عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-09-2012, 09:33 PM
من قصد داشتم این ترتیب رو برم:
لانگمن، دلتا، بارونز، کمبریج، آکسفورد.
خیلی مِلو برم جلو!
سطح کمبریج از دلتا و بارونز بالاتره دیگه، نیس؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-09-2012, 09:52 PM
(24-09-2012, 09:33 PM)salazar716 نوشته: من قصد داشتم این ترتیب رو برم:
خیلی مِلو برم جلو!
من آکسفوردو ندیدم ولی بقیه ترتیبشون همین طوری خوبه...آره سطح کمبریج بالاتر از دلتا و بارونزه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-09-2012, 09:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2012, 09:59 PM توسط MaMi.)
(24-09-2012, 09:33 PM)salazar716 نوشته: من قصد داشتم این ترتیب رو برم:
خیلی مِلو برم جلو!
در مورد Longman فراموش کردم بگم که، این کتاب برای یادگیری و مرور گرامر لازم در آزمون، به نظرم کتاب خوبی است. Cambridge و Barron's تقریبا در یک سطح هستند و سطحشون از Delta بالاتر است. Delta تعداد سوالات هر بخشش زیــــــــــــاد است و برای تمرین عالی. Cambridge سطحش رو میتونم بگم با امتحان یکی است. Barron's بویژه بخش Listening از امتحان اصلی سطحش بالاتر است. در نهایت، این ها نظرات شخصی من است. فواد جان، به نظرم شما همین ها رو بخونی، خیلی میتونه کمکت کنه. البته ETS رو هم کلا فراموش نکن Wink بعد از Longmam و قبل از Delta، حتما بخونش.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mehdiut
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-09-2012, 01:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2012, 01:10 AM توسط mehdiut.)
با سلام

من نمرم تو تافل 94 شده و به نظرم اگه دوستان منابع زیر رو مطالعه کنن نمره خوبی تو آزمون می گیرن

1- کتاب 504 و Essential words for TOEFL البته به جای کتاب بهتره از نرم افزار ماکزیمم استفاده بشه

2- کتاب لانگمن یا دلتا

3- بارونز

4- یه کتاب ساده برای گرامز

5- کتاب Barrons Writing for TOEFL iBT

6- کمبریج

من توضیحات بیشتر رو توی لینک زیر قرار دادم

http://ideahome.blogfa.com/post/3

با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

28-09-2012, 12:28 AM
(27-09-2012, 01:09 AM)mehdiut نوشته: با سلام

من نمرم تو تافل 94 شده و به نظرم اگه دوستان منابع زیر رو مطالعه کنن نمره خوبی تو آزمون می گیرن

1- کتاب 504 و Essential words for TOEFL البته به جای کتاب بهتره از نرم افزار ماکزیمم استفاده بشه
با تشکر
ممنون.میشه درباره نرم افزار ماکزیمم در تاپیک مربوطه توضیح بدین؟
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

09-10-2012, 05:58 PM
درود.
تو بخش حدس معنیه لغت من شدیدا ضعف دارم!
از 40 تا سواله دلتا 15 تاش رو اشتباه زدم...چی کار کنم؟!Sad(
یه سری لغات تو جمله های قبل و بعدش هست که اونا رو هم نمیدونم خب چه طوری آخه بفهمم چی میگه؟!!!
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-10-2012, 06:41 PM
درود
شما برای امتحان مجبوری لغت خوب بلد باشی. کلن ریدینگ این امتحان چیز خوشایندی نیست - حداقل برای من.
سعی کن دایره لغاتت رو ببری بالا و دقیقا هر ریدینگ رو تو 20 دقیقه جواب بدی.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

11-10-2012, 02:05 PM
درود.
میگم که...من که قراره 5 ماه دیگه امتحان بدم بهتر نیس الان خوندنه کتاب های تافل رو بیخیال شم و برم لغت و رایتینگ و اسپیکینگ کار کنم، 2 ماه مونده به امتحان کتاب ها رو شروع کنم؟ آخه من رایتینگ و اسپیکینگه کتاب ها رو نمیخونم، اینجوری هر 2 7ه یه کتاب تموم میشه، اونوقت بازده ی "کتاب تافل خوندن" میاد پایین و واسه ی خود امتحان دیگه چیزی نخواهم داشت که بخونم!
اِنی کامنِت؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

11-10-2012, 03:31 PM
(11-10-2012, 02:05 PM)salazar716 نوشته: درود.
میگم که...من که قراره 5 ماه دیگه امتحان بدم بهتر نیس الان خوندنه کتاب های تافل رو بیخیال شم و برم لغت و رایتینگ و اسپیکینگ کار کنم، 2 ماه مونده به امتحان کتاب ها رو شروع کنم؟ آخه من رایتینگ و اسپیکینگه کتاب ها رو نمیخونم، اینجوری هر 2 7ه یه کتاب تموم میشه، اونوقت بازده ی "کتاب تافل خوندن" میاد پایین و واسه ی خود امتحان دیگه چیزی نخواهم داشت که بخونم!
اِنی کامنِت؟
بابا دم شما گرم Smile یعنی کل این کتابایی که قبلا لیست کرده بودین دو ماهه تموم میشه؟ پس سطح زبانتون جدا خوبه...ولی بهر حال به نظرم از جو تافل نیاین بیرون.....رایتینگ کمبریج رو هم به نظرم بخونین...گرامرشم واقعا خوبه....هرچهارتا اسکیل رو باهم و متعادل جلو ببرین بهتره چون خدایی نکرده به روز بدشانسایی مثل من میفتین که یه اسکیلشون 27 هست یکیش 18! خب اگه میخواین کتابای اصلی بمونه آخرا حالا می تونین ردینگ کاپلان و لسینینگ تامسون رو کار کنین....هر دوتا سنگینن نسبتا ولی معمولا برا همین اسکیل های خاص توصیه میشن....
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

11-10-2012, 03:54 PM
(11-10-2012, 03:31 PM)blur نوشته: بابا دم شما گرم Smile یعنی کل این کتابایی که قبلا لیست کرده بودین دو ماهه تموم میشه؟ پس سطح زبانتون جدا خوبه...ولی بهر حال به نظرم از جو تافل نیاین بیرون.....رایتینگ کمبریج رو هم به نظرم بخونین...گرامرشم واقعا خوبه....هرچهارتا اسکیل رو باهم و متعادل جلو ببرین بهتره چون خدایی نکرده به روز بدشانسایی مثل من میفتین که یه اسکیلشون 27 هست یکیش 18! خب اگه میخواین کتابای اصلی بمونه آخرا حالا می تونین ردینگ کاپلان و لسینینگ تامسون رو کار کنین....هر دوتا سنگینن نسبتا ولی معمولا برا همین اسکیل های خاص توصیه میشن....
خو وقتی یه نفر دایره ی لغتش رو ببره بالا و نصفِ هر کتاب رو هم نخونه خوب طبیعیه که دو ماهه تموم شه!
کلا اول بهتره دایره ی لغت تا حد معقول بالا بره و بعد تمرینه رایتینگ و اسپیکینگ و بعد کتاب های تافل یا از همون اول کتاب های تافل و بالا بردنه دانشه لغت و رایتینگ و اسپیکینگ؟!
آخه من الان دومی رو دارم اجرا میکنم واقعا وقته درس خوندن واسه معدل و اینا و یا حتی ذره ای کاره اضافه واسه دانشگاه رو ندارم!
خواستم ببینم میشه به نوعه 1 تبدیلش کرد که یه ذره جای درس و کاره اضافه هم بمونه یا نمیشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 48 بعدی »