عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین mahdigh13
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-06-2013, 09:17 PM

سلام

من مقطع ارشد رو تو رشته کامپیوتر، 9 ترمه تموم کردم، به دلیل کار پاره وقت که داشتم. متاسفانه بیمه هم نبودم که بشه ترجمه کرد. تو این مدت زمان تاخیر دو تا مقاله نسبتا خوب دادم. میخوام بر پذیرش اقدام کنم. به نظرتون اصلاً شانسی دارم؟؟؟ یا کلاً باید بیخیال پذیرش بشم؟؟؟؟

لطفا ً منو راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

08-06-2013, 01:25 AM
(07-06-2013, 09:17 PM)'mahdigh13' نوشته:
سلام
من مقطع ارشد رو تو رشته کامپیوتر، 9 ترمه تموم کردم، به دلیل کار پاره وقت که داشتم. متاسفانه بیمه هم نبودم که بشه ترجمه کرد. تو این مدت زمان تاخیر دو تا مقاله نسبتا خوب دادم. میخوام بر پذیرش اقدام کنم. به نظرتون اصلاً شانسی دارم؟؟؟ یا کلاً باید بیخیال پذیرش بشم؟؟؟؟
لطفا ً منو راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز،

اگر در مورد شرایط تون از قبیل دانشگاه های محل تحصیل، معدل های لیسانس و فوق، نمرات زبان و غیره بیشتر توضیح بدید بهتر می شه نظر داد. شما فقط ذکر کردید که فوق تون 9 ترمه بوده و این نمی تونه تعیین کننده چیزی باشه.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-06-2013, 01:33 AM
(31-05-2013, 11:45 AM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
من کارشناسی فیزیک با معدل 14.69 و ارشدم در رشته فوتونیک با معدل 16.71 تمام کردم 5 مقاله داخلی 2کنفرانس بین المللی و 1 ژورنال دارم که ژورنال هنوز اکسپتش نیامده. زبان هم کانون  5 سال پیش تمام کردم و دیگه سراغش نرفتم.
تو کنفرانسی که رفته بودم رنیس هیئت مدیره کنفرانس یک پروفسور کانادایی بود که خیلی از کار من خوشش امده بود و به من گفت هر وسیله ای بخوای برات تهیه می کنم و میفرستم!!! من براشون ایمیل زدم که می خوام پذیرش بگیرم و ایشون گفتن شرایط دانشگاهشون چیه بعد از ان هم ایمیل زدم که استاد راهنمای من میشید و پاسخی ندادند. تا چند روز پییش که من برایشان ایمیل زدم که وسیله لازم دارم برای تستهام ایشان هم در پاسخ گفتن برات میفرستم مشخصات وسایلت را بگو..
ببخشید طولانی شد من چند تا سوال دارم
1-با شرایط من امکانی که بتونم بورس بگیرم چقدر است؟؟کلاس زبان آیلتس تازه شروع کردم بروم(برای آزمون آزمایش که رفتم 5 بودم)
2-به نظرتان می تونم روی این استادی که توضیحش را دادم فکر کنم و دانشگاه ایشون اقدام کنم؟؟خودم احساس می کنم از کاره من خوشش آمده که وسیله رایگان می خواد برام بفرسته- یا کلا بیخیال ایشون بشم و جاهای دیگه اقدام کنم؟؟
3-برای  گرفتن نمره 7 آیلتس چند ماه باید سرمایه گذاری کنم؟؟
ممنون از لطفتان

سلام دوست عزیز،

1- بله شانس دارید به نظرم. باید نمره زبان قابل قبول و نمره GRE بالا (برای آمریکا) بیارید.
2- می تونید روی استادی که اسم بردید فکر کنید و می تونه این شانس شما رو زیاد کنه، ولی خودتون رو محدود به یه دانشگاه هیچ وقت نکنید و به جاهای دیگه هم فکر کنید و برای اونها هم اقدام کنید.
3- این سوال رو باید در این تاپیک پیگیری کنید. به هر حال با سطح شما به نظرم حداقل 3 ماه لازم هست.

موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین mahdigh13
**
نقل قول

08-06-2013, 05:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-06-2013, 05:34 PM توسط mahdigh13.)
سلام . این اطلاعات منه ولی فوق رو 9 ترمه تموم کردم. البته استاد راهنمای فوق لیسانسم، استاد تمام هستن و تو زمینه کاری خودشون نسبتاً شناخته شده ان. تز ارشدم، 2 تا ایده قوی داشت که کاملاً Novelty درش بود. مقالات بین المللی و ژورنالام مربوط به همون دوره سنوات هستن که چاپ شدن.
لیسانس علوم کامپیوتر از دانشگاه سراسری با معدل 15.5
فوق لیسانس شبکه کامپیوتری از دانشگاه آزاد با معدل 16.4
زبان IELTS 6.5
مقالات: 8 تا کنفرانس داخلی - 2 تا کنفرانس بین المللی IEEE - یه کنفرانس بین المللی ISI Proceeding - یه ژورنال ISC - یه ژورنال بین المللی
1 سال سابقه دستیار استاد در دوره لیسانس
3 سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد (هنوز ادامه داره)
1 سال و 2 ماه سابقه کار مرتبط (هنوز ادامه داره)
(08-06-2013, 01:25 AM)'Pejman' نوشته:
سلام دوست عزیز،
اگر در مورد شرایط تون از قبیل دانشگاه های محل تحصیل، معدل های لیسانس و فوق، نمرات زبان و غیره بیشتر توضیح بدید بهتر می شه نظر داد. شما فقط ذکر کردید که فوق تون 9 ترمه بوده و این نمی تونه تعیین کننده چیزی باشه.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-06-2013, 09:46 PM
(08-06-2013, 05:33 PM)'mahdigh13' نوشته: سلام . این اطلاعات منه ولی فوق رو 9 ترمه تموم کردم. البته استاد راهنمای فوق لیسانسم، استاد تمام هستن و تو زمینه کاری خودشون نسبتاً شناخته شده ان. تز ارشدم، 2 تا ایده قوی داشت که کاملاً Novelty درش بود. مقالات بین المللی و ژورنالام مربوط به همون دوره سنوات هستن که چاپ شدن.
لیسانس علوم کامپیوتر از دانشگاه سراسری با معدل 15.5
فوق لیسانس شبکه کامپیوتری از دانشگاه آزاد با معدل 16.4
زبان IELTS 6.5
مقالات: 8 تا کنفرانس داخلی - 2 تا کنفرانس بین المللی IEEE - یه کنفرانس بین المللی ISI Proceeding - یه ژورنال ISC - یه ژورنال بین المللی
1 سال سابقه دستیار استاد در دوره لیسانس
3 سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد (هنوز ادامه داره)
1 سال و 2 ماه سابقه کار مرتبط (هنوز ادامه داره)

دوست عزیز، رزومه شما در زمینه سابقه کار، تحقیق و مقالات خوب هست و در زمینه معدل ها، و نمره زبان معمولی هست. نمره زبان تون برای بعضی جاها ممکنه کافی نباشه، ولی برای اکثر جاها کافی است. معدل هاتون هم فکر می کنم مینیمم اکثر دانشگاه ها رو بیاره، ولی خب معدل های بالایی به حساب نمیاد. بنابراین شما باید بیشتر روی سابقه کار خوب و مقالات تون تکیه کنید. اگر بتونید نمره بالایی در GRE بیارید فکر می کنم شانس تون برای آمریکا بالا باشه. برای بقیه کشورها هم تقریباً برای همه شون می تونید شانس تون رو امتحان کنید، ولی چون معدل هاتون خیلی بالا نیست، فکر کنم برای کانادا شانس تون کمتر باشه. با استادا در کشورهای مختلف تماس بگیرید و ببینید وضعیت تون چطوره. در ضمن بهتره یه دلیل قانع کننده برای استادایی که ممکنه از شما دلیل طولانی شدن درس تون رو بپرسند داشته باشید... در کل فکر نمی کنم این طولانی شدن درس بتونه برای کمیته پذیرش به خودی خود مشکل ساز باشه. اونها بیشتر به معدل، نمرات آزمون ها و مقالات و غیره توجه می کنند. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین suinitad
**
نقل قول

16-06-2013, 05:17 PM
سلام ..من لیسانسم مهندسی کشاورزی هست و ارشدم مدیریت اجرایی .میخام برای دکتری مدیریت اجرایی اپلای بفرستم...معدل ارشدم در حدود 17 یا 17/5 میشه و تحقیقات و پایان نامه ام راجع به بانکداری الکترونیک هست.برای ادامه تحصیل در این رشته باید GRE بدم یا GMAT ؟ ...و اینکه آیا احتمال گرفتن پذیرش با فاند برای من هست یا خیر ؟؟ ممنونم .
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-06-2013, 01:01 AM
(16-06-2013, 05:17 PM)'suinitad' نوشته: سلام ..من لیسانسم مهندسی کشاورزی هست و ارشدم مدیریت اجرایی .میخام برای دکتری مدیریت اجرایی اپلای بفرستم...معدل ارشدم در حدود 17 یا 17/5 میشه و تحقیقات و پایان نامه ام راجع به بانکداری الکترونیک هست.برای ادامه تحصیل در این رشته باید GRE بدم یا GMAT ؟ ...و اینکه آیا احتمال گرفتن پذیرش با فاند برای من هست یا خیر ؟؟ ممنونم .

سلام
دانشگاه ها سیاست های مختلفی دارند، تعدادی فقط GMAT رو می پذیرند و تعداد دیگه ای هر دو امتحان رو قبول دارند. 
معدل ارشدتون خوبه اما برای نظر دادن درباره احتمال گرفتن پذیرش، شما باید نمره TOEFL/IELTS، و GRE/GMAT ، مقالات و دانشگاه محل تحصیل رو هم بفرمایید. 
اگر به درستی دانشگاه انتخاب کنید یعنی منطبق بودن فیلد کاری و علاقه تحقیقاتیتون با اساتید رو در کنار سایر فاکتورها، در نظر بگیرید، هر کسی می تونه پذیرش همراه با فاند بگیرهSmile

" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین suinitad
**
نقل قول

17-06-2013, 10:45 AM
ممنونم از راهنماییتون..من ارشدم رو از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات گرفتم......
نقل قول  

آفلاین bmehdizadeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-06-2013, 01:45 PM
سلام
من فارع التحصیل کارشناسی ارشد خاکشناسی هستم معدل کارشناسی 16 و معل ارشد 15.75 بوده آیلتس 6.5 دارم یه مقاله ISI دارم که تابستان 2013 چاپ میشه واسه چند کشور تقاضای بورس دادم ولی تا بحال نتیجه نگرفتم فکر میکنید کدوم کشور شرایط خوبی برای فاند متناسب با شرایط من داره؟
نقل قول  

آفلاین amir.sanaat
**
نقل قول

18-06-2013, 12:33 AM
سلام  با تشکر از زحماتتون من دانشجوی سال آخر فیزیک هسته ای دانشگاه آزاد هستم معدلم 17 هست یک کتاب تالیف کردم و نمره آیلتس 7 دارم آیا واسه دانشگاه های خوب کانادا یا آمریکا مثل مک گیل مونترال وکلمبیا میتونم پذیرش به همراه فاند بگیرم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 64 بعدی »