عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از طریق Express Entry - روش سریع مهاجرت به کانادا از روش ورود سریع (Express Entry)

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهاجرت به کانادا از روش ورود سریع (Express Entry)
آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-04-2015, 08:32 PM
خیلی ممنون از اطلاعات
من از دوستی پرسید م در مورد آمریکا گفتند که سن اونقدر ها در آنجا تاثیر نداره و توان کاری و مدرک و اینکه چه قدر میتوانند کار کنند در پیدا کردن کار ر آمریکا تاثیر داره

حالا یکسوال (بااینکه این قانون تازه است اما گفتم شاید اطلاعات و یا گمانه زنی هایی دوستان وارِد داشته باشند)
کسی که لیسانس کامپیوتر از دانشگاه شریف داره + بیش از 20 سال سابقه کار و متاهل و دارای دوفرزند و سن 56 آیا شانسی برای این افراد هم هست؟
برنامه نویسی ++C و جاوا و ... هم تدریس میشود
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-04-2015, 11:54 PM
(04-04-2015, 08:32 PM)'king' نوشته: خیلی ممنون از اطلاعات
من از دوستی پرسید م در مورد آمریکا گفتند که سن اونقدر ها در آنجا تاثیر نداره و توان کاری و مدرک و اینکه چه قدر میتوانند کار کنند در پیدا کردن کار ر آمریکا تاثیر داره
حالا یکسوال (بااینکه این قانون تازه است اما گفتم شاید اطلاعات و یا گمانه زنی هایی دوستان وارِد داشته باشند)
کسی که لیسانس کامپیوتر از دانشگاه شریف داره + بیش از 20 سال سابقه کار و متاهل و دارای دوفرزند و سن 56 آیا شانسی برای این افراد هم هست؟
برنامه نویسی ++C و جاوا و ... هم تدریس میشود

شانس که هست. ولی باید ببینند فلسفه چیه؟! میخواد طرف بره چی کار؟

بچه ها چند سالشونه؟ با این سنی که گفتید بعیده بچه ها رو بشه برد. چون باید تحت تکفل و از یک سنی پایین تر باشند. 18 بود گویا. یا اینکه در حال تحصیل و بی کار!

همه این ها به کنار جا افتادن تو این سن خیلی سخته.

مگر این که طرف یه پول قلمبه داشته باشه و مهاجرت کاری بیشتر بهونه باشه که برسونه خودش رو اونجا!

نظر منه!

نقل قول  

آفلاین king
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-04-2015, 12:08 PM
(04-04-2015, 11:54 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
شانس که هست. ولی باید ببینند فلسفه چیه؟! میخواد طرف بره چی کار؟
بچه ها چند سالشونه؟ با این سنی که گفتید بعیده بچه ها رو بشه برد. چون باید تحت تکفل و از یک سنی پایین تر باشند. 18 بود گویا. یا اینکه در حال تحصیل و بی کار!
همه این ها به کنار جا افتادن تو این سن خیلی سخته.
مگر این که طرف یه پول قلمبه داشته باشه و مهاجرت کاری بیشتر بهونه باشه که برسونه خودش رو اونجا!
نظر منه!

اگر بروند 3 یا4 سال دیگست که تا اون موقع بچه ها بالای 20 سالشونه
گفتید در حال تحصیل یا بیکار : اگر هر دو در حال تحصیل باشند حالا برای لیسانس تو دانشگاه سراسری یا آزاد اون موقع میشود بروند؟
آره خب کار که هستبه خاطر کار اما درصد بیشتریبرای رفتن به کانادا و اقامت اونجاست 
وضع مالی هم هم بالا نیست اما باهاش میشه یه سرمایه گذاری تو آمریکا کرد(آمریکا گفتم چون با اون مبلغ ویزای سرمایه گزاری eb5 چیه اونو میدن )
نقل قول  

آفلاین yashar1985
**
نقل قول

Question  06-04-2015, 07:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2015, 09:22 PM توسط yashar1985.)
سلام دوستان؛
آیا draw های بعدی، طبق زمانبندی از پیش تعیین شده انجام می شوند؟[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]

و یه سوال خیلی مهم دیگه اینکه NOC Code 2121 که مربوط به گیاهپزشکی و بیولوژی اینهاس، در برنامه EE پذیرش میشن؟
(به این خاطر می پرسم که ظاهراً هیچ کسی با این کد رشته اقدام نکرده بود. منبعConfusedpreadsheet)
Those who lack the courage will always find a philosophy to justify it.
-Albert Camus
نقل قول  

آفلاین amirali220
**
نقل قول

08-04-2015, 07:13 PM
سلام. به من گفته بودند بعد از تکمیل اطلاعات در سایت اداره مهاجرت جهت Express Entry ، پس از دو سه روز ایمیلی حاوی 2 عدد کد دریافت خواهم کرد و سپس می بایست در سایت jobbank ثبت نام کنم. اما من چند روزی هست که پروفایلم رو تکمیل و ارسال کردم اما ایمیلی دریافت نکردم. دوستان لطف کنند و بنده رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

11-04-2015, 08:22 AM
(08-04-2015, 07:13 PM)'amirali220' نوشته: سلام. به من گفته بودند بعد از تکمیل اطلاعات در سایت اداره مهاجرت جهت Express Entry ، پس از دو سه روز ایمیلی حاوی 2 عدد کد دریافت خواهم کرد و سپس می بایست در سایت jobbank ثبت نام کنم. اما من چند روزی هست که پروفایلم رو تکمیل و ارسال کردم اما ایمیلی دریافت نکردم. دوستان لطف کنند و بنده رو راهنمایی کنند.

ایمیل نمیاد.

در همون سایتی که ثبت نام کردید و اطلاعات رو وارد کردید در قسمت express entry یک mail box کوچیک براتون میسازه و یک نامه اونجا براتون میاد که یک فایل PDF هست و باید دانلود کنید. کد ها توش هست.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-04-2015, 08:24 AM
(06-04-2015, 07:43 PM)'yashar1985' نوشته: سلام دوستان؛
آیا draw های بعدی، طبق زمانبندی از پیش تعیین شده انجام می شوند؟[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]
و یه سوال خیلی مهم دیگه اینکه NOC Code 2121 که مربوط به گیاهپزشکی و بیولوژی اینهاس، در برنامه EE پذیرش میشن؟
(به این خاطر می پرسم که ظاهراً هیچ کسی با این کد رشته اقدام نکرده بود. منبعConfusedpreadsheet)

زمان بندی و نظم خیلی خاصی نداره.
به  احتمال زیاد دو بار در ماه هست. ولی تعداد و امتیاز مشخص نیست. مثلا سری پیش 1600 تا اعلام کردند این سری 900 تا. در نتیجه 700 تایی که کمتر اعلام کردند، امتیاز از 453 شد 469!
در مورد گیاه پزشکی باید بگم که کلا اونا کاری ندارند به NOC برای برنامه فدرال و فقط به امتیاز کار دارند. در مورد امتیاز های استانی ولی ممکنه یک سری از استان ها دنبال یک سری NOC های خاص باشند.

نقل قول  

آفلاین amirali220
**
نقل قول

11-04-2015, 01:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2015, 01:45 PM توسط amirali220.)
دوست عزیز، ممنونم از راهنماییتون. من پیدا نکردم میشه لطفا بیشتر توضیح بدین. من از قسمت GC Key Log In میرم و وارد میشم اما متاسفانه چیزی به این شکل پیدا نمی کنم. Sad
نقل قول  

آفلاین amirali220
**
نقل قول

12-04-2015, 11:59 AM
(11-04-2015, 08:22 AM)'shubizkumbuli' نوشته:
ایمیل نمیاد.
در همون سایتی که ثبت نام کردید و اطلاعات رو وارد کردید در قسمت express entry یک mail box کوچیک براتون میسازه و یک نامه اونجا براتون میاد که یک فایل PDF هست و باید دانلود کنید. کد ها توش هست.

اگر منظورتون اون قسمتیه که نوشته View my submitted applications or profiles و در زیر آن یه جدوله شامل این آیتم ها:
- Application number
- Application type
-Applicant's name   
- Date submitted
- Details
که در قسمت Messages نوشته None، یعنی پیغامی ندارم. اگر منظورتون یه قسمت دیگست لطف کنید راهنمایی کنید، ممنونم.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-04-2015, 12:10 PM
(12-04-2015, 11:59 AM)'amirali220' نوشته:
اگر منظورتون اون قسمتیه که نوشته View my submitted applications or profiles و در زیر آن یه جدوله شامل این آیتم ها:
- Application number
- Application type
-Applicant's name   
- Date submitted
- Details
که در قسمت Messages نوشته None، یعنی پیغامی ندارم. اگر منظورتون یه قسمت دیگست لطف کنید راهنمایی کنید، ممنونم.

باید همون جا باشه. من اونجا دریافت کردم. در forum موجود در سایت canadavisa دیدم که خیلی ها به مشکل شما برخوردند.

توصیه می کنم این تاپیک ها رو با دقت بخونید:

تاپیک 1

تاپیک 2

تاپیک 3

تاپیک 4

لطفا یک خلاصه ای هم برای دوستان بذارید تا بدونند چه کار کنند.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »