عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
نحوه خرید و صرفه جویی در امریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نحوه خرید و صرفه جویی در امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-06-2013, 08:49 AM
یک راه دیگه هم بعضی از وب‌سایت‌ها هستند که با قیمتی بسیار کمتر از مغازه‌های عینک فروشی می‌تونید ازشون عینک بگیرید. یکی‌شون که من ازش استفاده کرده‌ام www.zennioptical.com هست. قیمت‌هاش خیلی مناسبه. البته طبیعتا عینک‌هاش مارک‌دار نیستند ولی کار رو راه می‌اندازه و من از سرویسش خیلی راضی بودم.
همچنین می‌تونید عینک رو از Costco بگیرید. قیمتش معمولا خیلی کمتر در میاد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-06-2013, 07:42 AM
whole foods چقدر گرونه!!!!!!!!!!!  5 تا گوجه خریدیم شد 7.35$! میوه و سبزیش خیلی خیلی گرون تر از جاهای دیگست... بابا trader joe's هم ارگانیکه...ولی اینقدر گرون نیست... من هنوز تو شوکم [عکس: 869919_leer.gif]
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین pimi810
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-06-2013, 11:58 PM
یه سری از میوه و سبزی های ارگانیکش ارزونه. مثل هویج یا اون جعبه های گنده ی اسفناج. 

کلا تو آمریکا نون و پنیر و سبزی یا  املت ارگانیک بخوای بخوری باید پولدار باشی Smile)
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-06-2013, 05:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-06-2013, 05:40 PM توسط lavender.)
یه چیزی رو که خیلی جاها ممکنه ببینید اینه:
Buy one get one 50% off که اصطلاحاً بهش می گن Bogo.
این یعنی: شما می رید دوتا جنس می خرید و به ازای اون دو جنس 50% off رو می گیرید..... یا اینکه تعداد اجناستون باید زوج باشه.
اگر می خواید جوری بشه که به نفعتون باشه جنس هایی رو انتخاب کنید که قیمت هاشون عین هم یا نزدیک به هم باشه . چون اصولاً  اون 50% تخفیف به اون جنسی تعلق می گیره که ارزون تر هست. بای همین اگه قیمت اجناس عین هم باشه یه جوریایی می شه 25-25% off برای هر کدوم.

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
19-06-2013, 05:40 PM
بعضی وقتا توی فروشگاه ها ( مخصوصاً CVS) می بینید که پایین اون جنس نوشته   two for 5$   و بالاش ریز نوشته one for 2.85$.  به این موضوع دقت کنید اگر وقعاً 2 تا از اون جنس لازم دارید 2 تا بردارید که ارزون تر بشه.
خوشبختانه بعضی وقتا برای یه بخش خاص این کار رو می کنن. مثلاً محصولات یه شرکت خاص.
یه بار من رفتم Kmart  بخشی که محصولات Garnier بود این کار رو کرده بودن به قول خودشون Mix and match. هم شامپو داشت...هم نرم کننده...هم ژل مو و...... می شد از هر کدوم یکی برداشت ....فقط باید یه بِرند می بود.

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-06-2013, 01:10 AM
اساساً یه سئوالی که برای خیلی ها پیش میاد اینه که : اون اول که میایم خب زمان نداریم دنبال این جور آف ها باشیم که...پس چیکار کنیم؟
راه حل: از افرادی که خیلی خوب خرید می کنن بپرسید هر چیزی کجا قیمتش خوبه....بعد برید اونجا سفارش بدید یا خرید کنید.
همیشه گفتم هیچ وقت همه چیز رو یه جا نخرید. 

*  توی پست بعد همه چیزهایی رو که می دونم کجا بهتر می شه خرید رو لیست می کنم....اگر دوستان جای دیگه ای رو سراغ دارن به لیست اضافه کنن لطفاً

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
23-06-2013, 06:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-06-2013, 07:38 AM توسط lavender.)
1. خواهشاً صفخات قبل رو بخونید.
2.این توضیحاتی که الان نوشتم بدون هیچ Store credit card و کوپن و .... هست. ( برای اطلاعات در مورد کوپن- استور کردیت کارت و... پست های صفحه ی 1 رو بخونید)
3. در مورد فروشگاه های مواد غذایی توی صفحات قبل پست زدم.

walmart:فروشگاهی ست که از شیر مرغ تا جان آدمیزاد در اون پیدا می شه و به نظر من قیمت مواد غذایی و دیگر چیزهای روزمره مثل دستمال و مواد شوینده و همینطورلوازم آشپزخانه و وسایل برقیش خوبه. مخصوصا قابلمه جاتش قیمت مناسب دارند! اما جنس لباسهاس ای...بــــــــد نیست و قیمت لباسها نسبت به جنسشون گرونه.... بشور پیوش نیست...یه مدت بخواید 4 تا لباس دمه دستی داشته باشید خوبه.

Target:از نظر سبک وسیاق شبیه Walmat ه ولی طراحی داخلیش بهتره...شیک تر و ژیگول تره . قیمت برخی اجناسش از walmartگرانتر است . البته با کمی گشتن، چیزهایی را ارزانتر از walmart می شه توش پیدا کرد. مثل حوله و پادری و فرش حمام و مسواک و مخصوصاً لوازم آرایش برند ELF  و خیلی چیزهای دیگه. 
اون قسمت اجناس یه دلاریش هم خیلی خوبه.
یه قسمت حراج داره برای لباس...عالـــــــــــــیه...جنس های خیلی خوب و 70% off داره.

IKEA:که معرف حضور همه هست...به نظر من اگه نزدیکتون فروشگاه IKEA هست لوازم خونه رو از اونجا بگیرید که برای اول کار قیمتهاش خیلی مناسب و اجناسش بیشتر با سلیقه ی ما جوره .همه ی وسایلش اسپورت هست... مبل استیل نمی تونید اونجا پیدا کنید.
برای مبلمان و میز و صندلی و مترس و خرت و پرت های کوچیک و تزئینی گزینه ی خیلی خوبی هست.[عکس: 770221_LaieA_003.gif]

sears :بیشتر وسایل خانه و لباس می فروشه... البته وسایل باغبونی و تخت و مبلمان هم داره ها ولی خب گرونه + وسایل بهداشتی.
فروشگاه خوبیه اما فقط زمانی که حراج داره ولی به طور کلی نمی شه گفت جزء بهترین گزینه ها برای خریده. 
Kmart و Sears به هم شبکه هستن. اگر point card یکیش رو بگیرید هر دفعه که خرید می کنید از یکی از این دو جا خرید کنید 5% cash back  دارید.[عکس: 674921_LAieA_008.gif]

Kmart:  به نظرم جنس هاش خیلی بهتر از Walmart  هست و ارزون تر هم هست. برای همه چی...کیف- کفش- لباس- تلویزون - اصن همه چی! قیمت مواد غذاییش هم خیلی خوبه ولی اونقدر تنوع نداره.

Ross:  فروشگاه مورد علاقه ی من! [عکس: 430919_wetkissf.gif]عمدتا لباس و کفش می فروشدو در قسمت انتهایی فروشگاه در بخش کوچکی وسایل خانه هم موجود است.
من عاشق این فروشگاهم .چون پر از چیزهای متنوع وخوب با قیمتهای باور نکردنیه و اکثر وسایل هم بزند هستند....ولی باید برای پیدا کردن یک چیز تمام فروشگاه را بگردی چون از هر لباس فقط چند عدد موجود است و لباسها با مدلهاو رنگهای مختلف فقط طبق سایزو کاربرد ،چسبیده به هم آویزون هستن و گشتن بین آنها بی شباهت به گشتن در کمد لباستون نیست.در بین لباسهایش همیشه کلی لباس زنانه، با قیمت زیر 15-20$ با مدلهای خوب هست( مدل مجلسی) و پر از کفشهای زیر 25$  .انگار در این فروشگاه همیشه حراج دائمی بر پاست! بالای 60% off.
همه چی می تونید توی  Ross  با قیمت خیلی خیلی خوب پیدا کنید. مخصوصاً وسایل تزئینی و کادویی.... قیمت هاش خیلی خیلی خوبه.
Ross .... TJmaxx.... Marshalls عین هم هستن ولی به نظر من قیمت های ROSS خیلی بهتر از دتای دیگست. باز خودتون ببینید کدوم رو بیشتر می پسندید.
ROSS بهترین جا برای حوله...رو بالشتی- رو تختی- پتو- پرده ی حمام و..... هست.

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 10
23-06-2013, 07:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-06-2013, 07:34 AM توسط lavender.)
home depot &  lows:فروشگاهیه که  انواع وسایل مربوط به خانه ،ابزار ساخت وساز،انواع چوب ،کابینت ، شیر الات،وسایل پیش ساخته و... پیدا می شود .در این فروشگاهها شما می توانید تمام چیزهایی که برای ساختن یک خانه لازم هست رو پیدا کنید و علاوه بر اون ،وسایل جزئی  مثل وسایل آشپزخانه و حتی ظروف پلاستیکی هم در آن پیدا می شود .کمی شبیه یک کارگاه یا انبار بزرگ وبسیار مرتب است.قیمتهایش ای بد نیست و برای خرید ابزارالات مناسبه . 
مثل فروشگاه های ابزار آلات و یراق آلات تو ایران می مونه....500 سایز میخ و پیچ دارن.... خیلی چیزای کوچیک برقی و فنی رو می تونید اونجا پیدا کنید. اما مواظب قیمت هاش باشید بعضی وقتا واقعاً الکی گرونه.[عکس: 892917_184.gif]

best buy:به نظر من فروشگاه گرونیه [عکس: 856519_money1.gif]ولی مردم برای خرید لپ تاپ و وسایل کامپیوتری معمولا میرن اونجا. در زمینۀ وسایل کامپیوتری قیمتهایش گاهی خوب و گاهی زیاده ولی با تحقیق قبلی می شود گاهی چیزهایی با قیمت پایین در آن پیدا کرد ولی از نظر کیفیت قابل اعتماده.... اما همیشه برید اونجا چیزی و که می خواید ببینید و تست کنید ...بعد برید آمازون بخرید

rite aid  & CVS & walgreens :داروخانه های شبانه روزی...البته به غیر از دارو در زمان ناچاری و زمانی که همه جا تعطیله میتونید لوازم مورد نیاز و تهیه کنید...  همه چیز داره اما در تعداد کم و محدود و مواد غذاییش هم از جاهای دیگه خیلی گرون تره.
*بعضی از این فروشگاه ها 24 ساعته هست ولی بعضیاشون تا 10 شب بازه. 
* تا اونجایی که من می دونم هیچ کدوم داروخانه ی شبانه روزی ندارن فقط تا یه ساعت خاصی باز هستن.( کلاً من تو امریکا داروخانه ی شبانه روزی پیدا نکردم بجز اونهایی که توی خود بیمارستان و کلینیک هاست)[عکس: 261019_dunnosmiley.gif]

داروخانه:  فروشگاه هایی مثل Walmart ... Target...Giant... Safeway  داروخانه هم دارن و خیلی از بیمه ها رو قبول می کنن.... می تونید برید نسختون رو بدید و خرید های دیگتون رو بکنید و برگردید داروتون رو بگیرید ازشون. اصولاً 15-30 دقیقه طول می کشه.

Khols: فروشگاهیه که خیلی شیکه و خیلی چیزا داره. کیف- کفش- لباس- رو تختی- پتو- حوله و.... ( جامدات!) اومممممممممم در مورد قیمت هاش نمی تونم بگم خیلی خوبه.... و بعضاً می تونم بگم گرونه...اتو کمتر از 70$ توش پیدا نمی کنید! [عکس: 844817_shock.gif] وسایل خونش به نظرم گرونه...اونم نه یه کم...خیلی!
لباس هاش کیفیت خیلی خوبی داره اما قیمت هاش بالاست و اگر حراج داشته باشه خیلی خوب هست.... یهو کاپشن 100 دلاریش می شه 26 دلار...

امیدوارم همه ی مواردی رو که لازم دارید رو گفته باشم.[عکس: 392619_flowerysmile.gif]

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
27-06-2013, 06:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-06-2013, 06:50 PM توسط lavender.)
Aéropostale :  مغازه ی مورد علاقه ی من برای تی شر ت و دامن و شلوار کتان و جین و این صحبتا!
این فروشگاه جنس هاش خیلی خیلی خوبه اما یه ذره گرونه. مثلاً بلوز سه دکمه هاش Polo  20 دلار هست و تاب ها و تی شرت هاش 20 دلار و..... اما اکثر مواقع حراج ها ی خیلی خوبی داره و قیمت هاش خیلی میاد پایین.
من چند روز پیش دو تا تی شرت سه دکمه خریدم 9 دلار و تاپ 3.5 دلار.
* اجناس این مغاره بیشتر برای سن زیر 30 سال هست.

Chico's & Talbots  &  Banana Republic & Ann Taylor : اومممممم این فروشگاه رو برای بالای 30 سال توصیه می کنم....لباسهای خیلی خانومونه و کلاسیکی داره و قیمتهاش هم بالاست. مثلاً دامن هاش همه بالای 50 دلار و یا تی شرت هاش بالای 35 دلار هست. 

Gap  &  H&M :  فروشگاه هایی هستن که لباس دارن+ کیف و کفش و کمربند و .... از سن 3-4 سال به بالا. بستگی به سلیقه ی افراد داره.جنس ها و قیمت هاش هم متوسطه. تنوع رنگی توی این دو فروشگاه بالاست مخصوصاً رنگ های جیغ و شب تاب!

Bath & Body Works : این فروشگاه صابون مایع- لوسیون- اسپری- ژل شستشو- مواد خوشبو کننده  و شمع داره....مغازه ی خیلی خوشبوییه . اما قیمت هاش یه کم بالاست. مثلاً برای یه شامپو بدن باید 11 دلار بدید ولی اکثراً دیل های  bye 3 get 2 free  داره. و موقع حراج بی نهایت شلوغه چون خیلی خیلی قیمت هاش میاد پایین.

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-06-2013, 07:58 PM
jcpenney & Lord & Taylor & Macy's & Nordstrom  : این فروشگاه ها همه چی دارن بجز مواد غذایی.
پوشاک- مبلمان- سرویس قاشق چنگال- قابلمه- چمدون  عطر- ساعت - جواهرات و.....
بسته به اسم فروشگاه اجناس قیمت های مختلفی داره. 

Hallmark  لوازم کادویی و کارت پستال

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »