عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین rasool.mazruee
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-08-2012, 09:40 PM
(25-08-2012, 03:05 AM)Shahrouz نوشته: درود
رسول گرامی،بهتون پیشنهاد می کنم این کار رو انجام ندهید. البته دوستان دیگر صاحب نظر هستند ولی از اونجایی که ویزا آخرین مرحله اعزام به آمریکا هست چند ماه کسری خدمت می تونه به چند سال حسرت تبدیل بشه.
ممنون از پیشنهادت شهروز جان، واقعا منو به فکر فرو بردی، احتمالا قید چندماه کسری رو بزنم، چون اگه بخواد برام مشکلی پیش بیاره،اصلا نمی ارزه!! من یه سوال دیگه هم داشتم، شاید اینجا جاش نباشه ولی به هر حال حالا می پرسم، اگه برات مقدوره ممنون میشم راهنماییم کنی، راستش من میخوام برای این جی آر ای بخونم، ولی نمیدونم چطوری بخونمش؟ چطوری می تونم اطلاعات و منابع خوبی براش پیدا کنم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-09-2012, 12:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2012, 12:10 AM توسط blur.)
(31-08-2012, 09:40 PM)rasool.mazruee نوشته: من میخوام برای این جی آر ای بخونم، ولی نمیدونم چطوری بخونمش؟ چطوری می تونم اطلاعات و منابع خوبی براش پیدا کنم؟
اطلاعات مربوط به GRE رو از این تاپیک ها دنبال کنید:

http://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین springcess
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-09-2012, 04:35 PM
سلام
من فقط 1.5 وقت دارم تا برای gre اماده بشم!نمره ibt 100 دارم اما از gre چیز زیادی نمیدونم.فکر میکنید شانسی هست که بتونم نمره خوبی بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-09-2012, 05:35 PM
(01-09-2012, 04:35 PM)springcess نوشته: سلام
من فقط 1.5 وقت دارم تا برای gre اماده بشم!نمره ibt 100 دارم اما از gre چیز زیادی نمیدونم.فکر میکنید شانسی هست که بتونم نمره خوبی بگیرم؟
سلام دوست عزیز

بستگی داره به اینکه منظورتون از نمره خوب چی باشه. برای امتحان جدید در بخش وربال دانشگاه های خوب معمولا حداقل 150 رو دارن و برای ریاضی هم حداقل 155. آوردن این نمره (معادل 700 در امتحان نوع قدیمی) برای بخش ریاضی به خصوص برای کسایی که ریاضی قوی دارن سخت نیست و با حل کردن نمونه های امتحان ممکن میشه. حتما روی نمونه های امتحان کار کنین چون از دست دادن نمره در این بخش عمدتا به خاطره کند بودن و یا بی دقتی هست نه سختی سوالات.

برای بخش وربال شما باید خیلی وقت بذارین. غیر ممکن نیست ولی باید روزی چندین ساعت بخونین. اگر بتونین باید 1100 لغت رو خیلی سریع تموم کنین و بعد برین سراغ 3500 واژه.
کتاب GRE Revised Test نمونه های امتحان رو داره، حتما هرچقدر میتونین ازش حل کنین.
در ضمن قسمت Analytical writing هم برای دانشگاه ها مهمه. بستگی داره چقدر نوشتنتون خوبه. ولی دیدن نمونه هایی که هست و تمرین برای موضوعاتی که در سایت ETS هم هست میتونه کمکتون کنه.

خیلی ها با همین مدت خوندن نمره مورد نظرشون رو آوردن. البته نمیدونم چه دانشگاه هایی مد نظر شما هست ولی دقت کنید که معمولا یک سری دانشگاه ها مینمم بالاتری برای این امتحان در نظر میگیرن.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین etien
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-09-2012, 12:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2012, 12:45 PM توسط etien.)
(04-09-2012, 03:46 PM)Karim نوشته: درود بر شما،
اتفاقا همین امروز داشتم فکر می کردم که چندسال آینده (شایدم برخی ها شروع کردند)در ایران بچه ها شروع کنند از اول لیسانس واسه جی آری خوندن که از قضا ارسال شما هم دیدیم!!
در تکمیل صحبت های امیر خان باید بگم که شما در اولین فرصت برو کتابفروشی کتابهای زیر بخر و شروع کن،
3500 لغت بارونز، بارونز new gre ،پریمر کاپلان و
ETS official new gre
اینا که بخری و بخونی دیگه دستت میاد اوضاع از چه قراره و اصلا جی آریی چی هست و چه قسمت هایی داره.
فعلا واسه شروع همینا کافیه.اینا رو که توپ توپ خوندی بیا دوباره اینجا سربزن تا واسه ادامه راه و کسب یک نمره طلایی بچه ها راهنمایت کنن.

و اینکه راجع به اهمیت نمره جی اریی جنرال همینقدر بهت بگم تاثیر مستقیم و بسیار زیادی برروی سرنوشت تحصیلی شما (اگه بخواهی بری آمریکا ) داره.
راستی حواست باشه همه زندگیتون نشه جی آر یی و واسه معدل و نمره تافل کم کاری نکنید

شاد باشید

ممنون از جواب کاملتون خیلی کمکم کردید! Big Grin

فقط دو سوال دیگه:من دارم نارسیس504وتافل رو میزنم.به نظر شما هم زمان با اینا GREرو شروع کنم یا اینا رو تموم کنم و بعد برم سر بارونز؟و اینکه بهترین تایم برای خوندن تمام این کتابهایی که معرفی کردید چه تایمی هست چون نمی خوام آخرش زمان برای بهتر کردن نمرم(همون طور که گفتید)کم بیارم.
باز هم ممنون.
راستی!همه این منابعی رو که گفتید با هم شروع کنم یا ترتیب خاصی دارن؟
نقل قول  

آفلاین Mahnazha89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-09-2012, 06:21 PM
سلام.من تافل رو هفته پیش دادم و بایدgeneral GRE بدم و برای مهر 92 می خوام پذیرش بگیرم ولی نمی دونم وقت کافی دارم برای GRE یا نه.رشتم مهندسی کامپیوتر هست.زبانمم در حد عالی هست.3 ماه برای جی آر ای کافی هست یا نه؟همون کتابها رو بخونم کافی هست؟ایران هنوز paper based می گیره.جدید نشده.اگه می شه کتابهای paper معرفی کنید ممنون می شم.
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-09-2012, 08:12 PM
(13-09-2012, 06:21 PM)Mahnazha89 نوشته: سلام.من تافل رو هفته پیش دادم و بایدgeneral GRE بدم و برای مهر 92 می خوام پذیرش بگیرم ولی نمی دونم وقت کافی دارم برای GRE یا نه.رشتم مهندسی کامپیوتر هست.زبانمم در حد عالی هست.3 ماه برای جی آر ای کافی هست یا نه؟همون کتابها رو بخونم کافی هست؟ایران هنوز paper based می گیره.جدید نشده.اگه می شه کتابهای paper معرفی کنید ممنون می شم.

سلام،

زبانتون که عالی هست بقول خودتون، 3 ماه بنظرم زمان مناسبی هست. از همین الان برنامه ریزی داشته باشید لغت بخونید برای وربال
برای ریاضی هم بنظرم 1-2 ماه آخر کافی هست. برای منابع هم لطفن به تاپیک های مرتبط مراجعه کنید. راهنمایی های بسیار ذکر شده.

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-09-2012, 05:07 AM
(13-09-2012, 06:21 PM)Mahnazha89 نوشته: سلام.من تافل رو هفته پیش دادم و بایدgeneral GRE بدم و برای مهر 92 می خوام پذیرش بگیرم ولی نمی دونم وقت کافی دارم برای GRE یا نه.رشتم مهندسی کامپیوتر هست.زبانمم در حد عالی هست.3 ماه برای جی آر ای کافی هست یا نه؟همون کتابها رو بخونم کافی هست؟ایران هنوز paper based می گیره.جدید نشده.اگه می شه کتابهای paper معرفی کنید ممنون می شم.
به نظر من بد نیست اگه یه نگاهی به نمونه سوالات جی آر ای جنرال بندازید و یه برآوردی بکنید که به نظر خودتون با توجه به سطح زبانتون سه ماه کافیه یا نه. بعضی وقتا برای وربال یه مقدار بیشتر وقت لازمه. همچنین تاپیک مربوط به منابع و پیشنهادهای بچه ها برای تقویت قسمت های مهمی مثل ریدینگ رو بخونید و ببینید چه چیزایی باید بخونید بعد بهتر میتونید تصمیم بگیرید چقدر وقت لازم داره.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-09-2012, 11:00 PM
(06-09-2012, 12:35 PM)etien نوشته: ممنون از جواب کاملتون خیلی کمکم کردید! Big Grin

فقط دو سوال دیگه:من دارم نارسیس504وتافل رو میزنم.به نظر شما هم زمان با اینا GREرو شروع کنم یا اینا رو تموم کنم و بعد برم سر بارونز؟و اینکه بهترین تایم برای خوندن تمام این کتابهایی که معرفی کردید چه تایمی هست چون نمی خوام آخرش زمان برای بهتر کردن نمرم(همون طور که گفتید)کم بیارم.
باز هم ممنون.
راستی!همه این منابعی رو که گفتید با هم شروع کنم یا ترتیب خاصی دارن؟

خواهش می شود.
بنظر بنده هدفت رو در جی آریی بذار نمره 1400-1500 به سبک نمره دهی قدیم ولی این هدف بالاترین هدف ممکنه در آزمون جی اریی برای یک ایرانی می باشه. این نمره رو بیارید ایشالا در کنار تافل و معدل خیلی خوب نونت توی روغنه! و می تونی یک دکترا مستقیم از لیسانس بگیری، که دیگه وقتت رو توی فوق لیسانس تلف نکنی
درمورد تایم شما اولین آزمون جی آریی یعنی حدودای بهمن امسال رو ثبت نام کنید چون این نمره نمره ای نیست که بشه با یکی دوبار امتحان دادن بهش رسید! اصلا فک نکن که این زوده واسه ازمون. یه و.قت نذاری واسه سال آخر چون این نمره دقیقه نودی نمیشه اورد

اولین منبعی هم که شروع می کنید یعنی از همین فردا شروع کن به خوندن 3500 واژه جی آریی بارونز باشه در واقع این کتاب را قورت دهید!! هرچند برخی دوستان توصیه می کنند اول 1100 لغت رو بخونید ولی بنظرم 3500 تا کلی لغت 1100 رو پوشش میده

فعلا 3500 لغت رو تا یک حد قابل قبولی پیش ببرید بعد بقیه کتاب ها اکثرا تست هستند وچندان فرقی نداره کدومش رو اول شروع کنی .همشون خوب هستند.
ضمنا ریاضی و قسمت انشای جی آریی هم شما ریاضیت باید قوی باشه با تست زدن حله و انشا هم زیاد وقت نمیبره، فعلا بخش وربالش رو دریاب وبخش وربال هم لغت حرف اول رو میزنه و در مورد ریدینگش هم همین کتاب های نمونه ریدینگ های خیلی خوبی همین ها رو کار کنید، و اگه نمونه ریدینیگ و تست کم آوردی ، تست های بیشتر هم هست

بازم تاکید، جی آریی نشه همه زندگیت طوری که از معدل عالی وا بمونی، این دو سه سال تلاش کن آینده خودتو تضمین کن
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

25-09-2012, 04:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-09-2012, 04:18 AM توسط Pink Floyd.)
درود
دوستان من فقط مشکل زمان دارم همین. یعنی شدیدا وقت کم دارم من 5 روز هفته رو کامل بیکارم 29 مهر جنرال دارم و 20 آبان هم سابجکت. اوضاع سابجکتم خوبه فقط باید وقت بذارم و درسا رو مرور کنم چون مطالب از ذهنم پریده تقریبا همه رو یکی دو بار درس دادم. ضمنا ایمیل زدن هام هم مونده. سوال من دقیقن اینه من مشکلی با بخش ریاضی ندارم چون رشته م بوده. رایتینگم هم خوبه می مونه وربال. 1100 رو کامل بلدم و از 5000 Collegiate Words هم حدودا 4000 تا رو بلدم بنظر شما وقت واسه 3500 لغت و یا در حالت کلی برای وربال بذارم یا نه؟ چون سابجکت رو مرور نکنم یعنی هیچ.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 28 بعدی »