عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی موافقان حذف ارز دانشجویی

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
موافقان حذف ارز دانشجویی
آفلاین Tornado
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-08-2012, 04:35 PM
من کاری به این بحث ندارم ولی طبق تجربه می گم:
1. ارز دانشجویی درصد خیلی خیلی کوچکی از سرفصل های ارز دولتی رو به خودش اختصاص می ده و حذف اون هیچ تاثیری برای دولت نخواهد داشت.
2. خیلی از دانسجویان خارج هستند که واقعا کار بدون این ارز دانشجویی براشون سخت می شه و خیلی ها مجبور به بازگشت می شوند. خیلی صریح بگویم این یعنی افزایش شدید رقابت برای دانشگاه های داخل؛ خراب تر شدن بازار کار داخل و ... (باید توجه داشت که واقعا دولت به دلیل ناتوانی در ایجاد اشتغال در صورتی که نسل درس خوانده هر چه بیشتر از مملکت برود کمتر دچار مشکل می شود)
3. دانشجویان داخل باید این نکته را در نظر داشته باشند که خیلی از ارزهای دانشجویی دیگر نیز وابسته به همین سرفصل هست. اگر شما می خواهید مقاله برای کنفرانس خارج از کشور ارسال کنید و بعدا ارز دانشجویی برای سفر تان بگیرید؛ با حذف این سرفصل، شما نیز باید ارز آزاد تهیه کنید.

اینها مجموع دیدگاه های من بود؛ وگرنه من در حذف یا عدم حذف این ارز دانشجویی ذینفع نیستم چون فاند دارم ولی مشکلات آن را برای جامعه دانشگاهی ایران زیاد می بینم.
لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-08-2012, 10:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-08-2012, 11:14 AM توسط Shahrouz.)
درود

کریم جان، فحاشی گروهی معدود به صورت پیام خصوصی نشان ضعف در منطق و توان مباحثه هست. ما هم در برخورداری از این موارد کم از شما نداشتیم(البته نه این فروم). پس خودت رو اذیت نکن.

در مورد موضوع بحث، ولی به این راحتی نمی شه قضاوت کرد.
1-من هم موافق حذف هرگونه ارز خاص! و ارائه ارز با قیمت واقعی خود ( در حدود 1600-1700 تومان طبق نظر کارشناسان هستم). شاید جالب باشه بدونید عملا ساز و کار ارائه ارز دولتی به نحوی هست که جز در این مورد دانشجویی، گروه بسیار معدودی رو منتفع می کنه. شخصی وارد کننده خودرو به داخل کشور و خارج کننده پسته از کشور است! این شخص با طیب خاطر اختلاف هنگفت بین دو نوع ارز را نظاره گر است. چرا که اتوموبیل و لوازم آرایشی با ارز دولتی وارد نموده و پسته با قیمت دلار 2100-2200 تومانی صادر!! یعنی من و شما منتفع نخواهیم شد!

ولی تا بستر این موضوع (حذف ارز دو گانه) آماده نشود این امر جز ضرر برای قشر تحصیل کرده جامعه هیچ منفعتی عاید من، شما و یا گروه کم درامد جامعه نخواهد داشت. بستر این موضوع نیز ابتدا در ذهن من و شما شکل می گیرد و سپس به جامعه تسری داده می شود. چون این ارز از جیب دانشجویان قشر متوسط به بالا به جیب مولتی میلیاردرهای بازار آهن و موبایل و دلالان و رشوه خوران بزرگوار ایرانی سوق داده می شود!

2- هرچند ارائه ارز به قیمت دانشجویی در نهایت تنها قشر متوسط به بالا و یا مرفه جامعه رو منتفع خواهد ساخت ( به این دلیل که گروههای دیگه عملا تصور تحصیل با هزینه های چند ده میلیون تومانی در سال را ندارند) و مسلما دارای منافعی چه در کوتاه مدت و یا در بلند مدت برای گروههای کم درآمد جامعه نخواهد بود، هیچ ساز و کاری برای اینکه شما رو مطمئن کنه که پس از حذف ارز دانشجویی، هزینه های مربوط به اون صرف بهبود شرایط زندگی اون قشر کم درامد می شه در کشور عزیز ما وجود نداره. فقط به احتمال زیاد، در تبلیغات آقایان می تونه بهشون کمک کنه و دو اینکه مبالغ چند میلیاردی که از این راه صرف تحصیل هزاران دانشجو می شده به سمت دهها نفر سطح اول جامعه سویچ داده می شه!!

3- ارز دانشجویی کسر کوچکی از ارزی که بزرگان و مولتی میلیاردرهای کشور عزیزمان، برای ورود خودروهای روز جهان از دولت گرامی دریافت می کنند نیز نیست. این تا حدودی بی رحمانه هست که تا اونجایی که ذهن من یاری می کنه هیچ کس ولو یک تاپیک، یک مقاله و... در مورد رقمهایی که درجیب دلالان خودرو و لوازم و ماشین الات چینی وارد می شه نه ایجاد کرده و نه به ذهنش ایجاد این مطلب خطور پیدا کرده ولی در مورد گروههای به نسبه ضعیف تر جامعه اینطور موضع بگیریم.
با احترام نسبت به کریم که البته الان ایشان مد نظر من نیستند، ما ایرانی ها توانایی بسیار زیادی در گرفتن حق خوود از راننده تاکسی، سوپرمارکت داران گرامی و... داریم ولی متاسفانه با لذت فراوان هزینه های چند صد هزار یا چند ده میلیونی افزایش قیمت اتوموبیل، موبایل و... را پرداخت می کنیم و کمتر حتی به صورت کلامی شکایت می کنیم!! چون معمولا ریشه، چشمه و اصل و بنیان مشکلات خود را اشتباه پیدا می کنیم و معمولا به قدرتمندان باج زیادی می دهیم و خواهیم داد، ثرووت باد آورده این عزیزان را که معمولا تنها در کشورهایی مانند زیمبابوه و ایران میسر هست از طریق رانت خواری و دلالی و رشوه خواری و رشوه دهی و...نشانه هوش اقتصادی وافر آنها می دانیم و افزایش کرایه تاکسی را نشانه خباثت راننده!! ( اینها مثالهایی برای تنویر موضوع بحث با موارد مشابه هست)

در مورد ارز مربوط به خودرو به طور مثال، از دلال و فروشنده و... بگیرید تا خریدار ماشینهای چند صد میلیونی، از گروههایی هستند که دست مبارک خویش را بر روی خرخره اقتصادی جامعه ایران گذارده اند و طبعا همان حتی خریدار چنین ماشینهایی نیز به شکل مطلوب بعدها این هزینه های تحمیل شده را برای گروههای دیگر جامعه جبران خواهد نمود! این در حالیست که این موضوع کمتر در مورد دانشجویانی که معمولا از قشر متوسط و با نرخ ارز دولتی تحصیل می کنند صدق می کند.

4- حذف ناگهانی یارانه با چنین منطقی (بهره مندی یکسان اقشار جامعه) صورت پذیرفت و گروههای بسیار مرفه جامعه که معمولا دلالهای بسیار بزرگ هستند در برابر این حذف نه تنها یک آخ نگفتند که دهها برابر آن از طریق افزایش قیمت محصولات خود و یا عرضه کالاهای دلالی شده به رقمهای درشت تر منتفع شدند. گروههای متوسط پایین و بالای جامعه بسیار متضرر شدند و گروههای سطح پایین جامعه نیز درآینده از تورم خرد کننده متضرر خواهند شد.

5- خانه از پای بست ویران است....
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-06-2013, 03:04 AM
یکی از مشکلات ما شاید این باشه که خیلی مهندسی و optimize فکر میکنیم. اگه این مبلغ در سرفصلهای بودجه کشور صرفه جویی بشه، فکر میکنید مثلا باهاش چه میکنند؟
عذرخواهی میکنم که کمی با لحن عامیانه ادامه میدهم 

چه اشکالی داره دانشجویی که خارج از ایرانه، با این کار کسب درآمد کنه؟ رقم 3.000.000 میلیارد رو که خاطرتون هست؟

کلا طرح این موضوع در کشوری مانند سوییس یا سوئد یا ... کاملا منطقیه ولی در کشوری که همه دستشون تو جیب همه، خیلی محلی از اعراب نداره. اون هم برای دانشجویی جوانی که در کشور خودش هم احساس غریبی میکند و مجبور شده جوانی اش را دور از خانواده به امید آینده ای بهتر در غربت بگذراند( به خاطر این که دانشگاه های کشورش نتوانسته اند کیفیت آموزشی لازم را برایش فراهم کنند)

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
Topic locked 

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 02-06-2025، 12:25 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی