عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-11-2016, 02:14 AM
(18-11-2016, 01:22 AM)sara_nazari نوشته: سلام
خیلی ممنون بابت راهنماییتون. من لینک رو دیدم. هم مهندسی انرژی و هم انرژی ساختمان هر دو به زبان انگلیسی تدریس میشن. مگه میشه به زبان خودشون تدریس نداشته باشن؟؟ اگر کسی بخواد یکی از این دو رشته رو به زبان فنلاندی بخونه چکار باید کنه؟ فقط خود معماری بود که به زبان فنلاندی هم ارائه میشد. ممنون میشم اگر در این باره راهنماییم کنید. من میخوام به زبان فنلاندی ادامه تحصیل بدم امکان نداره؟

یک سری دوره ی ارشد به عنوان nordik master هستند..یعنی اینکه زبان تدریس اسکاندیناویایی هست...اگر همین کلمه رو تو موتور جستجو بزنید در کنار اسم رشته حتما نتایج رو براتون میاره...تصور من اینه که به زبان خودشون هم دارند..اما انتظار نداشته باشید گزینه های فراوانی براتون بیاد..کشورهای اسکاندیناوی کم جمعیت هستند با دانشگاههای کم و رقابتی...موفق باشید
نقل قول  

آفلاین sara_nazari
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-11-2016, 10:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-11-2016, 11:48 AM توسط sara_nazari.)
(18-11-2016, 02:14 AM)PeymanSa نوشته: یک سری دوره ی ارشد به عنوان nordik master هستند..یعنی اینکه زبان تدریس اسکاندیناویایی هست...اگر همین کلمه رو تو موتور جستجو بزنید در کنار اسم رشته حتما نتایج رو براتون میاره...تصور من اینه که به زبان خودشون هم دارند..اما انتظار نداشته باشید گزینه های فراوانی براتون بیاد..کشورهای اسکاندیناوی کم جمعیت هستند با دانشگاههای کم و رقابتی...موفق باشید

خیلی خیلی ممنون.
من nordik master رو هم سرچ کردم رشته های مورد نظرم رو اورد اما باز هم در توضیحات نوشته به زبان انگلیسی offer هستش. ممکنه به زبان فنلاندی هم باشه اما ننویسه؟
ببخشید اگر سوالاتم زیاد هست.
ممنون از کمک هاتون
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

18-11-2016, 04:26 PM
(18-11-2016, 10:40 AM)sara_nazari نوشته: خیلی خیلی ممنون.
من nordik master رو هم سرچ کردم رشته های مورد نظرم رو اورد اما باز هم در توضیحات نوشته به زبان انگلیسی offer هستش. ممکنه به زبان فنلاندی هم باشه اما ننویسه؟
ممنون از کمک هاتون

متاسفانه من اطلاعات مفید بیشتری ندارم ..امیدوارم سایر عزیزان این پست رو پاسخگو باشند و اطالاعات تکمیلی رو بهتون بدند..موفق باشید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-11-2016, 05:01 PM
(18-11-2016, 10:40 AM)sara_nazari نوشته: خیلی خیلی ممنون.
ممنون از کمک هاتون

اگر دنبال رشته و گرایش های در مقاطع ارشد در حوزه کشورهای اسکاندیناوی جستجو میکنید باید عرض کنم بیشتر رشته ها به انگلیسی ارائه میشن و نگران نباشید. اما برای دوره های لیسانس باید به زبان اون کشور مسلط باشید. اگر PROGRAM رو به انگلیسی زده و زبان تحصیل هم به انگلیسی خواهد بود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sara_nazari
**
نقل قول

21-11-2016, 01:25 AM
(20-11-2016, 05:01 PM)Shihan نوشته: اگر دنبال رشته و گرایش های در مقاطع ارشد در حوزه کشورهای اسکاندیناوی جستجو میکنید باید عرض کنم بیشتر رشته ها به انگلیسی ارائه میشن و نگران نباشید. اما برای دوره های لیسانس باید به زبان اون کشور مسلط باشید. اگر PROGRAM رو به انگلیسی زده و زبان تحصیل هم به انگلیسی خواهد بود.

ممنون از شما اما من دنبال رشته هایی هستم که به زبان فنلاندی تدریس بشه که فقط معماری رو دیدم.
شما اطلاعی درباره میزان سختگیری دانشگاه آلتو برای بورس مستر دارید؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-12-2016, 08:10 PM
(21-11-2016, 01:25 AM)sara_nazari نوشته: ممنون از شما اما من دنبال رشته هایی هستم که به زبان فنلاندی تدریس بشه که فقط معماری رو دیدم.
شما اطلاعی درباره میزان سختگیری دانشگاه آلتو برای بورس مستر دارید؟
ممنونم

you never know if you have any chance for being offered any scholarship or not. i strongly suggest you if you have high gpa and fancy resume, apply for at least two or three universities
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Sepide.k
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-07-2018, 03:07 PM
سلام وقت بخیر.
من 26 سالمه و لیسانس نقاشی دارم با معدل 18 از دانشگاه آزاد تهران_3بار هم ارشد سراسری قبول شدم نرفتم البته چون دیگه برام فایده نداشت.معرفی نامه از اساتید مطرح هم دارم.سابقه ی نقاشی از 7 سالگی دارم.و 5سال کار خصوصی مرتبط (سفارش تابلوهای نقاشی و کاشیکاری و...)
سفارش و کار برای شهرداری و مرکز خرید و ادارات بزرگ برای نوروز...
رتبه های زیادی هم دارم در مسابقات کشوری و استانی در مقامهای اول و دوم
زبان انگلیسیم متوسطه دارم تکمیل میکنم که مدرک آیلتس بگیرم و یکم آلمانی بلدم.
میخوام بورسیه تحصیلی بگیرم ولی نمیدونم کجا بهتر هست برام و راحت تر و سریعتر میتونم بورسیه بگیرم .چون میخوام از طریق بورسیه تحصیلی بیام و اقامت دائم بگیرم برام بازار کار مهمه و اینکه در زمان تحصیل هم اجازه ی کار داشته باشم.
اولویتم کشورهای انگلیسی زبان هست ولی اگر جای دیگه ای شرایطم بهتر باشه میرم.انگلستان و فنلاند و استرالیا و نیوزلند بیشتر مد نظرم هست.
سپاسگزارم از زمانی که میذارید و راهنمایی میکنید?
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-07-2018, 08:55 PM
(04-07-2018, 03:07 PM)Sepide.k نوشته: سلام وقت بخیر.
من 26 سالمه و لیسانس نقاشی دارم با معدل 18 از دانشگاه آزاد تهران_3بار هم ارشد سراسری قبول شدم نرفتم البته چون دیگه برام فایده نداشت.معرفی نامه از اساتید مطرح هم دارم.سابقه ی نقاشی از 7 سالگی دارم.و 5سال کار خصوصی مرتبط (سفارش تابلوهای نقاشی و کاشیکاری و...)
سفارش و کار برای شهرداری و مرکز خرید و ادارات بزرگ برای نوروز...
رتبه های زیادی هم دارم در مسابقات کشوری و استانی در مقامهای اول و دوم
زبان انگلیسیم متوسطه دارم تکمیل میکنم که مدرک آیلتس بگیرم و یکم آلمانی بلدم.
میخوام بورسیه تحصیلی بگیرم ولی نمیدونم کجا بهتر هست برام و راحت تر و سریعتر میتونم بورسیه بگیرم .چون میخوام از طریق بورسیه تحصیلی بیام و اقامت دائم بگیرم برام بازار کار مهمه و اینکه در زمان تحصیل هم اجازه ی کار داشته باشم.
اولویتم کشورهای انگلیسی زبان هست ولی اگر جای دیگه ای شرایطم بهتر باشه میرم.انگلستان و فنلاند و استرالیا و نیوزلند بیشتر مد نظرم هست.
سپاسگزارم از زمانی که میذارید و راهنمایی میکنید?

سلام
در مورد فنلاند که من فوق لیسانس نقاشی ندیدم اینجا به زبان انگلیسی ولی کسانی را می شناسم اینجا بصورت تحصیلی البته رشته دیگری امدن و بعد نمایشگاه گذاشتن و یا کلاس اموزشی ولی شرط اولش تسلط نسبی به زبان فنلاندی هست
نقل قول  

آفلاین Arashhk
**
نقل قول

20-02-2020, 01:25 AM
سلام وقت بخیر‌. من ارشد نرم افزار دارم از دانشگاه ازاد با معدل ۱۷ و آیلتس ۷ .
ایا امکان داره برای ارشد در فنلاند اقدام کنم یا باید برای دکترا باشه حتما؟

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

22-02-2020, 06:53 PM
(20-02-2020, 01:25 AM)Arashhk نوشته: سلام وقت بخیر‌. من ارشد نرم افزار دارم از دانشگاه ازاد با معدل ۱۷ و آیلتس ۷ .
ایا امکان داره برای ارشد در فنلاند اقدام کنم یا باید برای دکترا باشه حتما؟

سلام‌
دکنری در فنلاند در صورتی که استاد پیدا کنید خیلی راحت میشه پذیرش گرفت 
من پیشنهاد می کنم با اساتید مکاتبه کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22