عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین aaarrrmmmaaannn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-10-2013, 04:43 PM
(28-10-2013, 01:07 AM)'m.ost' نوشته:
سلام دوست عزیز
شما میخواید در Business School ادامه تحصیل بدین، رقابت برای Business School خیلی زیاده. من بهتون توصیه میکنم که امتحان GMAT ّبدین مگر اینکه در گرایشی بخواید ادامه تحصیل بدین که ذکر کرده باشه GRE رو ترجیح میده. 
نمره بالا در امتحان GMAT خیلی تاثیر داره. به خصوص برای شما که معدل کارشناسیتون پایین شده خیلی مهمه که حتما نمره تون بالا بشه. 
سعی کنید حتما مقاله تون رو زودتر تموم بکنین. 
سابقه کاریتون رو در رزومتون میتونین ذکر کنین. راستش اگر مرتبط نباشه به گرایشی که میخواید در اون پذیرش بگیرین نمیدونم که چقدر تاثیر داره. 
در هر صورت الان کاری که از دست شما بر میاد تموم کردن هرچه زودتر مقاله و دادن امتحانات زبان هست. با توجه به اینکه الان ددلاین ها داره میرسه فکر نمیکنم شما برای امسال دیگه بتونین اقدام کنین و احتمالا برای سال بعد اقدام خواهید کرد (مگر برای استرالیا که ددلاین های متفاوتی داره) در این صورت هنوز وقت دارین برای اینکه امتحانات رو بدین و مقاله رو چاپ کنین. 
چون معدل کارشناسی شما پایین هست شاید یک کم این مسئله کار رو برای کانادا و استرالیا مشکل کنه تا آمریکا. از طرف دیگه در آمریکا انتخاب های بیشتری دارین. 
ولی تا شما امتحانات رو ندین و از مقالتون مطمئن نشین نمیشه گفت شانستون برای چه رنکی و کجا دقیقا بیشتره، چون اونا خیلی موثرن. مثلا برای استرالیا مقاله خیلی مهمه برای گرفتن فاند.

ممنون از توضیحاتتون. حالا اگر فرض کنیم الان مقاله و کتاب هم چاپ شده و نمره امتحانات رو هم در حد قابل قبول آوردم، شانسم برای کجا و چه رنکی بیشتره؟ میخوام از همین حالا حدود انتخابهام مشخص باشه و گیج نشم که امسال یا سال دیگه اقدام کنم. ممنون میشم با این فرض راهنمایی کنین
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-10-2013, 08:10 PM
(28-10-2013, 04:43 PM)'aaarrrmmmaaannn' نوشته:
ممنون از توضیحاتتون. حالا اگر فرض کنیم الان مقاله و کتاب هم چاپ شده و نمره امتحانات رو هم در حد قابل قبول آوردم، شانسم برای کجا و چه رنکی بیشتره؟ میخوام از همین حالا حدود انتخابهام مشخص باشه و گیج نشم که امسال یا سال دیگه اقدام کنم. ممنون میشم با این فرض راهنمایی کنین

با اجازه از MOST ِ عزیز من جوابِ شما رو بدم...
اگه فرض کنیم به این شرایطتون مقاله و کتاب هم اضافه بشه شرایط کافی رو دارید و میتونید برای دانشگاه های متوسط اقدام کنید...   مطمئنا تاپ 50 شانسی ندارید و بعدش خیلی فرقی نداره و هر جا بورس بدن میتونید اقدام کنید...    اما بیشتر از تمام این چیزا طریقه ی مخ زدنتون مهمه و اینکه چطوری استاد پیدا کنید...   
به نظر من از همین الان شاخه رو پیدا کنید و بدونید کدوم طرف میخاید برید که بر اساس موضوعتون استاد پیدا کنید...   این مهم ترین توصیه برای شماست...
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین َُSAIR3X
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-11-2013, 02:51 AM
سلام دوستان
میخواستم بدونم دانشگاه های آمریکا برای پذیرش تفاوتی بین مدرک سراسری و آزاد میذارن یا نه؟
نقل قول  

آفلاین مسیح
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-11-2013, 07:49 PM
با عرض سلام و ادب
من زنی 37 ساله هستم و دارای مدرک کاردانی بهداشت عمومی.با این شرایط آیا امکان گرفتن پذیرش برای من در یکی از دانشگاه های کشورهای اروپایی در مقطع کارشناسی هست یا خیر؟
اگر هست در صورت پذیرش آیا همسر من قادر به گرفتن شغلی در اون کشور هستند و بچه ها می تونن در مدارس اونجا تحصیل کنند؟
ممنون

نقل قول  

آفلاین ann
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-11-2013, 08:01 PM
سلام من کارشناسی ارشد برق الکترونیک گرفتم و مقاله ندارم وایلتس 6 دارم می خواستم بدونم چقدر شانس پذیرش دارم ممنون می شوم من را راهنمای کنید
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-11-2013, 08:26 PM
(05-11-2013, 08:01 PM)'ann' نوشته: سلام من کارشناسی ارشد برق الکترونیک گرفتم و مقاله ندارم وایلتس 6 دارم می خواستم بدونم چقدر شانس پذیرش دارم ممنون می شوم من را راهنمای کنید

سلام 
برای راهنمایی های بیشتر و بهتر ، شما بایستی موارد زیر رو درج کنید :
1- رشته لیسانس و نام دانشگاه 
2- رشته ارشد و نام دانشگاه 
3-معدل لیسانس و ارشد 
4- نمره زبان 
5- نمره ی جی آر ایی ( بیشتر برای امریکا لازمه )
6-مقاله 
7- سوابق کاری 

همه ی اینها در کنار هم معنی میده و قابل بررسی هستش دوست گرامی Smile
موفق باشید 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین ann
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-11-2013, 09:25 PM
لیسانس برق الکترونیک صنعتی شاهرود
فوق برق الکترونیک سجاد مشهد
14.6 لیسانس و فوق 16.6
ایلتس6
جی ار یی ندارم
مقاله ندارم
3 سال تدریس الکترونیک وریاضی
به نظر شما من شانسی برای پذیرش دارم و چه دانشگاههای
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-11-2013, 09:54 PM
(05-11-2013, 09:25 PM)'ann' نوشته: لیسانس برق الکترونیک صنعتی شاهرود
14.6 لیسانس و فوق 16.6
ایلتس6
جی ار یی ندارم
مقاله ندارم

مرسی دوست عزیز که به ترتیب طبق فرمت گفته شده اطلاعات رو وارد کردید Smile
نمیدونم پست های قبلی و یا تاپیک های مشابه رو خوندید یا نه ! اگه خونده باشید که کلا همه چی دستتون میاد 
حالا خلاصه من بگم یه چیزهایی رو بعد اگه سوال خاصی داشتید بفرمائید 

1- نوع دانشگاه : دانشگاه های خارجی از رنکینگ دانشگاه های ایران چندان خبر ندارن !اگه اطلاع داشته باشند بیشتر از تاپ بودن دانشگاه شریف و تهران خبر دارند و دانشجویان این دانشگاه ها خب شاید یکم بیشتر به چشم بیان! البته این دلیل نمیشه دانشجویان دانشگاه های دیگه شانس کمتری دارند .چون فقط صرفادانشگاه مهم نیست! درکنارش پارامترهای دیگه هم مهمه 

2- معدل : معدل لیسانس خیلی مهمه .معدل لیسانستون کمه اما خب راه هایی برای پوشش هست  که عرض میکنم خدمتتون 

3- مقاله : مقاله هم تاثیر داره البته اگر ژورنال خارجی یا کنفرانس خارجی و این چیزا باشه نه مثلا همایش های داخلی!! بی تاثیر نیستند ها اما خب خارجی بیشتر تو چشمه و باعث میشه استاد مربوطه با سابقه پژوهشی شما بیشتر آشنا بشه و بیشتر به چشمش بیاد مقاله تو 

4- نمره زبان : خب هرچه بالاتر بهتر! بایدبه مینیمم هایی که دانشگاه ها در نظر میگیرن توجه کنید و سعی کنید بالاتر از مینیمم باشید چون خب رقابت کم نیست که !! 

5-نمره جی آر ایی : جز مهمترین و میشه گفت اصلی ترین پارامترهای دخیل در روند پذیرش و فانده ! اطلاعات کاملش تو پست های مربوطه هست ! این نمره خیلییییییییییییییییییییییی برای امریکا مهمه ! برا اروپا ملاک نیست اما خب امتیاز محسوب میشه 

نکات بیشتر:
برا کانادا معدل ، مخصوصا معدل لیسانس مهمه ! 
برا امریکا جی آر ایی و تافل خیلی مهمه 
اروپا بیشتر پوزیشنیه اما امریکا بیشتر اینطوریه که باید استاد مرتبط رو پیدا کنید و مکاتبه کنید 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به تاپیک های مرتبط رجوع کنید که خیلیییییییی براتون مفید خواهد بود Smile

موفق باشید
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-11-2013, 11:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2013, 11:49 PM توسط Torkan.)
(05-11-2013, 09:25 PM)'ann' نوشته: لیسانس برق الکترونیک صنعتی شاهرود
14.6 لیسانس و فوق 16.6
ایلتس6
جی ار یی ندارم
مقاله ندارم

دوست عزیز تمام موارد رو مهناز عزیز عرض کرد فقط خدمتتون بگم شما بعد مطالعه کشورها اول کشور مورد نظر رو انتخاب کنید کجا میخواین برین بعد نسبت به اون حرکت کنید و تمرکزتون رو اونجا بذارین
شما این سوال رو در کشورهای مختلف هم پرسیدین ولی کاملترین جواب رو همین دوست خوبمون بهتون دادن...
سعی کنید معدل کمتون رو با مقاله هم اگه تونستین پوشش بدین (معدل کم لیسانس)
همچنین بر اوردی از هزینه هاای تحصیل هم داشته باشین
ایا فاند میخواین یا نه مثلا؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ann
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-11-2013, 12:14 PM
سلام دوست گرامی براساس اطلاعاتی که دوستان دادن و خودم هم سرچ کردم من مینیم دانشگاه ها رو ندارم برای دکتری برق الکترونیک باید 6.5 داشته باشی در حال حاضر من نمی تونم پذیرش بگیرم چه برسه به فاند دنبال کسی هستم راه و چاه رو به من نشون بده چی کار کنم میشه با یک دوره زبان خوندن توی موسسات خود دانشگاهها اوکی کرد و شروع کرد به دکتری خوندن اخه همه که با نمره بالا ایلتس نمیرن!! این برآورد هزینه رو از سایت دانشگاهها چگونه می تونم استخراج کنم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 64 بعدی »