عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین RHamidR
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-07-2013, 11:47 PM
سلام
من عضو تازه وارد هستم. :Hi:
من الان دانشجوی ترم یک کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر - مهندسی تکنولوژی نرم افزار توی دانشکده فنی و حرفه ای امیرکبیر اراک هستم. این لینک که دانشگاه دولتیه و با کنکور قبول شدم. اگه با معدل 15 بگذرونم و
دوره کاردانی خودم رو با معدل 15.30 تو دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی گذروندم. این لینک که بازم دولتیه و با کنکور قبول شدم.
(اینا رو مینویسم تا شاید قبولی کنکور یه شانسی برام حساب بشه)
پیش دانشگاهی رو نخوندم چون رفتم فنی و حرفه ای و معدل دیپلمم هم 15.20 اینا هستش.
یه ثبت اختراع دو نفره داشتم (قسمت نرم افزاریشو من نوشتم سخت افزاری رفیقم)
زبانم خوبه و مقاله ندارم و دنبال صد در صد فول فاند هستم طوری که اگه ترم یک داشته باشم و برم دانشگاه ولی ترم دو نصفشو ندن انصراف میدم میام چون هیچ چاره ای ندارم.

با این وضعیت تو دانشگاههای امریکا ، کانادا و ... کجا میتونم شانس پذیرش با فول فاند دوره master (کارشناسی ارشد) داشته باشم.

دنبال سو سوی چراغ امیدی حتی به اندازه یک کبیریت میگردم.

درضمن من یه سال تا گرفتن کارشناسیم مهلت دارم تو این مدت من رو چه چیزایی کار کنم که بصورت سرسام آوری شانسم بالا بره.
معدلم چند باشه
آزمون تافل شرکت کنم یا آیلتس (وضعیت مالی بد. و چون تاریخ انقضای یکی دو ساله داره)
و باقی شرایط رو هم ممنون میشم زحمتش رو بکشین بگین

واقعا ممنونم از دوستان چون شرایطی رو پیش آوردن که بتونم راهنمایی بگیرم
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-07-2013, 10:06 PM
(06-07-2013, 11:47 PM)'RHamidR' نوشته: سلام
من الان دانشجوی ترم یک کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر - مهندسی تکنولوژی نرم افزار توی دانشکده فنی و حرفه ای امیرکبیر اراک هستم. این لینک که دانشگاه دولتیه و با کنکور قبول شدم. اگه با معدل 15 بگذرونم و
دوره کاردانی خودم رو با معدل 15.30 تو دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی گذروندم. این لینک که بازم دولتیه و با کنکور قبول شدم.
زبانم خوبه و مقاله ندارم و دنبال صد در صد فول فاند هستم طوری که اگه ترم یک داشته باشم و برم دانشگاه ولی ترم دو نصفشو ندن انصراف میدم میام چون هیچ چاره ای ندارم.
با این وضعیت تو دانشگاههای امریکا ، کانادا و ... کجا میتونم شانس پذیرش با فول فاند دوره master (کارشناسی ارشد) داشته باشم.
درضمن من یه سال تا گرفتن کارشناسیم مهلت دارم تو این مدت من رو چه چیزایی کار کنم که بصورت سرسام آوری شانسم بالا بره.
معدلم چند باشه
آزمون تافل شرکت کنم یا آیلتس (وضعیت مالی بد. و چون تاریخ انقضای یکی دو ساله داره)

سلام 

دوست عزیز اینجا وقتی شما سوالی میپرسید معمولا دوستان سعی میکنن اگر اطلاعات دارن جواب بدن. بنابراین اگر شرایط کسی خاص باشه یا با رشتش آشنایی نداشته باشیم صبر میکنیم کسی بیاد که آشنایی داره و اون جواب بده. 
شما هم شرایط خاصی دارین. رزومه شما کامل نیست. نمره امتحان زبان ندارین. مقاله ندارین فعلا و نمیدونم آیا امکان نوشتنش رو دارید یا خیر. نکته مثبت ثبت اختراع شما هست که در مکاتبه با اساتید میتونه مفید واقع بشه. 
معدل کاردانی شما متوسط هست. بنابراین باید معدل خودتون رو بالا ببرین (17 به بالا). معدل دیپلم برای گرفتن پذیرش ارشد تاثیر نداره. معدل کارشناسی مهمه. سعی کنین که در امتحان زبان نمره خوبی بیارین. اگر آمریکا رو هم میخواید در نظر بگیرید امتحان GRE باید بدین که نمره بالا در اون خیلی خیلی مهمه. 
به طور کلی فاند در کارشناسی ارشد خیلی زیاد نیست و نمیشه خیلی روش حساب کرد. شاید بد نباشه که به دنبال دانشگاه های اروپایی که هزینه پایینی دارن باشین. (مراجعه بفرمایید به انجمن اروپا لطفا.)

هیچ کس نمیتونه تضمین کنه شما صد در صد پذیرش میگیرید از جایی. نه فقط شما هرکسی حتی با شرایط عالی رو هم نمیشه تضمین کرد که پذیرش میگیره. ما اینجا فقط براساس تجربه و آمارهایی که در نتایج پذیرش هست توصیه هایی میکنیم. 
در مورد انتخاب بین تافل و آیلتس لطفا مراجعه بفرمایید به این تاپیک. 

برای کسب اطلاعات بیشتر جزوه راهنمای پذیرش رو مطالعه بفرمایید. 
موفق باشین. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-07-2013, 11:52 PM
(06-07-2013, 11:47 PM)'RHamidR' نوشته: سلام
معدلم چند باشه

موارد اصلی رو m.ost عزیز گفتن، فقط 2-3 مورد جزئی رو من اضافه کنم.
اول اینکه از دید من، برای ارشد بین آمریکا و کانادا، شما شانس گرفتن فاند از کانادا رو بیشتر از آمریکا دارین و بهتره اولویت هاتون رو بر اساس کانادا تنظیم کنین.
دوم اینکه با توجه به اینکه رشتتون کامپیوتر هست، لازم دارین نمره زبان خیلی خوبی بیارین تا موقع انتخاب دانشگاه، نمره زبان محدودیت نباشه براتون، خیلی از دانشگاه ها، حد نصاب نمره زبان علوم کامپیوترشون خیلی بیشتر از رشته های مهندسیشون هست، معمولاً 80 تافل برای مهندسی ها و 100 برای علوم کامپیوتر و معادل آیلتس شون، این عدد ها رو فقط برای مقایسه گفتم که حواستون به نمره زبان باشه وگرنه خیلی جاها ممکنه متفاوت باشه.
الان تا جایی که میتونین سعی کنین معدلتون بالاتر بره، اگه یک سال وقت دارین، یعنی می تونین معدل رو جابجا کنین، مقاله دادن خیلی خوبه و نمی دونم شرایطش براتون هست یا نه، ولی ارشد رو بدون مقاله هم می تونین فاند بگیرین و ثبت اختراعی که دارین، تو این زمینه نکته مثبتیه.
موفق باشین..
نقل قول  

آفلاین RHamidR
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-07-2013, 01:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-07-2013, 03:26 AM توسط RHamidR.)
واقعا ممنون از داداشای گلم m.ost و reza_1st عزیز.
با توجه به جوابتون من یه چند تا سوال دیگه داشتم.
m.ost جان رزومه من از چه لحاظ کامل نیست. اگه فقط نمره زبان و مقاله باشه اونارو تخمینی میگم شما راهنماییم کنین که من شانسم کجا برای فول فاند بیشتر هستش روی اونا متمرکز بشم. و همونطور که گفتین از چه نظر شرایط من جزو شرایط خاص هستش، بخاطر ناقص بودن رزومه؟

رضا جان از چه نظر شما میگین که شانس گرفتن فاند از کانادا برام بیشتره. چون من شنیده بودم که معدل ملاک اصلی برای کانادا هستش بطوری که بیشتر از همه جای دنیا، اینجا رو معدل سختگیری میکنند و من معدلم متوسط هستش. (یا اینکه رو این حساب گفتین که من معدل خودم رو بالای 17 ببرم؟)
درضمن اسم مهندسی تکنولوژی نرم افزار فکر کنم بخاطر این اینجوریه (قسمت تکنولوژی رو آوردن) که قابل شناسایی کارشناسی ناپیوسته (مال من) از کارشناسی پیوسته باشه و رشته خاصی نیست

جدا از این سوالات، من فکر کنم بتونم معدلم رو بالای 16.5 ببرم و یه مقاله در حد متوسط داشته باشم، ولی بالاتر و حرفه ای روش حساب نمیکنم.

حالا من با این شرایط شانس قبولی فول فاندم برای کجا بیشتره.
معدل کارشناسی ناپیوستم بالای 16.5
معدل کاردانیم 15.30
نمره تافل 100 یا آیلتس 6.5
یه مقاله متوسط
یه ثبت اختراع دونفره (که زیاد چیز مالی نیست و در حد متوسط شاید بشه حسابش کرد)

شانس قبولیم فقط با فول فاند رو میگم برای امریکا، کانادا، استرالیا، اروپا و... چقدره و کدوم یکی بیشتره؟ تا از الان برنامه ریزیمو بر پایه ی اون قرار بدم و بر اون اساس جلو برم.
اگه چیز دیگه ای هم برای رزومه هست و میتونه تأثیر داشته باشه که من ننوشتم، ممنون میشم شما عنوان کنید.

من الان اول راه هستم و واقعا به این راهنمایی ها رو برای برنامه ریزی هام احتیاج دارم.  ممنون
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-07-2013, 09:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-07-2013, 10:05 AM توسط Shahrouz.)
درود
شانس قبولی(فول فاند= اسکالرشیپ) برای استرالیا ندارید. در مورد سایر کشورها دوستان بهتون بهتر راهنمایی می کنند.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

09-07-2013, 11:45 PM
حمید جان، علت اینکه گفتم شانس کانادا رو بیشتر از آمریکا می دونم، به این خاطره که همونطور که m.ost عزیز گفتن، کلاً فاند کامل کارشناسی ارشد یکم سخته، ولی با این وجود، تجربه من و نمونه هایی که دیدم، شانس گرفتن فاند برای ارشد تو کانادا، بیشتر از آمریکاست. من اطلاعاتم راجع به استرالیا و اروپا دقیق و کامل نیست و نمی تونم نظری بدم، ولی ضمن تایید حرف شما راجع به اهمیت معدل تو کانادا، بنظر من رزومه شما، در صورتی که موارد تخمینی معدل بالای 16.5 و تافل 100 رو داشته باشین قابلیت گرفتن فاند از کانادا رو داره. امریکا هم نه اینکه ممکن نباشه، ولی گرفتن فاند برای ارشد بنظرم سخت تر از کاناداست، با این حال اگر می خواین  روی آمریکا هم حساب کنین، که باعث میشه دامنه انتخابتون خیلی وسیع تر بشه و این مزیت بزرگشه، نمره GRE خیلی خوبی نیاز دارین. مقاله هم حتی اگه در حد متوسط باشه، برای هر دو جا خیلی خوبه و نشون می ده که شما با الفبای کار تحقیقاتی و پژوهش آشنا هستین.
فقط یه مورد رو از دوستانی که تجربه بیشتری دارن تو اون زمینه دارن بپرسین و اون راجع به تاثیر ناپیوسته بودن کارشناسیه. من با توجه به اینکه دیدم دوستان با کارشناسی ناپیوسته پذیرش و فاند گرفتن، می گم که شما هم می تونین، ولی اینکه چقدر این قضیه تاثیر داره و کار رو نسبت به کارشناسی پیوسته مشکلتر می کنه، بهتره دوستانی که بیشتر اطلاع دارن توضیح بدن.
نقل قول  

آفلاین mnsh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-07-2013, 03:57 PM
سلام
من دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران هستم میخاستم ببینم با معدل 17 از چه دانشگاه هایی (کانادا -امریکا -انگلیس)با فاند کامل برای رشته ریاضی میتونم پذیرش بگیرم زبانم هنوز مشخص نیست.و با یکی از استادام رو مقاله کار میکنم ولی هنوز چیزی چاپ نکردم.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-07-2013, 04:47 PM
(24-07-2013, 03:57 PM)'mnsh' نوشته: سلام
من دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران هستم میخاستم ببینم با معدل 17 از چه دانشگاه هایی (کانادا -امریکا -انگلیس)با فاند کامل برای رشته ریاضی میتونم پذیرش بگیرم زبانم هنوز مشخص نیست.و با یکی از استادام رو مقاله کار میکنم ولی هنوز چیزی چاپ نکردم.

راستش خيلي كلي پرسيديد. ولي در مجموع من فكر ميكنم معدلتون رو بتونيد حفظ كنيد و اينكه تغيير رشته هم داريد . تو رشته ي رياضي بتونيد تحقيقاتي داشته باشيد و نمرات زبان خوب. رو اسم دانشگاه هم بخوام حساب كنم. ميمونه زبان كه براتون خيلي تعيين كننده ميشه. 
مقاله هم كه چاپ شه كه خيلي بهترم ميشه وضعيت. فقط هر چه زودتر شروع كنيد به خوندن براي زبان. من در مورد آمريكا صحبت ميكنم. تافل و GRE‌بالا ميتونه  شما رو خيلي به خواسته اتون نزديك كنه. به نظرم زبان رو شروع كنيد زودتر. فكر ميكنم ليسانس هستيد. اگر بله ، حتما هم براي ارشد هم براي دكتري مستقيم چند دانشگاه از آمريكا رو ( در صورت گرفتن مدارك زبان مورد نياز) در نظر داشته باشيد در بين انتخابهاتون. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین sunshine
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-07-2013, 04:54 PM
سلام دوستان
باید از دوستانی که اینجا زحمت می کشند و جواب میدهند تشکر ویژه کرد.
من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد با معدل 16.45 و ارشد مدیریت صنعتی از شهید بهشتی با معدل 17.5 هستم.
دو تا مقاله ISI یکی 5 ماه پیش و یکی 1 ماه پیش سابمیت کردم که فعلا هنوز خبری نشده ولی امید به چاپش دارم چون با یه استاد معروف تو رشته خودمون کار کردم. تافل 82 دارم. GRE فعلا ندارم. حالا نمیدونم آیا با این نمره تافل اصلا GRE آزمون دادن فایده ای داره یا نه. در کل با این شرایط من چقدر شانس پذیرش با فاند دارم؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

25-07-2013, 05:06 PM
(25-07-2013, 04:54 PM)'sunshine' نوشته: سلام دوستان
باید از دوستانی که اینجا زحمت می کشند و جواب میدهند تشکر ویژه کرد.
من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد با معدل 16.45 و ارشد مدیریت صنعتی از شهید بهشتی با معدل 17.5 هستم.
دو تا مقاله ISI یکی 5 ماه پیش و یکی 1 ماه پیش سابمیت کردم که فعلا هنوز خبری نشده ولی امید به چاپش دارم چون با یه استاد معروف تو رشته خودمون کار کردم. تافل 82 دارم. GRE فعلا ندارم. حالا نمیدونم آیا با این نمره تافل اصلا GRE آزمون دادن فایده ای داره یا نه. در کل با این شرایط من چقدر شانس پذیرش با فاند دارم؟

بتونيد تافل رو تكرار كنيد و حداقل بالاي 90 بكشيد خيلي بهتهر. بعدم تافل و GRE ربط خاصي به هم ندارند ولي شما كلا بايز از زبان خوندن لذت ببري چون GRE‌چيزي نيست كه با عدم علاقه خيلي جواب بده. اگر استادتون معروف در حد جهاني باشه كه از نظر توصيه نامه هم شرايط خوبه در مورد معدل همه كه فرك ميكنم مينيمم اكثر دانشگاه هاي آمريكا رو داريد. مقاله هم انشا... چاپ ميشه و باز رزومه اتون بهتر ميشه. تماس با اساتيد مرتبت در زمينه كاري خودتون مهمه . شايد بتوندي فاند رو از اين طريق كسب كنيد.
در اين نقطه كه هستيد تنها چيزي كه ميتونه باز رزومه ي شما رو پر رنگ تر كنه نمرات زبانه كه دست خودتونم هست. به نظرم ارزشش رو داره روشون خوب وقت بگذاريد. صحبتهاي من در خصوص ايالت متحده بود. 
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 64 بعدی »