عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از طریق کبک مشاوره برای تشکیل پرونده کبک

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره برای تشکیل پرونده کبک
آفلاین y.sh65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-10-2015, 04:34 PM
با سلام میخواستم در رابطه با مهاجرت از طریق ورزشی و مربی اطلاعاتی داشته باشم من کارشناسی ارشد فیزیولوژی وزشی دارم و سابقه کاردر این زمینه هم دارم، 4مدرک مربیگری هم دارم،سابقه تدریس در دانشگاه و مدرسه بین المللی هم دارم و متاهلم ایلتس یا تافل ندارم اما دوره های ایلتس رو گذروندم و دیپلم زبان دارم
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-10-2015, 02:18 AM
در حال حاضر روش خاصی که راحت و مختص رشته شما باشه به ذهنم نمیرسه. می تونید تاپیک مهاجرت به کانادا و مربی گری ورزشی یا دیگر تاپیک های انجمن مهاجرت به کانادا رو نگاه کنید شاید دوستان دیگه در این زمینه اطلاعی داشته باشند.

(10-10-2015, 04:34 PM)y.sh65 نوشته: با سلام میخواستم در رابطه با مهاجرت از طریق ورزشی و مربی اطلاعاتی داشته باشم من کارشناسی ارشد فیزیولوژی وزشی دارم و سابقه کاردر این زمینه هم دارم، 4مدرک مربیگری هم دارم،سابقه تدریس در دانشگاه و مدرسه بین المللی هم دارم و متاهلم ایلتس یا تافل ندارم اما دوره های ایلتس رو گذروندم و دیپلم زبان دارم
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین فاطم اکبرزاده
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-10-2015, 09:36 AM
سلام برای فرستادن مدرک زبان ایا فرم دیگری هم لازم است
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
14-10-2015, 09:55 AM
شما هر تغییری که بخواهید در پرونده تون انجام بدین می بایست فرم درخواست تغییر در پرونده رو هم به همراه مدارک جدیدی که می خواهید به پرونده اضافه کنید بفرستین. لینکی که گذاشتم مربوط به فرم انگلیسی هست. در وبسایت اداره مهاجرت بگردین می تونید فرانسه اش رو هم پیدا کنید. ترجیح بر اینه که فرانسه اش رو پر کنید.

(14-10-2015, 09:36 AM)فاطم اکبرزاده نوشته: سلام برای فرستادن مدرک زبان ایا فرم دیگری هم لازم است
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین brood_poop
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-11-2015, 04:27 AM
سلام ببخشید من ی سوال داشتم
من لیسانس مدیریت دولتی دارم و مدرک فنی حرفه ای برق درجه 1 و 2 هم دارم و سابقه کارم 5سال در زمینه electrical technician هستش.برای کبک میخاستم بدونم امتیاز رشتهتحصیلی و تحصیلات چند امتیاز میگیرم؟ و اینکه electrical technician که زیر مجموعه Electrical,Electronic and communications Engineering 
12 امتیازی محسوب میشه؟مرسی
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-11-2015, 11:00 AM
سلام وققتون بخیر. می خواستم بدونم آیا مهر وزارت امور خارجه و دادگستری روی مدارک ترجمه شده برای مهاجرت به کبک الزامیه یا نه. ممنونم از وقتتون.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-11-2015, 02:14 PM
اینطور که از روند سال های پیش به خاطر دارم در وبسایت اداره مهاجرت کبک اشاره شده بود که ترجمه ها به تایید ارگان رسمی هم برسند ولی در مورد اداره فدرال فقط به رسمی بودن ترجمه اشاره شده بود. اطلاع ندارم در حال حاضر به چه شکل با این موضوع برخورد می کنند. در نبود شواهد محکم مبنی بر لازم نبودن چنین تاییدی، بهتره ریسک نکنید و به تایید برسونید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-11-2015, 03:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-11-2015, 03:22 AM توسط M1KE.)
@brood_poop

تا جایی که من اطلاع دارم ملاک امتیازدهی رشته بر اساس مدرکی هست که گرفتین و نه زمینه ای که در اون کار کردین. امتیاز سابقه کار جدا هست و بر اساس تعداد سالی که کار کردین محاسبه میشه. مدارک فنی و حرفه ای رو هم تا جایی که اطلاع دارم قبول نمی کنند می بایست دانشگاهی باشه. در نتیجه فقط باید روی امتیاز مدرک لیسانس مدیریت دولتی تون حساب باز کنید (اگر که در فهرست وجود داره).
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-11-2015, 12:55 AM
اینکه می گن برخی رشته ها بدون مدرک فرانسه هم مشکلی ندارن درسته؟
من مهندسی عمران دارم و 12 امتیازی.بدون فرانسه امتیازم 53 هست.
آیا باز هم باید فرانسه بفرستم؟آیلتس و فرستادم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-11-2015, 03:40 AM
در گذشته اینطور بوده که اگر ۴۹ امتیاز می آوردند به مصاحبه دعوت می شدند و برای قبولی ۵۵ امتیاز نیاز بود که این کمبود توسط ۶ امتیازی که افسر برای سازگاری می داد جبران میشد. مواردی بوده که فرد بدون فرانسه مثلا ۵۳ یا ۵۴ امتیاز داشته ولی چون هیچ آشنایی با فرانسه نداشته امتیاز لازم رو از بخش سازگاری نگرفته. بنابراین به فرض اینکه تشکیل پرونده هم صورت بگیره می بایست تلاش بشه که روی فرانسه کار بشه و با شرایط زندگی و کار در کبک آشنایی وجود داشته باشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »