عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
مشکلات در پیدا کردن استاد

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشکلات در پیدا کردن استاد
آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
27-07-2014, 10:17 AM
(26-07-2014, 11:54 AM)'fatimab' نوشته: دوستان وقتی وارد سایت یه دانشگاه میشیم از کدوم قسمت باید اساتید دانشگاه رو پیدا کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید . هر کار میکنم نمی تونم نام اساتید رو پیدا کنم.

وارد صفحه رشته مورد نظرتون شده و دنبال كلماتي مثل Faculty يا Faculty and Staff بگرديد.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین هاجر خانی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-08-2014, 08:59 PM
سلام
منم به شدت در پیدا کردن استاد مشکل دارم
رشته من علوم و تکنولوژی بذر از شاخه زراعت و اصلاح نباتات کشاورزی
میدونم که امریکا و کانادا تو این رشته قوی هستند
بر اساس رشته هم رنکینگ در اوردم
حالا تو سایت دانشگاه که میرم اصلا کشاورزی نیست
یا زراعت نیست
یا لیست اسم استادهاشو نمیده
یا دپارتمانها و فکچولی را نداره
البته دو تا استاد قدر این رشته را پیدا کردم اما احتمال زیاد جای خالی ندارن
از روی مقالات هم امتحان کردم نشده
رشته های جدید چه دردسری دارنا
لطفا کمک کنید
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-09-2014, 09:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2014, 09:25 PM توسط blur.)
(29-08-2014, 08:59 PM)'هاجر خانی' نوشته: سلام
منم به شدت در پیدا کردن استاد مشکل دارم
رشته من علوم و تکنولوژی بذر از شاخه زراعت و اصلاح نباتات کشاورزی
میدونم که امریکا و کانادا تو این رشته قوی هستند
بر اساس رشته هم رنکینگ در اوردم
حالا تو سایت دانشگاه که میرم اصلا کشاورزی نیست
یا زراعت نیست
یا لیست اسم استادهاشو نمیده
یا دپارتمانها و فکچولی را نداره
البته دو تا استاد قدر این رشته را پیدا کردم اما احتمال زیاد جای خالی ندارن
از روی مقالات هم امتحان کردم نشده
رشته های جدید چه دردسری دارنا
لطفا کمک کنید

با کمی تاخیر! باید شما به یک عنوان خاص مقید نباشین. تمام دپارتمان های plant science رو بگردین، خیلیا اصلا زراعت رو جدا نکردن. باید از رو research interest استاد بگردین پیدا کنید. بخصوص با دقت بیشتری به کار اساتیدی که تو حیطه های plant breeding و biotechnology کار می کنن توجه کنید. دپارتمان های biology که plant biology دارن رو هم نگاه کنید. ضمنا می تونم بگم شما خوب سرچ نمی کنید چون سایت دانشگاه های آمریکا و کانادا دست کم 80-90 درصدشون لیست اساتید و research interest هاشون رو میذارن.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین ida215
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-11-2014, 01:45 PM
سلام

من میخوام واسه دکتری دانشگاه bologna پذیرش بگیرم. اسم اساتید رشته مورد نظرم رو پیدا نکردم ولی در قسمت admission board اسم 6 نفر رو نوشته که ظاهراً این ها ارزیابی می کنن داوطلب هارو. به نظرتون به یکی از این افراد میشه ایمیل زد؟
نقل قول  

آفلاین ملکه اهورایی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-11-2014, 07:25 PM
درود ،
میشه بفرمایید از کجا میتونم اساتید رو پیدا کنم؟ آخه سایت دانشگاههای مختلف رو دیدم،چیزی پیدا نکردم!
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

30-12-2014, 11:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-12-2014, 11:04 AM توسط Glee.)
سلام [img]images/smilies/smile.gif[/img]
یه سئوالی برام پیش اومده:
اگر کسی کشور خاصی مد نظر نداشته باشه، و به دنبال استادهایی که در یک زمینه ی خاص فعالیت میکنن باشه، چطور باید دنبالشون بگرده؟
به غیر از صفحه های اساتید در سایت دانشگاهها (که واقعا برای همچین کسی سخته)، من از این چند روش استفاده میکردم ولی یه سری مسائل هنوز حل نشده هست برام.[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
1. از طریق مقاله ها و سایتهایی مثل science direct؟ نمیدونم چطور باید اساتیدی که بیشترین فعالیت در اون زمینه رو دارن (یا تعداد مقالات زیادی با سایتیشن های بالایی دارن) رو لیست کنم.
2. google scholar ؟ بیشتر اساتید صفحه ای ندارن!
3. MS academic search ؟ به نظر اصلا آپدیت نمیاد. مقاله هایی که برای این اساتید پیدا شده میاره اکثرا مربوط به قبل از 2012 هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-12-2014, 12:03 PM
(30-12-2014, 11:04 AM)'ftn' نوشته: سلام [img]images/smilies/smile.gif[/img]
اگر کسی کشور خاصی مد نظر نداشته باشه، و به دنبال استادهایی که در یک زمینه ی خاص فعالیت میکنن باشه، چطور باید دنبالشون بگرده؟
به غیر از صفحه های اساتید در سایت دانشگاهها (که واقعا برای همچین کسی سخته)، من از این چند روش استفاده میکردم ولی یه سری مسائل هنوز حل نشده هست برام.[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
1. از طریق مقاله ها و سایتهایی مثل science direct؟ نمیدونم چطور باید اساتیدی که بیشترین فعالیت در اون زمینه رو دارن (یا تعداد مقالات زیادی با سایتیشن های بالایی دارن) رو لیست کنم.
3. MS academic search ؟ به نظر اصلا آپدیت نمیاد. مقاله هایی که برای این اساتید پیدا شده میاره اکثرا مربوط به قبل از 2012 هست.

کافیه صفحه‌های دانشکده ها رو از دانشگاههای مختلف باز کنید. می‌تونید اساتید و زمینه کاری اونها رو پیدا کنید. بعضی‌ها اطلاعات جامع تری قرار دادن، بعضی‌ها به اطلاعات اولیه بسنده کردند. جستجو کردن هم راه دیگری است، اما باید از keyword های مناسب استفاده کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-12-2014, 12:25 PM
مقاله هایی که در زمینه موردنظرتون هست رو جستجو کنید و با توجه به affiliation مربوط به مولفانش، اونهایی شون که استاد هستند رو شناسایی کنید و بعد سراغ پروفایل اونها در سایت دانشگاه شون بشین و رزومه شون رو نگاه کنید تا ببینید در چه حد در اون زمینه فعال هستند و در چه مقاطعی روی اون موضوع کار می کردند. همین طور می تونید به مقاله هایی که در قسمت منابع و مراجع اونها وجود داره هم مراجعه کنید و دوباره به همین شکل استادها رو جدا کرده و از روی اطلاعات پروفایل شون زمینه های فعالیت شون رو بررسی کنید.
(30-12-2014, 11:04 AM)'ftn' نوشته: سلام [img]images/smilies/smile.gif[/img]

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

30-12-2014, 12:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-12-2014, 12:28 PM توسط Glee.)
(30-12-2014, 12:03 PM)'Andre' نوشته:
کافیه صفحه‌های دانشکده ها رو از دانشگاههای مختلف باز کنید. می‌تونید اساتید و زمینه کاری اونها رو پیدا کنید. بعضی‌ها اطلاعات جامع تری قرار دادن، بعضی‌ها به اطلاعات اولیه بسنده کردند. جستجو کردن هم راه دیگری است، اما باید از keyword های مناسب استفاده کنید.
ممنونم آندره عزیز
ولی سئوالم یکم متفاوت بود:
نقل قول:
به غیر از صفحه های اساتید در سایت دانشگاهها (که واقعا برای همچین کسی سخته)

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-12-2014, 12:35 PM
در هر زمینه علمی معمولا 6-5 مجله معروف وجود داره که افراد فعال در اون زمینه، مقاله هاشون رو در اونها چاپ می کنند (یا دست کم بخشی از مقاله هاشون رو). بنابراین اگر فردی در اون زمینه ها فعال باشه قاعدتا باید بتونید اسمش رو در بین مقاله های اون مجله ها پیدا کنید. برای این کار هم حتی نیازی به دانلود اصل مقاله هاشون ندارید و صرف دونستن عنوان مقاله ها و چیکده هاشون کافیه تا شناسایی شون کنید. در مرحله بعد اگر اسم اونها رو در کنار عنوان دانشگاهشون سرچ کنید به احتمال زیاد مستقیم به صفحه شخصی اونها (لینکداین و غیره) یا پروفایل دانشگاهی شون میره که فهرست کامل مقاله هاشون و زمینه های کاریشون قابل بررسی دقیق تر خواهد بود.

به عبارتی نیازی نیست از ابتدا سایت تمام دانشگاه ها و اساتید رو جستجو کنید چون کار وقت گیری هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »