عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین phoenixnm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-10-2014, 02:24 PM
من یه مشکلی دارم ممنون میشم یکی یه راهنمایی درست حسابی کنه ، خاهشا رک بگید بدونم چندچندم چون واقعا بلاتکلیفم ، من معدل کارشناسیم 12.5 چون 6 واحد صفر دارم و حول و حوش 15 واحد رو با نمره 5-6 افتادم ، بعد اینا رو با نمره های بالای 14 پاس کردم ،مثلا یکی از صفرام و با 20 پاس کردم یکیشم با 14، خب با معدلی که دانشگاه سراسری میده هم صفرا هم افتاده ها حساب میشه کلی اورده پایین معدلو،
GPA بگیرم فرقی میکنه؟ برای دانشگاهای المان که ریز نمرات میخان با این وضعم پیش دستی کنم و از سایتی مثل wes 
GPA رو بفرستم خوبه یا نه همون ریز نمراتمو بفرستم خودشون به نمره پاس شده ها نگا میکنن ؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

09-10-2014, 10:34 PM
(02-10-2014, 02:24 PM)'phoenixnm' نوشته: من یه مشکلی دارم ممنون میشم یکی یه راهنمایی درست حسابی کنه ، خاهشا رک بگید بدونم چندچندم چون واقعا بلاتکلیفم ، من معدل کارشناسیم 12.5 چون 6 واحد صفر دارم و حول و حوش 15 واحد رو با نمره 5-6 افتادم ، بعد اینا رو با نمره های بالای 14 پاس کردم ،مثلا یکی از صفرام و با 20 پاس کردم یکیشم با 14، خب با معدلی که دانشگاه سراسری میده هم صفرا هم افتاده ها حساب میشه کلی اورده پایین معدلو،
GPA بگیرم فرقی میکنه؟ برای دانشگاهای المان که ریز نمرات میخان با این وضعم پیش دستی کنم و از سایتی مثل wes 
GPA رو بفرستم خوبه یا نه همون ریز نمراتمو بفرستم خودشون به نمره پاس شده ها نگا میکنن ؟

من به شما پیشنهاد می کنم یه نگاهی به این تاپیک و اینجا بندازید. من فکر می کنم احتمالش هست که بتونید نمرات صفر رو از کارنامه حذف کنید. حتما این قضیه رو بررسی کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین fairy1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-10-2014, 05:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-10-2014, 05:30 PM توسط fairy1.)
سلام. من دانشجوی ترم 3 کارشناسی ارشد هستم . تاآخر سال 93 آزمون تافل رو امتحان میدم و هنوز هم مقاله های ندارم و از روی پایان نامم مقاله ISI میدم.
با توجه به اینکه داوری مقاله ISI حدود 6 ماه تا یکسال طول میکشه، مقالم تقریبا برای تابستون سال 95 آماده میشه، مدارکمو هم با قانون عدم کاریابی تا تابستون سال 95 میتونم آماده کنم چون نمیخوام بخرمشون.
با این شرایط برای پاییز 96 میتونم پذیرش دکترا بگیرم. آیا زودتر از این تاریخ شانسی دارم؟ چطوری؟

نقل قول  

آفلاین lawrence
**
نقل قول

13-10-2014, 06:46 PM
با سلام
[align=right]من فارغ التحصیل لیسانس مهندسی کشاورزی گرایش آب دانشگاه دولتی با معدل بسیار پایین حدود 13 هستم
[align=right]در حال حاضر دانشجوی فوق لیسانس عمران سازه دانشگاه آزاد ملایر هستم
[align=right]با فرض گرفتن ارشد با معدل بالای 18 و نمرات بالای تافل (بالای 100) و gre (مجموع بالای 320) و 1 یا 2 مقاله isi
[align=right]شانسی برای گرفتن پذیرش دکتری از کانادا و آمریکا دارم؟(چون معدل لیسانسم پایینه و فوق لیسانسم هم دانشگاه آزاده)
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-10-2014, 09:46 PM
خوب شانس که همیشه هست

به نظرم فرضیاتی رو که گفتید جامه عمل بپوشانید خیلی شانستون بالاتر میره
(13-10-2014, 06:46 PM)'lawrence' نوشته:
با سلام

من فارغ التحصیل لیسانس مهندسی کشاورزی گرایش آب دانشگاه دولتی با معدل بسیار پایین حدود 13 هستم

در حال حاضر دانشجوی فوق لیسانس عمران سازه دانشگاه آزاد ملایر هستم

با فرض گرفتن ارشد با معدل بالای 18 و نمرات بالای تافل (بالای 100) و gre (مجموع بالای 320) و 1 یا 2 مقاله isi

شانسی برای گرفتن پذیرش دکتری از کانادا و آمریکا دارم؟(چون معدل لیسانسم پایینه و فوق لیسانسم هم دانشگاه آزاده)

نقل قول  

آفلاین hesamshahbazi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-10-2014, 03:24 PM
سلام دوستان عزیز
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی مکانیک دانشگاه صنعت نفت با رزومه زیر هستم:
معدل: 16.17
نمره زبان: آزمون GRE و TOEFL ثبت نام کرده ام و فکر میکنم در بهترین حالت نمره تافلم بشه 90
مقاله: 8 مقاله کنفرانس داخلی و بین المللی و 3 مقاله سابمیت شده در کنفرانس آسیایی
ورزشی: مدال نقره کاپ آزاد جهانی کاراته و مکان هفتم مسابقات جام باشگاههای جهان و 6 سال سابقه حضور در لیگ کاراته ایران
3 عدد ریکامندیشن به نسبت قوی
سابقه کارآموزی در پالایشگاه نفت اصفهان 
حقیقت اینه دوستان میخوام واسه فاند گرفتن از امریکا یا کانادا اقدام کنم اما ازطرفی میتونم تا 50 میلیون هم هزینه کنم اما الان دودل هستم به نظرشما با این رزومه امیدی هست یا کنکور بدم به امید آینده ای بهتر؟ از تمام دوستان خواهش میکنم سریعتر کمکم کنید چون فرصت داره از دست میره.ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-10-2014, 11:12 AM
(16-10-2014, 03:24 PM)'hesamshahbazi' نوشته: سلام دوستان عزیز
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی مکانیک دانشگاه صنعت نفت با رزومه زیر هستم:
معدل: 16.17
نمره زبان: آزمون GRE و TOEFL ثبت نام کرده ام و فکر میکنم در بهترین حالت نمره تافلم بشه 90
مقاله: 8 مقاله کنفرانس داخلی و بین المللی و 3 مقاله سابمیت شده در کنفرانس آسیایی
ورزشی: مدال نقره کاپ آزاد جهانی کاراته و مکان هفتم مسابقات جام باشگاههای جهان و 6 سال سابقه حضور در لیگ کاراته ایران
3 عدد ریکامندیشن به نسبت قوی
سابقه کارآموزی در پالایشگاه نفت اصفهان 
حقیقت اینه دوستان میخوام واسه فاند گرفتن از امریکا یا کانادا اقدام کنم اما ازطرفی میتونم تا 50 میلیون هم هزینه کنم اما الان دودل هستم به نظرشما با این رزومه امیدی هست یا کنکور بدم به امید آینده ای بهتر؟ از تمام دوستان خواهش میکنم سریعتر کمکم کنید چون فرصت داره از دست میره.ممنون

سلام والا معدلت نسبتا متوسط هست بیشتر دانشگاه ها برای بورس مستر معدلی بالای 16,5 می خواهند الان شما بدون داشتن نمره جی ار ای نمی توانید اپلای کنید با فرض داشتن نمره تافل بالای 90 و جی ار ای 320 به بالا می شود امید بالایی به گرفتن فاند داشت
اما پیشنهاد من با توجه به اینکه نام دانشگاه صنعت نفت باعث ریجکتی ویزای خیلی از دوستان شده این هست که ارشد را در ایران ولی از دانشگاهی معتبر تر مثل علم و صنعت یا شریف با معدل بالا بگیرید بعد برای دکتری اقدام کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین hesamshahbazi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-10-2014, 06:16 PM
(21-10-2014, 11:12 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام والا معدلت نسبتا متوسط هست بیشتر دانشگاه ها برای بورس مستر معدلی بالای 16,5 می خواهند الان شما بدون داشتن نمره جی ار ای نمی توانید اپلای کنید با فرض داشتن نمره تافل بالای 90 و جی ار ای 320 به بالا می شود امید بالایی به گرفتن فاند داشت
اما پیشنهاد من با توجه به اینکه نام دانشگاه صنعت نفت باعث ریجکتی ویزای خیلی از دوستان شده این هست که ارشد را در ایران ولی از دانشگاهی معتبر تر مثل علم و صنعت یا شریف با معدل بالا بگیرید بعد برای دکتری اقدام کنید

سلام سام عزیز
در خصوص ریجکت شدن بخاطر نام دانشگاه صنعت نفت باید بگم که تاکنون چنین مشکلی رو بین هیچ کدوم از هم دانشگاهیام ندیدم مگر بچه هایی که نفت خوندن، با توجه به اینکه میتونم مخارج زندگی رو اوکی کنم آیا امکانش هست tuision v روصفرکنم؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

21-10-2014, 06:37 PM
(21-10-2014, 06:16 PM)'hesamshahbazi' نوشته:
سلام سام عزیز
در خصوص ریجکت شدن بخاطر نام دانشگاه صنعت نفت باید بگم که تاکنون چنین مشکلی رو بین هیچ کدوم از هم دانشگاهیام ندیدم مگر بچه هایی که نفت خوندن، با توجه به اینکه میتونم مخارج زندگی رو اوکی کنم آیا امکانش هست tuision v روصفرکنم؟
والا باید نمره جی ار ای بالای 310 داشته باشی اگر کشورهایی مثل سوید اسپانیا و .. را مد نظر داری ولی فنلاند که کلا رایگان هست
متاسفانه پارسال یکی دو نفر از هم رشته ای های شما را دیدم که ویزا ریجکت شدند از دانشگاه شما هم بودند
بهر حال امید که امسال موانع کمتر باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ali70
**
نقل قول

21-10-2014, 08:29 PM
سلام لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا با شرایط زیر میتونم از دانشگاه پلی تکنیک میلان پدیرش بگیرم همراه با بورسیه کامل؟؟
ضمنا آیا از لحاظ علمی برای ادامه تحصیل به مشکل بر نمیخورم؟؟
رزومه بنده
1.لیسانس برق قدرت از دانشگاه آزاد(شهرستان)معدل 16.20-- معدل کاردانی 15.80
2. ثبت اختراع در ایران
3.تالیف یک عنوان کتاب در ایران با استادم به زبان فارسی
4.تالیف یک عنوان کتاب از پایان نامه کارشناسی در انتشارات کشور آلمان به زبان انگلیسی
5.گواهی حضور در المپیاد مخترعین جهان و کسب تندیس(فقط تندیس) مخترعین برتر
6.چهار مقاله در نشریه کشور فرانسه با نمایه اسکوپوس
7.سه مقاله داخلی با نمایه علمی ترویجی
8.دو مقاله کنفرانس داخلی و یک کنفرانس بین المللی در ایران
9.توانایی کار با نرم افزار دیگسایلنت
10.مدرک زبان ندارم ولی میتونم بگیرم
11. ضمنا یک مقاله آی اس آی اما نویسنده چهارم هستم
بسیار متشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 64 بعدی »