عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
مقایسه بانک های آمریکا

صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مقایسه بانک های آمریکا
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-10-2012, 12:23 AM
تو این تاپیک در خصوص بانک های مختلفی که در آمریکا وجود داره و مزایا و معایب و ویژگی های اونها بحث می شه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اولین سوال رو خودم می پرسم:

کسی که تازه وارد آمریکا شده (با ویزای مهاجرتی) و قصد داره یه حساب بانکی باز کنه، با در نظر گرفتن جمیع موارد کدوم بانک رو بهش توصیه می کنید؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-10-2012, 12:30 AM
اغلب بانک‌های بزرگ امریکا مثل Bank of America، Wells Fargo، Chase و ... تفاوت خیلی زیادی از نظر خدمات ندارند، اما بعضی از بانک‌ها در شهرهای مختلف ممکنه تعداد شعبه‌هاشون متفاوت باشه. به نظرم زیاد بودن تعداد شعبه‌ها و دستگاه‌های ATM شاید یکی از نکات مهم برای دانشجویانی که تازه وارد می‌شن باشه و همچنین سخت‌گیری خود بانک در باز کردن حساب برای ایرانی‌ها یکی دیگه از نکاتی هست که باید در نظر گرفت.
تجربه شخصی من این بود که Bank of America و یک Credit Union که داخل دانشگاه بود از جهت باز کردن حساب برای ایرانی‌ها کمتر سخت‌گیر بودند. به طور کلی بانک‌هایی که داخل دانشگاه شعبه دارند معمولا برای اوایل کار گزینه خوبی هستند، چون معمولا برای دانشجوها زیاد سخت‌گیری نمی‌کنند و گاهی امتیازهای خاصی هم به دانشجو می‌دند و احتمالا گرفتن کردیت کارت از این بانک‌ها برای دانشجوها ساده‌تر خواهد بود. به همین خاطر به نظر من اول به بانک یا بانک‌هایی که داخل دانشگاه هستند مراجعه کنید و ازشون در مورد شرایط تحقیق کنید و سعی کنید که در ابتدا در یکی از همین بانک‌ها حساب باز کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

16-10-2012, 09:47 PM
من هم تجربه ای مشابه داشتم و به نظرم bank of America برای شروع خوب باشه و خدماتش بد نیست. نوع حسابی که بچه ها دارن هم کثرا از نوع checking/saving هستش تو این بانک.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-10-2012, 10:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-10-2012, 10:27 PM توسط mahyarelc.)
درود
پژمان جان با توجه به اینکه گفتی با ویزای مهاجرتی، مورد خاصی مد نظرت هست؟

مثلا من میدونم Chase کردیت کارتش خیلی تسهیلات میده و کارت قوی ای هست...ولی به این راحتیا نمیشه گرفت (secured که اصلا نداره)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-10-2012, 02:14 AM
ممنون از نظرات دوستان. مهیار جان مورد خاصی که نه. منظورم این بود که اون فرد دانشجو نیست تو آمریکا.

این دوست من یه چیزی در مورد Bank of America از یکی شنیده که من نمی دونم دقیقاً قضیه چیه و چقدر صحت داره. دوستش بهش گفته بود این بانک یه ایرادایی داره، مثلاً هر چند وقت یه بار از حسابت پول کم می کنه و بعد باید زنگ بزنی بهشون تا پول رو برگردونن (تو این مایه ها...) اگر می دونید قضیه چیه و آیا صحت داره یا نه، ممنون می شم بگید.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

17-10-2012, 08:25 AM
من سال‌هاست که با Bank of America حساب دارم و هیچ وقت بدون دلیل از حسابم پولی کم نکرده‌اند، اما بانک‌های بزرگ مثل همین Bank of America انواع مختلفی حساب دارند که هر کدومش امکانات خاصی دارند و معمولا حساب‌هایی که امکانات بیشتری در اختیار شما قرار می‌دند لازم دارند که مبلغی که در حساب هست از یک حداقلی بیشتر باشه، در غیر این صورت مبلغی به عنوان جریمه یا هزینه ماهیانه حساب ازتون کم می‌کنند. در نتیجه موقع باز کردن حساب باید دقیقا بپرسید که آیا حساب هزینه ماهیانه یا به طور کلی هزینه نگهداری داره یا خیر و همچنین در مورد حداقل مبلغی که باید در حساب باشه بپرسید و مطمئن باشید که همیشه این مقدار در حساب‌تون هست.
از این جهات بانک‌های کوچک یا credit unionها معمولا بهتر هستند و هزینه‌هاشون در اغلب موارد کمتره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-03-2013, 02:29 AM
اگه توی Bank of america  حساب savin/checking   دارید حواستون با انو saving  باشه جون اگه از 25$ کمتر شه 5$ جریمه می شید.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-03-2013, 12:07 AM
به نظرتون داشتن حساب saving ضروری هست؟ یا فقط checking کافیه؟
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-03-2013, 12:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2013, 12:44 AM توسط mahyarelc.)
(25-03-2013, 12:07 AM)'lavender' نوشته: به نظرتون داشتن حساب saving ضروری هست؟ یا فقط checking کافیه؟

ضروری که نیست، بیشتر برای manage کردن حسابه. ممکنه فقط یک تفاوتهایی در خدمات از طرف بانک مورد نظر برای حساب saving موجود باشه 
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-03-2013, 08:29 AM
معمولا حساب‌های پس‌انداز (saving) سود بیشتری به سپرده شما پرداخت می‌کنند، ولی در حال حاضر نرخ بهره‌ها اون قدر پایین هست که تقریبا فرق معناداری ندارند. از اون طرف گاهی حساب‌های پس‌انداز احتیاج به حداقل موجودی خاصی دارند و تعداد نقل و انتقالات پول در ماه محدوده. اگر از این موارد تخطی کنید، بانک جریمه‌اتون خواهد کرد. به همین خاطر، مراقب این موارد باشید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »