عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) نمونه هاي توصيه نامه

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نمونه هاي توصيه نامه
آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-12-2012, 12:31 PM
درود
معمولا بچه ها نمونه توصیه نامه های انگلیسی دارن و تو نت هم زیاد پیدا میشه. شما یکی دو تا از اون ها رو بگیر و به فارسی برگردون.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین ho1373
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-05-2013, 08:44 PM
سلام 
خسته نباشید
من چندتا توصیه نامه خوب میخوام برای پذیرش دانشگاه میخوام خودم سال چهارم دبیرستانم.
اگه کسی پیدا بشه که کمک کنه یه پورسانت خوبی میدم.اگه استاد معروف یا خوب داشته باشه که چه بهتر نداشته باشه هم خودم پیدا میکنم فقط متنش کپی نباشه و خوب ازم تعریف کنه.
مرسی
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-05-2013, 12:23 AM
(14-05-2013, 08:44 PM)'ho1373' نوشته: سلام 
خسته نباشید
من چندتا توصیه نامه خوب میخوام برای پذیرش دانشگاه میخوام خودم سال چهارم دبیرستانم.
اگه کسی پیدا بشه که کمک کنه یه پورسانت خوبی میدم.اگه استاد معروف یا خوب داشته باشه که چه بهتر نداشته باشه هم خودم پیدا میکنم فقط متنش کپی نباشه و خوب ازم تعریف کنه.
مرسی

سلام
شما سال چهارم دبیرستان هستید، پس برای لیسانس اقدام می کنید. همونطور که تاپیک های مرتبط رو مطالعه کردید، یقینا متوجه شدید که توصیه نامه رو باید کسی بنویسه که شما رو می شناسه. در شرایط شما می شن دبیرهای مدرستون. احتمالا دبیرهاتون نتونن چنین کاری بکنن و به مواردی که باید اشاره کنن آشنا نباشن. پس بهترین فرد برای انجام این کار، خود شما هستید. اگر کمی در اینترنت جست و جو کنید نمونه های بی شماری پیدا می کنید که می تونه بهتون ایده بده. 
 شما می تونید خودتون شروع به نوشتن بکنید و بعد وقتی به یک نمونه کامل رسیدید، در تاپیک نظرخواهی درمورد متن توصیه نامه ، قرارش بدید تا دوستان راهنماییتون بکنند. 

فقط دوست دارم در آخر اضافه کنم که اینجا یک non-profit وب سایت به معنای واقعیش هست و کسی برای کمکی که به دوستانش می کنه، انتظار مادی نداره. 

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین ho1373
**
نقل قول

15-05-2013, 06:54 AM
(15-05-2013, 12:23 AM)'Nasim67' نوشته:
سلام
شما سال چهارم دبیرستان هستید، پس برای لیسانس اقدام می کنید. همونطور که تاپیک های مرتبط رو مطالعه کردید، یقینا متوجه شدید که توصیه نامه رو باید کسی بنویسه که شما رو می شناسه. در شرایط شما می شن دبیرهای مدرستون. احتمالا دبیرهاتون نتونن چنین کاری بکنن و به مواردی که باید اشاره کنن آشنا نباشن. پس بهترین فرد برای انجام این کار، خود شما هستید. اگر کمی در اینترنت جست و جو کنید نمونه های بی شماری پیدا می کنید که می تونه بهتون ایده بده. 
 شما می تونید خودتون شروع به نوشتن بکنید و بعد وقتی به یک نمونه کامل رسیدید، در تاپیک نظرخواهی درمورد متن توصیه نامه ، قرارش بدید تا دوستان راهنماییتون بکنند. 
فقط دوست دارم در آخر اضافه کنم که اینجا یک non-profit وب سایت به معنای واقعیش هست و کسی برای کمکی که به دوستانش می کنه، انتظار مادی نداره. 
موفق باشید

مرسی ممنون از راهنمایتون.
اگه عینا کپی کنم چی میشه مگه مشکلی پیش میاد؟
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-05-2013, 12:34 PM
(15-05-2013, 06:54 AM)'ho1373' نوشته:
مرسی ممنون از راهنمایتون.
اگه عینا کپی کنم چی میشه مگه مشکلی پیش میاد؟

البته دیگه پاسخ این سوال در محدوده این تاپیک نمی گنجه. فقط بدونید که از اونجایی که توصیه نامه ای که برای شما نوشته می شه، درباره شخص شماست، و شما هم منحصر به فرد هستید، پس طبیعتا باید توصیه نامه خاص خودتونو داشته باشید! البته درسته که در همه ی توصیه نامه ها یک سری موارد همیشه ذکر می شه، اما حواستون باشه که دانشگاه ها هم سرچ انجین دارن و اگر عینا کپی کنید متوجه تخلف شما می شن و برای خودتون بد می شه. 
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین gity68
**
نقل قول

امتیاز این پست: 13
15-05-2013, 01:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2013, 01:10 PM توسط gity68.)
منم از تجربه خودم بگم که این سرچ انجین یه موضوع کاملا جدیه: من sop رو از ترکیب جملات چند فایل که اونم نمونه ایرانی بود نه اونهایی که تو اینترنته نوشتم و فرستادم برای یه استادی توی امریکا که لطف کنه و تصحیح کنه، در جواب استادم گفت:'' میدونم  از فایل احسان و فلانی و فلانی استفاده کردی !!!'''  جالبه که من اسم اون اشخاص رو حتی با دقت نگاه نکرده بودم و وقتی برگشتم به فایل اصلی دیدم  بعله همونه!
البته من هدفم بیان زیبا تر اون چیزی بود که در مورد من کاملا صادق بود(ینی فارسیشو خودم نوشته بودم ولی همش فکر میکردم نکنه انگلیسیشو بد بنویسم). دقیقا هدف این ها هم جلوگیری از سرقت ادبیه که من تا اون موقع زیاد در جریان این موضوع نبودم و تو ایران هم هیچوقت تاکیدی روش نیست. برای همین این یه مورد کاملا جدیه و اگه متوجه بشن شانستون رو واقعا از دست میدین، ساده نگیرین، خیلی میتونه مهم باشه
نقل قول  

آفلاین mohammadreza88
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-07-2015, 03:52 AM
سلام دوستان،

یکی از اساتید من از من خواسته که توصیه نامه رو خودم بنویسم و بعدش ایشون امضا کنه. در توصیه نامه میخوام به سابقۀ TA و مقالاتی که با ایشون کار کردم اشاره کنم و اینکه ایشون در دوران TA از عملکرد من رضایت داشتند. شاید نزدیک به 20 نمونه ریکام خوندم اما در هیچکدام اشاره ای به TA و مقالات مشترک با استاد نشده بود. ممکنه یک نمونه ریکام که در اون به TA بودن دانشجو و داشتن مقالات مشترک اشاره شده رو اینجا قرار بدید که بتونم ازش ایده بگیرم برای نوشتن ریکام خودم؟

پیشاپیش از کمک شما سپاسگزارم
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
نقل قول  

آفلاین lsaminl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2017, 05:46 PM
با سلام خدمت اعضای محترم
من لیسانس عمران دانشگاه آزاد دارم و فوق MBA دانشگاه تهران
میخوام برای فوق اقدام کنم. برای توصیه نامه باید از هر دو دانشگاه بگیرم یا فقط از یکی؟ و کدوم بهتره اگر یکیشون لازم بود؟
ممنون میشم کمک کنین
نقل قول  

آفلاین btu1
**
نقل قول

07-12-2017, 06:44 PM
(01-02-2017, 05:46 PM)lsaminl نوشته: با سلام خدمت اعضای محترم
من لیسانس عمران دانشگاه آزاد دارم و فوق MBA دانشگاه تهران
میخوام برای فوق اقدام کنم. برای توصیه نامه باید از هر دو دانشگاه بگیرم یا فقط از یکی؟ و کدوم بهتره اگر یکیشون لازم بود؟
ممنون میشم کمک کنین

خوب چه رشته ای و... می خواین بخونین آخه ؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین AAAAAAAA
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-02-2018, 11:08 AM
با سلام

میشه لطف کنید ی توصیه نامه تحصیلی در رشته ریاضی هم بذارید؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »