عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-09-2011, 10:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2011, 11:15 AM توسط maryam4312.)
درود
دوستان با 6 ماه وقت و سطح زبان متوسط(هنوز هم هیچ آزمون زبانی ندادم) میشه انتظار گرفتن چه نمره ای از جی آر ای رو داشت؟البته با توجه به اینکه این زمان برای آمادگی توی هر دو آزمونه (general va subject)
سوال دیگه م اینکه معمولا تا چه مدت قبل از آزمون میشه براش ثبت نام کرد؟
نقل قول  

آفلاین aarmitaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-10-2011, 12:40 AM
سلام... دوستان می شه ازتون خواهش کنم به من بگید چه کتابایی برای جی آر ای جنرال باید بخونم؟ اصلا چند تا کتاب باید بخونم؟ من دانشجوی سال آخر ادبیات انگلیسی هستم و بیشتر نگرانیم برای ریاضی هست چون خیلی وقت که نخوندم. میشه دقیق بهم بگید که از چی شروع کنم؟ منابع زیاده و نمیرسم همشو بخونم. بهمن امتحان دارم. آیا کسی می دونه اصلا برای رشته من بخش ریاضیش مهم هست یا نه؟
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-10-2011, 03:09 AM
(23-09-2011, 10:00 AM)raha نوشته: درود
دوستان با 6 ماه وقت و سطح زبان متوسط(هنوز هم هیچ آزمون زبانی ندادم) میشه انتظار گرفتن چه نمره ای از جی آر ای رو داشت؟البته با توجه به اینکه این زمان برای آمادگی توی هر دو آزمونه (general va subject)
سوال دیگه م اینکه معمولا تا چه مدت قبل از آزمون میشه براش ثبت نام کرد؟
سلام،

بنظرم 6 ماه زمان مناسبی هست برای اینکه آماده بشید برای امتحان با توجه به اینکه عنوان کردید سطح زبانتون متوسط هست !
برنامه ریزی مدون برای وربال داشته باشید می تونید نمره خوبی بیارید.

در خصوص سوال دومتون باید بگم که بستگی به کشوری داره که امتحان برگزار میشه و نوع امتحان تا حدودی (کامپیوتری یا کاغذی)
بهرحال پیشنهاد من برای کامپیوتری این هست که حداقل 2 ماه قبل برای امتحان رجیستر کنید ولی با اینحال حتما تاریخ های امتحان رو مرتبا چک کنید.

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-10-2011, 03:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-10-2011, 03:26 AM توسط m0h3n.)
(09-10-2011, 12:40 AM)aarmitaa نوشته: سلام... دوستان می شه ازتون خواهش کنم به من بگید چه کتابایی برای جی آر ای جنرال باید بخونم؟ اصلا چند تا کتاب باید بخونم؟ من دانشجوی سال آخر ادبیات انگلیسی هستم و بیشتر نگرانیم برای ریاضی هست چون خیلی وقت که نخوندم. میشه دقیق بهم بگید که از چی شروع کنم؟ منابع زیاده و نمیرسم همشو بخونم. بهمن امتحان دارم. آیا کسی می دونه اصلا برای رشته من بخش ریاضیش مهم هست یا نه؟

سلام،

اگر لطف کنید ارسالهای زیر رو مطالعه کنید بسیار برای شما مفید خواهند بود.

این ارسال
این ارسال

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

09-10-2011, 07:09 AM
(09-10-2011, 12:40 AM)aarmitaa نوشته: سلام... دوستان می شه ازتون خواهش کنم به من بگید چه کتابایی برای جی آر ای جنرال باید بخونم؟ اصلا چند تا کتاب باید بخونم؟ من دانشجوی سال آخر ادبیات انگلیسی هستم و بیشتر نگرانیم برای ریاضی هست چون خیلی وقت که نخوندم. میشه دقیق بهم بگید که از چی شروع کنم؟ منابع زیاده و نمیرسم همشو بخونم. بهمن امتحان دارم. آیا کسی می دونه اصلا برای رشته من بخش ریاضیش مهم هست یا نه؟

بسته به رشته ای که می خواین برای ادامه تحصیل انتخاب کنید ممکنه فقط نمرات بخش هایی از GRE لازم باشه. به طور معمول نمرات هر 3 بخش GRE لازم هست. در سایت دانشگاههای مورد نظرتون ببینید نمرات چه بخش هایی از این آزمون خواسته شده.کتابهایی که در تاپیک منابع انجمن GRE گذاشته شده از منابع خوب و به روز هست که با خوندن اونها می تونید نمره بالایی بگیرید.
نقل قول  

آفلاین sarolin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-02-2012, 08:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2012, 08:43 AM توسط AVA.)
با سلام
میخواستم بدونم بهترین روش برای پاسخ دادن به سؤالاتی که وقت کافی برای آنها نداریم یا پاسخ آنها را نمیدانیم چیست؟
به عبارت دیگه میخوام بدونم شانسی انتخاب کردن گزینه ها روش مؤثری داره یا نه؟ مثلا همه ی سؤالاتی که مانده اند را با گزینه ی C یا همه را با D پاسخ دهیم.
در سؤالاتی که چند جواب صحیح دارند چطور؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-02-2012, 01:16 PM
(05-02-2012, 08:25 PM)sarolin نوشته: با سلام
میخواستم بدونم بهترین روش برای پاسخ دادن به سؤالاتی که وقت کافی برای آنها نداریم یا پاسخ آنها را نمیدانیم چیست؟
به عبارت دیگه میخوام بدونم شانسی انتخاب کردن گزینه ها روش مؤثری داره یا نه؟ مثلا همه ی سؤالاتی که مانده اند را با گزینه ی C یا همه را با D پاسخ دهیم.
در سؤالاتی که چند جواب صحیح دارند چطور؟
ممنون.
متاسفانه روش یکسانی برای این کار وجود نداره و خیلی به توانایی شما بستگی داره. قانون ثابتی هم نیست، مثلا در بخش ریاضی نوامبر 2011 سوالات زیادی در یک بخش پشت سر هم یک گزینه داشتند ولی در بخش دیگه این اتفاق نیفتاد.
در بخش verbal: برای این که از وقت موجود استفاده بهتری بشه اول برید و همه سوالات کوتاه رو جواب بدید، حتی برای ریدینگ ها. من اگر این کار رو نمی کردم احتمالا وقت کم می آوردم و سوالات ساده تر رو از دست می دادم. شاید متن سه خطی فقط یک سوال داشته باشه ولی پاسخ دادن بهش راحت تر از خوندن یک ستون کامل برای سه سوال هست.
کار دیگه ای هم که می تونه بهتون کمک کنه دونستن واژگان مترادف هست. در سوالاتی که از شما می خواهند برای یک جای خالی همه گزینه های مناسب رو انتخاب کنید، اگر متن رو هم متوجه نشدید یا وقت خوندن پیدا نکردید با زدن گزینه های دارای معنای مشابه احتمال دادن پاسخ صحیح رو بالا می برید.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین businessmanint
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-03-2012, 01:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2012, 01:17 AM توسط businessmanint.)
با سلام. دوستان بنده زبانم بدک نیست و میشه گفت در حد تافل 500 به بالا یا آیلتس 6 به بالا هست!
حال می خوام بدونم آیا میتونم تو 3 4 ماه تواما GRE و iBT رو جمع کنم به طوری که iBT 100 رو بیارم و GRE هم نمره خوبی بیارم؟؟ یا بیشتر از اینها باید وقت بزارم
سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

31-03-2012, 01:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2012, 08:00 AM توسط AVA.)
(31-03-2012, 01:16 AM)businessmanint نوشته: با سلام. دوستان بنده زبانم بدک نیست و میشه گفت در حد تافل 500 به بالا یا آیلتس 6 به بالا هست!
حال می خوام بدونم آیا میتونم تو 3 4 ماه تواما GRE و iBT رو جمع کنم به طوری که iBT 100 رو بیارم و GRE هم نمره خوبی بیارم؟؟ یا بیشتر از اینها باید وقت بزارم
سپاسگزارم
سلام. دوست عزیز به جمع ما خوش آمدید.
نمره 500 یا حتی 6 آیلتس نمره خوبی محسوب نمیشه و مینیمم 99% دانشگاها رو نمیاره (برا آمریکا دیگه چون GRE فقط برا آمریکاس) و به نظر من باید بیشتر از اینا برا نمره 100 و GRE بالا وخت بزارید(البته 100 نمره بسیار بالایی هستش). باز دوستان دیگه لطفا راهنمایی کنن. موفق باشید

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

31-03-2012, 01:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2012, 08:02 AM توسط AVA.)
(31-03-2012, 01:16 AM)businessmanint نوشته: با سلام. دوستان بنده زبانم بدک نیست و میشه گفت در حد تافل 500 به بالا یا آیلتس 6 به بالا هست!
سپاسگزارم
من نمیدونم تافل pbt=500 حدودا چند ibt هست ولی میدونم نمره پایینی هست و آیلتس هم خود 6 نمره پایینی هست،البته نه برای مصارف داخلی و استخدام داخل و .....بلکه برای پذیرش از آمریکا و اروپا کاملا مردود و بلا استفاده هست و باید 6.5 باشید حداقل و دانشگاه های خوب که اصلا بیشتر 7 میخوان.ibt=100 هم چیزی حدود 7 و بیشتر هست که نمره بالایی هست واقعا،ولی اگر مهارت هاتون افت نکرده باشه و جنرال انگلیشتون قوی باشه تو 4 ماه شاید بشه به 100 رسید. تلاش کنید ایشالا میشه Tongue

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 28 بعدی »