عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت کفالت معافیت کفالت والدین و غیره

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معافیت کفالت والدین و غیره
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-08-2012, 12:31 PM
(03-08-2012, 02:33 AM)mh007 نوشته: می خواستم ببینم چقدر احتمال داره بهزیستی موافقت کنه با از کار افتادگی پدرم.؟
دوست عزیزم
به فروم آکادمیا خوش آمدید

نوشتن پست ها به صورت پینگلیش خلاف مقررات است. بنده براتون ویرایشش کردم
ولی لطف بفرمایید قوانین را رعایت کنید.

در حین تبدیل پستتان به پینگلیش، خیلی متاسف و ناراحت شدم. ایشاء.. که پدرتان هر چه زودتر بهبودی پیدا کنند.
در این شرایط، به نظر بند نیازی نیست که احتمال موافقت بهزیستی را بدونید،
مهم اینه که پروسه را شروع کنید.
هر چه سریعتر به سازمان بهزیستی محل سکونتتان مراجعه کنید و از همون جا پروسه را شروع کنید.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-08-2012, 01:31 PM
(03-08-2012, 10:39 AM)MaMi نوشته:
6 - آيا اگر برادر يا برادران ديگر مشمول در محل سكونت پدر 65 سال يا بيمار نباشند مثلا در خارج از كشور باشند باز مي توان درخواست كفالت نمود؟
جواب: خير - مشمول متقاضي مي‌بايست تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال باشد مگر آنكه برادر يا برادران صرفا به علت بيماري قادر به نگهداري از پدر نباشند.
منبع
محمد جان،
من چند ماه پیش برای شرایط یکی از اقوام، از نظام وظیفه پرسیدم، گفتند در صورتی که یک یا چند برادر بالای 18 سال داشته باشید، تنها در شرایطی معافیت کفالت پدر یا مادر نیاز به مراقبت می تونید بگیرید که تحت پوشش کمیته امداد یا سازمان بهزیستی باشید.

جدیدا، نمی دونم قوانین چی شده، ولی فکر می کنم، این دوستمون هنوز شانس داره

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

03-08-2012, 01:46 PM
(03-08-2012, 01:31 PM)amin_mb نوشته: من چند ماه پیش برای شرایط یکی از اقوام، از نظام وظیفه پرسیدم، گفتند در صورتی که یک یا چند برادر بالای 18 سال داشته باشید، تنها در شرایطی معافیت کفالت پدر یا مادر نیاز به مراقبت می تونید بگیرید که تحت پوشش کمیته امداد یا سازمان بهزیستی باشید.
درسته امین جان، ایشون اشاره کردند که "برادر من معافیت پزشکی داره" من هم به همین علت "برادر يا برادران صرفا به علت بيماري" رو رنگی کردم. در کل، به نظر من ایشون هنوز میتونه با توجه به نوع معافیت پزشکی برادرشون، از معافیت کفالت استفاده کنه (حتی اگر تحت پوشش بهزیستی قرار نگیره). به هر حال برای پدرشون آرزوی بهبودی و سلامت و برای خودشون هم آرزوی پیروزی و موفقیت رو دارم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Saeed Gina
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-09-2012, 07:09 PM
سلام ، من اکنون محصل سال سوم هنرستان هستم و مادرم تحت پوشش سازمان بهزیستی است و دارای معلولیت شدید جسمی حرکتی مورد تایید بهزیستی (دارای 15 سال سابقه این بیماری) و یک خواهر 5 ساله هم دارم .
میخواستم بدونم که من معاف می شوم ؟ خواهش می کنم جواب بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

04-09-2012, 08:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2012, 08:30 PM توسط MaMi.)
(04-09-2012, 07:09 PM)Saeed Gina نوشته: سلام ، من اکنون محصل سال سوم هنرستان هستم و مادرم تحت پوشش سازمان بهزیستی است و دارای معلولیت شدید جسمی حرکتی مورد تایید بهزیستی (دارای 15 سال سابقه این بیماری) و یک خواهر 5 ساله هم دارم. میخواستم بدونم که من معاف می شوم ؟ خواهش می کنم جواب بدید.
سلام دوست من و خوشامد به جهت پیوستن به فروم Smile
شما حتی اگر مادر بزرگوارتون، دارای سابقه بیماری هم نبود، میتونستید برای معافیت کفالت مادر اقدام کنید. به شرط اینکه دو شرط لازم برای کفالت مادر رو با هم داشته باشید (الف- مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد. و ب- مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد) میتونید معافت کفالت دریافت کنید (توجه داشته باشید که باید هر دو شرط رو با هم داشته باشید). منبع
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Saeed Gina
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-09-2012, 08:20 PM
ممنون از جوابتون ولی من شرط اول رو ندارم اما آیا میتونم از طریق بخشنامه ماده 6 قانون حمایت از معلولین (

كليه مشموليني كه داراي پدر يا مادر معلول (يا هردو ) بوده ويا دو فرزند خانواده معلوليت در حد شديد وخيلي شديد داشته باشند در صورتيكه هيچيك از پسران ديگر خانواده از سوي توانخواهان مذكور معافيت نگرفته باشند قادر به معافيت از طريق بخشنامه ماده 6 مي باشند.منبع:http://www.ghazvin-behzisty.ir/Farsi/page.aspx?ID=31) اقدام کنم؟ Huh
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

06-09-2012, 08:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2012, 10:25 PM توسط MaMi.)
(06-09-2012, 08:20 PM)Saeed Gina نوشته: ممنون از جوابتون ولی من شرط اول رو ندارم اما آیا میتونم از طریق بخشنامه ماده 6 قانون حمایت از معلولین ( كليه مشموليني كه داراي پدر يا مادر معلول (يا هردو ) بوده ويا دو فرزند خانواده معلوليت در حد شديد وخيلي شديد داشته باشند در صورتيكه هيچيك از پسران ديگر خانواده از سوي توانخواهان مذكور معافيت نگرفته باشند قادر به معافيت از طريق بخشنامه ماده 6 مي باشند.اقدام کنم؟
راستش دوست من، من از این قانون بی اطلاع بودم...ولی با توجه به مواردی که ذکر کرده در این بخشنامه و شرایط شما، به نظرم میتونی از این قانون برای دریافت کفالت استفاده کنی Smile ولی یک مورد رو توجه داشته باش که:

"به موجب ابلاغيه 10/14/201/م/4/ن مورخه 13/2/90 سازمان وظيفه عمومي ناجا بخشنامه مذكور از ابتداي سال 1390 فاقد اعتبار گرديده است"

یا این اوصاف، به نظر من بهتر است که از نظام وظیفه این مورد رو سوال کنی
نقل قول  

آفلاین amir37002
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-09-2012, 05:09 PM
سلام .
کسی درباره مراحل اقدام معافی از طریق تشکیل پرونده در بهزیستی رو میدونه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

08-09-2012, 07:48 PM
(08-09-2012, 05:09 PM)amir37002 نوشته: کسی درباره مراحل اقدام معافی از طریق تشکیل پرونده در بهزیستی رو میدونه؟
دوست من، اول شما رو دعوت میکنم که بخش سوالات متداول در مورد انواع معافیت های کفالت (پدر، مادر، برادر، جد و...) مطالعه کرده و سپس در صورت عدم یافتن پاسخ مد نظر، سوالتون رو مطرح کنید. از اینکه با رعایت قوانین ما رو در بالابردن هر چه بیشتر کیفیت فروم یاری می دهید از شما سپاسگزارم.
نقل قول  

آفلاین omiddd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2012, 03:40 AM
با سلام
پدرم سکته ی قلبی کرده و آنژوپلاستیک شده و الانم تو رگش استنت داره، همان رگ و یک رگ دیگر 50 % گرفتگی دارد. آیا میشه از بیماری های مربوط به قلب معافی گرفت؟
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 26 بعدی »