عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی موارد خاص سربازی، معافیت و...

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
موارد خاص سربازی، معافیت و...
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-04-2012, 03:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2012, 08:09 PM توسط MaMi.)
(16-04-2012, 12:20 AM)اميرمحمد نوشته: سوال:
همون پزشكي كه برگه معاينه اوليه رو پر ميكنه ميتونه تشخيص بده كه من ميتونم معافي بگيرم؟ و بعد منو ارجاع ميده به مراحل بعدي؟
امیر جان، میتونی سوالاتت در مورد معافیت پزشکی رو در این تاپیک بپرسی و البته قبلش توصیه می کنم پست های ابتدایی این تاپیک رو مطالعه کنی.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-06-2012, 06:59 PM
سلام دوست عزیز

من 3 تا اختراع دارم ، و لیسانسمو همین تابستون کارآموزی 2 را بگزرمونم تمام می شود ، البته معدلم 16 هست ، آیا من میتوانم با این شرایط در این یک سال فراغت از تحصیل کاری کنم ؟؟؟پروژه بگیرم و معاف شوم ؟

ممنون می شوم راهنماییم کنید .
Albert Einstein(1879_1955) : Imagination is more important than knowledge
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

01-06-2012, 07:22 PM
(01-06-2012, 06:59 PM)mehdi adeli نوشته: من 3 تا اختراع دارم ، و لیسانسمو همین تابستون کارآموزی 2 را بگزرمونم تمام می شود، البته معدلم 16 هست، آیا من میتوانم با این شرایط در این یک سال فراغت از تحصیل کاری کنم؟؟؟پروژه بگیرم و معاف شوم ؟
دوست عزیزم، سوال شما در این قسمت پاسخ داده شده است، لطفا با مطالعه مطالب قبلی، از ارسال سوالات تکراری خودداری کرده و بدین ترتیب ما را در پویایی هر چه بیشتر فروم یاری رسانید. با تشکر.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین parviz.a
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Heart  20-03-2013, 02:40 AM
سلام من شنيدم اونايي كه رتبه يك تا سه ارشد بيارن معافيت دايم ميگيرن لطفا اگه كسي اطلاع داره بگه تا همه استفاده كنيم   ممنون از لطفتون

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

20-03-2013, 10:35 AM
دوست عزیز
برای هر سوالی نیاز نیست یک تاپیک بزنید.

تا جایی که بنده اطلاع دارم، دیگه این معافیت ها وجود نداره. و کسانی که رتبه 1 تا 3 در هر مقطعی داشته باشند، عضو بنیاد ملی نخبگان میشوند و از طرح 45 روز آموزشی و طرح جایگزین خدمت استفاده خواهند کرد.
اما شما یا با بنیاد ملی نخبگان تماس بگیرید، یا در سامانه مشاوره نظام وظیفه مطرح کنید و نتیجه را در این فروم برای ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین teenman
**
نقل قول

10-05-2013, 05:45 PM
سلام من میخوام از ایران خارج بشم دانشجو هستم و سربازی نرفتم سوالم اینه که اگر کسی با قیده ضمانت از ایران خارج بشه و بره امریکا بعد از 5 سال که اونجا موندش شهروند امریکایی شد میتونه با پاسپورت امریکاییش به عنوان یک شهروند امریکایی  بیاد ایران؟
[align=right]میتونن باز هم به عنوان سرباز فراری دستگیرش کنن؟
[align=right]اگر بخواد تابعیت ایرانیشو لغو کنه چون سربازی نرفته و تو ایران سرباز فراری حساب میشه مخالفت میکنن با لغو تابعیتش؟
[align=right] 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-05-2013, 05:59 AM
(10-05-2013, 05:45 PM)'teenman' نوشته:
سلام من میخوام از ایران خارج بشم دانشجو هستم و سربازی نرفتم سوالم اینه که اگر کسی با قیده ضمانت از ایران خارج بشه و بره امریکا بعد از 5 سال که اونجا موندش شهروند امریکایی شد میتونه با پاسپورت امریکاییش به عنوان یک شهروند امریکایی  بیاد ایران؟
میتونن باز هم به عنوان سرباز فراری دستگیرش کنن؟
اگر بخواد تابعیت ایرانیشو لغو کنه چون سربازی نرفته و تو ایران سرباز فراری حساب میشه مخالفت میکنن با لغو تابعیتش؟

این راهی که شما گفتید به همین سادگی نیست. اول این که به فرض این که شما وارد امریکا بشید و مشغول تحصیل بشید، تا زمانی که درس می‌خونید نمی‌تونید تقاضای گرین کارد کنید. بعد از این که درس‌تون تموم شد و سرکار رفتید می‌تونید درخواست گرین کارد کنید که معمولا حداقل یک الی دو سال طول می‌کشه.  شما بعد از گرفتن گرین کارد باید ۵ سال در امریکا بمونید تا بتونید تقاضای شهروندی کنید. بعد از تقاضا هم باز مدتی طول می‌کشه تا کارهای اداریش انجام بشه. خلاصه این که حداقل ۱۰-۱۲ سالی طول می‌کشه تا شما شهروند بشید. بعد از اون تازه شما باید درخواست لغو شهروندی ایران رو بکنید که اون هم اصلا ساده نیست و مجلس ایران باید قبول کنه تا شما شهروندی‌تون رو از دست بدید! حتی در صورتی که بتونید شهروندی رو لغو کنید، تقریبا دیگه باید دور ایران رفتن رو خط بکشید چون در اون شرایط بعیده که بتونید ویزای ایران بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-05-2013, 12:10 PM
(10-05-2013, 05:45 PM)'teenman' نوشته:

میتونن باز هم به عنوان سرباز فراری دستگیرش کنن؟

اگر بخواد تابعیت ایرانیشو لغو کنه چون سربازی نرفته و تو ایران سرباز فراری حساب میشه مخالفت میکنن با لغو تابعیتش؟

عواقب ترک تابعیت در ایران
در صورتی که فردی ایرانی به هر دلیلی تابعیت ایرانی خود را لغو کند،این امر جرم محسوب نمی شود ولی عواقب خاص خودش را دارد.ابتدا اینکه در صورتی درخواست لغو تابعیت وی مورد بررسی قرار می گیرد که شخص متقاضی ترک تابعیت 25 سال تمام را داشته باشد و خدمت نظام وظیفه را انجام داده باشد ضمن اینکه هیات وزیران نیز خروج از تابعیت وی را اجازه دهد و مهم تر از همه اینکه متعهد شود ظرف حداکثر یک سال پس از ترک تابعیت نسبت به تعیین تکلیف اموال غیرمنقول خویش اقدام کند.این بدان معنی است که کلیه اموال غیرمنقول شخص ایرانی که دارای تابعیت دوگانه است با نظارت دادستان به فروش میرسد و پس از کسر مخارج فروش، الباقی قیمت آن به او مسترد می شود.

منبع

خلاصه به قول بابک همینطوری نمیشه[img]images/smilies/lightbulb.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین teenman
**
نقل قول

11-05-2013, 09:24 PM
(11-05-2013, 12:10 PM)'mhz_ir' نوشته:
عواقب ترک تابعیت در ایران
در صورتی که فردی ایرانی به هر دلیلی تابعیت ایرانی خود را لغو کند،این امر جرم محسوب نمی شود ولی عواقب خاص خودش را دارد.ابتدا اینکه در صورتی درخواست لغو تابعیت وی مورد بررسی قرار می گیرد که شخص متقاضی ترک تابعیت 25 سال تمام را داشته باشد و خدمت نظام وظیفه را انجام داده باشد ضمن اینکه هیات وزیران نیز خروج از تابعیت وی را اجازه دهد و مهم تر از همه اینکه متعهد شود ظرف حداکثر یک سال پس از ترک تابعیت نسبت به تعیین تکلیف اموال غیرمنقول خویش اقدام کند.این بدان معنی است که کلیه اموال غیرمنقول شخص ایرانی که دارای تابعیت دوگانه است با نظارت دادستان به فروش میرسد و پس از کسر مخارج فروش، الباقی قیمت آن به او مسترد می شود.
منبع
خلاصه به قول بابک همینطوری نمیشه

از راهنماییت ممنونم رفیق .
اگر تابعیته ایرانمو لغو نکنم و در حالیکه شهرونده امریکایی هستم به ایران برگردم به خاطر  نرفتن به سربازی میتونن منو محاکمه کنن؟[img]images/smilies/lightbulb.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-05-2013, 09:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2013, 09:35 PM توسط mhz_ir.)
اگر در حال مشمولیت از ایران خارج بشید و در فرجه برنگردید و زمانی که برگردید تا خدمت نرید نمیتونید خارج بشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »