عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت کفالت معافیت کفالت والدین و غیره

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معافیت کفالت والدین و غیره
آفلاین civil_water
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-04-2013, 03:07 AM
سلام

آقا من یک زمانی می تونستم از طریق بهزیستی معافیت بگیرم (سال 87) اما اون موقع این قانون معروف نبود و از آن بی اطلاع بودم
الان میشه کاری کرد؟

مرسی
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

28-04-2013, 09:24 PM
(28-04-2013, 03:07 AM)'civil_water' نوشته: سلام
آقا من یک زمانی می تونستم از طریق بهزیستی معافیت بگیرم (سال 87) اما اون موقع این قانون معروف نبود و از آن بی اطلاع بودم
الان میشه کاری کرد؟
مرسی

دوست من، لطفا قبل از طرح سوال جدید، سوالتون رو در انجمن یا در تاپیک مربوطه جستجو نموده و از طرح سوالات تکراری پرهیز کنید. با تشکر از توجه شما Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین abiabiabi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-05-2013, 10:06 AM
با داشتن پدر بالای 65 سال و داشتن برادر که سر زندگی خودشه میتوتن معافیت کفالت  پدر گرفت ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-05-2013, 08:07 PM
(22-05-2013, 10:06 AM)'abiabiabi' نوشته: با داشتن پدر بالای 65 سال و داشتن برادر که سر زندگی خودشه میتوتن معافیت کفالت  پدر گرفت ؟

دوست من، لطفا قبل از طرح سوال، سوالتون رو در فروم جستجو کنید. همون طور که در اینجا هم اشاره شده؛
آيا اگر برادر يا برادران ديگر مشمول در محل سكونت پدر 65 سال يا بيمار نباشند مثلا در خارج از كشور باشند باز مي توان درخواست كفالت نمود؟ خير - مشمول متقاضي مي‌بايست تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال باشد مگر آنكه برادر يا برادران صرفا به علت بيماري قادر به نگهداري از پدر نباشند.
بنابراین پاسخ سوال شما، خیــر است.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین migren_teh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-05-2013, 02:22 PM
من دانشجو هستم و غیبت ندارم. مادر و پدرم حدود پنج سال است که طلاق گرفتن. یک برادر بزرگتر از خودم دارم که سربازی رفته و پایان خدمت داره. من و برادرم با مادرم زندگی می کنیم. خیلی ها به من می گن تو معافی اما روی کاغذ شرایطش رو ندارم. می خواستم ببینم که آیا من معاف هستم یا خیر؟ اگه بتونم ثابت کنم که برادرم با ما نیست و پیش کس دیگه ای زندگی می کنه چی؟ آیا وکیل می تونه این کارو برا من انجام بده؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-05-2013, 03:32 PM
(30-05-2013, 02:22 PM)'migren_teh' نوشته: من دانشجو هستم و غیبت ندارم. مادر و پدرم حدود پنج سال است که طلاق گرفتن. یک برادر بزرگتر از خودم دارم که سربازی رفته و پایان خدمت داره. من و برادرم با مادرم زندگی می کنیم. خیلی ها به من می گن تو معافی اما روی کاغذ شرایطش رو ندارم. می خواستم ببینم که آیا من معاف هستم یا خیر؟ اگه بتونم ثابت کنم که برادرم با ما نیست و پیش کس دیگه ای زندگی می کنه چی؟ آیا وکیل می تونه این کارو برا من انجام بده؟

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
همونطور که در اینجا هم ذکر شده، شروط اصلي براي بهره‌مندي از معافيت كفالت مادر عبارتند از؛ 1- مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد، 2- مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد. زندگی کردن یا نکردن برادرتون به همراه شما، تغییری در شروط اصلی این نوع معافیت ایجاد نخواهد کرد.

نقل قول  

آفلاین alirozaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-06-2013, 12:55 PM
دوستان گرامی اگر امکان داره یه راهنمایی میکنید که چطوری میشه برای معافیت کفالت اقدام کرد.منظورم اینه که چه مراحلی رو باید طی کرد و از کجا شروع کرد؟؟
ممنون

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

02-06-2013, 01:40 PM
(02-06-2013, 12:55 PM)'alirozaa' نوشته: دوستان گرامی اگر امکان داره یه راهنمایی میکنید که چطوری میشه برای معافیت کفالت اقدام کرد.منظورم اینه که چه مراحلی رو باید طی کرد و از کجا شروع کرد؟؟
ممنون

دوست من، قبل از ارسال سوال جدید، لطفا تاپیک و موضوعات مشابه رو جستجو بفرمائید. پیشنهاد میکنم موضوعات این تاپیک رو مطالعه بفرمائید.
نقل قول  

آفلاین javid870
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-06-2013, 12:07 PM
سلام.پدر من بیماری قلبی داره.میخوام واسه معافی اقدام کنم ولی مراحلشو نمیدونم.از کجا باید شروع کنم؟اول باید برم شورای پزشکی؟لطفا راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

06-06-2013, 03:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2013, 10:03 PM توسط MaMi.)
(06-06-2013, 12:07 PM)'javid870' نوشته: سلام.پدر من بیماری قلبی داره.میخوام واسه معافی اقدام کنم ولی مراحلشو نمیدونم.از کجا باید شروع کنم؟اول باید برم شورای پزشکی؟لطفا راهنماییم کنید.

درود و خوشامد جهت پیوستن به فروم
دوست من، شما اولین ارسال همین تاپیک رو ملاحظه کنید، جواب سوالتون رو خواهید گرفت. لطفا قبل از طرح پرسش جدید، سوالتون رو جستجو کنید. موفق باشید Smile
ویرایش شد

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 26 بعدی »