عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی عمران، معماری و شهرسازی مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
آفلاین seyad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-11-2013, 05:51 PM
سلام  
من الان دانشجوی کارشناسی معماری هستم (دانشگاه کاشان)ونسبتا درسم بدنیست. معدل واحد های رو که پاس کردام بین 18الی19 ویه اختراع همه دارام  به نظر شما اگر من همین جور ادامه بدام می تونم تو یه دانشگاه نسبتا خوبه امریکا یا انگلیس تو مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل بدام.(بورسیه بگیرام)
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-11-2013, 06:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-11-2013, 06:39 PM توسط lavender.)
(16-11-2013, 05:51 PM)'seyad' نوشته: سلام  
من الان دانشجوی کارشناسی معماری هستم (دانشگاه کاشان)ونسبتا درسم بدنیست. معدل واحد های رو که پاس کردام بین 18الی19 ویه اختراع همه دارام  به نظر شما اگر من همین جور ادامه بدام می تونم تو یه دانشگاه نسبتا خوبه امریکا یا انگلیس تو مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل بدام.(بورسیه بگیرام)

درود.
شما باید تمام پست های این تاپیک و تاپیک  وضعیت فاند در رشته ی معماری  رو بخونید تا بدونید باید چیکار کنید.
با توجه به چیزی که شما گفتیدیعنی "معدل" به تنهایی هیچ چیز رو مشخص نمی کنه. موارد زیادی برای پذیرش در رشته ی معماری نقش دارن.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین fahime92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-12-2013, 12:53 AM
سلام
من ارشد طراحی شهری با معدل 17 هستم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا طراحی شهری چه دانشگا ه هایی را معرفی می کنید و اینکه درست است که رشته ای مرتبط با طراحی شهری را انتخاب کنم مثلا زیر شاخه های معماری؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-12-2013, 02:46 AM
(13-12-2013, 12:53 AM)'fahime92' نوشته: سلام
من ارشد طراحی شهری با معدل 17 هستم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا طراحی شهری چه دانشگا ه هایی را معرفی می کنید و اینکه درست است که رشته ای مرتبط با طراحی شهری را انتخاب کنم مثلا زیر شاخه های معماری؟

در مورد معرفی دانشگاه بنده نظری ندارم..
در مورد ارتباط رشته با طراحی شهری و زیر شاخه های معماری باید توجه داشته باشید که این دو تا کاملا جدا هستن مخصوصا در مقطع دکترا...   مطمئنا میتونید خودتون در موضوعتون به معماری هم ارتباط بدید کارتون رو...    ولی کلا بهتره که خیلی با موضوع تز ارشدتون و درس اصلیتون که طراحی شهری باشه فاصله نیوفته که شانستون رو کم میکنه..
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

23-12-2013, 05:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-12-2013, 05:32 PM توسط k24.)
با درود خدمت دوستان،

میخواستم بدونم Technology and Management of Construction Operations همون معادل گرایش مهندسی مدیریت و ساخت در رشته ی عمرانه یا نه؟

خیلی ممنون.....

FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین نگ نگ
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-01-2014, 10:32 PM
سلام...من فارغ التحصيل ارشد معماري ازاد هستم.يه مقاله بين المللي و دو مقاله ملي دارم.معدل كارشناسيم 17.25 و معدل ارشد 18.88...پايان نامه برتر در منطقه شدم..و نفر اول در ارشد كل ورودي..3 سال هم هست در دانشگاه تدريس ميكنم..خواستم بدونم با اين شرايط من ميتونم از دانشگاه هاى هنر و معماارى امريكا پذيرش بگيرم؟الانم دارم رو زبانم كار مي كنم..ممنون ميشم راهنماييم كنيد!
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-01-2014, 10:57 PM
درود
دوست عزیز شما معدل خوبی دارین (نکته مثبت) 
ولی اصلترین نکته در پذیرش معماری پرتفولیو (آلبوم نمونه کار) هستش هم دانشگاهی هم اجرایی صرف نظر از معدل
یعنی معدل براشون اهمیت نداره اونقد نقش اساسی رو پرتفولیو شما میزنه...

در مورد اوضاع فاند برای معماری / پرتفولیو هم میتونید به تاپیکهای مربوطه مراجعه کنید و خوب مطالعه کنید 

و نکته اخر اینکه برای دکتری شما غیر از تافل و آیلتس به نمره GRE هم نیاز دارین
واسه اینکه بدونین آیا دانشگاهی GRE جزء ریکوایرمنتهای برای دکترای معماری هست یا نه باید تک تک داشنگاهای موردنظرتون این قسمت رو چک کنید
و ببینید مینیمم نمره برای کوانت وربال و رایتینگ GRE / همینطور تافل و سایر موارد چی هستش
و اینم به یاد داشته باشید که این رکوایرمنتها هر سال تغییر میکنن ...

سوالی دیگه ای پیش اومد میتونید پ.خ یا پ.بازدیدکنندگان در پروفایل بنده بگذارین احیانا همراه با لینک
پیروز باشین

(09-01-2014, 10:32 PM)'نگ نگ' نوشته:
سلام...من فارغ التحصيل ارشد معماري ازاد هستم.يه مقاله بين المللي و دو مقاله ملي دارم.معدل كارشناسيم 17.25 و معدل ارشد 18.88...پايان نامه برتر در منطقه شدم..و نفر اول در ارشد كل ورودي..3 سال هم هست در دانشگاه تدريس ميكنم..خواستم بدونم با اين شرايط من ميتونم از دانشگاه هاى هنر و معماارى امريكا پذيرش بگيرم؟الانم دارم رو زبانم كار مي كنم..ممنون ميشم راهنماييم كنيد!

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین Ali.Akbar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2014, 11:15 AM
سلام و خسته نباشید 

من از دوستانی که اطلاعات در رابطه با پذیرش در خارج از کشور دارند راهنمایی میخواستم . 
راستش من زیاد اطلاعات ندارم . 
چند تا سوال داشتم .
اگر برای مقطع ارشد قصد گرفتن پذیرش برای دانشگاه های کانادا داشته باشم شما پیشنهاد میکنید تا 2 سال دیگه چه مدارکی داشته باشم ؟ 
آیلتس ؟ GRE ? بیشتر نمره هاش هم مد نظرم هست . لطفا هم بدون گرفتن فاند بگویید و هم اگر بخوام فاند بگیرم ؟
در رابطه با پرتوفولیو هم که دوستان بسیار عالی توضیح دادن و متوجه شدم Smile 
همین سوال قبلی را هم برای دکتری لطفا جواب بدید. و اینکه شنیدم که مقاله isi اگر یکی هم داشته باشیم شانس قبولی زیادی داریم میخواهم ببینم این مطلب چقدر درسته ؟ 

کیفیت دانشگاه های آلمان / اتریش / پلی تکنیک ایتالیا که بعضی هاشون هزینه زیادی نمیخوان چطوری هست ؟ اگر در این رابطه هم اطلاعاتی بدید ممنون میشم. 

نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-01-2014, 12:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-01-2014, 12:23 PM توسط ARNAVAZ.)
درود

همونطور که گفتم برای معماری اولین و مهمترین اولویت پرتفولیو هستش
چون نشون میده واقها چیزی در چنته دارین  که حالا بهتون فاند بدن>> طراحی /دانش سازه / دونستن نرم افزارها
یعنی اینکه موقعی که در CV اسم نرم افزارهایی که بلدین لیست میکنید توی پرتفولیو حتما باید کاری داشته باشین که این ادعا رو ثابت کنه والا همه یه لیست بلند بالا میدن !!!!!!!!!
اگه بتونین چندتا مدرک فنی حرفه ای مرتبط با گرایش انتخابی بگیرین عالی خواهد بود

در مورد نمره زبان (آیلتس و جی آر ای)هم باید دید دانشگاه چه نمره ای برای معماری خواسته چه مستر چه دکتری
شما هر چی نمره بیشتر بیارین بهتره واسه خودتون ولی تاثیری در پذیرش و فاند گرفتن نداره 
حرف اصلی و تاثیر گذار رو پرتفولیو خواهد زد 

مقاله هم من بارها گفتم برای مستر معماری لازم نیست فقط پرتفولیوتون در حد بسیار عالی هم  (از نظر طراحی ها و هم گرافیک) ارائه بدین
اگه هنوز دانشجو هستین روی پایان نامه تون کار کنید که بتونید لااقل یه مقاله در بیارین واسه خالی نبودن عریضه

از بین دانشگاههای آلمان /اتریش / ایتالیا هر 3 خوب هستند مخصوصا دانشگاههای تاپ و اولشون که بتونید پذیرش بگیرید
ولی اگه بخواین فاند بگیرین مسلما ایتالیا برای معماری خیلی بهتر هست هم مهد معماری هست و هم تنها کشوری هست
که به معماری فاند میده

پ.ن: من و سایر دوستان این سوالها رو بارها جواب دادیم لطفا هر تاپیکی که چند صفحه بیشتر نیست رو یه بار مطالعه کنید با دقت بعد سوال دیگه ای داشتین بپرسین. سپاسگزارم

(31-01-2014, 11:15 AM)'Ali.Akbar' نوشته: سلام و خسته نباشید 
من از دوستانی که اطلاعات در رابطه با پذیرش در خارج از کشور دارند راهنمایی میخواستم . 
راستش من زیاد اطلاعات ندارم . 
چند تا سوال داشتم .
اگر برای مقطع ارشد قصد گرفتن پذیرش برای دانشگاه های کانادا داشته باشم شما پیشنهاد میکنید تا 2 سال دیگه چه مدارکی داشته باشم ؟ 
آیلتس ؟ GRE ? بیشتر نمره هاش هم مد نظرم هست . لطفا هم بدون گرفتن فاند بگویید و هم اگر بخوام فاند بگیرم ؟
در رابطه با پرتوفولیو هم که دوستان بسیار عالی توضیح دادن و متوجه شدم Smile 
همین سوال قبلی را هم برای دکتری لطفا جواب بدید. و اینکه شنیدم که مقاله isi اگر یکی هم داشته باشیم شانس قبولی زیادی داریم میخواهم ببینم این مطلب چقدر درسته ؟ 
کیفیت دانشگاه های آلمان / اتریش / پلی تکنیک ایتالیا که بعضی هاشون هزینه زیادی نمیخوان چطوری هست ؟ اگر در این رابطه هم اطلاعاتی بدید ممنون میشم. 

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین maaanoootooo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-02-2014, 10:42 PM
سلام  بنظر شما من با معدل 16.58 ازدانشگاه شمال آمل اگر تافل و GRE بگیرم تا دانشگاهم تموم بشه مقاله هم بدم میتونم فوق لیسانس حمل و نقل اقدام کنم؟برای کانادا یا امریکا؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »