عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
آفلاین arya_farjand
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-02-2015, 03:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2015, 03:29 PM توسط arya_farjand.)
سلام دوستان
من واسه رشته Master's Degree Programme in Baltic Sea Region Studies اپلای کردم. کس دیگه ای هم هست که واسه این رشته اقدام کرده باشه ؟
شرایط خاصی ندیدم تو سایت دانشگاه تورکو برای پذیرش تو این رشته . کسی میدونه پذیرش دانشجوی ایرانی ممکن هست یا نه ؟
نقل قول  

آفلاین Un4given
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-02-2015, 05:10 PM
درود

اساتید بنده کاردانی رو با معدل 14/17 و لیسانس رو با معدل 15/97 تموم کردم. حدود 5-6 سال سابقه کاری دارم. رشته تحصیلیم هم برق ( کنترل و ابزار دقیق ). 2تا Certificate هم تو فیلد کاری خودم از چین دارم که آلمان قبولشون داره. فیلد بنده دستگاههای خودپردازه و آشنایی با دستگاههای آمریکایی،کره ای، آلمانی، سوئدی رو هم دارم. زبان رو قصد دارم شروع کنم برای خوندن. تا بحال کلاس زبان نرفتم اما میتونم با یه انگلیسی زبون مکالمه داشته باشم اینو بارها حتی تو کشورهای خارجی هم تجربه کردم.
فقط مسئله ای که این وسط گپ انداخته تو استارت من بحث امکان شهربه دار شدن فنلانده که بدجوری منو بهم ریخته. کلا این قضیه چقد صحت داره و کی نتیجه نهاییش معلوم میشه ؟
عرض دیگم اینکه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین که برای چه دانشگاههاییی میتونم تو رشته خودم اقدام کنم .
واقعا محبت میکنید .
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
25-02-2015, 07:10 PM
(25-02-2015, 05:10 PM)'Un4given' نوشته: درود
اساتید بنده کاردانی رو با معدل 14/17 و لیسانس رو با معدل 15/97 تموم کردم. حدود 5-6 سال سابقه کاری دارم. رشته تحصیلیم هم برق ( کنترل و ابزار دقیق ). 2تا Certificate هم تو فیلد کاری خودم از چین دارم که آلمان قبولشون داره. فیلد بنده دستگاههای خودپردازه و آشنایی با دستگاههای آمریکایی،کره ای، آلمانی، سوئدی رو هم دارم. زبان رو قصد دارم شروع کنم برای خوندن. تا بحال کلاس زبان نرفتم اما میتونم با یه انگلیسی زبون مکالمه داشته باشم اینو بارها حتی تو کشورهای خارجی هم تجربه کردم.
فقط مسئله ای که این وسط گپ انداخته تو استارت من بحث امکان شهربه دار شدن فنلانده که بدجوری منو بهم ریخته. کلا این قضیه چقد صحت داره و کی نتیجه نهاییش معلوم میشه ؟
عرض دیگم اینکه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین که برای چه دانشگاههاییی میتونم تو رشته خودم اقدام کنم .
واقعا محبت میکنید .

سلام دوست من
بنظر من شما به راحتی می تونی پذیرش بگیری و شهریه هم که فعلا منتفی هست
دانشگاه های تورکو و هلسینکی و التو را بررسی کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین arya_farjand
**
نقل قول

28-02-2015, 03:06 PM
دوستان کسی جوابش نیومده ؟

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-02-2015, 07:56 PM
(28-02-2015, 03:06 PM)'arya_farjand' نوشته: دوستان کسی جوابش نیومده ؟

سلام دوست عزیز جوابها از اردیبهشت به بعد می اید

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین stifler
**
نقل قول

08-03-2015, 08:53 PM
سلام دوستان  ، من پیش دانشگاهی ندارم و در عوضش کاردانی پیوسته از دانشکده ی فنی و حرفه ای شهرستان (دولتی) دارم ، با لغو تعهد روزانه بودنم ، فقط "گواهینامه ی پایان تحصیلات" + "ریزنمرات کاردانی" رو گرفتم ، و میتونم اینها رو ترجمه کنم.

میخواستم بدونم با  همینها هم میشه اپلای کرد و در نهایت ویزا گرفت  ؟  یا دانشنامه هم حتما" باید در آینده بگیرم ؟ 

کاردانیم یه جورایی جایگزین پیش دانشگاهی میشه. ( دیپلمم فنی بود)

( بچلر پلی تکنیک 2016 مد نظر هست)
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-03-2015, 12:06 AM
(08-03-2015, 08:53 PM)'stifler' نوشته: سلام دوستان  ، من پیش دانشگاهی ندارم و در عوضش کاردانی پیوسته از دانشکده ی فنی و حرفه ای شهرستان (دولتی) دارم ، با لغو تعهد روزانه بودنم ، فقط "گواهینامه ی پایان تحصیلات" + "ریزنمرات کاردانی" رو گرفتم ، و میتونم اینها رو ترجمه کنم.
میخواستم بدونم با  همینها هم میشه اپلای کرد و در نهایت ویزا گرفت  ؟  یا دانشنامه هم حتما" باید در آینده بگیرم ؟ 
کاردانیم یه جورایی جایگزین پیش دانشگاهی میشه. ( دیپلمم فنی بود)
( بچلر پلی تکنیک 2016 مد نظر هست)

سلام والا ظاهرا نباید مشکلی داشته باشید ولی بهتره با یونیورسیتی ادمیشن مکاتبه کنید

نقل قول  

آفلاین raheleh1368
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-03-2015, 02:29 PM
بچه ها کسی امسال 2015 اپلای کرده برای مقطع لیسانس  ؟ جواب کسی اومده ؟ کسی امسال آزمون نداره ؟ کسی قبلا آزمون نداده ؟ [img]images/smilies/sad.gif[/img] [img]images/smilies/sad.gif[/img] [img]images/smilies/confused.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین finnishland
**
نقل قول

13-03-2015, 07:33 PM
ببخشیئ من یه سوال داشتم اگه زبان فندلاندی بلد باشیم میشه شغل هایی در زمینه طراحی دکوراسیون یا حتی کلا ساختمانی داشته باشیم؟ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-03-2015, 04:32 PM
(13-03-2015, 07:33 PM)'finnishland' نوشته: ببخشیئ من یه سوال داشتم اگه زبان فندلاندی بلد باشیم میشه شغل هایی در زمینه طراحی دکوراسیون یا حتی کلا ساختمانی داشته باشیم؟ممنون از شما

سلام والا نمیشه دقیق جواب داد
اخه تسلط به زبان فنلاندی اصلا راحت نیست با فرض تسلط امکان داره ولی بدون تسلط قبلا هم عرض کردم کار نظافتی و خدماتی در چند شهر وجود دارد که خرج ادم در می اید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 22 بعدی »