده های شهدا یه امتیازایی گذاشته و همینجور برای کسایی که بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی مدرکشونو میخرن
اگه قصد برگشتن به ایران رو هم داری ، میتونی برای وزارت علوم وثیقه بذاری و مدرکتو آزاد کنی
سلام، ببخشید ولی من نتونستم چیزی درباره امکان آزاد کردن مدرک با وثیقه پیدا کنم. اگه شما اطلاعی درباره این موضوع دارید، میتونم خواهش کنم برام توضیح بدید. اگر لینکی از وزارت علوم یا بخشنامه هاش دارید هم بتونید به من معرفی کنید، ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین baharsama
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-10-2012, 02:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2012, 03:07 PM توسط baharsama.)
سلام
قضیه نامه به سنجش در مورد سهمیه منطقه برای کارشناسی ارشد هم کاربرد داره
یا حتما باید ضرب در 2 بشه؟ :-(

ضمنا میشه یه نمونه نامه ای که باید به سنجش بنویسیم بذارید که بفهمیم دقیقا چی باید بنویسیم
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-10-2012, 04:50 PM
(31-10-2012, 02:59 PM)baharsama نوشته: سلام
قضیه نامه به سنجش در مورد سهمیه منطقه برای کارشناسی ارشد هم کاربرد داره
یا حتما باید ضرب در 2 بشه؟ :-(

ضمنا میشه یه نمونه نامه ای که باید به سنجش بنویسیم بذارید که بفهمیم دقیقا چی باید بنویسیم
خیلی ممنون
سلام
خیر، ارشد سهمیه مناطق نداره
دانشگاه باید نامه ای با این مضمون برای سازمان سنجش بفرسته :
که شما ( با اطلاعات کاملتون ) تقاضای تغییر سهمیه از منطقه 2-3 به منطقه 1 رو دارین و سازمان سنجش بررسی کنه و نتیجه رو به اطلاع دانشگاه برسونه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 49 بعدی »