عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین asdf1234
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-08-2014, 07:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-08-2014, 07:51 AM توسط asdf1234.)
سلام
هرکسی از دوستان میتونه، راهنمایی کنه. ممنونم
شرایط بنده به این صورته :
فارغ التحصیل برق-قدرت/دانشگاه آزاد 1389
معدل 14 (یک ترم مشروطی و دو درس افتاده)
متاهل (این مهمه [img]images/smilies/biggrin.gif[/img])
بدون مقاله
26 ساله (بعد از فارغ التحصیلی حدود 4 سال دور از تحصیل بودم که تو این مدت مشغول سربازی و کار تو چندتا شرکت خصوصی بودم)
راهکارهای پیش روم :
1. اگه فکر میکنید شانسی برای گرفتن پذیرش با فاند هست، گذاشتن وقت برای زبان و مقاله (حدود 1 سال- زبانم بد نیست)
2. اگه با این شرایط تحصیلی داغون شانسی برای پذیرش نیست، گرفتن ارشد و بعد اقدام برای پذیرش
حالا کدوم راه رو پیشنهاد میکنید؟
استعداد چیزی نیست جز عرق جبین ...
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-08-2014, 11:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-08-2014, 11:51 AM توسط saaaaam.)
(09-08-2014, 07:50 AM)'asdf1234 نوشته: سلام
هرکسی از دوستان میتونه، راهنمایی کنه. ممنونم
شرایط بنده به این صورته :
فارغ التحصیل برق-قدرت/دانشگاه آزاد 1389
معدل 14 (یک ترم مشروطی و دو درس افتاده)
متاهل (این مهمه [img]images/smilies/biggrin.gif[/img])
بدون مقاله
26 ساله (بعد از فارغ التحصیلی حدود 4 سال دور از تحصیل بودم که تو این مدت مشغول سربازی و کار تو چندتا شرکت خصوصی بودم)
راهکارهای پیش روم :
1. اگه فکر میکنید شانسی برای گرفتن پذیرش با فاند هست، گذاشتن وقت برای زبان و مقاله (حدود 1 سال- زبانم بد نیست)
2. اگه با این شرایط تحصیلی داغون شانسی برای پذیرش نیست، گرفتن ارشد و بعد اقدام برای پذیرش
حالا کدوم راه رو پیشنهاد میکنید؟

سلام دوست خوبم 
شما با داشتن نمره زبان درصورتی که دنبال فاند نباشی می توانید از کشورها و دانشگاه های زیر پذیرش بگیرید:
الف) آلمان: University of Paderborn - TU- Ilmenau - Leibniz Univrsity Hannover - TU Darmstadt -  Essen-Duisburg Universityب) ایتالیا:  Uni of Bologna Italy- Barcelon Plotecnic Catalunya - Politecnico di Torino - University of Siena
ج) کانادا: با داشتن مقاله  Université Laval د) مالزی: UTM
ه) سوئد: Chalmers - Blekinge University of Technology - Vaxjo
از بین دانشگاه هایی که در بالا عرض کردم دانشگاه های ایتالیا امکان بورس شدن یا دریافت کمک هزینه تحصیلی وجود دارد - المان تقریبا تحصیل رایگان هست - کانادا اگر جی ار ای داشته باشی + چند مقاله دوستانی بودند که توانستند با معدل مشابه شما بورس مستر بگیرند البته بصورت RA - مالزی که طبیعتا با شهریه پذیرش می گیرید - سوید هم شهریه دارد و پذیرش شدن نسبتا راحت هست
ز) فنلاند: در فنلاند دانشگاه ها شهریه ای ندارند بنظر من شما دانشگاه های Tampere University Of Technology و Aalto University را بررسی کنید شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین asdf1234
**
نقل قول

09-08-2014, 11:56 AM
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب دادید.
با این شرایط که فرمودید شانسی برای آمریکا نیست. درسته؟
چون من متاهل هستم بیشتر راغبم که همسرم همراهم باشه بخاطر همین دنبال فاند هم هستم.
استعداد چیزی نیست جز عرق جبین ...
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-08-2014, 12:08 PM
(09-08-2014, 11:56 AM)'asdf1234' نوشته: خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب دادید.
با این شرایط که فرمودید شانسی برای آمریکا نیست. درسته؟
چون من متاهل هستم بیشتر راغبم که همسرم همراهم باشه بخاطر همین دنبال فاند هم هستم.

سلام دوست عزیز
فاند مستر در امریکا به نمره جی ار ای شما بستگی داره و اینکه حداقل یک مقاله یا پروژه تحقیقاتی درست حسابی در رزومه شما باشد
بنظرم اگه بتونی نمره جی ار ای بالا مثلا 320 به بالا بگیری + نمره تافل بالای 90 احتمال فاند گرفتن هست ولی نه خیلی زیاد
بنظر شخصی من مستر اگر در یک کشور رایگان مثلا فنلاند - المان یا ایتالیا تحصیل کنی و یا نهایتا در ایران ولی معدل بالا بگیری شانس فاند دکتری بالایی خواهید داشت.
اخیرا بورسهاس مستر در سراسر دنیا خیلی محدود شده و رقابت خیلی بالا رفته این واقعیتی کتمان ناپذیر هست. در مورد فنلاند اگه بتوانی از یکی از دانشگاه های شهر های هلسینکی و یا تورکو پذیرش بگیری می توانید با کار دانشجویی خرج زندگی خود و همسر مکرمه را بدست اورید.

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین محبوبه1368
**
نقل قول

13-09-2014, 09:27 PM
سلام من ترم اخرم ارشد میکروب ازاد تنکابن معدلم فعلن 15/5 لیسانسم ازاد گرگان معدلم نزدیک 14
فلن میخام درسمو تموم کنم بعد مقاله و مدرک زبان رو پیگیر شم فشرده
برای دکترا شانسی هست پدیرش بگیرم؟
از کجا بدونم چ کشورایی برای دکترای رشتم خوب هست؟خودم یکم رو نیزولند تحقیق کردم ولی تحقیق کلی بود راجب دکترای رشتم اطلاعی ندارم
25 سالمه مجرد
اگر دانشگاهی باشه که کمک هزینه هم بدن برای دکترای رشتم که چ بهتر خاهد بود
موضوع تزمم خوب هست و جدید باید ببینم چطور جواب میده 
من فقط میدونم المان برای رشتم خیلی عالی هست و دوره دکترا جدیدن یکی از دوستام رفته و حقوق هم میگیره به میزان خوبی.
نقل قول  

آفلاین fariba-1
**
نقل قول

16-09-2014, 02:14 PM
سلام
امروز برای گرفتن یه سری اطلاعات اولیه به یکی از دفاتر مهاجرتی رفتم.
اکثر چیزهایی که میگفت رو میدونستم الا اینکه در مورد دانشگاهی که قبل از اقدام توش درس خوندی حرفی زد که خواستم اینجا طرح کنم نظر دوستان رو بدونم.
میگفت اگر در دانشگاه ازاد و غیرانتفاعی درس بخونی و بخواهی اقدام به گرفتن پذیرش بکنی شانس بالاتره نسبت به اینکه دانشجوی علمی کاربردی باشی.
ممنون میشم اگر دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند به من بگند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Wink  16-09-2014, 03:42 PM
(16-09-2014, 02:14 PM)'fariba-1' نوشته: سلام
امروز برای گرفتن یه سری اطلاعات اولیه به یکی از دفاتر مهاجرتی رفتم.
اکثر چیزهایی که میگفت رو میدونستم الا اینکه در مورد دانشگاهی که قبل از اقدام توش درس خوندی حرفی زد که خواستم اینجا طرح کنم نظر دوستان رو بدونم.
میگفت اگر در دانشگاه ازاد و غیرانتفاعی درس بخونی و بخواهی اقدام به گرفتن پذیرش بکنی شانس بالاتره نسبت به اینکه دانشجوی علمی کاربردی باشی.
ممنون میشم اگر دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند به من بگند.

سلام. والا میدونم اگر کارشناسی پیوسته بخونید برای دانشگاه های برتر آلمان بهتره ولی برای بقیه (حتی دانشگاه های خوب) مشکل خاصی نیست! فقط چند دانشگاه برتر آلمان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته رو قبول نمی کنن یا سخت و با توجیه و مکاتبه قبول می کنند.اتفاقا جناب محسن یکی از Advisorهای محترم این سایت از همین علمی کاربردی به دانشگاه معتبر Bonn رفتن. مهمترین شاخص سوال شما چک کردن نام دانشگاه در سایت آنابین هست که نباید -H باشه.هم آزاد هم غیر انتفاعی و هم علمی کاربردی -/+H هستن. از این پست به بعد این تاپیک رو مطالعه کنید به اونجا ارتباط داره سوالتون و من قبلا مفصل تحقیق کرده بودم و دوستانم جواب دادن.
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین beysad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-09-2014, 02:53 PM
با سلام
من کارشناسی رو دانشگاه تبریز ریاضی کاربردی با معدل 13 تموم کردم.. میخوام در گرایش تحقیق در عملیات (operations research) یا (modeling and optimazation) که بین رشته ریاضی کاربردی و صنایع مشترکه ادامه تحصیل بدم. چون تو کارشناسی به رشته م علاقه ای نداشتم معدلم بد شده ولی تو دروس تخصصی گرایشی که میخوام ادامه بدم نمره هام خوبه و یه 20 تو تحقیق در عملیات 1 دارم و یه 16 تو تحقیق در عملیات 2. تا حالا مقاله ای نداشته ام و رزومه ی خوبی هم ندارم. پارسال هم کنکور دادم تو صنایع سیستم و رتبه م 500 شد. میخوام برای ادامه تحصیل برم خارج.. حتما هم میخوام برم و باید از یه جایی fund بگیرم. از الان یعنی مهر 93 شروع کردم برا تافل و GRE میخونم و با دو تا استاد قوی از دانشگاهمون شروع کردم که مقاله بنویسم. هدفم آمریکا یا کانادا است ولی در کل به استرالیا و اروپا حتی ترکیه هم راضیم.. حالا از دوستان با تجربه خواهشمندم که راهنماییم کنن و نظرشون رو بگن در مورد تصمیمم و اینکه چقدر شانس دارم. میدونم راه دراز و سختی در پیش دارم. سربازی هم رفته ام و مشکلی از این بابت ندارم.
بی صبرانه منتظر پاسخم دوستان...
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-09-2014, 11:02 AM
(26-09-2014, 02:53 PM)'beysad' نوشته: با سلام
من کارشناسی رو دانشگاه تبریز ریاضی کاربردی با معدل 13 تموم کردم.. میخوام در گرایش تحقیق در عملیات (operations research) یا (modeling and optimazation) که بین رشته ریاضی کاربردی و صنایع مشترکه ادامه تحصیل بدم. چون تو کارشناسی به رشته م علاقه ای نداشتم معدلم بد شده ولی تو دروس تخصصی گرایشی که میخوام ادامه بدم نمره هام خوبه و یه 20 تو تحقیق در عملیات 1 دارم و یه 16 تو تحقیق در عملیات 2. تا حالا مقاله ای نداشته ام و رزومه ی خوبی هم ندارم. پارسال هم کنکور دادم تو صنایع سیستم و رتبه م 500 شد. میخوام برای ادامه تحصیل برم خارج.. حتما هم میخوام برم و باید از یه جایی fund بگیرم. از الان یعنی مهر 93 شروع کردم برا تافل و GRE میخونم و با دو تا استاد قوی از دانشگاهمون شروع کردم که مقاله بنویسم. هدفم آمریکا یا کانادا است ولی در کل به استرالیا و اروپا حتی ترکیه هم راضیم.. حالا از دوستان با تجربه خواهشمندم که راهنماییم کنن و نظرشون رو بگن در مورد تصمیمم و اینکه چقدر شانس دارم. میدونم راه دراز و سختی در پیش دارم. سربازی هم رفته ام و مشکلی از این بابت ندارم.
بی صبرانه منتظر پاسخم دوستان...

سلام بر شما دوست خوب
ببینید شانس تنها به یک عامل بستگی ندارد به همه عوامل که اجزای تشکیل دهنده پرتفوی علمی شما هستند مثل معدل در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس + اعتبار دانشگاه های لیسانس و فوق لیسانس شما + نمره ازمون تافل یا ایلتس + نمره ازمون جی ار ای + کیفیت و سطح علمی مقالات چاپ شده شما + سطح علمی استادی که به شما توصیه نامه می دهند و اعتبار بین المللی ایشان + نامه انگیزش شما و... دارد
بنظر من شما همه تلاش خود را بر معدل فوق لیسانس + نمره ازمون زبان + نمره جی ار ای بگذارید در مرحله بعد بفکر مقاله و سایر اجزا باشید
طبعا هیچ عاملی مهمتر از معدل نیست! بعد از گرفتن معدل بالا و نمرات ازمونهای زبان شروع به برنامه ریزی و پیدا کردن دانشگاه و .. بکنید
همیشه شانس وجود دارد ولی باید بسیار تلاش کرد

نقل قول  

آفلاین beysad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-10-2014, 06:04 PM
با سلام دوباره...
با تشکر از saaaaam عزیز که پاسخ دادین...
یه چیزیو بگم که من الان ارشد نمیخونم و فقط برای تافل و جی آر ای دارم میخونم تا آزمون بدم. با این شرایط نظرتون چیه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 64 بعدی »